2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Dün merdivenleri indiriyorum Göktuğ a. 3 e kadar sayarım hep hatta zıplarken bii ikiii diye zıplar. Bir iki üç dedim döttt dedi😳😳 kaldım bir daha söyledim döööttt beş dedim alltıııı dedi. Yok olamaz dedim tekrarladım yine alltıııı dedi🤣🤣 eve geldim eşime anlatıyorum yok ya o başka birşey demiştir nerden duydu altıyı ki dedi . Yani bilemedim. Tekrar yaptık döötttt, alltıııı evdeki herkes duydu şok🤣🤣 bir matematik dahisi mi geliyor yoksa iki sözelciden dedik 🤪🤪 yeni nesil sorularda çok zorlanması bari😁😁
Yerim onun dillerini . Ben de Sena ıkınırken 1-2-3-4-5 derdim dizlerini karnına doğru ittirerek küçüklükten beri . Şimdi de sayarken çocuk gözlerini pörtletip ıkınma derdine düşüyor 😁

Ben kaçırmışım hastalığı basınız saolsun 😔
sagol canim 🙏
Helinnnnn Helinnnnn mekanı cennet olsun , Allah rahmet eylesin.
amin 🙏 sagolasin dünürüm
başınız sagolsun canim, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, cok üzüldüm.
amin🙏 sagolasin canim
Düğün ertesi hasta oldum iyi mi . Virüs müdür diye endişe ediyorum . Bir de dün arkadaşlarla pikniğe filan gittik , aynı arabanın içinde geldik vicdanen rahatsız oldum . Ateşim çıkıyor ara ara , burun akıntısı , ara ara öksürük , hafif boğaz ağrısı var . İnşallah üşütmedir 😑 test verdim yarına çıkacak sonucu da .
şükür negatif cıkmış 🙏 gecmis olsun canım
Allah rahmet eylesin sizlere sabırlar versin inşallah canım 😞
amin🙏 sagolasin canim
Başımız sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım benim 😞

Gül suyu iyi geliyor canım ya kuyamam

Naptın ne çıktı sonuç inş üşütmedir canım merak ettim şimdi
amin 🙏 sagolasin canim
Valla kremler pudra gün içinde yıkayıp kurutma kar etmedi ya kızardı baya 🙄 sudokrem yok evde alayım olmadı
gül suyu iyi geliyor canim
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun🙏

Geçmiş olsun canım negatif çıkmış Allah'tan çabuk atlatırsın 😇

Dünürüm balım pudra daha çok tahriş ediyo aklında olsun sudocrem ya da saf zeytinyağı da iyi geliyo 🤗 kıyamam onaa
amin canjm sagolasin 🙏
Helinnnnn Helinnnnn başınız sağolsun canım çok üzülmüşsünüzdür çok seviyordun 😔😔
üzülmez miyim canim. aslında ağrı çekiyordu kurtuldu dedik ama geride kalanların acısı da canımı yaktı. annem teyze diger torunlar cok kotuydu ilk gun. bende regl olamiyorum diye ilaf kullaniuordum meger o da migreni tetiklermis. o gun aglamaktan migrenden kanamanin fazla olmasından zorlandım. çok tuhaf bir hafta geçiriyorum ya susam. çarşamba bi kuzenimin düğün yemeği vardı bugün diğer kuzenimin düğünü. bir cenaze bir düğün yapıyorum her gün. monoton yorucu ev temposunu arıyorum resmen. ev de satıldı. ay çok şey oldu bu hafta 🙄

Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun🙏
Geçmiş olsun canım negatif çıkmış Allah'tan çabuk atlatırsın 😇
Dünürüm balım pudra daha çok tahriş ediyo aklında olsun sudocrem ya da saf zeytinyağı da iyi geliyo 🤗 kıyamam onaa
Tamam dünürüm sağolasın 💕💜 sizin oralar cehennem gibi olmuştur burası böyleyse 🙄

Çok şükür ama yanlış olabilir diye de endişe ediyorum . Sena ya da bulaşmış 😑 gece nefes alamadığından ağladı . Tabi sonuç olarak ağlarken de tüm mideyi boşalttı . Hem sağlık hem de ailevi sıkıntılar olarak çok zor bir gün geçirdim . Çok duanıza ihtiyacım var .
Allah bütün dertlerine deva versin canım benim şimdi nasıl kuzucuk sen nasıl oldun 😔

Haydo beyler çok fena oldu kizlar sürekli dışarı çıkmak istiyo anca akşam çıkarabiliyor um çünkü çok sıcakkk bi söz okudum Allah'ım madem Urfa var cehennemi niye yarattın diye 🤣🤣🤣 artık bi kaç kelime çıkarıyo en çok su istemesi hoşuma gidiyo ussssssssssss diye uzatıyo suyu vermeden asla susmuyo 😅 eşim geçen diyo tamam al tısılama 🤣🤣🤣🤣
Ahahhah yerim ama ya 🧿💕 bizim hanım kolayı su ya mama diyor 🤣🤣 şu diyebiliyor arada ama ben zaten pek istemeden sürekli ağzına dayıyorum suyu🤪 fırsatı olmuyor ama çok akıllandolar maşallah babası akşam hayvan kitabındaki hayvanları soruyor nasıl gösteriyor maşallah❣️❣️❣️
Çok öperim damadımı Asya da selam söylüyormuş 🤣🤪

Dün merdivenleri indiriyorum Göktuğ a. 3 e kadar sayarım hep hatta zıplarken bii ikiii diye zıplar. Bir iki üç dedim döttt dedi😳😳 kaldım bir daha söyledim döööttt beş dedim alltıııı dedi. Yok olamaz dedim tekrarladım yine alltıııı dedi🤣🤣 eve geldim eşime anlatıyorum yok ya o başka birşey demiştir nerden duydu altıyı ki dedi . Yani bilemedim. Tekrar yaptık döötttt, alltıııı evdeki herkes duydu şok🤣🤣 bir matematik dahisi mi geliyor yoksa iki sözelciden dedik 🤪🤪 yeni nesil sorularda çok zorlanması bari😁😁
Ama akıllı bodığım benim 🧿🧿🧿 yerim kız o dilleri bak sen adam oldu başımıza sayıda sayıyor 🤣🤣 oy maşallah❣️

Maşallah miss akıllı bıdıktı zaten belliydi🤩🤩 Siz nasıl sözelcisiniz dilci değil mi? Bana bir hocam dil zekası ile sayısal zeka beyinde aynı yerden çalışıyor demişti 😊😊 bizimki dese şaşırmam fisher price ın bütün oyıncaklarında sayı sayma ve alfabe sayma var. Evde sürekli bunlar dönüyor. Tekerleme olarak öğrenmiş derdim. Sizde de varsa belki o da o şekilde öğrenmiştir. Maşallah 🧿🧿😍 Ya da farkında olmadan sürekli kullanıyoruz aslında her duyduklarını da alıyorlar. Öyle bir dönemdeler. Mesela bizimki maske demeyi öğrenmiş. Magge diyor. Özellikle tutup bu maske demedim ki hiç. Maskeyi takalım gidelim maskemi çıkarayım falan derken öğrenmiş şaşgoloz 😁😁
sagol canim 🙏

amin 🙏 sagolasin dünürüm

amin🙏 sagolasin canim

şükür negatif cıkmış 🙏 gecmis olsun canım

amin🙏 sagolasin canim

amin 🙏 sagolasin canim

gül suyu iyi geliyor canim

amin canjm sagolasin 🙏

üzülmez miyim canim. aslında ağrı çekiyordu kurtuldu dedik ama geride kalanların acısı da canımı yaktı. annem teyze diger torunlar cok kotuydu ilk gun. bende regl olamiyorum diye ilaf kullaniuordum meger o da migreni tetiklermis. o gun aglamaktan migrenden kanamanin fazla olmasından zorlandım. çok tuhaf bir hafta geçiriyorum ya susam. çarşamba bi kuzenimin düğün yemeği vardı bugün diğer kuzenimin düğünü. bir cenaze bir düğün yapıyorum her gün. monoton yorucu ev temposunu arıyorum resmen. ev de satıldı. ay çok şey oldu bu hafta 🙄
Hayat böyle bişey işte kuzum biri ölürken biri doğuyor bir yanda cenaze olurken bir yanda düğün oluyor. Allah rahmet eylesin diyecek bişey yok. Sıralı ölüm versin. Yaşamış güzel günler görmüş deyip şükretmekten başka çare yok. Hayırlı olsun eviniz de şimdiki plan ne? Yeni ev iş?

Allah bütün dertlerine deva versin canım benim şimdi nasıl kuzucuk sen nasıl oldun 😔
Amin inşallah . Ben iyiyim çok şükür de Sena nın burnu dolu . Yıkıyorum sürekli , çektirmiyor çekmek ne mümkün . Yıkarken ya da silerken bile ortalığı ayağa kaldırıyor . Çeksem daha çabuk atlatacak da .

Amin inşallah . Ben iyiyim çok şükür de Sena nın burnu dolu . Yıkıyorum sürekli , çektirmiyor çekmek ne mümkün . Yıkarken ya da silerken bile ortalığı ayağa kaldırıyor . Çeksem daha çabuk atlatacak da .
geçmiş olsun sena kusuma. havalardan galiba, Asimcik da iki haftadır burnundan nefes alamadı, son bir kaç gündür düzeldi. senacigin da geciverir insallah. burun tıkalı olunca uyku da beslenme de bozuluyor maalesef. 😔

geçmiş olsun sena kusuma. havalardan galiba, Asimcik da iki haftadır burnundan nefes alamadı, son bir kaç gündür düzeldi. senacigin da geciverir insallah. burun tıkalı olunca uyku da beslenme de bozuluyor maalesef. 😔
Beslenme konumuz zaten malum çok sıkıntılı . Yeme bozukluğu var çocukta. İştahsızlık filan değil . Bebek gibi mama ile besleniyoruz . Bu konu da ayrı canımı sıkıyor .

Maşallah miss akıllı bıdıktı zaten belliydi🤩🤩 Siz nasıl sözelcisiniz dilci değil mi? Bana bir hocam dil zekası ile sayısal zeka beyinde aynı yerden çalışıyor demişti 😊😊 bizimki dese şaşırmam fisher price ın bütün oyıncaklarında sayı sayma ve alfabe sayma var. Evde sürekli bunlar dönüyor. Tekerleme olarak öğrenmiş derdim. Sizde de varsa belki o da o şekilde öğrenmiştir. Maşallah 🧿🧿😍 Ya da farkında olmadan sürekli kullanıyoruz aslında her duyduklarını da alıyorlar. Öyle bir dönemdeler. Mesela bizimki maske demeyi öğrenmiş. Magge diyor. Özellikle tutup bu maske demedim ki hiç. Maskeyi takalım gidelim maskemi çıkarayım falan derken öğrenmiş şaşgoloz 😁😁

Hayat böyle bişey işte kuzum biri ölürken biri doğuyor bir yanda cenaze olurken bir yanda düğün oluyor. Allah rahmet eylesin diyecek bişey yok. Sıralı ölüm versin. Yaşamış güzel günler görmüş deyip şükretmekten başka çare yok. Hayırlı olsun eviniz de şimdiki plan ne? Yeni ev iş?
istediğimiz evi alabilecek bütçemiz yok. kiraya geçecez. birikim yapacaz. konut kredileri düşerse o zaman belki ev alırız. şimdilik böyle bakalım. ev arıyorum ama kiralar bile uçmuş 🙄

Beslenme konumuz zaten malum çok sıkıntılı . Yeme bozukluğu var çocukta. İştahsızlık filan değil . Bebek gibi mama ile besleniyoruz . Bu konu da ayrı canımı sıkıyor .
kıyamam yavruma, inşallah iyi bir uzmana denk gelir, rahatlarsıniz canim. bebeye bir zorsa anneye bin zor. Allah yardimcin olsun

istediğimiz evi alabilecek bütçemiz yok. kiraya geçecez. birikim yapacaz. konut kredileri düşerse o zaman belki ev alırız. şimdilik böyle bakalım. ev arıyorum ama kiralar bile uçmuş 🙄
gönlüne göre olsun insallah helincigim. girince gönlünün gözünün açıldığı bir ev bulursun inşallah

piyasa öyle belirsiz öyle kararsiz ki, kim neye ne kadar neye göre zam yapıyor anlamak mümkün değil.

Selam arkidesler 😁🥰🥰🥰
Okuyamadiigm yerleri okudum..hafta içinde de okudugumu cogunlukla unuttum 🙄 umarım herkes iyidir 🥰😇

Annemlerden döndük..1 hafta kaldık.. oldukca zordu.. 2 bebeyle ne tatili ya dedim durdum hep 😒 olsun varsin Allah can sağlığı versin yavrularıma 😍 ikisi de yerini yadırgadı..ilk 3 gece ikisi birden sabaha kadar agladi..hava 43 dereceyi bulduğu oldu ve erva inanılmaz isilik döktü.. kendi kendine gecmesini bekledim ama olmadı 🙄 bugün hametan sürdüm eğer geçirmezse pazartesi doktora gidecegim. dogada vakit gecirirler derken annemlerin ilcede hergün 3 4 yılan bulunmaya başladı.korkudan 1 defa çıktık. Hic böyle bi yılan olayi yaşanmamıştı şimdiye dek..ama o kadar cok yılan varmış ki bu sene dükkanlardan bile çıkıyormuş.
Simdi geldik evdeyiz.kopek dişleri çıkıyor ve epey zorlanıyoruz..durumlar böyle 🤷‍♀️

Ah burun çekme en büyük kabusum benim de hiç müsade etmiyor serum fizyolojik sıksan açılır belki direk birden sıksan sorun olur mu ki😔😔

Selam arkidesler 😁🥰🥰🥰
Okuyamadiigm yerleri okudum..hafta içinde de okudugumu cogunlukla unuttum 🙄 umarım herkes iyidir 🥰😇
Annemlerden döndük..1 hafta kaldık.. oldukca zordu.. 2 bebeyle ne tatili ya dedim durdum hep 😒 olsun varsin Allah can sağlığı versin yavrularıma 😍 ikisi de yerini yadırgadı..ilk 3 gece ikisi birden sabaha kadar agladi..hava 43 dereceyi bulduğu oldu ve erva inanılmaz isilik döktü.. kendi kendine gecmesini bekledim ama olmadı 🙄 bugün hametan sürdüm eğer geçirmezse pazartesi doktora gidecegim. dogada vakit gecirirler derken annemlerin ilcede hergün 3 4 yılan bulunmaya başladı.korkudan 1 defa çıktık. Hic böyle bi yılan olayi yaşanmamıştı şimdiye dek..ama o kadar cok yılan varmış ki bu sene dükkanlardan bile çıkıyormuş.
Simdi geldik evdeyiz.kopek dişleri çıkıyor ve epey zorlanıyoruz..durumlar böyle 🤷‍♀️
Hoşgeldin şekerparem yokluğun hissedildi hepimiz bi duruldu yazamaz olduk bebeler iyice hareketlendi 🤪 anam zor zaptwdiyoruz artık sürekli oyun dışarı istiyorlar
Ay demek her yer yılan olmuş he 🙄 Aman iyi ki çıkmamışsınız,
İsilik bizim de baş düşman bu sıra beterinden korusun Allahım bacakları bile isilik benim kızın da 😨

Hoşgeldin şekerparem yokluğun hissedildi hepimiz bi duruldu yazamaz olduk bebeler iyice hareketlendi 🤪 anam zor zaptwdiyoruz artık sürekli oyun dışarı istiyorlar
Ay demek her yer yılan olmuş he 🙄 Aman iyi ki çıkmamışsınız,
İsilik bizim de baş düşman bu sıra beterinden korusun Allahım bacakları bile isilik benim kızın da 😨
Hoşbuldum jadem 🥰 çok hareketli ve inatçı oldu elif.. yerlere yatmalar aglamalar..sanki 2 yaş bunalımı 🙄 sizde durum ne? Böyle yerlere yatmalar senin elini çekistirmeceler falan var mı? Isilige hametan iyi geldi aklinda bulunsun canım.yatmadan önce sürdum sanki hafiflemiş.ama biraz agladı acaba yaktı mı diye dusunmedim degil ama disten de olabilir. Disi çıkıyor ama bi çıkamadı..
Dil gelisiminden dertliyim ben bu kizdan..herseyi anne diyerek anlatmaya çalışıyor..anne kelimesini tonlayarak anlatiyor derdini 🙄 cok tatli cok sevimli tıpkı bir kedinin miyavlamasi gibi sürekli anne diyor 🥰 ama bi yandan da iyice oyuna cevirdi. sadece anne diyor arada baba mama diyor bir de.. elinden oyuncak dusuyor aa gitti dustu diyorum o anne diyor 🤦‍♀️😁 halbuki didddii falan diyordu..bir de kaşlarını çatmayi öğrendi. o anne deyip kasini çatınca yere yatasim geliyor gülmekten 😄😄😄
Bu arada disim kirildi :KK43: yarın dişçiye gidecegim dua edin firsat bulsun tedavi etsin insAllah 🤲🤲🤲🤲

X