- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
Ödüyorum AB projesine dahil olmuştum Allahtan büyük çoğunluğunu devletten alıyorum ama yine de benim işlerim çok aksıyor. Her bakıcıya bişey olduğunda kendimi bavulla kaynanamda buluyorum. B planım bu Allahtan o var değilse napardım bilmiyorum o kadar süre izin almaya izin mi dayanır. Toplam 5 hafta falan oldu ondan kaynaklı gelmediği bizden kaynaklı gelmediği zamanlar da var. Çok zormuş bu işler çok sıkıntı. Bir an evvel 3 yaşına gelse de kreşe versem..Bugunde yemeyince doktora goturdum birsey cikmadi zorlama inatlasiyor olabilir birde dislerinden olabilecegini soyledi bakalim zorlamayacağım az once biraz simit yedi domates salata ile yumurtada haslama yaptim bir iki ısırdı. Duzelir insallah sagol canim. Sen gelmedigi gunler icin maas ödüyor musun ? Normalde vermezler diye biliyorum ama
Ayy canim gercekten Allah sanada kolaylik versin yemeyen cocuk oyle zormus ki karya yiyor diye cok rahattim. acliktan hic birsey olmaz elbet birseyler yiyecekler ama gel gorki insan stres oluyor korkuyor bir nedense bakalim az yesinde bir iki lokma yesin en azindan benimki benimle inatlasiyor sanki bir inat huyu var bizim kizda insani usandiriyor.
Hoş o zaman da hastalığı olacak bişeyi olacak bitmez artık bu durum