- 9 Eylül 2019
- 7.044
- 20.448
- 34
Geçti gibi canım ya gıdısını taşıyamıyor arada hep ter oluyor tabi klima ile yatma sezonunu açtık daha ferah olur kuzum benimJadesi gidisini severim ben onun, aslinda eczacıya gösterirsen daha mi iyi olur? kuzum benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçti gibi canım ya gıdısını taşıyamıyor arada hep ter oluyor tabi klima ile yatma sezonunu açtık daha ferah olur kuzum benimJadesi gidisini severim ben onun, aslinda eczacıya gösterirsen daha mi iyi olur? kuzum benim
Sağolasın canımGeçmiş olsun canım.
Bana yaz kış zor oluyor . Burnum yatınca tamamen kapandı , uykuya dalamadım.aman tek çocuklar ( Sena ve eşim ) hasta olmadan atlatayım da ben yine çekerim.gecmis olsun canim, yaz mevsimi hasta olmak da ne zor. çabucak geçer inşallah
Amin canım inşallahAy çok sevindim canım Allahım korusun bitse gitse tamamen artık kurtulsak
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun@BKGK canim dedeyi kaybettik. ben de kötüydüm. hastane cenaze evi babamlarin evi arasında mekik dokuyorum. sağol sordugun için. hiç okuyamadım bile bu ara. inşallah yakında daha iyi bir şekilde dönerim araniza
Geçmiş olsun canım negatif çıkmış Allah'tan çabuk atlatırsınDüğün ertesi hasta oldum iyi mi . Virüs müdür diye endişe ediyorum . Bir de dün arkadaşlarla pikniğe filan gittik , aynı arabanın içinde geldik vicdanen rahatsız oldum . Ateşim çıkıyor ara ara , burun akıntısı , ara ara öksürük , hafif boğaz ağrısı var . İnşallah üşütmedir test verdim yarına çıkacak sonucu da .
Dünürüm balım pudra daha çok tahriş ediyo aklında olsun sudocrem ya da saf zeytinyağı da iyi geliyo kıyamam onaaValla kremler pudra gün içinde yıkayıp kurutma kar etmedi ya kızardı baya sudokrem yok evde alayım olmadı
Çok şükür ama yanlış olabilir diye de endişe ediyorum . Sena ya da bulaşmış gece nefes alamadığından ağladı . Tabi sonuç olarak ağlarken de tüm mideyi boşalttı . Hem sağlık hem de ailevi sıkıntılar olarak çok zor bir gün geçirdim . Çok duanıza ihtiyacım var .Geçmiş olsun canım negatif çıkmış Allah'tan çabuk atlatırsın
Geçmiş olsun Allah feraha çıkarsın sağlık versin. Covid olmamak da bir teselliÇok şükür ama yanlış olabilir diye de endişe ediyorum . Sena ya da bulaşmış gece nefes alamadığından ağladı . Tabi sonuç olarak ağlarken de tüm mideyi boşalttı . Hem sağlık hem de ailevi sıkıntılar olarak çok zor bir gün geçirdim . Çok duanıza ihtiyacım var .
Benim kızım da hiç su içemiyordu normal suluktan sürekli genzine kaçıyordu. Munchkin in suluğunu aldım şimdi günde 2 kere bitiriyor. Tavsiye ederimBiZim de kargamız meşhur bu aralerimin ya çok tatlılar aslında ben hiç su vermiyorum gece normal de bile o kadar genzine kaçırıyor ki gece cesaret edemedim bir türlü
Biraz takip et bakalım kendini bol vitamin sirke limon tüket canım senoşuma kıyamam ya sıkıntıların da biter inşallah canım Allah kalbinden geçeni nasip etsinÇok şükür ama yanlış olabilir diye de endişe ediyorum . Sena ya da bulaşmış gece nefes alamadığından ağladı . Tabi sonuç olarak ağlarken de tüm mideyi boşalttı . Hem sağlık hem de ailevi sıkıntılar olarak çok zor bir gün geçirdim . Çok duanıza ihtiyacım var .
Geçmiş olsun canım Allah tüm sıkıntılarını gidersin inşallahÇok şükür ama yanlış olabilir diye de endişe ediyorum . Sena ya da bulaşmış gece nefes alamadığından ağladı . Tabi sonuç olarak ağlarken de tüm mideyi boşalttı . Hem sağlık hem de ailevi sıkıntılar olarak çok zor bir gün geçirdim . Çok duanıza ihtiyacım var .
Geçmiş olsun Canım ben pozitifdim biliyordum ama negatif çıktım. Gribal bi durumdur belki belli olmaz ama testler de yanıltabiliyor bazen. Negatiftir umarım ama dikkat et yine kendine beslenmeneÇok şükür ama yanlış olabilir diye de endişe ediyorum . Sena ya da bulaşmış gece nefes alamadığından ağladı . Tabi sonuç olarak ağlarken de tüm mideyi boşalttı . Hem sağlık hem de ailevi sıkıntılar olarak çok zor bir gün geçirdim . Çok duanıza ihtiyacım var .
Ya bizde öyleyiz. Bu ara yemesi de çok bozuldu. Akşam istiyor çıkmayı gelince birşey yemiyor. Yedirip gidiyorum ama acıkıyordur yine. Sıcaktan heralde iştah gitti bizimHaydo beyler çok fena oldu kizlar sürekli dışarı çıkmak istiyo anca akşam çıkarabiliyor um çünkü çok sıcakkk bi söz okudum Allah'ım madem Urfa var cehennemi niye yarattın diye artık bi kaç kelime çıkarıyo en çok su istemesi hoşuma gidiyo ussssssssssss diye uzatıyo suyu vermeden asla susmuyo eşim geçen diyo tamam al tısılama
Bende vermiyorum. Emmiyor bile memeden süt gelince istemiyor. Suyu hiç kabul etmez heralde. Bide kesmiş dişleri ile ucunu çok gidiyor uykulu uykulu kesin kaçırır genzineBiZim de kargamız meşhur bu aralerimin ya çok tatlılar aslında ben hiç su vermiyorum gece normal de bile o kadar genzine kaçırıyor ki gece cesaret edemedim bir türlü
Bende yeni skip hop un Çelik olanını aldım daha iyi içiyor teşekkür ederimBenim kızım da hiç su içemiyordu normal suluktan sürekli genzine kaçıyordu. Munchkin in suluğunu aldım şimdi günde 2 kere bitiriyor. Tavsiye ederim
Canım benimBende vermiyorum. Emmiyor bile memeden süt gelince istemiyor. Suyu hiç kabul etmez heralde. Bide kesmiş dişleri ile ucunu çok gidiyor uykulu uykulu kesin kaçırır genzine
AminGeçmiş olsun Allah feraha çıkarsın sağlık versin. Covid olmamak da bir teselli
Amin amin inşallahBiraz takip et bakalım kendini bol vitamin sirke limon tüket canım senoşuma kıyamam ya sıkıntıların da biter inşallah canım Allah kalbinden geçeni nasip etsin
Amin canım inşallahGeçmiş olsun canım Allah tüm sıkıntılarını gidersin inşallah
Evet testler yanılabiliyor maalesef . Evdeyiz şimdilik . Benimki fena değil de Sena nın Burnu hiç rahat vermiyor . Uyku da uyuyamıyorGeçmiş olsun Canım ben pozitifdim biliyordum ama negatif çıktım. Gribal bi durumdur belki belli olmaz ama testler de yanıltabiliyor bazen. Negatiftir umarım ama dikkat et yine kendine beslenmene
Yerim o dilleri pek tatlı kuzum dillendikçe tatlanıyorlarHaydo beyler çok fena oldu kizlar sürekli dışarı çıkmak istiyo anca akşam çıkarabiliyor um çünkü çok sıcakkk bi söz okudum Allah'ım madem Urfa var cehennemi niye yarattın diye artık bi kaç kelime çıkarıyo en çok su istemesi hoşuma gidiyo ussssssssssss diye uzatıyo suyu vermeden asla susmuyo eşim geçen diyo tamam al tısılama