2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Geçmiş olsun canım.
Sağolasın canım
gecmis olsun canim, yaz mevsimi hasta olmak da ne zor. çabucak geçer inşallah
Bana yaz kış zor oluyor . Burnum yatınca tamamen kapandı , uykuya dalamadım.aman tek çocuklar ( Sena ve eşim 😁) hasta olmadan atlatayım da ben yine çekerim.
Ay çok sevindim canım Allahım korusun bitse gitse tamamen artık kurtulsak 🙏
Amin canım inşallah

@BKGK canim dedeyi kaybettik. ben de kötüydüm. hastane cenaze evi babamlarin evi arasında mekik dokuyorum. sağol sordugun için. hiç okuyamadım bile bu ara. inşallah yakında daha iyi bir şekilde dönerim araniza 🙏
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun🙏
Düğün ertesi hasta oldum iyi mi . Virüs müdür diye endişe ediyorum . Bir de dün arkadaşlarla pikniğe filan gittik , aynı arabanın içinde geldik vicdanen rahatsız oldum . Ateşim çıkıyor ara ara , burun akıntısı , ara ara öksürük , hafif boğaz ağrısı var . İnşallah üşütmedir 😑 test verdim yarına çıkacak sonucu da .
Geçmiş olsun canım negatif çıkmış Allah'tan çabuk atlatırsın 😇
Valla kremler pudra gün içinde yıkayıp kurutma kar etmedi ya kızardı baya 🙄 sudokrem yok evde alayım olmadı
Dünürüm balım pudra daha çok tahriş ediyo aklında olsun sudocrem ya da saf zeytinyağı da iyi geliyo 🤗 kıyamam onaa

Geçmiş olsun canım negatif çıkmış Allah'tan çabuk atlatırsın 😇
Çok şükür ama yanlış olabilir diye de endişe ediyorum . Sena ya da bulaşmış 😑 gece nefes alamadığından ağladı . Tabi sonuç olarak ağlarken de tüm mideyi boşalttı . Hem sağlık hem de ailevi sıkıntılar olarak çok zor bir gün geçirdim . Çok duanıza ihtiyacım var .

Çok şükür ama yanlış olabilir diye de endişe ediyorum . Sena ya da bulaşmış 😑 gece nefes alamadığından ağladı . Tabi sonuç olarak ağlarken de tüm mideyi boşalttı . Hem sağlık hem de ailevi sıkıntılar olarak çok zor bir gün geçirdim . Çok duanıza ihtiyacım var .
Geçmiş olsun Allah feraha çıkarsın sağlık versin. Covid olmamak da bir teselli 🙏🏻🙏🏻

BiZim de kargamız meşhur bu aralerimin ya çok tatlılar 🥰🧿 aslında ben hiç su vermiyorum gece normal de bile o kadar genzine kaçırıyor ki gece cesaret edemedim bir türlü
Benim kızım da hiç su içemiyordu normal suluktan sürekli genzine kaçıyordu. Munchkin in suluğunu aldım şimdi günde 2 kere bitiriyor. Tavsiye ederim

Biraz takip et bakalım kendini bol vitamin sirke limon tüket canım senoşuma kıyamam ya 😓 sıkıntıların da biter inşallah canım🙏 Allah kalbinden geçeni nasip etsin

Geçmiş olsun canım Allah tüm sıkıntılarını gidersin inşallah 😞

Haydo beyler çok fena oldu kizlar sürekli dışarı çıkmak istiyo anca akşam çıkarabiliyor um çünkü çok sıcakkk bi söz okudum Allah'ım madem Urfa var cehennemi niye yarattın diye 🤣🤣🤣 artık bi kaç kelime çıkarıyo en çok su istemesi hoşuma gidiyo ussssssssssss diye uzatıyo suyu vermeden asla susmuyo 😅 eşim geçen diyo tamam al tısılama 🤣🤣🤣🤣

Geçmiş olsun Canım ben pozitifdim biliyordum ama negatif çıktım. Gribal bi durumdur belki belli olmaz ama testler de yanıltabiliyor bazen. Negatiftir umarım ama dikkat et yine kendine beslenmene

Haydo beyler çok fena oldu kizlar sürekli dışarı çıkmak istiyo anca akşam çıkarabiliyor um çünkü çok sıcakkk bi söz okudum Allah'ım madem Urfa var cehennemi niye yarattın diye 🤣🤣🤣 artık bi kaç kelime çıkarıyo en çok su istemesi hoşuma gidiyo ussssssssssss diye uzatıyo suyu vermeden asla susmuyo 😅 eşim geçen diyo tamam al tısılama 🤣🤣🤣🤣
Ya bizde öyleyiz. Bu ara yemesi de çok bozuldu. Akşam istiyor çıkmayı gelince birşey yemiyor. Yedirip gidiyorum ama acıkıyordur yine. Sıcaktan heralde iştah gitti bizim🤦🏻‍♀️

BiZim de kargamız meşhur bu aralerimin ya çok tatlılar 🥰🧿 aslında ben hiç su vermiyorum gece normal de bile o kadar genzine kaçırıyor ki gece cesaret edemedim bir türlü
Bende vermiyorum. Emmiyor bile memeden süt gelince istemiyor. Suyu hiç kabul etmez heralde. Bide kesmiş dişleri ile ucunu çok gidiyor uykulu uykulu kesin kaçırır genzine😀

Geçmiş olsun Allah feraha çıkarsın sağlık versin. Covid olmamak da bir teselli 🙏🏻🙏🏻
Amin 🙏
Biraz takip et bakalım kendini bol vitamin sirke limon tüket canım senoşuma kıyamam ya 😓 sıkıntıların da biter inşallah canım🙏 Allah kalbinden geçeni nasip etsin
Amin amin inşallah 🙏
Geçmiş olsun canım Allah tüm sıkıntılarını gidersin inşallah 😞
Amin canım inşallah 🙏
Geçmiş olsun Canım ben pozitifdim biliyordum ama negatif çıktım. Gribal bi durumdur belki belli olmaz ama testler de yanıltabiliyor bazen. Negatiftir umarım ama dikkat et yine kendine beslenmene
Evet testler yanılabiliyor maalesef . Evdeyiz şimdilik . Benimki fena değil de Sena nın Burnu hiç rahat vermiyor . Uyku da uyuyamıyor

Yerim o dilleri pek tatlı kuzum 🧿🧿🧿dillendikçe tatlanıyorlar ❤️
Off urfanın sıcağını düşünemiyorum buralar bile çok ısındı acayip sıcak vardı bugün. Ben de artık sabahları da çıkmıyorum 8 den sonra güneş ısıtıyor iyice bir de yüzüm kararıyor akşam çıkıyoruz çoluk çocuk

Dün merdivenleri indiriyorum Göktuğ a. 3 e kadar sayarım hep hatta zıplarken bii ikiii diye zıplar. Bir iki üç dedim döttt dedi😳😳 kaldım bir daha söyledim döööttt beş dedim alltıııı dedi. Yok olamaz dedim tekrarladım yine alltıııı dedi🤣🤣 eve geldim eşime anlatıyorum yok ya o başka birşey demiştir nerden duydu altıyı ki dedi . Yani bilemedim. Tekrar yaptık döötttt, alltıııı evdeki herkes duydu şok🤣🤣 bir matematik dahisi mi geliyor yoksa iki sözelciden dedik 🤪🤪 yeni nesil sorularda çok zorlanması bari😁😁

X