- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
Canımmmm şükürler olsun almila iyi teyzesi saç baş yoluşarak yaşıyoruzİyiyim kuzum hayat telaşesi Melisa’nın durumu çok daha iyi Allah’a şükür.oğlan ise çok zıpır yerinde durmuyor maşallah haşatımı çıkarıyor sen nasılsın canım benim bebişin nasıl
Hoşbuldum misssskokulum kızım başladığımız noktadan çok daha iyi bi konumda şükürler olsun.ama bu özel eğitim sektörü aşırı derecede ticarethane dönmüş.15 bin lira dolandırıldık aynı zamanda.yani işini hakkıyla yapan çok az sayıda öğretmen var.Allah özel çocukları olan ailelere sabır versin merhametli insanlarla karşılaştırsın inşallah.bocalaya bocalaya iyi bi öğretmen bulduk onunla devam ettik şuan kızımın 3 lü cümleleri var Allah’a şükür ama bu uzun bi süreçmiş daha yolumuz çok.onun haricinde oğlan çok yaramaz aşırı derecede memeye düşkün bi çocuk oldu yemek yemez meme,su içmez meme.nasıl ayırıcam bu çocuğu bilmiyorum çok zor olucak.yemek yerkende kaşıkla ben verdiğim zaman asla yemiyor illa kendi yiyecek onu da döke saça midesine ne kadar girerse artık.senin oğluş nasıl kuzum
Şekerparem can kuşum Melisa’nın durumu Allah’a şükür çok iyi şuan için.oğlan desen oda fırlama bütün günüm onlarla geçiyor.nasıl özledim buraları sizleri.bence bi bebek daha yapalım tekrar aktifleşelim