2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bu mesajlara da ancak cevap verebiliyorum. Aynen çok doğru bir noktaya değindin. Hafta sonları dediğin gibi yapma etmeyle geçiyor çocuklukla kendimizi dışarı atıyoruz evde sürekli bir çaba hali var çünkü. Onunla ilişkim zedelensin istemiyorum annem sabredemiyor demesin istiyorum. Çünkü en çok bize naz yapıyorlar gerçekten de sabrımızı deniyorlar sakin kalmak doğru mesaj vermek çok önemli. Tabi ki çalışmayı bundan kaçmak olarak görmüyorum o ayrı ama böyle de bir yanı var doğru diyorsun. Hafta sonu evde çamaşır yemek babasıyla atışmaca derken hafta içi akşamları kesinlikle daha verimli vakit geçiriyorum daha güzel oyunlar oynuyoruz.

İnşallah canım sen de çalışmaya alışkın olanlardansın zorlandın epey sürpriz yumurta civan seni biraz eve bağladı ama çok şükür senin de destekçilerin vardı. 😊😊

Bunu da alıntılamışım şimdi ancak yazabiliyorum. Ağlaması çok üzücü canım. Bir şekilde oyalayamıyor oynatamıyor o zaman dediğin gibi. Çünkü çocuk bu ilk anda ağlar ama sonra dalar yani. İnşallah alışma sürecidir zamanla düzelir.

Aynen 7 de gelecektim de pandemiden dolayı 18:15-20 gibi geliyorum. Dediğin gibi ben de önce bahçede oynuyoruz sonra yemek herşeyi bırakıyorum mutfakta hop odaya geçip oyun oynuyorum. İpek uyuyunca yapıyorum bulaşıkları falan bazen babası yapıyor. Ancak 10-11 gibi oturuyorum biraz sonra yatıyorum işte. Hatta bu ara gündüz uykuları çok gelmeye başladı galiba tek uykuya da düşemiyor dayanamıyor erken kalktığı için. Dün 11 e doğru uyudu. Sonra duş aldım ortalığı topladım 1 bölüm dizi izledim derken saat 1 de yatmışım. Artık yaşamak için uykudan zaman çalıyorum. Gece de 2 kez uyandı sabah da 6.30 da kalktık. Ben de tükenmenin sınırındayım çok depresif hissediyorum bu ara kendimi. Eşime çatıyorum çok fazla. Bakalım sonum hayrola…
Uyku olayı çok etkiliyor genel hayatı. Benim ki de 11 den önce uyumuyor. Gece defalarca uyanıyor hala. Hergün bu tempo çok yoruyor. Sağolasun babası ile oynuyorlar o ara hallediyorum işlerimi uyuyunca ses çıkarmamaya çalışıyoruz hooop uyanıyor😀

Uyku olayı çok etkiliyor genel hayatı. Benim ki de 11 den önce uyumuyor. Gece defalarca uyanıyor hala. Hergün bu tempo çok yoruyor. Sağolasun babası ile oynuyorlar o ara hallediyorum işlerimi uyuyunca ses çıkarmamaya çalışıyoruz hooop uyanıyor😀
Babasıyla oyalanıyorsa iyi bizimkinin aklıma geliyor bir anda anne diye arıyor evde veya babasıyla bişey yapsa bile bana da göstermeye geliyor. Zaten o uyanıkken oyuncakları vs toplamak da çok mümkün olmuyor. 11 çok geç evet o saatlere kalmamaları lazım çok küçükler daha ama işte onlar da haklı bişey diyemiyorum. Daha erken uyuyunca da bizimle vakit geçiremiyorlar.

Çok haklısın yani ne desem boş. Ben işe almila 4 aylıkken dönmem gerekiyordu bende devlet kadromdan istifa ettim sonra da tayin işi derken kaldı ha şimdi baya toparladılar kendilerini çok şükür için rahat etse çalışırsın ama maddiyat bazı şeylerin önğne geçiyor o zaman bana herkes salak gözüyle bakıyoru İnan umrumda olmadı demem o ki ikiniz de de derin yaralar bırakma en ufak bir oluru varsa zorlama
Bakalım bir iki hafta daha deneyeceğim . İnşallah her şey düzene girer

Dağınık ev yaşanmışlık demek. Öyle tabi güzel yakalamışsın. Oyun dönemleri tam.
Bakalım bugun söyledim neden hiç oyuncak yok ortalıkta oynamıyor musunuz dedim ? Sema durdurmaz çünkü oyuncak olmazsa kitaplar mutlaka yerde olur . Topluyoruz annesi ben ona toplamayı da öğretiyorum dedi. Ben de toplama oynasın çocuk dedim bakalım .

Canım hemen aklına kötü şeyler getirme sen nasılsa tüm gün ve tüm hafta çalışmıyorsundur bir süre sen evdeyken de gelsin sena alışsın iyice. Biz 3 hafta öyle yapmıştık. Bi de biraz daha büyük sena senin gidip geldiğini anlıyor bu zamana kadar hiç ayrı kalmamışsınız çok normal. Ben çok küçükken bırakmama rağmen. 9,5 aylık bırakmıştım. 14 aylıkken bir ayrılık kaygısı başladı çoğu sabah ağlayarak kalıyordu arkamdan daha yeni yeni sabahları ağlamamaya başladı. Ayrıca onunla yiyip seninle yememesi uykusunun bozulmasın falan çok normal. Şöyle söyliyim ben yaklaşık 5-6 aydır hafta sonları tek uyku uyutuyorum bazen 1 bazen 1,5 saat uyuyor. Bazen de yarım saat. Bakıcısıyla 2 uyku toplamda 3 saat uyuyor. Yani istese uyuyor ama bizimle vakit geçirmek için uyumak istemiyor. Sen çok kaygı endişe yapma o senden hisseder. Senden güven alması lazım. Bakıcıdan emin olsan bu belirtileri hiç takma diyeceğim ama biraz sorup soruşturamıyor musun? Ya da bir ders erken gel kapıdan dinle ya da erken git kapıda bekle falan. Bizim kamera var ama önü kapalı ben sadece ses duyuyorum. Kadın çok seviyor çok düzgün davranıyor ona rağmen bu senin yaşadıklarının hepsini ben de yaşıyorum. Hemen bakıcıyla ilgili kötü şeyler getirme aklına.

Bu çocuklar kreşe gittiklerinde de bunlar olacak. Sanki orda canını alıyorlarmış gibi arkamızdan ağlayacaklar gitmek istemeyecekler. Bunların hepsini çok yakınımda arkadaşlarım yaşadığı için biliyorum. Bu orda onlara kötü davrandıklarını göstermez. Çocuklar düzeni çok sever en ufak bir değişiklikte bile kaygı seviyeleri çok artıyor. Senin o güveni ona hissettirmen lazım. Konuş anlat çok iyi anlıyorlar. Ben işe gideceğim sen de nasıl sesleniyorsanız o ablayla teyzeyle kalacaksın de ben akşam veya sen uyuyup uyanınca geleceğim de. Yani neyse doğrusu onu söyle. Sana şöyle söyliyim ilk günden beri kadın ipeğe annem diye sesleniyordu ama ben bu kim diye soruyorum anne demiyordu. Çocuk anlıyor bir karışıklık olduğunu sonra ayşeanne gitti ayşeanne geldi vs dedim durdum. Hemen benimsedi aççanne gitti aççanne geldi diyor şimdi. Resmen anlamlandıramıyormuş annem demesini çocukta ışık yandı biz bunu söyleyince. Bu arada bakıcıyla 3 hafta baktık ama babanne ve anneannesine ansızın bırakmak zorunda kaldık onlarla alıştırma yapamadık ama çocuk adapte oldu hemen. Sena da alışacaktır.

Yemek konusu da benzer bazen benle yediğini onla yemiyor bazen onla yediğini benle yemiyor ama genel olarak benimle daha kötü daha huysuz. Bize naz yapabiliyorlar. Onların sanki dediklerini yapmak zorunsa hissediyorlar. Biraz otorite gibi geliyor sanırım. Çekiniyorlar. İpek öyle en azından. Tüm sınırları bende denemek istiyor. Sen beceremediğin için değil o yemese de sen ona bişey demeyeceğin için koşulsuz sevdiğini bildiği için sana öyle yapıyor.

Ağlama kendini yıpratma lütfen güçlü olman lazım. Eğer çalışmamayı düşünürsen o ayrı bir konu ama şu durumdayken yaşadıklarınız normal. Sena zaten yeme konusunda zor bir çocuktu. O konu dışında değerlendirsen daha doğru olur sanki.

🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Sena zaten yaklaşık 7 aydır tek uyku yapıyor . Tek uykuyu da yapmaması veya yarım saat yapması çok zorluyor hem çocuğu hem beni . Geceleri de uyanmaya başladı . Yemesi zaten sıkıntılı bir çocuk bir de uykusunu alamazsa iyice güçsüz düşecek . Bakalım bugun biraz daha iyilermiş. Dün gece de hiç uyanmadı , gündüz 1,5 saat uyumuş . Ama yeme konusunda bugun yememiş . Demek ki gerçekten yediğinde yedi diyor herhalde . Ama dediğin gibi şu an bir güven problemimiz var doğal olarak . Dersten erken gelme durumları mümkün değil canım çıkış saatim her gün sabit 16:00 . Bir ders erken çıkayım desem rapor al derler . Ama bu söylediğini bugun öğle arasında düşünmedim değil . Öğle aralarında eve gelmiyorum ki Sena’nın uyku saatine denk geliyor beni görünce uyumaz diye . Ama bugun gelsem de biraz kapıdan dinlesem dedim , okulda iş çıktı . Yapmayı düşünüyorum bunu . Bir de gizli kamera mı alsak acaba diyorum . Sena ile konuşma olayına gelince konuşuyorum anlatıyorum sürekli . İnşallah daha iyi olur

Umudum- Umudum- evine götürmesini istemiyorsan o konuda net olmalısın. Direkt hayır de düzeni bozulmasın de evde oyuncakları var de. Kesinlikle evde iş yapmak istiyordur. Bizde de oldu bir kaç kez izin günlerimde gelmesini istedim ki onun izin günü değildi hafta içi ben kendim başka işler için izin almıştım bize bırakın falan dedi. Yok dedim. Babası hastayken evdeyken ben bize alıp gideyim babasını görür ister falan dedi yok dedim o odadan çıkacağında siz odaya kapanırsınız dedim vs. O konu kapandı artık hiç teklif etmiyor. Onlar da kendi düzenlerinde rahat etmek istiyorlar tabi. Kendimden örnekler veriyorum ama kendimi anlatıp duruyormuş gibi oldum. Ben hepsini benzerlerini yaşadığım için anlatıyorum. İçin rahat etsin diye ama tabi bakıcıya güvenmek en birinci şart. O yoksa zaten diğer şeylerin bir önemi yok maalesef.. 😕
Yok canım olur mu öyle hiç anlatman bana iyi geldi . Ben bir anda böyle neye uğradığımı şaşırdım ondan kötü oldum ama bir çok şey normal demek . Evde bakma olayını kesinlikle kabul etmiyorum zaten . Dün söylediğinde de hayır dedim . Bugun de anahtar bırakmadım zaten . Niye bırakmadın da demedi . Umarım güven duygusu oluşur zamanla

Ya umudum evine evinin işi görülsün diye gitmek istiyor olabilir. O zaman da senayi ihmal eder.kabul etme istersen.. izin olayini da sen bilirsin. Ama maddi olarak cok zorlanmazsaniz sen bakabilirsin bir sene daha senakuşa.. hakkinizda hayirli olan olsun❤
Amin canım inşallah . Evine kesinlikle izin vermem zaten . Kızı 10-11 yaşında kızı oyalıyor zaten çocuğu o şekilde . Kendi de işini yapıyordur herhalde . Ama daha götürürse sıkıntı . Anahtar bırakmadık bugün . Çocuğumu ben kendim çıkarırım gelince dışarı da . Oyalayamazsa bir daha ağlıyor vs diye mesaj atarsa da değiştirmeyi düşünüyorum kadını . Çocuk yahu bu hemen kanıyor nasıl oyalanmaz ki unutuyor bir yerde bizi .
nu da alıntılamışım şimdi ancak yazabiliyorum. Ağlaması çok üzücü canım. Bir şekilde oyalayamıyor oynatamıyor o zaman dediğin gibi. Çünkü çocuk bu ilk anda ağlar ama sonra dalar yani. İnşallah alışma sürecidir zamanla düzelir.

Aynen 7 de gelecektim de pandemiden dolayı 18:15-20 gibi geliyorum. Dediğin gibi ben de önce bahçede oynuyoruz sonra yemek herşeyi bırakıyorum mutfakta hop odaya geçip oyun oynuyorum. İpek uyuyunca yapıyorum bulaşıkları falan bazen babası yapıyor. Ancak 10-11 gibi oturuyorum biraz sonra yatıyorum işte. Hatta bu ara gündüz uykuları çok gelmeye başladı galiba tek uykuya da düşemiyor dayanamıyor erken kalktığı için. Dün 11 e doğru uyudu. Sonra duş aldım ortalığı topladım 1 bölüm dizi izledim derken saat 1 de yatmışım. Artık yaşamak için uykudan zaman çalıyorum. Gece de 2 kez uyandı sabah da 6.30 da kalktık. Ben de tükenmenin sınırındayım çok depresif hissediyorum bu ara kendimi. Eşime çatıyorum çok fazla. Bakalım sonum hayrola…
Bizim saatler size göre iyi en azından ama gece uyumayınca perişanız . Ben de kendimi berbat hissediyorum . İnanılmaz agresifim eşimi sürekli tersliyorum , kendi kendime sürekli bir şeylere söyleniyorum . Çok yıpratıcı gerçekten çalışan anne olmak . Sanırım kan değerlerim de düştü bunu da hissediyorum , o da etkiliyordur muhakkak gergin olmamı .

Ailemde bütün herkes pozitif 😑 annem kanser tedavisi gördü , risk grubunda . Ateşi varmış , kafasını kaldıramıyormuş.iki sinovac olmuştu aşı olarak da . Şu sıra çok gergin çok mutsuzken sanırım tamamen tükendim .
ya çok üzgünüm. ama aşı olmuşlar hafif atlatırlar. dua et. tüketme tükenme dünürüm. inşallah iyi olacaklar. zor zamanlar. Allah sabrını gücünü versin.

Sena zaten yaklaşık 7 aydır tek uyku yapıyor . Tek uykuyu da yapmaması veya yarım saat yapması çok zorluyor hem çocuğu hem beni . Geceleri de uyanmaya başladı . Yemesi zaten sıkıntılı bir çocuk bir de uykusunu alamazsa iyice güçsüz düşecek . Bakalım bugun biraz daha iyilermiş. Dün gece de hiç uyanmadı , gündüz 1,5 saat uyumuş . Ama yeme konusunda bugun yememiş . Demek ki gerçekten yediğinde yedi diyor herhalde . Ama dediğin gibi şu an bir güven problemimiz var doğal olarak . Dersten erken gelme durumları mümkün değil canım çıkış saatim her gün sabit 16:00 . Bir ders erken çıkayım desem rapor al derler . Ama bu söylediğini bugun öğle arasında düşünmedim değil . Öğle aralarında eve gelmiyorum ki Sena’nın uyku saatine denk geliyor beni görünce uyumaz diye . Ama bugun gelsem de biraz kapıdan dinlesem dedim , okulda iş çıktı . Yapmayı düşünüyorum bunu . Bir de gizli kamera mı alsak acaba diyorum . Sena ile konuşma olayına gelince konuşuyorum anlatıyorum sürekli . İnşallah daha iyi olur
Gizli kamera etik olarak doğru değil bence hatta kapıdan dinleme de öyle ama onu da saatlerce değil 5-10 dakika ne yapıyorlar acaba bensiz şekinde bakabilirsin. Yanında eşlik edecek kimse yok. Sen de nasıl anlayabilirsin ki basıl davranıyor nasıl bakıyor.
Yok canım olur mu öyle hiç anlatman bana iyi geldi . Ben bir anda böyle neye uğradığımı şaşırdım ondan kötü oldum ama bir çok şey normal demek . Evde bakma olayını kesinlikle kabul etmiyorum zaten . Dün söylediğinde de hayır dedim . Bugun de anahtar bırakmadım zaten . Niye bırakmadın da demedi . Umarım güven duygusu oluşur zamanla
Anahtar bırakmamak bi çözüm değil bence gerçekten ihtiyaç olabilir dışarı çıkmaları gerekebilir market veya park ama anahtar bırakmak demek onun evine gitmesi demek olmamalı. Sen net olursan o da yalan söyleyecek değil ya. İnşallah iyi ve merhametli bir insandır en önemlisi sevgi gerisi bir şekilde hallolur.
Ailemde bütün herkes pozitif 😑 annem kanser tedavisi gördü , risk grubunda . Ateşi varmış , kafasını kaldıramıyormuş.iki sinovac olmuştu aşı olarak da . Şu sıra çok gergin çok mutsuzken sanırım tamamen tükendim .
Annene de geçmiş olsun gerçekten hepsi de üst üste gelmiş.. 😕😕

Jadesi Jadesi inşallah sağlıkla sağsağlim doğar miniğimiz kalbi de pırpırlamaya başlamış🧿🧿🧿
Helinnnnn Helinnnnn o saçlar ne öyle 😍 ben de uzatacam başlıycam sanırım hiç kestirmeye gönlü yok beyefendinin saçlarını keselim mi diyorum kokkuuu diyor yüzünü kapatıp. 🤣 8 aylık falandı sanırım makinayla 3 e vurmuştuk çook ağlamıştı berberde oturtamamıştık bile bakalım olmadı bağlarız biz de 😁
kıyamadık saçlara. şimdi de kış geldi diye gecistiriyorum🙈
Ya valla sağolun hepiniz içim rahatlıyor inşallah olmaz bir şey Rabbim hediye etti bize onu 💕 bende öyle inanıyorum
İş yapmıyorum pek öyle halimde olmuyor ama Asya hanım peşinde koşturuyor uyutmuyor canı sağolsun 🤣
asya yeterli bir aktivite bence 😁
Bu mesajlara da ancak cevap verebiliyorum. Aynen çok doğru bir noktaya değindin. Hafta sonları dediğin gibi yapma etmeyle geçiyor çocuklukla kendimizi dışarı atıyoruz evde sürekli bir çaba hali var çünkü. Onunla ilişkim zedelensin istemiyorum annem sabredemiyor demesin istiyorum. Çünkü en çok bize naz yapıyorlar gerçekten de sabrımızı deniyorlar sakin kalmak doğru mesaj vermek çok önemli. Tabi ki çalışmayı bundan kaçmak olarak görmüyorum o ayrı ama böyle de bir yanı var doğru diyorsun. Hafta sonu evde çamaşır yemek babasıyla atışmaca derken hafta içi akşamları kesinlikle daha verimli vakit geçiriyorum daha güzel oyunlar oynuyoruz.

İnşallah canım sen de çalışmaya alışkın olanlardansın zorlandın epey sürpriz yumurta civan seni biraz eve bağladı ama çok şükür senin de destekçilerin vardı. 😊😊

Bunu da alıntılamışım şimdi ancak yazabiliyorum. Ağlaması çok üzücü canım. Bir şekilde oyalayamıyor oynatamıyor o zaman dediğin gibi. Çünkü çocuk bu ilk anda ağlar ama sonra dalar yani. İnşallah alışma sürecidir zamanla düzelir.

çok şükür canim vardılar. şimdi kimse yok. yani dün ilk defa yalnız kaldım bugün temizliğe gelen kadın vardı. ama kolay geçmiyor. psikolojik olarak iyi görmüyorum kendimi. agresif depresif çoğu zaman. areli de telefondan vazgeçiremedim canim ona da sıkkın. iş bakınmaya başladım. 6 ay sonra en geç başlamış olmak isterim ama kısmet.

S Susam_tanesi etik olmadığının farkındayım ama şeytan dürtüyor . Bir şekilde emin olmam lazım . Anahtar konusuna da takılmıyorum o kadar . Söyledim artık daha da üstelemesi anormal olur. Havalar soğuyana kadar bırakırım . O çıkarmazsa ben zaten gelince yine çıkarırım . Merhamet ve sevgi gerçekten önemli . Tanımayınca işte hep acabalar olacak kafamda.

ya çok üzgünüm. ama aşı olmuşlar hafif atlatırlar. dua et. tüketme tükenme dünürüm. inşallah iyi olacaklar. zor zamanlar. Allah sabrını gücünü versin.
Amin inşallah . Yine bütün negatif enerjimi dökmüşüm buraya .hakkınızı helal edin . Babamın iki haftayı geçti ama kardeşlerim aşı olalı bir hafta oldu .annemin de 3. Dozu gelmişti ama bir türlü gidemedi 2 doz sinovacla kaldı . Zaten şu an bir babam sadece baş ağrısı ile geçiriyor diğerleri ateş , sırt ağrısı , baş ağrısı vs . İnşallah kolay atlatırlar

kıyamadık saçlara. şimdi de kış geldi diye gecistiriyorum🙈

asya yeterli bir aktivite bence 😁

çok şükür canim vardılar. şimdi kimse yok. yani dün ilk defa yalnız kaldım bugün temizliğe gelen kadın vardı. ama kolay geçmiyor. psikolojik olarak iyi görmüyorum kendimi. agresif depresif çoğu zaman. areli de telefondan vazgeçiremedim canim ona da sıkkın. iş bakınmaya başladım. 6 ay sonra en geç başlamış olmak isterim ama kısmet.
İnşallah en kısa zamanda gönlüne göre bir iş bulursun 😌

Amin inşallah . Yine bütün negatif enerjimi dökmüşüm buraya .hakkınızı helal edin . Babamın iki haftayı geçti ama kardeşlerim aşı olalı bir hafta oldu .annemin de 3. Dozu gelmişti ama bir türlü gidemedi 2 doz sinovacla kaldı . Zaten şu an bir babam sadece baş ağrısı ile geçiriyor diğerleri ateş , sırt ağrısı , baş ağrısı vs . İnşallah kolay atlatırlar
iyi yapıyorsun canim . farklı fikirler yorumlar destek dua alıyoruz. yazmaya devam et. zor günler. içinde yaşama. ben de karisigim ama yeşimin başını yedim sanirim. günde 3 posta arıyorum 🙈
İnşallah en kısa zamanda gönlüne göre bir iş bulursun 😌
ah inşallah canimm🙏🥰

Umudum- Umudum- canım geçmiş olsun.. kolay atlatacaklardır eemin ol. Asi da olmuslar hem.sen kendini düşürme 🙏 evet üst üste gelmiş..şimdi dua zamani Rabbıne sığın tüm islerin rayına girsin inşAllah..bakıcı ile çok güzel bir uyum yakalayın insAllah 🤲

S Susam_tanesi ben seni böyle modu düşük görmeye alışkın degilim cancagzim..toparla kendini.. gecici bir zorluk dönemidir bu da geçer gider..neler gecmedi ki? Allah saglik versin yeter ki 🙏

Umudum- Umudum- canım geçmiş olsun.. kolay atlatacaklardır eemin ol. Asi da olmuslar hem.sen kendini düşürme 🙏 evet üst üste gelmiş..şimdi dua zamani Rabbıne sığın tüm islerin rayına girsin inşAllah..bakıcı ile çok güzel bir uyum yakalayın insAllah 🤲

S Susam_tanesi ben seni böyle modu düşük görmeye alışkın degilim cancagzim..toparla kendini.. gecici bir zorluk dönemidir bu da geçer gider..neler gecmedi ki? Allah saglik versin yeter ki 🙏
Canımsın hemen de moral verir ☺️☺️ Ben çok alışkınım aslında sana akıl versem de ben uygulayamıyorum kafaya takmamayı. Ama bu ara biraz fazla arttı. Bi sorgulama döneminden geçiyorum. Her anlamda. İşin içinden çıkamıyorum. Neyse işte öyle.

Siz nasıl oldunuz en son iyiyim demiştin. Çocuklar falan da toparladı mı? Bu işin diğer bir zor yanı da evde kapalı olmak ve hasta da olsan çocuklara yemeğe ve ev işlerine aynı şekilde devam ediyor olmak…

Çok geçmiş olsun aşı olmuşlar içini ferah tut olır mu evet çok zor bir dönemden geçiyorsun ama her imtihanın sonunda güzellikler bekler bizi sabret dua et

Ya umudum evine evinin işi görülsün diye gitmek istiyor olabilir. O zaman da senayi ihmal eder.kabul etme istersen.. izin olayini da sen bilirsin. Ama maddi olarak cok zorlanmazsaniz sen bakabilirsin bir sene daha senakuşa.. hakkinizda hayirli olan olsun❤
Olsun onlar bizim en güzel hediyemiz oldu şu zamanda.. ❤ yoksa napardik.. Ali belki cok bunalirdi ama kardesle oyalandi o yasaklarda. Senin oglus mu artık kizce mi gelsin bakalim.. seyreyle cümbüşü 🥰🤩😍
Öyle tabi herkes sıkılırken bizim vaktimiz olmadı 🤣🤣🤣 hayırlı gelsin cümbüş de hepinizi desteğe beklerim🤪🤪🤪

X