- 2 Eylül 2019
- 5.390
- 15.347
Insan korkuyor jadeeemAy onu bende duydum önümüzdeki ay aşkımız var insanın aklına eler geliyor töbe ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insan korkuyor jadeeemAy onu bende duydum önümüzdeki ay aşkımız var insanın aklına eler geliyor töbe ya
Tek gelsinler de zaten yemeğimi , Sena’nın yemeğini temizliğimi her şeyimi ben yapıyordum . Tek Sena ile ilgilensinler yeter . Sena’nın da zorluğu yemek kısmı . Onun dışında oturup birebir ilgi istiyorlar işte .inşallah çok daha iyi olur.InsAllah cabucak toparlarlar canım.. insan covid sonrası biraz halsiz güçsüz oluyor. Ev islerinde market vs destek atarsan sadece sena yormaz. Ama biraz destege ihtiyaclari olabilir. Ben bile genc halimle hala cok halsizim. Ama zamanla toparlaniyor. Onlar simdi iyi ya buna şükür diyecegiz. Birkac gune daha da iyi olacaklardir. neredeyse 1 hafta oldu sanirim yazali sen. Artik toparlanmaya baslamislardir.bakici konusunda artık kendini hırpalama.. hersey daha iyi olacak ❤
Antlbiyotik grip ilacı vitamin ve bitkisel bir öksürük şurubu kullandık biz o özel olarak getirileni kullanmadık.Tek gelsinler de zaten yemeğimi , Sena’nın yemeğini temizliğimi her şeyimi ben yapıyordum . Tek Sena ile ilgilensinler yeter . Sena’nın da zorluğu yemek kısmı . Onun dışında oturup birebir ilgi istiyorlar işte .inşallah çok daha iyi olur.
Bizimkiler in hiç biri ilaç kullanmadı verilen ilaçları siz kullandınız mıydı ?
çok sevindim canim. kesinlikle daha iyi olacaktır. yeme kısmı zordu ama belki nene daha tatlı gelir de yer. civan hiç bal yemez derdim ama nenesinden yiyor valla bu ara gel gitliler. 3 gün yer 3 gün yemez. artık karışmıyorum da az yesin de yediği kadar diyorum. kuzum abisinin yokluğuna alışamadı.Tek gelsinler de zaten yemeğimi , Sena’nın yemeğini temizliğimi her şeyimi ben yapıyordum . Tek Sena ile ilgilensinler yeter . Sena’nın da zorluğu yemek kısmı . Onun dışında oturup birebir ilgi istiyorlar işte .inşallah çok daha iyi olur.
Bizimkiler in hiç biri ilaç kullanmadı verilen ilaçları siz kullandınız mıydı ?
Kesinlikle kuzum kendini kötü hissedecek hiç bişey yok. Artık onun kreş yaşı geldi orda olması evde olmasından daha iyi olacak. Hele ki sizin durumunuzda ekrandan da uzak oluyor. Avucundaki öpücük diye bir kitap var onu alıp okumanı öneririm. Ayrılık daha kolay olacaktırarel dün 4 e kadar okulda kaldı bugün dr öyle. ama ev çok sessiz. çok özlüyorum. üzülüyorum haksızlık mi ediyorum diyorum. ben evdeyken benimle mi olmalıydı. civan benimle o değil. ama bu duygusal tarafım. mantıken baktığımda da ekrandan uzakta akranlarıyla etkinliklerle dolu dolu geçen bir gün. dil gelişimi artırıyor. keşke her gün giderken mutlu mutlu gitse hayır demese anne sende gel demese de mantık tarafım ağır bassa. beni ayakta tutan ekran bağımlılığı. onu kirmamız lazım onun için dayanmalıyım. di mi kızlar
Canım ben bu işin içinden biri olarak söylüyorum; 5 hatta 6 yaşına kadar çocuklar hergün anne gitneyelim der genelde sen de gel der özlüyorum der. Çünkü anneye muhtaç. Kendi kendine tuvalete gitmek yemek yemek bile yoruyor onlar destek arıyorlar küçükken. Öğretmen bir yere kadar destek olabiliyor sonuçta sınıfta başka çocuklar da var. Çalışıyor olsan mecbursun derdim ama evdeyken yarım gün gitse senle vakit geçirse daha iyi olur derim.hem okulda enerjisini atacağı için eve daha sakin döner kavga olmaz kardeşiyle hem biraz anne oğul takılma fırsatı olur belki.ya da mesela okuldan gelir gelmez uyku uyutursan yıne 4 e kadar evde yok gibi olur ama arelde evde olmanın huzurunu yaşar. Hem okula da severek gider.bıkmamış olur. Bunları yazarken çekiniyorum. Bir ara biz hamileyken bu konu konuşulduğunda bir okulöncesi öpretmeni arkadaş bunları yazdı diye ciddi tartışma çıkmıştı. Ama biz artık samimiyiz. Beni anlayacağını umuyorum. Diğer yandan bahsettiğin faydaları görmesi çok güzel. Demek ki gğzel bir öğretmene güxel bir okul ortamına sahipsinix ne mutlu. eğer okulda öplen uykusu varsa sen uyku saati eve alabilirsin.Uyku saatinden sonra ikindi öğünü yenir masal anlatılır veya bir oyun oynanır eve gitme saati gelir.yani uyku saatinden sonra pek etkinlik yyapılmaz zaten çocukların ustunu başını değiştir wc yemek ihtiyacı derken. Vakit geliyor. Ama arafa alıp arada bırakırım dersen herün beklentiye de girebilir. Bunu öğretmeninle görüş derim. Belki öyle giderken dediği gibi seni aramıyordur. Nazlanıyordur. Yani okulda uyumu güzelse sorun yok.sen annesin yavrunun hissiyatını en iyi sen bilirsin. Ben de artık akademik düşünmekte zorlanıyorum anne olunca işler biraz değiştiarel dün 4 e kadar okulda kaldı bugün dr öyle. ama ev çok sessiz. çok özlüyorum. üzülüyorum haksızlık mi ediyorum diyorum. ben evdeyken benimle mi olmalıydı. civan benimle o değil. ama bu duygusal tarafım. mantıken baktığımda da ekrandan uzakta akranlarıyla etkinliklerle dolu dolu geçen bir gün. dil gelişimi artırıyor. keşke her gün giderken mutlu mutlu gitse hayır demese anne sende gel demese de mantık tarafım ağır bassa. beni ayakta tutan ekran bağımlılığı. onu kirmamız lazım onun için dayanmalıyım. di mi kızlar
Ben saçma buluyorum bakanlık soruşturma başlatmış açıklama yapan doktor hakkında sonuxu merakla bekliyorumÇok üzücü ve sinir bozucu.. ağladım inan..sinirimden mi üzüntüden mi bilmiyorum.. inşAllah olumsuz sonuçlar doğurmaz.
teşekkür ederim tavsiyen için. mutlaka alacamKesinlikle kuzum kendini kötü hissedecek hiç bişey yok. Artık onun kreş yaşı geldi orda olması evde olmasından daha iyi olacak. Hele ki sizin durumunuzda ekrandan da uzak oluyor. Avucundaki öpücük diye bir kitap var onu alıp okumanı öneririm. Ayrılık daha kolay olacaktır
çok teşekkür ederim şekerparem. yanlış anlayacak birşey yok. bende senin gibi düşünüyorum. zaten kendi uyuyor. eve gelince uyur diyordum ama yarım gün kabul eden yerler hiç içime sinmedi. bahçesiz bir yer düşünemiyordum. bi yandan da işe girmek istiyorum. haber saldim. işe girersem ani bir sekilde tam gun olsun istemedim. simdi alıp bırakabiliyorum. yanında bekleyebiliyorum. kardeşini coo kıskanıyordu son ara. şimdi o evde diye daha siniroluyor sanirim. çok hırçındı bugün. okulda iyi evde değil. ogretmeni genç tatlı bir kız. okuldayken problem yok aslında. alışmaya çalışıyor. açıkçası o yokken sadece civan varken civan da uyuyorken çok sessiz ev. ama kafanın yorumladığını fark ettim. aklim arwlde evet ama kosturmaca coo tempolu degil. durmasamda kosmuyorum. benim de ihtiyacim var sanirim. ve en onemlisi telefondan uzak tutmak. simdi tv den cizgifilm actik. biraz rahatlasin. dengeyi korumaya calisiyorum. zorlaniyorum ama sabrediyorum. tavsiyen varsa sevibirim.Canım ben bu işin içinden biri olarak söylüyorum; 5 hatta 6 yaşına kadar çocuklar hergün anne gitneyelim der genelde sen de gel der özlüyorum der. Çünkü anneye muhtaç. Kendi kendine tuvalete gitmek yemek yemek bile yoruyor onlar destek arıyorlar küçükken. Öğretmen bir yere kadar destek olabiliyor sonuçta sınıfta başka çocuklar da var. Çalışıyor olsan mecbursun derdim ama evdeyken yarım gün gitse senle vakit geçirse daha iyi olur derim.hem okulda enerjisini atacağı için eve daha sakin döner kavga olmaz kardeşiyle hem biraz anne oğul takılma fırsatı olur belki.ya da mesela okuldan gelir gelmez uyku uyutursan yıne 4 e kadar evde yok gibi olur ama arelde evde olmanın huzurunu yaşar. Hem okula da severek gider.bıkmamış olur. Bunları yazarken çekiniyorum. Bir ara biz hamileyken bu konu konuşulduğunda bir okulöncesi öpretmeni arkadaş bunları yazdı diye ciddi tartışma çıkmıştı. Ama biz artık samimiyiz. Beni anlayacağını umuyorum. Diğer yandan bahsettiğin faydaları görmesi çok güzel. Demek ki gğzel bir öğretmene güxel bir okul ortamına sahipsinix ne mutlu. eğer okulda öplen uykusu varsa sen uyku saati eve alabilirsin.Uyku saatinden sonra ikindi öğünü yenir masal anlatılır veya bir oyun oynanır eve gitme saati gelir.yani uyku saatinden sonra pek etkinlik yyapılmaz zaten çocukların ustunu başını değiştir wc yemek ihtiyacı derken. Vakit geliyor. Ama arafa alıp arada bırakırım dersen herün beklentiye de girebilir. Bunu öğretmeninle görüş derim. Belki öyle giderken dediği gibi seni aramıyordur. Nazlanıyordur. Yani okulda uyumu güzelse sorun yok.sen annesin yavrunun hissiyatını en iyi sen bilirsin. Ben de artık akademik düşünmekte zorlanıyorum anne olunca işler biraz değişti
Bitanem eğer çalışmayı düşünüyorsan yeriinde bir hareket olmuş bu durum. Ben seneye düşündüğün için demiştim. Anaokulu çoook çooook önemli. İyice araştırman çok iyi olmuş.bahçe de öğretmen de okuldaki çalışanlar arasındaki uyum dahi çoook önemli.teşekkür ederim tavsiyen için. mutlaka alacam
çok teşekkür ederim şekerparem. yanlış anlayacak birşey yok. bende senin gibi düşünüyorum. zaten kendi uyuyor. eve gelince uyur diyordum ama yarım gün kabul eden yerler hiç içime sinmedi. bahçesiz bir yer düşünemiyordum. bi yandan da işe girmek istiyorum. haber saldim. işe girersem ani bir sekilde tam gun olsun istemedim. simdi alıp bırakabiliyorum. yanında bekleyebiliyorum. kardeşini coo kıskanıyordu son ara. şimdi o evde diye daha siniroluyor sanirim. çok hırçındı bugün. okulda iyi evde değil. ogretmeni genç tatlı bir kız. okuldayken problem yok aslında. alışmaya çalışıyor. açıkçası o yokken sadece civan varken civan da uyuyorken çok sessiz ev. ama kafanın yorumladığını fark ettim. aklim arwlde evet ama kosturmaca coo tempolu degil. durmasamda kosmuyorum. benim de ihtiyacim var sanirim. ve en onemlisi telefondan uzak tutmak. simdi tv den cizgifilm actik. biraz rahatlasin. dengeyi korumaya calisiyorum. zorlaniyorum ama sabrediyorum. tavsiyen varsa sevibirim.
maske yok zaten arel hicbir yerde takmıyor denedim hatta çantasında maskesi de var ama max 5 dk sonra atmış oluyor. öğretmenler takıyor sadece. artık bu konuda çok sıkı değilim sanirim. çünkü pandemi dolayısı ile hem kendimi hem çocuklarımı izole büyütmek ruhen yordu bunalttı. ben kapalı bi mekan ya da kalabalıkta dikkatliyim ama çok esnetmesemde eskisi kadar sıkı degilimBitanem eğer çalışmayı düşünüyorsan yeriinde bir hareket olmuş bu durum. Ben seneye düşündüğün için demiştim. Anaokulu çoook çooook önemli. İyice araştırman çok iyi olmuş.bahçe de öğretmen de okuldaki çalışanlar arasındaki uyum dahi çoook önemli.
Sen çok ilgili bir annesin dengeyi koruduğuna eminin ve evet yıprandın.. İkisi de bebekti ama aslan gibi büyüttün maşAllah.. Okulda uyumu iyi ise sorun yok. Bazen uyku saati alan veliler olurdu belki esneklik sağlarlar diye düşündüm.ama sırf yarım gün olsun diye içine sinmeyeen bir yere verme derim. Hem sürejli değişiklik de gerer çocuğu.maske olayı nasıl? Uyurken falan?
büyüğüm 2bucuk yaş sonrası iyi olmaya başlamıştı. 1 yilimiz var gibiNe zaman uyucak bunlar
İyiyiz canım sen nasılsın okul ev bir koşturmaca dır gidiyor bizde zaman nasıl geçiyor anlamıyorum akşamda öyle yorgun düşüyorum ki Ayşeyi uyuturken uyuyakalıyorum. Ooo maşallah sana hızlısın pratiksin ben ne temizlik yaptım ne de kışlık hazırlıkKızlaaaaarrrrrr napıyosunuuuuzz anlatın bakalım kim nerede ne yapıyor nasıl ben büyük temizlik yaptım bitti şimdi kışlık konserve falan yapcam haydocum bırakırsa rahat yaptınız mı siz de
Aynen canım bizim buralarda öyle hatta yükseklerde kayak merkezlerine kar yağdı buraya da soğuğu vuruyor kombiyi açarız bu gidişleBiz memleketteyiz resmen kış geldi ya buralara
Nefesimi tutarak okudum hanımağaya bak hele nasılda oyunun hakkını vermişYaa temizlik ve kışluk olayını annemle hallettim ben çok şükür turşu da kurmuştu annem onlar da tamam bi kurutmalık patlıcan biber düşünüyordum ama hanımağa hasta olmuştu kaldı onlar artık da rahat kurumaz damla damla yağmur düşüyor arada
Bu aralar kafam taktığım bizim kız pek konuşmuyor bir ara baya cümle kuruyordu şuan hiç yok ara ara anlamadığım bir şeyler satıyor ama ha birde annı annııııı seslenişleri var ama her şeyi anlıyor hanımefendi şu ara çok şımardı bir şeye hayır desem eti kopmuşçasına ağlıyor hiç oturtmuyor beni sürekli elimi tutup dışarı diyor bazengpnde 4-5 kere in çık yapıyoruz dılarıbşrfe 13. Kat asansör derdi geriyor beni ama mecbur götürüyorum sıkılmasın diye
Bu arada kızlar grip aşısı yapalım diyor eşim biz geçen sene yaptırmıştık çok iyi gelmişti çünkü eşim özellikle sık olurdu bu sene zarama da yaptıralım dedik doktor pek gerek görmedi ama yapılacaksa 2 doz dedi aslında bende gerek görmüyorum ama eşim beni bayıyor hasta olunca falan saymasın diye yaptırayım mı kararsız kaldım
Birde geçen yaşadığım bir şeyi anlatayım yine hanımağa dışarı için ağlıyordu bende hızlıca üzerimi değişip inecektim açtın dolabı giyindim Dalan o ara yemek ocaktaydı falan gidip kapadım geldim giyindim falan arıyorum benim kız yok ama cidden yok evin içinde bağırıyorum artık Zara diye balkonlar falan kapalı açık olsa düşüncesi bile krize sokardı beni aklımı yiyecektim yatağa bakıyorum dolaplara bakıyorum en son baktım yatak odasında ses geliyor açtım dolabı elbisesinin arkasında önünde de çanta ayakları göremiyorum o da hiç ses etmiyor valla poposuna. Vurmamak için zor tuttum sürekli saklambaç oynuyoruz evde çok seviyor ve çok iyi de saklanıyor gerçekten kolay kolay bulamıyorum işte öyle garip bir korku yaşattı bana
Çok sevindim canım annelerin gelmesine en azından gözün arkada kalmaz. Ayşeye de ablam bakıyor rahatsız ancak kendi ihtiyaçlarını görebiliyor bişey yapamıyorum diye üzülüyor ama en büyük işi yapıyorsun Ayşe yi düşünmüyorum daha ne yapacaksın diyorum ben okuldan gelince yemek işini hallediyorum temizliği de cumartesi eşimle birlikte yapıyoruzÇok şükür daha iyiler , annem sürekli ter atıyor , halsizlik ve öksürük var . Bakıcı işi beni boğdu. Sena ile her gün çok büyük kriz yaşıyoruz ayrılırken . Kadını görür görmez dizlerime sarılıyor ayrılmamak için . Her zaman konuşuyorum anlatıyorum. Geri geleceğiz vs diyorum ama nafile . Kadınla uyuşamadılar bir . Kadın da her gün rahatsız ediyor beni okulda . Kızın yine ağlıyor susmuyor diye . Son dakika bulunan bakıcı böyle olur. Kayınvalidemi çağırdım ameliyat olacakmış gelmiyor . Annemler de hala karantinada . Annemlere rica ettim en azından bir ay idare edelim diye . Kadın da rahatsız ama bakalım nasıl olacak. Bakıcı yarın son kez geliyor . Pazar da annemlerin karantinası bitiyor gelecekler inşallah . Hafta içi burda kalıp hafta sonları Kayseri’ye geçeceğiz bahçe işleri bitmemiş daha . Bana da değişiklik olur hafta sonu hem. İyice çığırımdan çıktım ben de . Kendi kendine her şeye söylenen çok gergin biri oldum . Bakalım bir düzene gireriz inşallah . Siz ne yaptınız ev işini , nerden aldınız yeni evi ?
Çok şükür canım Allah razı olsun. Daha iyiler . Annem sürekli ter atıyormuş , öksürük ve halsizlik var .karantinası biter bitmez de bana gelecekler Sena için . İnşallah Sena yormaz onları
Ooo en büyük işi halletmişsin bende Zeynep te konuşarak bıraktırmıştım ama hala em desem emecek yani darısı tüm Nisan bebelerineKızlar Asya memeyi tamamen bıraktı sabır taşı falan değil konuşarak bıraktırdım yatarken süt veriyorum öğlen ve akşam sonra oyuncakları ile oynarken dalıyor uykuya çok şükür korktuğum gibi olmadı çabuk kabullendi anlayışlı sıpam hala bazen istiyor ama süt bitti diyorum gidiyor geri
Düşünmek bile istemiyorum ne demek yanlışlıkla ya bilimsel bir dergide yayınlanacak kadar veri toplanmış analizler yapılmış bu nasıl bir bilinçli yanlışlık böyle kime ne ye inanıcaz artık hiç birşeye güvenimiz kalmadıÇok üzücü ve sinir bozucu.. ağladım inan..sinirimden mi üzüntüden mi bilmiyorum.. inşAllah olumsuz sonuçlar doğurmaz.
Kuzum annesin sen ve böyle düşünmen çok normal Zeynep 3,5 yaşında başladı kreşe nasıl üzülüp vizdan azabı çekiyordum göndermesem mi ücretsiz izin alıp ben mi baksam biraz daha diye ama sadece bizimle olmaları değil mesele zaten salgın dan dolayı izole bir hayat sürdük çocuklar yalnız kaldı ekrandan uzak kalması akrabaları ile vakit geçirmesi de çok önemli o okuldayken sen işlerini yemeğini halletsen akşam gelince verimli vakit geçirmeniz bile yeterarel dün 4 e kadar okulda kaldı bugün dr öyle. ama ev çok sessiz. çok özlüyorum. üzülüyorum haksızlık mi ediyorum diyorum. ben evdeyken benimle mi olmalıydı. civan benimle o değil. ama bu duygusal tarafım. mantıken baktığımda da ekrandan uzakta akranlarıyla etkinliklerle dolu dolu geçen bir gün. dil gelişimi artırıyor. keşke her gün giderken mutlu mutlu gitse hayır demese anne sende gel demese de mantık tarafım ağır bassa. beni ayakta tutan ekran bağımlılığı. onu kirmamız lazım onun için dayanmalıyım. di mi kızlar
Oooh mis gibi mutlu pazar günübuz gibi bir sabahtan günaydınlareşim dün kv ve görümce yle memlekete gitti bahçeyi kaldırmaya yardım etmeye çocuklar biraz hastaydı biz gitmedik öğleden sonra yeğenim gelecek bizi almaya abimlere gidicez akşam orda kalıcaz abimde pazar evde hep beraber olmak iyi gelecek hem çocuklara hem bize kızlar çok heyecanlı Zeynebim akşamdan ödevlerini yaptı çantasını bile hazırlamış Ayşede abilerinin ismini söyleyip duruyor heycandanmutlu keyifli hafta sonları hepinize
Evet çok şükür . Yeni bir bakıcı bakmaya korkuyorum şimdilik . Sanırım gelecek aya da ayrılırım ücretsiz izne .Annenin gelmesine çok sevindim artık sende rahatlarsın
Çok şanslısın valla . En azından gözün arkada kalmaz. Zormuş bu işler , bana da ücretsiz iZin yolu gözüküyor sanırım . Bir ay böyle idare edeceğiz . Annemler bakmaya devam ederse ben de çalışmak isterim . Ama diğer türlü yeni bir bakıcı işine hiç hazır değilim . Allah iyi insanlarla karşılaştırsın .ok sevindim canım annelerin gelmesine en azından gözün arkada kalmaz. Ayşeye de ablam bakıyor rahatsız ancak kendi ihtiyaçlarını görebiliyor bişey yapamıyorum diye üzülüyor ama en büyük işi yapıyorsun Ayşe yi düşünmüyorum daha ne yapacaksın diyorum ben okuldan gelince yemek işini hallediyorum temizliği de cumartesi eşimle birlikte yapıyoruz
Bende öyleydim kuzum inan meme olayı çok sıkmıştı beni biliyorsunuz gündüz neyse gece de sürekli emmek olmaz ki meme istedikçe eline bir şeyler veriyordum ben önce yiyorsa eğer konuş süt azalmış yatarken vercwm onu da falan desengel de cıvanı da ikna et. nasıl ağlıyor anlatamam. yani keselim de demiyorum ama sürekli meme olmaz ya valla usandırıyor bazen
Ah canım ne büyük iyilik yapıyorsun çocuk çocukla vakit geçirmeli sen ben gibi olur mu ne haksızlığı delirme hem özel bir bağımlılık durumu var bunu ancak bu şekilde aşar evde seninle olmaz çünkü yine iş güç uğraşman gerekecekarel dün 4 e kadar okulda kaldı bugün dr öyle. ama ev çok sessiz. çok özlüyorum. üzülüyorum haksızlık mi ediyorum diyorum. ben evdeyken benimle mi olmalıydı. civan benimle o değil. ama bu duygusal tarafım. mantıken baktığımda da ekrandan uzakta akranlarıyla etkinliklerle dolu dolu geçen bir gün. dil gelişimi artırıyor. keşke her gün giderken mutlu mutlu gitse hayır demese anne sende gel demese de mantık tarafım ağır bassa. beni ayakta tutan ekran bağımlılığı. onu kirmamız lazım onun için dayanmalıyım. di mi kızlar
Amin inşallah hepsi kolaylıkla bırakır çişi hemen öğrenir her şey güzelce kolayca olsunİyiyiz canım sen nasılsın okul ev bir koşturmaca dır gidiyor bizde zaman nasıl geçiyor anlamıyorum akşamda öyle yorgun düşüyorum ki Ayşeyi uyuturken uyuyakalıyorum. Ooo maşallah sana hızlısın pratiksin ben ne temizlik yaptım ne de kışlık hazırlık
Aynen canım bizim buralarda öyle hatta yükseklerde kayak merkezlerine kar yağdı buraya da soğuğu vuruyor kombiyi açarız bu gidişle
Nefesimi tutarak okudum hanımağaya bak hele nasılda oyunun hakkını vermiş
Çok sevindim canım annelerin gelmesine en azından gözün arkada kalmaz. Ayşeye de ablam bakıyor rahatsız ancak kendi ihtiyaçlarını görebiliyor bişey yapamıyorum diye üzülüyor ama en büyük işi yapıyorsun Ayşe yi düşünmüyorum daha ne yapacaksın diyorum ben okuldan gelince yemek işini hallediyorum temizliği de cumartesi eşimle birlikte yapıyoruz
Ooo en büyük işi halletmişsin bende Zeynep te konuşarak bıraktırmıştım ama hala em desem emecek yani darısı tüm Nisan bebelerine
Düşünmek bile istemiyorum ne demek yanlışlıkla ya bilimsel bir dergide yayınlanacak kadar veri toplanmış analizler yapılmış bu nasıl bir bilinçli yanlışlık böyle kime ne ye inanıcaz artık hiç birşeye güvenimiz kalmadı
Kuzum annesin sen ve böyle düşünmen çok normal Zeynep 3,5 yaşında başladı kreşe nasıl üzülüp vizdan azabı çekiyordum göndermesem mi ücretsiz izin alıp ben mi baksam biraz daha diye ama sadece bizimle olmaları değil mesele zaten salgın dan dolayı izole bir hayat sürdük çocuklar yalnız kaldı ekrandan uzak kalması akrabaları ile vakit geçirmesi de çok önemli o okuldayken sen işlerini yemeğini halletsen akşam gelince verimli vakit geçirmeniz bile yeter