- 20 Nisan 2017
- 3.131
- 7.319
Çok şükür daha iyiler , annem sürekli ter atıyor , halsizlik ve öksürük var . Bakıcı işi beni boğdu. Sena ile her gün çok büyük kriz yaşıyoruz ayrılırken . Kadını görür görmez dizlerime sarılıyor ayrılmamak için . Her zaman konuşuyorum anlatıyorum. Geri geleceğiz vs diyorum ama nafile . Kadınla uyuşamadılar bir . Kadın da her gün rahatsız ediyor beni okulda . Kızın yine ağlıyor susmuyor diye . Son dakika bulunan bakıcı böyle olur. Kayınvalidemi çağırdım ameliyat olacakmış gelmiyor . Annemler de hala karantinada . Annemlere rica ettim en azından bir ay idare edelim diye . Kadın da rahatsız ama bakalım nasıl olacak. Bakıcı yarın son kez geliyor . Pazar da annemlerin karantinası bitiyor gelecekler inşallah . Hafta içi burda kalıp hafta sonları Kayseri’ye geçeceğiz bahçe işleri bitmemiş daha . Bana da değişiklik olur hafta sonu hem. İyice çığırımdan çıktım ben de . Kendi kendine her şeye söylenen çok gergin biri oldum . Bakalım bir düzene gireriz inşallah . Siz ne yaptınız ev işini , nerden aldınız yeni evi ?naptın bir ara annemlerin hastalandığını yazmıştın soramadım nasıl oldular? Bakıcı işini naptın?
Çok şükür canım Allah razı olsun. Daha iyiler . Annem sürekli ter atıyormuş , öksürük ve halsizlik var .karantinası biter bitmez de bana gelecekler Sena için . İnşallah Sena yormaz onlarıumudum ailen nasıl oldu? Aklımda ve dualarımdasınız canım