- 20 Nisan 2017
- 3.131
- 7.319
Amin inşallah . Ben de mi gitsem ki fakülteye . Teli özelde taktırırım en sonÇocukla perişanlık çok olağan da işte Senacığın kusmaları bir bitseydi hayırlısıyla çözüm bulunur inşallah ya.
Benim dişlerde de var yapılacaklar erteliyorum biraz. Eşim yaptırıyor fakültede implantlarını.kızların da var onları da oraya götüreceğim bu haftaiçi. Sağlık olsun da gerisi yalan. Senin işler de hallolur inşallah sağ salim
Amin canım inşallah . Okul biter bitmez gideceğiz bakalımAy kıyamam ya kustu demek prenses elbiselere de Ah Sena gitmen şart oldu tabi artık inşallah şifa olur sende kendi işlerini de halledersin
Amin amin inşallah .Ahh sena kuşum ya ne sıkıntın var acaba inş bir an önce çözüm bulurlar canım fakültede.. Dişlerle benim de işim çok bir öğrencim dişci ona gidicem ama bir fırsat bulamadım tatil dönüşü inş bir bakım şart 2 tane tansiyon ilacı kullanıyorum diş etlerimi mahvetti hep çekildi ve kanıyor. İnş önce Sena sonrada senin işlerin hallolur şifalı gelsin inş
Valla doğduğu günden beri kusuyor yavrum . Düğünlerden de hiç hoşlanmıyorum şükür ki bitirdik biz çocukları . Bir kaynım kaldı. Abiye giyinmekten hoşlanmıyorum ama zorunlu hissediyor insan direkt yakını olunca . Sen de bulmuşsun elbise . Ben hamile kaldığım kilodan 1 kilo zayıflamışım çocuk peşinde koşmaktan ve stresten .y kuzum yaa inşallah bu kusmaları biter sen de biraz rahatlarsın ne çektin be umudum yaa haftaya biz de bir düğüne gideceğiz. Ne giyeceğim hiç bilmiyorum hiç bir kıyafetime giremiyorum kilo veririm diye yeni bişey de almıyorum. Of ki ne of
sağolasın canım inşallahUmudum çok geçmiş olsun inşallah sebebi bulunur ya da kendisi geçer gider ikinize de çok geçmiş olsun
Sena iyi şükür ama yeme konusu ve kusma büyük sıkıntı işte bizim için . Öğün yemiyor bildiğin . Çorba içerse , o da oyunla filan . Çok üzülüyorum hala bebek gibi mama ile besleniyor. Mamadan nefret eder oldum İnan . Ama o da olmasa ne yapardım diyorum sonra . Bakalım belki doktor o konuda da yönlendirme yapar . Geçmiş olsun karya ya da . Çok tehlikeli dönemdeler gerçekten.