2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bakalım bugun söyledim neden hiç oyuncak yok ortalıkta oynamıyor musunuz dedim ? Sema durdurmaz çünkü oyuncak olmazsa kitaplar mutlaka yerde olur . Topluyoruz annesi ben ona toplamayı da öğretiyorum dedi. Ben de toplama oynasın çocuk dedim bakalım .
Ay bi yanım çalışmak istiyor (Du) şimdi sizi gördükçe çok zor Allah içinize sindirsin D dilzar seninde kuzum iyi vicdanlı insanlarla karşılasın hepiniz inşallah 🙏🙏🙏

Ailemde bütün herkes pozitif 😑 annem kanser tedavisi gördü , risk grubunda . Ateşi varmış , kafasını kaldıramıyormuş.iki sinovac olmuştu aşı olarak da . Şu sıra çok gergin çok mutsuzken sanırım tamamen tükendim .
Ah canım üstüste gelmiş resmen geçmiş olsun üzülme risk grubunda bir sürü insan atlattı şifa versin Allahım hepsine 🙏🙏🙏

kıyamadık saçlara. şimdi de kış geldi diye gecistiriyorum🙈
asya yeterli bir aktivite bence 😁
çok şükür canim vardılar. şimdi kimse yok. yani dün ilk defa yalnız kaldım bugün temizliğe gelen kadın vardı. ama kolay geçmiyor. psikolojik olarak iyi görmüyorum kendimi. agresif depresif çoğu zaman. areli de telefondan vazgeçiremedim canim ona da sıkkın. iş bakınmaya başladım. 6 ay sonra en geç başlamış olmak isterim ama kısmet.
Sorma helincim sokaktan eve çıkaramıyorum çığlık kıyamet hele bi abla falan görsün hemen onla oynasın istiyor 🤣🤣Bende gündüz memeyi azalttığım için baya dışarı falan çıkarıyorum oyalansın diye

@Susam_tanesi etik olmadığının farkındayım ama şeytan dürtüyor . Bir şekilde emin olmam lazım . Anahtar konusuna da takılmıyorum o kadar . Söyledim artık daha da üstelemesi anormal olur. Havalar soğuyana kadar bırakırım . O çıkarmazsa ben zaten gelince yine çıkarırım . Merhamet ve sevgi gerçekten önemli . Tanımayınca işte hep acabalar olacak kafamda.
Evet etik değil ama neler duyuyor ve görüyoruz Ben yapardım yalan yok ya bi kamera ya ses kayıt cihazı kesin olurdu

Bugün boş günü olup kızlarıyla 9 a kadar uyumuş güzel bir kahvaltı yapmış Zeynebi okula Ayşeyi uykuya yollamış elinde çayı evde yapılmayı bekleyen milyon tane işi olduğu halde oturup sıcak çay içmenin mutluluğunu yaşayan bir anne bırakıyorum buraya💕

Selamlar kizlae nasilsiniz?
Zeyay1420 Zeyay1420 ohh kızlarınla keyif yaptin demek daha güzelleri olsin insallah 😍
Benimde esimin yengesi isi bıraktı sabah bir kahveye gittim valla 1 saat bile olsa oyle yetti bana ve karya ya..

Bu arada benim karya baya konusmaya çalışıyor ama ne dediği cok anlaşılmıyor çilek e ciii ayakkabiya akkuli buruna muu gibi ve birsuru karmaşık sey 😁 ben anlıyormuş gibi yapıyorum anlamadığımıda:)
Sizde durumlar nasil ? Nasilsiniz bebisler neler yapıyor?

SonsuzUmut SonsuzUmut canimmm sen hanımaymışım kulağını delirmişsin ya ben yeni farkettim nasil durdu mu el atiyordu küpeye? Benimkide cok süslü gidip güneş gözlüğü takıyor evde pembe sandaleti getirip onungiydiriyor aynada kendine bakiyor arada 😁 bizim terlikleri giyiyor benim makyajları alip gozu ne sürüyor gecen cimbizi almis kasina suruyor😂

Canjö
Zeyay1420 Zeyay1420 ohh kızlarınla keyif yaptin demek daha güzelleri olsin insallah 😍
Benimde esimin yengesi isi bıraktı sabah bir kahveye gittim valla 1 saat bile olsa oyle yetti bana ve karya ya..

Bu arada benim karya baya konusmaya çalışıyor ama ne dediği cok anlaşılmıyor çilek e ciii ayakkabiya akkuli buruna muu gibi ve birsuru karmaşık sey 😁 ben anlıyormuş gibi yapıyorum anlamadığımıda:)

SonsuzUmut SonsuzUmut canimmm sen hanımaymışım kulağını delirmişsin ya ben yeni farkettim nasil durdu mu el atiyordu küpeye? Benimkide cok süslü gidip güneş gözlüğü takıyor evde pembe sandaleti getirip onungiydiriyor aynada kendine bakiyor arada 😁 bizim terlikleri giyiyor benim makyajları alip gozu ne sürüyor gecen cimbizi almis kasina suruyor😂
Canım sanki benim Kızı anlatıyorsun evet 2 ay falan oldu neredeyse deldireli kuşakları ağrı kesici ve uyuşturucu krem sürüyorlar saniyelik bir şey aslında ama benim kız çok ağlar kalemle işaretlerden başladı delindiğini bile fark etmedi ama biraz zorladı canı çok tatlı bİzimkinin dokunuyor ediyor ama hiç öyle çekmez ilk başta aynandan bakınca ağladı ama sonra hoşuna gitti ayy ayy küpelere saçlara gözlere bak diyorum bir nazlanıyor ki sorma hanımağalığına da uymuyor hiç ama çok süslü valla yeni elbise ayakkabı her şeyi çok seviyor

Bugün boş günü olup kızlarıyla 9 a kadar uyumuş güzel bir kahvaltı yapmış Zeynebi okula Ayşeyi uykuya yollamış elinde çayı evde yapılmayı bekleyen milyon tane işi olduğu halde oturup sıcak çay içmenin mutluluğunu yaşayan bir anne bırakıyorum buraya💕
ohhh ne iyi geldi bu mesaj. bizler iyi olmak için uğraşıyoruz. şükür bügünümüze. yarin arelle bi okul denemesi yapacaz. yarim gun istiyirdum ama degil en erken 4te alabilirsiniz dddiler. bakalim begenur umarim.

civani mi anlattin dünürüm 😁 dili baya var zaten. yani 20 kelimesi rahat vardir. terlik toka olayi bizdede var. hayır hem agresif dayı hibi yürüyor hemde toka istiyor 🙈 arel 'le kıskançlık olayları başladı çok da kavga ediyorlar ama tek tek çok iyiler bir araya getirmemek lazım 🤣

ohhh ne iyi geldi bu mesaj. bizler iyi olmak için uğraşıyoruz. şükür bügünümüze. yarin arelle bi okul denemesi yapacaz. yarim gun istiyirdum ama degil en erken 4te alabilirsiniz dddiler. bakalim begenur umarim.

civani mi anlattin dünürüm 😁 dili baya var zaten. yani 20 kelimesi rahat vardir. terlik toka olayi bizdede var. hayır hem agresif dayı hibi yürüyor hemde toka istiyor 🙈 arel 'le kıskançlık olayları başladı çok da kavga ediyorlar ama tek tek çok iyiler bir araya getirmemek lazım 🤣
Ayy canim benimmm buyudukce daha tatli oluyorlar da su sira gece uykularimiz bozuk o da duzene girse bir rahatlayacağım. Disler ne durumda?

Ayy canim benimmm buyudukce daha tatli oluyorlar da su sira gece uykularimiz bozuk o da duzene girse bir rahatlayacağım. Disler ne durumda?
uyku bizde de sıkıntı hala. bu ara tek uykuyu daha sık yapar oldu ama gece uyanmaya devam. diş 16 oldu olacak. bazısı yarım daha ama patladı. 16. da işte uğraşıyor. cok ağzının suyu akıyor bundan sebep🤣 bazen uyurken çığlık atarak uyanıyor dişe yoruyorum valla.

uyku bizde de sıkıntı hala. bu ara tek uykuyu daha sık yapar oldu ama gece uyanmaya devam. diş 16 oldu olacak. bazısı yarım daha ama patladı. 16. da işte uğraşıyor. cok ağzının suyu akıyor bundan sebep🤣 bazen uyurken çığlık atarak uyanıyor dişe yoruyorum valla.
Evet sanırım ondandır maşallah bir sürü diş olmuş biz daha 6. Yeni çımtı yolun başındayız 🥰

Evet sanırım ondandır maşallah bir sürü diş olmuş biz daha 6. Yeni çımtı yolun başındayız 🥰
evet hızlı olanlardaniz. ama işte çok sancılı bir süreç. bitse modundayim. sizin yol daha uzun ama umarım sancısız geçer 🙏
areli şükür bugün içime sinen bir yere yazdirabildim. haftaya alıştırma haftası gibi olacak yavaş yavaş arttiracaz. 9 ve 4 arası okulda olacak. hem buruk bir tarafım hem de umutlu. davranış olarak sevmedigim şeyler başladı üzülüyordum. küçük bu kadar uzun nasıl olur diye de tedirginim ama keyifli donanımlı bahçeli bir okul. bugün gelmek istemedi. ağlayarak getirdik. umarım iyi gelir seneye de civani veririm aynı yere bende işe giderim 😇

Yine ne oldu bu uykulara ya 🙄 dönemsel demekki baharcım bizimki de gece uykusunu unuttu yine
Ay sanki biz yorulmuyoruz evdeyiz diye ya deli oluyorum keşke bende işte çalışsam da ev işlerini falan birileri yapsa 🤣
Vallahi bende evde cok sıkıldım ama şu süreçte evde olmak en iyisi gibi canimmm💕 hamilelik nasil gidiyor bu arada?
Bizimde 15 bir köpek dis gelmek üzere oda patlarsa 16 olacak ama hep yarım yamalak cikti birinin ucu gözüküyor diğerinin yarısi digeri eti yarmış iki taraftan flan.. baya zorlu bir süreç gerçekten karya bir aydir masada oturuyor bizimle ve bu ara masayı disliyor otururken sagolsun pvc örtü flan bırakmadı 😁 esimde sagolsun 1 aydır mama sandalyesini yıkayacak ( depodan çıkardı abisinin cocuklarinin, karyanin kini köyde bırakmıştım) valla zaman su gibi akıyor aslinda umarim bulusacagimiz zamanlarda olur ve görürüz 😍😘
Bu arada biz 3 aydır flan tek uyku yapıyoruz yoksa cok gec saatte uyuyordu
Insallah rahat çıkarır canim biz erkenden çıkardık ama baya zorlandi..
Nasılsın canım ne var ne yok ev araba neler yaptınız bir düzen oturdu mu herşey
Selam tatlım teskkur ederim😍 arabayi sattık cok şükür zararda etmedik krediyle almamıza rağmen cok az kazandırdı bile ama esime o sira zam yapılmamıştı benimde maaş kesilince zorlandık baya suan cok şükür ıyiyiz ama inan ay sonu yine birsey kalmiyor. Ben çalışırken çok rahatmışız gerçekten ama saglik olsun.
Sen nasilsin guzel prenses neler yapiyor😍
Bu arada en asi olacaktım ama vazgeçtim cok haber dolaşıyor insanlarım genetiği ile oynanıyor diye ne yapacağımı sasirdim evdeyim diye esimde bekleyelim biraz daha dedi. Sen ne düşünüyorsun?

Evet canım kızlarla hiçbirşey yapmadan vakit geçirmek güzel oldu Zeynep anne evde olduğun zamanları çok seviyorum dedi içim burkuldu onlar için çalışıyoruz ama bir taraftan eksiklik mi yaşatıyoruz diye üzüldüm okula gitmek maskeyle ders anlatmak çok yoruyor beni ama çok da iyi geldi dışarı çıkmak ortam değiştirmek arkadaşlarla sohbet etmek unuttuğum şeylerdi kafam dağılıyor ama eve gelincede mesai full devam ediyor olsun ne yapalım sağlık olsun

Bak sen süslü karya ya ne lerde yaparmış bizim Zeynep çok meraklıydı hala da öyle Ayşe de onu taklit ediyor o ne yaparsa oda yapacak ama terlik merakı ondada var ablasının süslü panduflarını falan giyip geziyor

Aslında çok sıradan şeyler ama öyle uzak kalmışız ki o bile keyifli geldi. Sen nasılsın canım yerleşebildin mi iyice paşalar nasıl kıskançlık Zeynep te de çok var neyse ki okula gidiyorda özlemiş olarak geliyor kardeşini

O
evet hızlı olanlardaniz. ama işte çok sancılı bir süreç. bitse modundayim. sizin yol daha uzun ama umarım sancısız geçer 🙏
areli şükür bugün içime sinen bir yere yazdirabildim. haftaya alıştırma haftası gibi olacak yavaş yavaş arttiracaz. 9 ve 4 arası okulda olacak. hem buruk bir tarafım hem de umutlu. davranış olarak sevmedigim şeyler başladı üzülüyordum. küçük bu kadar uzun nasıl olur diye de tedirginim ama keyifli donanımlı bahçeli bir okul. bugün gelmek istemedi. ağlayarak getirdik. umarım iyi gelir seneye de civani veririm aynı yere bende işe giderim 😇
Çok sevindim ya hadi gözünüz Aydın umarım kolay geçer alışma süreci de illa ki davranışsal tepkiler verecektir sen başa çıkarsın
Vallahi bende evde cok sıkıldım ama şu süreçte evde olmak en iyisi gibi canimmm💕 hamilelik nasil gidiyor bu arada?

Bizimde 15 bir köpek dis gelmek üzere oda patlarsa 16 olacak ama hep yarım yamalak cikti birinin ucu gözüküyor diğerinin yarısi digeri eti yarmış iki taraftan flan.. baya zorlu bir süreç gerçekten karya bir aydir masada oturuyor bizimle ve bu ara masayı disliyor otururken sagolsun pvc örtü flan bırakmadı 😁 esimde sagolsun 1 aydır mama sandalyesini yıkayacak ( depodan çıkardı abisinin cocuklarinin, karyanin kini köyde bırakmıştım) valla zaman su gibi akıyor aslinda umarim bulusacagimiz zamanlarda olur ve görürüz 😍😘
Bu arada biz 3 aydır flan tek uyku yapıyoruz yoksa cok gec saatte uyuyordu

Insallah rahat çıkarır canim biz erkenden çıkardık ama baya zorlandi..

Selam tatlım teskkur ederim😍 arabayi sattık cok şükür zararda etmedik krediyle almamıza rağmen cok az kazandırdı bile ama esime o sira zam yapılmamıştı benimde maaş kesilince zorlandık baya suan cok şükür ıyiyiz ama inan ay sonu yine birsey kalmiyor. Ben çalışırken çok rahatmışız gerçekten ama saglik olsun.
Sen nasilsin guzel prenses neler yapiyor😍
Bu arada en asi olacaktım ama vazgeçtim cok haber dolaşıyor insanlarım genetiği ile oynanıyor diye ne yapacağımı sasirdim evdeyim diye esimde bekleyelim biraz daha dedi. Sen ne düşünüyorsun?
Canım maalesef her yer Bilgi kirliliği oldu insanlar takip edilmek için bile insanları korkutuyor. Ben tanımlandığı gün oldum aşımı iki doz biontech. Yani corona süreci çok sancılı gönül ister ki herkes rahat geçirsin ama öyle bir bomba ki kimde nasıl etki bırakıyor bilmiyoruz bile kimse artık coronadan değil aşı olmaktan korkuyor algı operasyonu böyle oluyor bunda da, evet aşı süreci sancılı ama corona da öyle değil mi şu an rahat geçirenler bile ileriki süreçte ne yaşayacaklar bilmiyoruz çok korkutucu geliyor bana asıl bu. Mesela aşı karıştı iki hekim korona dan vefat etti etrafında onlara güvenip yaptırmayan kişilere üzülüyorum mesela bu bireysel bir karardır aşı yüzde yüz korumaz aşı olan Ölmez diye bir kural da yol ama tamamen korumasız beklemek ne kadar doğru olur bilmiyorum bir de bu süreçte gebe kalsan hiç olamayacaksın belki ve gebeler de bu süreç biraz korkutucu çok açık yazmak istemiyorum kimse etkilenmesin istiyorum. Artık kimse izole değil dışarı çıkıyoruz markete gidiyoruz çocuklarımız parkta filan ya da aileler temas ediyoruz o yüzden en iyisini sen bilirsin biraz açık yazmak istedim fikrimi uzun oldu kusura bakma daha da yazasım varda neyse 😂🥰❤️

X