2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yaaa tebrik ediyorum😀 benim ki de iki sene sonra oldu. Bende korunmuyorum iki aydır bakalım ne zaman nasip olursa olur diyoruz. Zamanı buymuş demek ki senin ikincisinin hayırlısı olsun. 🤲🏼
Ay bir tane daha mı istiyorsun inşallah zamanıyla hayrola gelsin 🥰🙏 evet planlı bi hamilelik yaşadım bi tane de böyle olsun bakalım 🤣 teşekkür ederim ❣️💕

Memeyi her türlü bırakacaklar bu kadar emdiler yeter 😀 bayağı azaldı şahsen benşm sütüm dönem dönem artıp azalıyor. Azaldığı dönemler çok diyorum bıraksak mı işteyken Zor oluyor. Artık evde de sürekli meme meme diyip dolanıyoruz. Zorlanmazsın umarım bırakırken. Takip ettiğim bi kadın var. Hamileyken de emzirmek de hiç bir sıkıntı olmadığının üzerinde çok duruyor. Bilemiyorum tabi hangisi doğru
Bende yeter diye düşünüyorum emdiği diğeri de emecek memeler dinlensin biraz 🤣🤣 valla yalan yok ben evdeyim diye 2 yaşa kadar gidecektim emzirme de bazen çok sıkılmama rağmen gündüz azaldı ama sabaha doğru ben uyanıyorum emiyor derken uUn seansları oluyordu 😊

Ilk zaman zorluk oldu ama sende olmayacak. Benimkiler arasi 17 ay. Asya kuzum da biraz büyümüş olacak. Ben iyiki diyorum, arkadas oldular birbirine. Canlari sıkılmıyor hadi komsuya, yada cocuklu biyere diye ağlamıyorlar. Ikisi bir büyüyecek, asya ya haksizlik degil büyük bir ödül. Umut dudusuz hic bir yere gitmez, dudusuz tek başına birsey yemez. Baglandilar bir birlerine. Emin ol hersey dahada guzel olacak.
Ah ne güzel insanlarsınız ne güç verdiniz şimdiden bana 💕💕🥰 değil mi arkadaş dopurcam ona hediye gibi olur belki ilk günler kabullenemedim 2 gün ama şimdi daha iyiyim sizlerin çevremin tepkileri ile 💚💚💚💟

Aaayy tebrik ederim Jadecim😍😍😍 mesajı gördüm sonra şaka yapıyordur bu kız heralde Devamına bakayım dedim ama gerçekmiş😂 2 yaş olacak aralarında bence güzelce büyütürsün hiç dert etme Asya çok güzel bir abla olacaktır🙏🏼 ben de kız olacak diye hissettim şuan.
Yaaa çok teşekkür ederim inşallah delirmeden uslu bir kızım daha olur da süreci tamamlar sizleri özendiriririm 🤪🥰🥰🥰 kız meselesi tamamen Asya ile alakalı yoksa bir oğlum olsun onu da tadayım isterim hepsi ayrı güzel duygular eminim

Yaaa çok teşekkür ederim inşallah delirmeden uslu bir kızım daha olur da süreci tamamlar sizleri özendiriririm 🤪🥰🥰🥰 kız meselesi tamamen Asya ile alakalı yoksa bir oğlum olsun onu da tadayım isterim hepsi ayrı güzel duygular eminim
Sen kariyer planları yaparken 2. Bebek şoku😂😂 ikisi de güzel duygudur eminim sağlıkla gelsin de inşallah minik😘😘😘

Kızlar ya sanırım taşınanalar kulübüne bende katıldım
Ev sahibi aradı eşimi ve ekime kadar boşaltmanız gerekiyor dedi biz evi tutalı 2 sene falan oluyor hamileyken taşındık biz taşınınca bina doğalgaza geçiyordu 1 ay küçük tüp kullandık elektrikli şofben aldık kullandık mutfak dolapları aşırı aşırı berbattı kadına zorla değiştik Kombi aldı falan ama tüm bunlar içim eşim depozitomuz dahil 6 bin belki daha az daha fazla bilmiyorum ama çok sinirli korkudan soramıyorum ha bu doğalgaz vs hiç bilmiyorduk görmeden tutmuştuk zaten
Yani kadına kolaylık sağladık çünkü Antep’te ev bulmak mümkün değil ve evin konumu çok çok güzel ev ama baya eski yıpranmış bir ev kaç yıllık allah bilir mahallenin en eski binalarından tek maaşız eşim de inat ediyor tartışıyo yok sözleşme yok mahkeme diyor buranın insanları genellemek istemiyorum ama biraz Farklı diyeyim eşimin de zarar görmesini istemiyorum her türlü insan var sonuçta biraz konuştum ikna ettim ama o da haklı 30küsür askerlik kredisi faiziyle 40ları buldu kredinin 1 yılı var hala kredinin ev kiraları çok ki ev de bulmak çok zor ne yapacağız bilmiyorum ya biz konulunca 3 yıl demiştik çünkü o zaman eşimin tayin hakkı boşver deyince de kızıyor gazlamak da istemiyorum çok moralim bozuldu valla nasıl ikna edeceğimi şaşırdım eşime dedim söyle kadına ara tatile kadar idare etsin ama kadın da çok sıcak bakmıyor 😢😢

Aaa tebrik ederim canım benim sağlıklı hayırlı bir evladın daha olur İnş berber büyütürsün işte ne güzel 🥰

Ev sahibi aradı eşimi ve ekime kadar boşaltmanız gerekiyor dedi biz evi tutalı 2 sene falan oluyor hamileyken taşındık biz taşınınca bina doğalgaza geçiyordu 1 ay küçük tüp kullandık elektrikli şofben aldık kullandık mutfak dolapları aşırı aşırı berbattı kadına zorla değiştik Kombi aldı falan ama tüm bunlar içim eşim depozitomuz dahil 6 bin belki daha az daha fazla bilmiyorum ama çok sinirli korkudan soramıyorum ha bu doğalgaz vs hiç bilmiyorduk görmeden tutmuştuk zaten
Yani kadına kolaylık sağladık çünkü Antep’te ev bulmak mümkün değil ve evin konumu çok çok güzel ev ama baya eski yıpranmış bir ev kaç yıllık allah bilir mahallenin en eski binalarından tek maaşız eşim de inat ediyor tartışıyo yok sözleşme yok mahkeme diyor buranın insanları genellemek istemiyorum ama biraz Farklı diyeyim eşimin de zarar görmesini istemiyorum her türlü insan var sonuçta biraz konuştum ikna ettim ama o da haklı 30küsür askerlik kredisi faiziyle 40ları buldu kredinin 1 yılı var hala kredinin ev kiraları çok ki ev de bulmak çok zor ne yapacağız bilmiyorum ya biz konulunca 3 yıl demiştik çünkü o zaman eşimin tayin hakkı boşver deyince de kızıyor gazlamak da istemiyorum çok moralim bozuldu valla nasıl ikna edeceğimi şaşırdım eşime dedim söyle kadına ara tatile kadar idare etsin ama kadın da çok sıcak bakmıyor 😢😢
Sözleşmeniz var mı canım? Şu ara kiralık ev bulamazsınız çıkmayın derim ben. Düzenli ödüyorsanız çıkaramaz sizi evden. 1 yıl sallayın tayin isteyene kadar. Muhtemelen çok daha pahalıya verecek kiraya ondan çıkaracak sizi de. Sıkmayın canınızı bişey olmaz yasal olarak da yasa hep kiracıdan yana ha deyince çıkaramıyor ev sahipleri. Dik dik değil de bulamadık ev yok arıyoruz vs vs derken uzatın gitsin derim ben.
Bizim de ev aldığımız adamlar çıkmıyor haftaya çıkacaklardı verdikleri tarih 6 sıydı. 10 gün sonraya attılar kendileri villa yaptırıyor ustaları hastalanmış mı ne. Bizim evi alan adam da bekliyor ben her yeri topladım evin her köşesi koli 😑 eşim baya sinirlendi tartıştılar falan dedim aman güzellikle olsun napalm ölüm yok ya sinirlenme şöyle böyle tekrar aradı konuştular adam söz verdi çıkacam 20 sinde en geç diye inşallah dedik bekliyoruz bakalım. Bu ev işleri sıkıntılı Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Size de en kısa zamanda kendi evinizi nasip etsin canım😘

Son düzenleme:
Sözleşmeniz var mı canım? Şu ara kiralık ev bulamazsınız çıkmayın derim ben. Düzenli ödüyorsanız çıkaramaz sizi evden. 1 yıl sallayın tayin isteyene kadar. Muhtemelen çok daha pahalıya verecek kiraya ondan çıkaracak sizi de. Sıkmayın canınızı bişey olmaz yasal olarak da yasa hep kiracıdan yana ha deyince çıkaramıyor ev sahipleri. Dik dik değil de bulamadık ev yok arıyoruz vs vs derken uzatın gitsin derim ben.
Bizim de ev aldığımız adamlar çıkmıyor haftaya çıkacaklardı verdikleri tarih 6 sıydı. 10 gün sonraya attılar kendileri villa yaptırıyor ustaları hastalanmış mı ne. Bizim evi alan adam da bekliyor ben her yeri topladım evin her köşesi koli 😑 eşim baya sinirlendi tartıştılar falan dedim aman güzellikle olsun napalm ölüm yok ya sinirlenme şöyle böyle tekrar aradı konuştular adam söz verdi çıkacam 20 sinde en geç diye inşallah dedik bekliyoruz bakalım. Bu ev işleri sıkıntılı Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Size de en kısa zamanda kendi evinizi nasip etsin canım😘
Aslında sözleşme hazırladık ama kadın benim yerime imzalayın gitsin demişti yani var sözleşme TC bileğileri her şey var kobrısta yaşıyor bizde çıkamayız ara tatile kadar dedik ama kadın ben kesin dönüş yapıyorum vs dedi eğer başka birine vermek içinse vazgeçer bence çıkmayacağınız için ama kendi geliyorsa bilmiyorum ki birdekoca yaz kira alıyor tam 2 yıl bitince tak diye bir günde dönüşe karar veriyor kadın birde bankacı 20 yıldır kınrısta yok oğlum problemli vs diyor bir kaza mi ne yapmış birine mi çarpmış vs ama tüm bunlar da geçen sene olan şeyler yeni değil ki artık anlamadım valla eşime diyoru ev alalım olmazsa ama 3de 1 i kadar birikimimiz var o da arabayı falan satarsak denk getiremeyiz kira da çok pahalı ev de yok zaten dyk da alsa haftanın 7 günü çalışacak nasıl ev bulsun yalnız başımızdayız burada ahhhahhh zamanında çok dedim atanıyorsun Adana olmuyor Bitlis olsun birimizin memleketi olsun dedim kv izin vermedi oğlum bize yakın ol dedi biz yaşlıyız bilmem ne duygu sömüğrsü ve 1 gün bile faydaları görmedim ev taşıdım annem doğum yaptım annem şimdi eve geldik zaram izin vermez diye yine annem geldi yardıma 1 haftadır durmadan temizlik yapıyoruz yani 2 saatlik yoku 1 kere geldiler annemler 8 saatlik yolu 3-4 ayda bir geldiler neredeyse çok sinirim bozuluyor söyledim zamanında yazsaydın bu problemler yaşamazdık hiç o da atan gidelim diyor ama sınavım istediğim gibi değildi sonuç ne olur bilemiyorum ahh ahhh baya dertlendim bu gün gerçekten ama hayırlısı diyorum bazen 13. Kat balkonlar camsız zaram çok hareketli vardır belki bir hayır yavaştan ev de bakacağız tabi ama ara tatile kadar zor bulur çıkarız 😢
Sizde sıkmayın canınızı söz vermişse çıkacaktır İnş can sağlığı ile güle güle oturun darısı biz diğerlerine İnş bakalım

Kizlar karya 2 gundur uyumuyor daha dogrusu 1 haftadir zaten bozuktu uykularimiz buraya geldik simdide.agliyor direniyor :KK43: dun gece 2 kez ağlayarak uyandi bir kezde baya oksurdu. Gunduz oksuruk yoktu simdi yine öksürüyor. Usuttuk mu cocugu anlamadim kakada yesil ama 2 gun once ispanak vermstim. Havada ates gibi sicak napsam bilemedim :KK43:

Kizlar karya 2 gundur uyumuyor daha dogrusu 1 haftadir zaten bozuktu uykularimiz buraya geldik simdide.agliyor direniyor :KK43: dun gece 2 kez ağlayarak uyandi bir kezde baya oksurdu. Gunduz oksuruk yoktu simdi yine öksürüyor. Usuttuk mu cocugu anlamadim kakada yesil ama 2 gun once ispanak vermstim. Havada ates gibi sicak napsam bilemedim :KK43:
Diş geliyor olabilir canım geçen hafta çok rahatsızdı geceleri sık uyandı Göktuğ da alt köpek dişleri de geliyor kızarmış.

Ya kötü olmuş 😔😔ev taşımak kolay değil ansızın olması daha fena neyse Allah yardımcınız olsun inşallah

Neden ki ya sıcaktan mı acaba uyumuyor 😔 üşütmüş olamayabilir ya çok sıcaksa ama öksürük varsa pekmez falan varsa bi içir iyi geliyor derler

Kızlar ya Ayşeye takviye mama başlamıştı ya doktor tatile çıktığımız için alamamıştık dönüşte aldık ama bizim küçük hanım kesinlikle içmiyor dilini bile sildiriyor tatlı şeyleri sevmiyor zaten 150 kutu var 500 küsür para verdik resmen iğreniyorum ve içmiyor😞tekrar mama alıcaz mecbur bardakta, pipetle, biberonla kutusunda herşekilde denedim ama yok en son Zeynep içti çok da beğendi üzüleyim o içmezsem ben içerim diyor şu haliyle maşallahı var Bi de takviye süt içse ne olur hali 🤷‍♀️

Hay Allah ya çok kötü olmuş Antep ev konusunda sıkıntı ve çok pahalı bende 6 sene önce 2+1 eve ciddi kira ödemiştir antepte kısa zaman kalıcam diye sıkıntı olmadı ama o parayla ev kredisi ödenirdi yani benim zamanımda Karataşta falan yeni yapılanma vardı daha uygun bulunabiliyor Du ama uzak kalıyor işte inş ev sahibi ikna olurdu sizde en kısa zamanda içinize sinen bir ev bulursunuz🙏🏻
Biz de ilk oturduğumuz evde öyle sıkıntı yaşadık evi aldık ama 3 ay oyaladılar bizi çıkmadılar hem kendi evimizin kirasını hem aldığımız evin kredisini ödedik artık en çıkın biz okullar tatil oldu Burda olmayacağız eşyamızı yerleştirip gidicez dedik bu sefer de yaz tatilinde de kiranızı biz ödeyelim eylülde taşınjrsınız dediler eşim kabul etmesi aylardır bizi mağdur ettiniz diye onlarda villa yaptırıyorlar bitmediği için eşyaları depoya taşıdılar kendileri annesinden kaldı falan baya sıkıntı yaşadılar bide hep bizi sorumlu tuttular aman insanlarla uğraşmak zor iyi niyetli olunca iyice süistimal ediliyor iyi niyetin

X