2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
naptın bir ara annemlerin hastalandığını yazmıştın soramadım nasıl oldular? Bakıcı işini naptın?
Çok şükür daha iyiler , annem sürekli ter atıyor , halsizlik ve öksürük var . Bakıcı işi beni boğdu. Sena ile her gün çok büyük kriz yaşıyoruz ayrılırken . Kadını görür görmez dizlerime sarılıyor ayrılmamak için . Her zaman konuşuyorum anlatıyorum. Geri geleceğiz vs diyorum ama nafile . Kadınla uyuşamadılar bir . Kadın da her gün rahatsız ediyor beni okulda . Kızın yine ağlıyor susmuyor diye . Son dakika bulunan bakıcı böyle olur. Kayınvalidemi çağırdım ameliyat olacakmış gelmiyor . Annemler de hala karantinada . Annemlere rica ettim en azından bir ay idare edelim diye . Kadın da rahatsız ama bakalım nasıl olacak. Bakıcı yarın son kez geliyor . Pazar da annemlerin karantinası bitiyor gelecekler inşallah . Hafta içi burda kalıp hafta sonları Kayseri’ye geçeceğiz bahçe işleri bitmemiş daha . Bana da değişiklik olur hafta sonu hem. İyice çığırımdan çıktım ben de . Kendi kendine her şeye söylenen çok gergin biri oldum . Bakalım bir düzene gireriz inşallah . Siz ne yaptınız ev işini , nerden aldınız yeni evi ?
umudum ailen nasıl oldu? Aklımda ve dualarımdasınız canım 💙
Çok şükür canım Allah razı olsun. Daha iyiler . Annem sürekli ter atıyormuş , öksürük ve halsizlik var .karantinası biter bitmez de bana gelecekler Sena için . İnşallah Sena yormaz onları

Dönemsel demek ki almila da aşırı düşkünleşti bana yükselen zekanın 16-24 ay etkinlik kitabını aldım çok güzel yapıyor sizde almak isterseniz beğendim intgramdan atarım sayfalarını . Konuşma kitaplarla bastırıyorum bende çok istekli değil ama günlük 2 saat kesin etkinlik ile geçiyor
Ben de indirimden almıştım 16-24 ve 2-4 serisini . Biz de çok beğendik . İlk aldığımda sadece cırtcırtları ile ilgilendi ama şimdi eğleniyoruz ☺️

Kızlar bebekletr hepatit aşısı yerine yanlışlıkla covid yapıldığı söylenmiş tv de kalbim sıkıştı resmen... Yanlışlıkla ne aşılar vurulmuştur bu zamana kadar diye düşündüm.. Kızamık yerine hepatit hepatit yerine zatürre de vuruluyor mudur acaba..
Bu ay hepatit aşımız var.. Zaten covid geçirdik halen toplamadık... Biraz geciktireyim diyordum ebe ile görüşüp..kalbime ağrı girdi haberi duyunca.

Kızlar bebekletr hepatit aşısı yerine yanlışlıkla covid yapıldığı söylenmiş tv de kalbim sıkıştı resmen... Yanlışlıkla ne aşılar vurulmuştur bu zamana kadar diye düşündüm.. Kızamık yerine hepatit hepatit yerine zatürre de vuruluyor mudur acaba..
Bu ay hepatit aşımız var.. Zaten covid geçirdik halen toplamadık... Biraz geciktireyim diyordum ebe ile görüşüp..kalbime ağrı girdi haberi duyunca.
Kaç sene çalıştım böyle bir saçmalık duymadım İnan

Çok şükür daha iyiler , annem sürekli ter atıyor , halsizlik ve öksürük var . Bakıcı işi beni boğdu. Sena ile her gün çok büyük kriz yaşıyoruz ayrılırken . Kadını görür görmez dizlerime sarılıyor ayrılmamak için . Her zaman konuşuyorum anlatıyorum. Geri geleceğiz vs diyorum ama nafile . Kadınla uyuşamadılar bir . Kadın da her gün rahatsız ediyor beni okulda . Kızın yine ağlıyor susmuyor diye . Son dakika bulunan bakıcı böyle olur. Kayınvalidemi çağırdım ameliyat olacakmış gelmiyor . Annemler de hala karantinada . Annemlere rica ettim en azından bir ay idare edelim diye . Kadın da rahatsız ama bakalım nasıl olacak. Bakıcı yarın son kez geliyor . Pazar da annemlerin karantinası bitiyor gelecekler inşallah . Hafta içi burda kalıp hafta sonları Kayseri’ye geçeceğiz bahçe işleri bitmemiş daha . Bana da değişiklik olur hafta sonu hem. İyice çığırımdan çıktım ben de . Kendi kendine her şeye söylenen çok gergin biri oldum . Bakalım bir düzene gireriz inşallah . Siz ne yaptınız ev işini , nerden aldınız yeni evi ?

Çok şükür canım Allah razı olsun. Daha iyiler . Annem sürekli ter atıyormuş , öksürük ve halsizlik var .karantinası biter bitmez de bana gelecekler Sena için . İnşallah Sena yormaz onları
Annenin gelmesine çok sevindim artık sende rahatlarsın

Eee 2 çocuk babası olacak kolay mı yardım etsin bi zahmet 😁😁 ben de eşime dua ediyorum Allah razı olsun çok yardim ettin Allahım seni en güzel cennetine koysun başına da huri diye beni versin başka huri vermesin kıskanırım diyorum 😁🤣🤣🤣 bak yaa orda bile ne düşünüyor diyor 🤣🤣🤣 şaka maka eşim bu hastalıkta çok yardım ettı Allah razı olsun 🥰❤ eşler söylensek de tam destek Allah bin kere razı olsun enişte beydenden de 😊👍
Her çocuk başka oluyor jadem.. ben Aliyi doğuma 2 3 ay kala ayırdıydım.sorunsuz olmuştu. Tek sorun gece aglamalarinda ses ayarıni arttırmasi olmuştu..kendince duyurmak için.. koca göbeģimle kosa kosa gidiyordum yanina. Panikliyordum uyku haliyle. Sen oyle yapma pesin pesin uyarayim sadece duyurmak icin bi tık fazla bağırıyorlar.o da diş vs çıkıyorsa. Nornalde uyur insAllah 😊😊 sakin sakin git.. bi de tavsiyem besigi ile ayır odasına baştan. Sonra yatak al. Ben òyle yaptim daha kolay oldu.buyuk degisiklikten daha kolay olur adım adım degisiklik.kızlar daha uyumlu oluyor.sen bakma benim cadıya
.bahar da demis anasına bak kızını al diye 😅
Ya denk mi geldi bi rahatsizligi mi var yoksa hala oda degisikligine mi yapiyor her sabah 5 de ayaktayiz 🙄 bi mızmız bi mızırtı 😑 biseye takti mi kendimi üzmekte üstüme yoķtur 😁 dogru dedin 😁 aman kizim o yönüyle bana benzemesin 😁
Demek pepeye vuruldu haaa @misskokulumm goktuğ duymasın🤣🤣🤣 kıskanır bak sonra 🤣🤣 bizim kız da umuta benziyor aabisi tv bakiyor ama ervanin umru degil ancak muzikli bisi cikarsa bakiyor 😁🤣 oynamaya basliyor hahahah 😁😁😁
Eh tabi işte bizden daha az yoruluyor bile olabilirler 🤣🤣 şaka bi yana gerçekten destek olan eşlerden Allah razı olsun seven sadık olandan da 🤪
Bebeğim benimki beşikte yatmıyor yerde yatıyor 🐣 montessori yatak alırsam çok yadırgamaz belki oda yerde gibi ya 🤣 ya Alim naif üzmemiş annesini Erva da demiş öyle olmaz anne dediğin çekecek 🤪🤪 Allah hepsine sağlık huzur mutluluk rahat bir yaşam versin 🙏❣️

Kızlaaaaarrrrrr napıyosunuuuuzz ♥️🥰 anlatın bakalım kim nerede ne yapıyor nasıl 🤗 ben büyük temizlik yaptım bitti şimdi kışlık konserve falan yapcam haydocum bırakırsa rahat 🥴 yaptınız mı siz de
Seni gidi hayırsız dünür seni ayda yılda bir yazıp kayboluyor 🤣🤣🤪 kızlar bilin bakalım kim kışlık hazırlık yapmadı 😎😎😎 işte kaynanamlar geldi ne getirdilerse o 🤪🤪 büyük temizlik benim 1 aya anca olur

Selam canlar benimkide herseye yapisiyor buzdolabi kapağına sardı yine birde bizim buzluk altta surekli acıyor kilitle dayanmıyor bir asılıyor kilit kopuyor 😩
Eşimle tartışıyoruz bu sefer ben izin veriyormusum dun iki kez çektim aldim baya agladi bu seferde üzülüyorum.
Yemek yapicam simdide elektrik kesildi çok bunaldim :KK43:
Siz neler yapıyorsunuz?
Yapma dediğin sakındığı yere kamp kurası geliyor bebelerin 🙄🙄 nasıl vazgeçilir bilmem ama eşinde bazen pek kızdırıyor beni 😊

Yaa temizlik ve kışluk olayını annemle hallettim ben çok şükür turşu da kurmuştu annem onlar da tamam bi kurutmalık patlıcan biber düşünüyordum ama hanımağa hasta olmuştu kaldı onlar artık da rahat kurumaz damla damla yağmur düşüyor arada
Bu aralar kafam taktığım bizim kız pek konuşmuyor bir ara baya cümle kuruyordu şuan hiç yok ara ara anlamadığım bir şeyler satıyor ama ha birde annı annııııı seslenişleri var ama her şeyi anlıyor hanımefendi şu ara çok şımardı bir şeye hayır desem eti kopmuşçasına ağlıyor hiç oturtmuyor beni sürekli elimi tutup dışarı diyor bazengpnde 4-5 kere in çık yapıyoruz dılarıbşrfe 13. Kat asansör derdi geriyor beni ama mecbur götürüyorum sıkılmasın diye
Bu arada kızlar grip aşısı yapalım diyor eşim biz geçen sene yaptırmıştık çok iyi gelmişti çünkü eşim özellikle sık olurdu bu sene zarama da yaptıralım dedik doktor pek gerek görmedi ama yapılacaksa 2 doz dedi aslında bende gerek görmüyorum ama eşim beni bayıyor hasta olunca falan saymasın diye yaptırayım mı kararsız kaldım
Birde geçen yaşadığım bir şeyi anlatayım yine hanımağa dışarı için ağlıyordu bende hızlıca üzerimi değişip inecektim açtın dolabı giyindim Dalan o ara yemek ocaktaydı falan gidip kapadım geldim giyindim falan arıyorum benim kız yok ama cidden yok evin içinde bağırıyorum artık Zara diye balkonlar falan kapalı açık olsa düşüncesi bile krize sokardı beni aklımı yiyecektim yatağa bakıyorum dolaplara bakıyorum en son baktım yatak odasında ses geliyor açtım dolabı elbisesinin arkasında önünde de çanta ayakları göremiyorum o da hiç ses etmiyor valla poposuna. Vurmamak için zor tuttum sürekli saklambaç oynuyoruz evde çok seviyor ve çok iyi de saklanıyor gerçekten kolay kolay bulamıyorum işte öyle garip bir korku yaşattı bana 😁😁
Kız bunlar hep kalp krizi sebebi işte Ah yaramazlar ahh❣️❣️🤣🤣🤣🤣

Ay onu bende duydum önümüzdeki ay aşkımız var insanın aklına eler geliyor töbe ya 🙄🙄🙄

Kızlar Asya memeyi tamamen bıraktı sabır taşı falan değil konuşarak bıraktırdım yatarken süt veriyorum öğlen ve akşam 🤣 sonra oyuncakları ile oynarken dalıyor uykuya çok şükür korktuğum gibi olmadı 🙏🙏 çabuk kabullendi anlayışlı sıpam hala bazen istiyor ama süt bitti diyorum gidiyor geri

Kızlar Asya memeyi tamamen bıraktı sabır taşı falan değil konuşarak bıraktırdım yatarken süt veriyorum öğlen ve akşam 🤣 sonra oyuncakları ile oynarken dalıyor uykuya çok şükür korktuğum gibi olmadı 🙏🙏 çabuk kabullendi anlayışlı sıpam hala bazen istiyor ama süt bitti diyorum gidiyor geri
gel de cıvanı da ikna et. nasıl ağlıyor anlatamam. yani keselim de demiyorum ama sürekli meme olmaz ya valla usandırıyor bazen😫😫😫

BKGK BKGK . Ayy benim babam böyleydi..rahmetli canım babam.. Bişey istedi mi doldururdu 😊 kp de böyle.. Baba az al diyoruz utanırım diyor 😂 eşim de tam tersi az ve sık alır taze olsun diye. Geçen sene kovid den dolayı karantina olunca kp ve kv evden çıkamadı eşim aldı hep yiyeceklerini. Kayınbabam çok söylendi sayıyla elma mı alınıt diye 😄😂😄😂😂😄😂 halbuki hiç meyvesiz bırakmadık ama taze olsun diye az ve 2 günlük aldıydık 😄😄😄😄 eşime söyledim böyle diyorlar diye adam şok olmuştu.gitti 3 kilo elma 3 kilo portakal aldı ne mutlu olmuşlardu 😄 boşver eve getiren adam iyidir kırma kalbini 😊😊😊 ama inşAllah o da kavrar zamanla az alması gerektiğini 😊 demek etkinlik yapacakmış valla merak ettğm.. Fasulyeleri de doğra buzlupa at canım. Hiç upraşma konserve ile. Çocukla çok zor.kendini de böyle yıpratma güzel anne 😊 her ailede ufak tefek anlaşmazlıklar oluyor normal 😉😉 bence bunlar tatlı atışmalar sevginiz daim olsun 💐
Ahh canim benimde babam öyleydi de iste biz kalabalıktik tüketiliyordu.
Bu aksam baktim yine uyuyor koltukta dedim kalk etkinlik yapacaktın hanı ne etkinligi yapacaktın merak ettim. Diyor ki patatesleri boyayıp kağıda yapistiricaz😂 dedim bu kiz daha o kadar olmadi boya yaptik biraz ama cok gicik😁
Canim.fasulyeleri ben kesip yapiyordum bıçakla oyle kesip buzluğa atsam olur mu yıkamam gerekir mi?.Nasil yapacağım ya ?.teskkr ederim.bu arada ❤❤❤
Akıllı kuzum benim 💕❤ aferin ona .

Umudum- Umudum- canim annemlerin gelmesine sevindim insallah iyi olur

Kalppare Kalppare canim bilmiyorum ki bu virus zaten deli etti bizi.
Ya şuan eve gelen gidenim olmamasına rağmen komşu gelsin yada esimin yengesi va evden gelsin diyelim hemen temizlik yapıyorum peşlerinden heryeri siliyorum iste kapının eşiğine basmıştır mikrop getirir gelirken binanın kolunu tutmuştur vs vs disarida çıkıp geldiğimde karya ile olduğumdan ve karya heryere el atıp agzina saçına sürdüğü icin duşa giriyoruz hep bu dongudeyiz ve cok bunaldim. Havalarda soğudu hergun çocuğumu yikiycam. Nasil düzelicem bilmiyorum..

Ahh canim benimde babam öyleydi de iste biz kalabalıktik tüketiliyordu.
Bu aksam baktim yine uyuyor koltukta dedim kalk etkinlik yapacaktın hanı ne etkinligi yapacaktın merak ettim. Diyor ki patatesleri boyayıp kağıda yapistiricaz😂 dedim bu kiz daha o kadar olmadi boya yaptik biraz ama cok gicik😁
Canim.fasulyeleri ben kesip yapiyordum bıçakla oyle kesip buzluğa atsam olur mu yıkamam gerekir mi?.Nasil yapacağım ya ?.teskkr ederim.bu arada ❤❤❤

Akıllı kuzum benim 💕❤ aferin ona .

Umudum- Umudum- canim annemlerin gelmesine sevindim insallah iyi olur
Patates baskısi mı 😁 aslında olur biliyor musun 😉😉 ve acaip eglenirler bence 😎
Fasulyeleri yıkayıp süzdür iyice kuruduğuna emin oldugunda dograyıp poşetle. İslak bırakinca buzlaniyor iyi olmuyor. Domatesle az pisirip koyan da var.sadece domates rendesinde pisiriyor kv öyle azıcık.

Viruse o kadar dikkat ettim ama eşim getirdi🙄.olacagi varsa oluyor.. bu delta cocuklari hakkaten hasta ediyor bir tanidigimizin cocugu da hasta su anda.ama korkulacak bisey yok diyor doktorlar.. yine de hafif atlatiyorlar bize göre.benimkilerin ateslenmesine bile sasirdilar o kadar bile olmuyormuş. Yani tabi dikkat et ama kendini hırpalama..ben hergun çıkarmıyorum ne yalan soyleyim. Hele kısin her gun imkansiz gibi bisi benim icin. Buranin ruzgari cok sert.. denizden denizden esiyor. Her gün yıkanır mi kışın bilemedim. Ben kışin haftada 1 2 yıkıyorum 🙈

InsAllah cabucak toparlarlar canım.. insan covid sonrası biraz halsiz güçsüz oluyor. Ev islerinde market vs destek atarsan sadece sena yormaz. Ama biraz destege ihtiyaclari olabilir. Ben bile genc halimle hala cok halsizim. Ama zamanla toparlaniyor. Onlar simdi iyi ya buna şükür diyecegiz. Birkac gune daha da iyi olacaklardir. neredeyse 1 hafta oldu sanirim yazali sen. Artik toparlanmaya baslamislardir.bakici konusunda artık kendini hırpalama.. hersey daha iyi olacak ❤🤲

X