2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ah baharcım resmen akşam yemekleri kanayan yaram oldu taş versen yiyen kız hepsini bıraktı yemeyi sebze et köfte yemiyor yedikleri salata suyuna ekmek banma pilav yoğurt makarna kaldı yavaş yavaş onlar da elimden gidecek diye korkuyorum 🙄 kahvaltı yapıyor ara öğün öğlen meyveli bir menü oluyor genelde yanında doyurucu bir nesne ile
Konuşma öyle çok abartı değil dün ilk defa 2 kelime söyledi o da hayır baba🤣🤣
Bizim ki babaya da anne diyor😀 tekrar ediyor başka kelimrleri söylemeye çalışıyor ama babaya uğraşmıyor hiç😀 oda anne

Evet çok şükür 🙏 bizde çok mutluyuz hala gerginlik devam ama buna şükür biryilda hayal edemediğimiz yerdeyiz 🤸🙏
Veee bende iş değiştiryorum 🤩 daha geçiş tarihim net değil ama süreç tamamlandı şükür 🙏🥰
Ay çok sevindim sağlıkla alsın kucağına inşallah 🙏
Sende yeni işinde çok mutlu ol canım benim 💕💕💕

Ben 8 kilo fazlayla hamile kalmıştım. Hamilelikte de aldığım 20 kiloyu ekleyince yuvarlanarak gidiyordum doğuma. Pilates topunun üstünde bir pilates topu gibiydim hastanede 😂 ilk doğumumda da 20 kilo almıştım ama o zaman zayıftım hamile kaldığımda. Doğumdan sonra da bir iki ay içinde 5 kilom falan kalmıştı ki onun da zararı bile yoktu. Ama sonra bir yemeye başlamıştım ve neredeyse doğuma gittiğim kiloya yaklaşmıştım. Bu doğumumda doğumla 6 kilo kadar gitmişti, sonrasında da bir ay içinde 4 kilo gitti toplam 10 kilo gitmişti ama sonra durdu. Benim vermem gereken 18 kilo daha vardı. Bu durumdayken, aynısı olur da tekrar kilo alırsam ilk doğumumdan sonraki gibi diye korkudan doğumdan iki ay sonra online diyetisyene başladım. İlk ay rejim değil sadece düzenli beslenme verdi. Ona rağmen 6 kilo gitti. Sonraki iki ay sadece korumaya çalıştım sütüm azalmasın diye, korurken bile iki üç kilo gidiyordu. 6 aylık olduktan sonra ek gıdalara geçince diyete başladım. Ben ilk defa bir diyetisyenle diyet yaptım. Tüm kilolarım gitti. Doğum öncesindeki 8 kilo fazlalığı bile verdim. Ama kalan kısmı ilk başladığım hatta rejim bile yapmadığım dönemden daha zor gitti. Ama duraklamalar en zor kısmı. Mutlaka bir şeyleri değiştirmen gerekiyor. İki kez çok uzun süreli duraklamalar yaşadım. Bırakmak yerine hep bir çıkış buldum. En önemli yerler duraklamalar çünkü diyetin devam edip etmeyeceğini belirliyor resmen. İnsan uğraşıp veremeyince pes edesi geliyor ama sakın durma asıl burdan sonra çok daha hırslı olman lazım. Ya spor ekle mesela yağ yakma antrenmanları var YouTube da. 15 dk en uzunu. Çocuk uyuyunca ya da uyanıkken oynarken yanında bile yapılabiliyor. Çok uzun yazdım ama ne kadar zor olduğunu bildiğimden yardımcı olmak istedim.
Sagol canim ne güzel demissin..ben de zaten duraksadı diye cikolata vs yiyordum😑 bir de nedense canim fındık badem falan istiyor..acaba dokunur mu bunlar..belki de bunlar aksatti kilo vermemi.dogum oncesi kiloma 1 kaldı diyebilirim ama benim onceden de fazlam vardi.. 3 verdim kaldi 5.. ben de 2 verince korumaya calistim korktum geri alirim diye..o sirada da 1 kilo gitti. Ama simdi gitmiyor..karnim aç hep ama kilom hep ayni 😑 arada kaçamak yapıyorum çikolata falan ondan herhalde 🙈 teşekkür ederim yazın bana çokk moral verdi 🤩 ne güzel vermissin kiloları fit anne 😍🧿🧿🧿🧿 darısı başıma 🤣
Spor, yürüyüş yapmıyorsan onlara başla canım. Ben az yiyerek veremedim çok sabah aç karnına ılık limonlu suyu içip 5000 adım atıp geliyorum ter içinde. Bunu yapmayınca gitmedi istediğim gibi.haftada 1 kg gidiyor ortalama bu hafta biraz kaçamaklıydı ya yine iyi almadım şükür. Yürüyüşe çıkman zorsa evde yapman lazım günde ortalama 1 saat egzersiz şart.
Ilık limonlu suyu bıraktım ben de ona baslayayım miss..haklısın bence o da çok etkili 🤩 haftada 1 kilo mu 🤩🧿🧿🧿🧿🧿 masAllah sanaaaa 🤩🤩🤩 idolumsun 🤩🤩🤩

Demek depremi bile hissetmedim burda da olmuş bende büyük depremden sonra hiç hissetmedim 5 ler bile küçük geliyor artık 🤪 şaka bi yana Allahım esirgesin hepimizi güleriz ağlanacak halimize 🤣
Ya ama ben yerim Erva kuzum abi kıyafeti mi giyiyor dua et ablası yok demekki komple dışarda büyük kıyafetlerle gezecekti🤤🤤 Asya hanım iyi şükür işte uğraşıyoruz bildiğin gibi 10 a geliyordu uyuduğu uyuyamadı kaç kere uyandı sayamadım deneme çözeyim dedim nerde anam 🤣🤣🤣 yapmıyordu bu kadar sık ama hava çok sıcak uyuyamıyor demekki
Yaaa hayır ı biliyor ama hiç birleştirmemişti babası bir şeye hayır diyordu o da döndü hayır baba dedi biz koptuk tabi🤪🤣
Yaaa ben kıyamam onaaa güzel kızım masum yüzlü prensesim benim👸🧿 havalar çoook sıcak bunaltıcı 🥴 çocuklar cok zorlanıyor yazın ya..Allah yardımcımız olsun🤲
Ablası olsa yolardı bu cadı 🤣🤣🤣 Allahtan bir abiye sahip cadı 🤣 aama iste bu gidişle biraz erkek gibi olacak sanırım 🥴

Doğru düzgün diyet yapmam ama nasıl yapıyorsun kaç kilosun şuan şekerparem direnç kilosun da olabilir misin öyle bir şey varmış çünkü
Direnç kilosu mu? O neymis jadem yeni duydum.. boyum 173 kilom 66.9 su an. 69.7 den indim. guzel gidiyordu jadem ama birden bozuldu duraksadım. Ben de veremeyince boşladım ne yalan söyleyeyim 🙄🙄

Ya ben çok sıkı diyetten sıkılıyorum yemeden kısmak devamlılık sağlıyor öteki türlü gözüm her şeyde kalıyor vazgeçiyorum bir de sporsuz yapılan diyetin kilosu hemen geri geliyor ablam 1 ayda 5 kilo verdi 2 ayda geri 4 kilo aldı bırakınca nankör bi durum 🤣
Dün soğuk baklava yedim söylemesi ayıp bakayım dedim kaç kalori 1 dilimi 242 kalori ben onun için yarım saat koşuyorum bak yürümüyor um bile 🤣 adalet nerde burda 🤪
Ayy inanır mısın soguk baklava istiyordu benim de canım 😅😅 yapsam mi diye düşündüm dün 😅😅😅 yarın yapayım mi napayim 😅 annemlere geldim diyete ara vereyim mi napayim 😅😅😅

Bizim de ayni 😅😅😅 baba da diyebiliyor normalde ama nedense genekde anne diyor 😅😅 babasi bu duruma pek guceniyor🙄😅😅
Bizim tam tersi ya anne pek demiyor genelde baba ve dede diyor Herkese geçen kardeşim bana sesleniyordu abla diye bir baktım bizim ki de bağırıyor abla abla diye😂

Yaaa ben kıyamam onaaa güzel kızım masum yüzlü prensesim benim👸🧿 havalar çoook sıcak bunaltıcı 🥴 çocuklar cok zorlanıyor yazın ya..Allah yardımcımız olsun🤲
Ablası olsa yolardı bu cadı 🤣🤣🤣 Allahtan bir abiye sahip cadı 🤣 aama iste bu gidişle biraz erkek gibi olacak sanırım 🥴
Evet ya yeni evde yatakodasonda klima da yok nasıl uyuyacağız salona taşınırız sanırım 🤪
Yok yok naif Alim çok güzel örnek olur ona 🧿💜

Direnç kilosu mu? O neymis jadem yeni duydum.. boyum 173 kilom 66.9 su an. 69.7 den indim. guzel gidiyordu jadem ama birden bozuldu duraksadım. Ben de veremeyince boşladım ne yalan söyleyeyim 🙄🙄
Belli bir yaştan sonra bi kilonun altına inmen zor oluyor direnç kilosu o 🙄
Maşallah kız hepiniz uzun uzunsunuz🤣 güdük Necmi miyim ben 🤣🤣 sen yine çok boşlama alma geri kilo verirsin sporla desteklemek lazım işte birazda

Belli bir yaştan sonra bi kilonun altına inmen zor oluyor direnç kilosu o 🙄
Maşallah kız hepiniz uzun uzunsunuz🤣 güdük Necmi miyim ben 🤣🤣 sen yine çok boşlama alma geri kilo verirsin sporla desteklemek lazım işte birazda
Ayy yapmaaa jadeeemm..inmem lazım 🙄🙄 inan şu 3 kilo bile fark ettirdi bana hareket kabiliyetim arttı sanki 😁

Aman şekerim ya kilon gayet normal. Hiç aç bırakma kendini zaten aylardır diyetteydin. Alma koru kilonu yeterli olur. İdeal kiliondasın zaten. Benim daha 10 kilo vermem lazım ki senin kitle endeksine ulaşayım🤪 toplamda 20 kilo ya 😳 düşünsene ne ağırlık kaslara, kemiklere. Şimdi bile epey hafifledim hiç yürüyemiyordum tısıl tısıl. 😁

Selam kızlar mutlu haftasonları olsun inşallah.
Umudum- Umudum- hayırlı olsun düşününüz canım pek güzel olmuşsunuz anneli kızlı 🧿🧿🧿 maşşallah size. İnşallah güzelce geçmiştir herşey.
Zeyay1420 Zeyay1420 tatile mola verilmiş 1 hafta kaldı sonrası koşa koşa geri gidin iyi geldiyse tadını çıkarın canım.
😘😍
Jadesi Jadesi o bıdır bıdır konuşan dillerini yediğim tatlı kız yerim onu 🧿🧿🧿
Dün biz de yarım saat mesafeli bir yere gittik Göktuğ dönüşte epey ağladı arabada anlaşıldı ki bu yaz araba yolculukları hepimize işgence olacak hayırlısı 😁 bugün abimler Sivasa gezmeye gitti illa gelin siiz de diye ısrar ediyorlar. Ayy yok dedim dünün yorgunluğu ve stresi var halen. Bebem durmuyor hele biraz daha büyüsün siz gidin evimde oturam ben parka falan gideriz yeter bize🤭
Dün sabah gitti yanımdan pijamasını almış klozetin içine basmış kucaklamış geri getirmiş. Hemen anladım nerde yaptın bunu dedim koşup gösteriyor bir de. Çıkar soy yıka paspas halı oyy oyyy nerelere gidem. Piss pisss diyerek yine yapıyor mu oğlan çok fena çok

hayırlı olsun düşününüz canım pek güzel olmuşsunuz anneli kızlı 🧿🧿🧿 maşşallah size. İnşallah güzelce geçmiştir herşey.
Sağolasın canım . Çocukla çok perişan oldum düğünde . Zaten iki saatlik düğünün bir saatinde yoktum . Sena kucağımda iken kustu . Ne benim üstüm başım kaldı ne onun . Üst baş neyse ama canım sıkıldı. Yarın döneceğiz geri , sonrasında okul bitince fakülteye götüreceğim bakalım . Bu tatil de hastahane işleri ile geçecek sanırım . Dişime tel taktırayım dedim üç tane çürük varmış , onlar dolgu yapılacak , iki tane de yirmilik çekilecek . Burun ameliyatı da olacağım . Bir de Sena’nın sağlık durumu var . Öncelik tabi Sena .bakalım onun durumuna göre ben de kendime ayar vereceğim .

Sağolasın canım . Çocukla çok perişan oldum düğünde . Zaten iki saatlik düğünün bir saatinde yoktum . Sena kucağımda iken kustu . Ne benim üstüm başım kaldı ne onun . Üst baş neyse ama canım sıkıldı. Yarın döneceğiz geri , sonrasında okul bitince fakülteye götüreceğim bakalım . Bu tatil de hastahane işleri ile geçecek sanırım . Dişime tel taktırayım dedim üç tane çürük varmış , onlar dolgu yapılacak , iki tane de yirmilik çekilecek . Burun ameliyatı da olacağım . Bir de Sena’nın sağlık durumu var . Öncelik tabi Sena .bakalım onun durumuna göre ben de kendime ayar vereceğim .
Çocukla perişanlık çok olağan da işte Senacığın kusmaları bir bitseydi hayırlısıyla çözüm bulunur inşallah ya.
Benim dişlerde de var yapılacaklar erteliyorum biraz. Eşim yaptırıyor fakültede implantlarını.kızların da var onları da oraya götüreceğim bu haftaiçi. Sağlık olsun da gerisi yalan. Senin işler de hallolur inşallah sağ salim

X