2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydın kızlar 💐💐
Benim oğlanı üşüttüm sanırım burnu akıyor 😭 gece 2 gibi uyandı emzirdim uyuyamadı dön dön salladım yine yok. Beşiğine koydum olmadı yanıma aldım iniyor evde beni aramaya başlıyor deli. Ateşi de yoktu ama niye böyle yaptı bilemedim. 4 gibi uyudu şükür. Sabah da baktım hapşuruyor. Havalar ısındı biraz cam pencere açtık cereyanda kaldı sanırım.
Soğuk algınlığı ilacı vardı ondan verdim. Bal zerdeçal karışımı bir de ıhlamur içirdim üstünü sıkı sıkı örttüm boncuk boncuk terliyor bakalım inşallah ilerlemeden atlatabilir
Geçmiş olsun bence de hemen atlatır şifa olsun inşallah

Gezmeler den ben pek birşey anlamıyorum. Geziyormuyum geziyorum işte. Sırf çocuklar için çıkıyorum. 2 Side çok yaramaz oğlanla aram daha iyi, ama kız çok yoruyor. Rahat etmem için 1 yılım daha var anlaşılan. Sizler ne yapıyorsunuz Göktuğ'um nasıl oldu. Çocuklar nasıl.
Olsun açık hava bile iyi geliyor insana canım

Olsun açık hava bile iyi geliyor insana canım
Ebru'cum öyle tabiki ama hangisinin peşine kosacagimi şaşırıyorum. Açık hava bana terden başka birşey getirmiyor. Birde sesim kısılıyor çocuklara seslenmekten. Evden çıkmadan önce şöyle yaparım böyle yaparım hayaller Birdak açık havada çay. Hayatlar çocuk peşinde çingan gibi koşmaca.

İyi tatiller ne güzel olmuş bol bol eğlensin kızıcuklar. Sen de inşallah dinlenirsin artık basit şeyler biraz da dışardan yiyerek tatilin tadını çıkar 😍😍
İlk geldiğimizde acemilikle yerleşmekte falan çok yoruldum ikinci gelişimiz de gelmeden evi temizlettirdim eşyaları yerleştirmek oyaladı ama Bi sistem oturttu şimdi ben öğlene kadar evdeyim derslerim var eşim çocuklarla gidiyor kahvaltıdan sonra bende çıkmadan yiyecek bişeyler hazırlıyorum öğleden sonrada ben gidiyorum gelince yemek hazır oluyor duş olayında orda halledilince mis gibi akşamlarında parka çay bahçesine çıkıyoruz sonrada eve gelip ölü gibi yatıyoruz 🙈
Günaydın kızlar 💐💐
Benim oğlanı üşüttüm sanırım burnu akıyor 😭 gece 2 gibi uyandı emzirdim uyuyamadı dön dön salladım yine yok. Beşiğine koydum olmadı yanıma aldım iniyor evde beni aramaya başlıyor deli. Ateşi de yoktu ama niye böyle yaptı bilemedim. 4 gibi uyudu şükür. Sabah da baktım hapşuruyor. Havalar ısındı biraz cam pencere açtık cereyanda kaldı sanırım.
Soğuk algınlığı ilacı vardı ondan verdim. Bal zerdeçal karışımı bir de ıhlamur içirdim üstünü sıkı sıkı örttüm boncuk boncuk terliyor bakalım inşallah ilerlemeden atlatabilir
Missim şimdi nasıl oldu paşamız.. Ah şu yavrular hastalanmasa 😞

Ebru'cum öyle tabiki ama hangisinin peşine kosacagimi şaşırıyorum. Açık hava bana terden başka birşey getirmiyor. Birde sesim kısılıyor çocuklara seslenmekten. Evden çıkmadan önce şöyle yaparım böyle yaparım hayaller Birdak açık havada çay. Hayatlar çocuk peşinde çingan gibi koşmaca.
Valla canım haklısın işte bende polyanacılık oynuyorum 😂🥰

Gezmeler den ben pek birşey anlamıyorum. Geziyormuyum geziyorum işte. Sırf çocuklar için çıkıyorum. 2 Side çok yaramaz oğlanla aram daha iyi, ama kız çok yoruyor. Rahat etmem için 1 yılım daha var anlaşılan. Sizler ne yapıyorsunuz Göktuğ'um nasıl oldu. Çocuklar nasıl.
Öyle canım peşindeyiz biz de nereye çıksak en zor dönemleri şimdi. Eşimsiz pek çıkmıyorum sırayla bakıyoruz kızlar, eşim ben derken öyle geçiyor.
Göktuğ gece epey terledi yine üzerin değiştirdim ateşlenmedi şükür. Burnu da çok tıkanmadı yastığına okaliptüs yağı damlattım ferah ferah yattı şükür. Sesi yine biraz buruk tabi inşallah sümük de geçerse rahatlarız. İbufen veriyorum uykularından önce güzelce terletiyor.
Kızlar iyi ders çalıştırıyorum, dışarı çıkarıyorum falan Göktuğ saçlarını yolmazsa onunla oynuyorlar. Öyle geçiyor bakalım günler😘😘

İlk geldiğimizde acemilikle yerleşmekte falan çok yoruldum ikinci gelişimiz de gelmeden evi temizlettirdim eşyaları yerleştirmek oyaladı ama Bi sistem oturttu şimdi ben öğlene kadar evdeyim derslerim var eşim çocuklarla gidiyor kahvaltıdan sonra bende çıkmadan yiyecek bişeyler hazırlıyorum öğleden sonrada ben gidiyorum gelince yemek hazır oluyor duş olayında orda halledilince mis gibi akşamlarında parka çay bahçesine çıkıyoruz sonrada eve gelip ölü gibi yatıyoruz 🙈

Ohh ne güzel sen anlattıkça benim canım istedi dersler de bitince tam keyfini çıkarırsınız 🥰🥰 şimdi daha iyi gibi canım.betüş o kadar çok hastalanır ki Göktuğ kadarken şükür diyordum kendi kendime hastalanmıhot o kadar sık diye🤪 Allah beterinden saklasın düzelir inşallah

Öyle canım peşindeyiz biz de nereye çıksak en zor dönemleri şimdi. Eşimsiz pek çıkmıyorum sırayla bakıyoruz kızlar, eşim ben derken öyle geçiyor.
Göktuğ gece epey terledi yine üzerin değiştirdim ateşlenmedi şükür. Burnu da çok tıkanmadı yastığına okaliptüs yağı damlattım ferah ferah yattı şükür. Sesi yine biraz buruk tabi inşallah sümük de geçerse rahatlarız. İbufen veriyorum uykularından önce güzelce terletiyor.
Kızlar iyi ders çalıştırıyorum, dışarı çıkarıyorum falan Göktuğ saçlarını yolmazsa onunla oynuyorlar. Öyle geçiyor bakalım günler😘😘
Aynen ya tek başına çocuk çıkartmak cesaret istiyor akşam parka çıkarttık Ayşe yi tutmak ne mümkün salıncaklara koşuyor park çocukla dolu koşturuyorlar çarpacaklar eşim zaten stresli bir insan iyice panik oldu dediğin gibi nöbetleşe baktık eşim hep kucağında gezdirdi panikten benim nöbetim de de çimenlik alana bıraktım o koştu ben peşine perişan olduk🥰

Ohh ne güzel sen anlattıkça benim canım istedi dersler de bitince tam keyfini çıkarırsınız 🥰🥰 şimdi daha iyi gibi canım.betüş o kadar çok hastalanır ki Göktuğ kadarken şükür diyordum kendi kendime hastalanmıhot o kadar sık diye🤪 Allah beterinden saklasın düzelir inşallah
Derslerin bitmesine dönüyoruz zaten çarşamba günü eşimin toplantısı var 😞valiz boşalt çamaşır yıka tekrar valiz hazırla cumartesi sabahı da doğruu deplasmana🥴
Zeynep te Ayşe kadarken de şimdi de öyle kolay kolay hasta olmuyor Ayşe daha narin hemen hastalanıp soluveriyor. Ama çok şükür bu hallerine Rabbim dermansız hastalık vermesin bunlar illaki olacak okaliptusu dün yazacaktım iyi gelir diye unuttum rahatlamıştır paşam🥰

Ahhh demez mi mayosunu terliğini havlusunu görünce başlıyor cupp cupp demeye çocuk havuzları var ona sokuyorum çok eğleniyor başka çocukların ördeklerini toplarını alıp kıyamet koparıyor vermiyor cadı🙈bende Bi onları getirmeyi akıl edememişim🥴kollukları var ama takmadım denizde takarım dedim Burda sıkıntı olmuyor kontrol edebiliyorum simit denedik ama minnak çıkıveriyor simitten oturmalı olanlardan alıcam denize giderken. Göktuğ Paşada bayılır bence banyoyu falan çok seviyordu sudan çıkmaz aman korkmasında havuzda ki en küçük bebek Ayşe kaç yaşında çocuklar var korkuyorlar giremiyor lar anneleri nasıl dil döküyor gariplerim ama yok su deyince bile kıyamet kopartıyorlar bizim ki şip şap diyip elleriyle su atıyor
Ay maşallah ya yerim ben bu bebeleri💕💕💕 bizimki de çıp çıp denize veriyor elini daldırıp içmeye çalışıyor engel olmaya çalışmaktan bi hal olduk🤪

Günaydın kızlar 💐💐
Ya miss deme çok geçmiş olsun bizde mecbur cam açıyoruz ama korkuyorum üstünü de ötmüyor çok sıcak inşallah hemen toparlar kuzum😔

Geçmiş olsun miss bu havalar sıkıntı gerçekten ben de korkuyorum zaten soğuktan çok sıcaktan korkarım ben terli terli üşütmekten kötüsü yoktur. İnşallah en kısa zamanda o da geçer.

Ne güzel kurmuşsun düzeni maşallah size iyi tatiller olsun 😊❤️

Düğün haftayaysa uygunu dan birşeyler al canım bence ben de almadım hiç yeni kıyafet. Geçen hafta bikaç parça aldım şükür eski bedenimde. Darısı başına😘
Benim kız kardeşimin ikizlerinden kız olan tam bizimkilerin yaşında altını çıkarıp bezini açmayı öğrenmişti😭 annesi yanından ayrıldığı an indiriyordu. Kaka yapıyor ve heryere sürüyordu düşünebiliyor musun. Tam delirmelik. Mecburen erken wc eğitimi verdi. Bunları görmüş biri olarak çok tepki vermedim 🤣 Göktuğ un ellerini sabunladım üzerini soydum ayakları yüzünü yıkadım. Yerleri hallettim sonra da. Daha wc eğitimimiz var kakayşa çişle Lanka olacaz🤣🤣🤣
Bi tane esnek bir elbisem vardı o oldu onu giyeceğim ve diyete başladım bir müsibet bin nasihatten iyidir 😅

Valla nasıl sakin kalacağız hiç bilmiyorum ben çok geriliyorum tam kaka alırken kalkamaya çalışıyor bacaklarını havada tutuyorum sinirleniyor herhalde alt alınırken zorlaman en kötü şeydir ama ne yapabilirim bilmiyorum kakalı bir şekilde başka bir yere oturmak gezmek istiyor 🤦🏼‍♀️😣

Kardeşinin işi de ne zormuş off bi de ikiz yani üstünü giydirmeye bile fırsat olmuyor ki bezi çıkarabiliyorlar

Helinnnnn Helinnnnn canim sesin çıkmıyor nasilsin ?
nzh99 nzh99 canim ata nasil oldu toparladi mi
Umudum- Umudum- sena nasil neler yapiyor?
Zeyay1420 Zeyay1420 canim siz nasilsiniz?
Bende hergun parka goturuyorum artik ama dönüşümuz cok zor oluyor salincak icin agliyor birde zayiflamak istiyorum ben termal tayt giyiyorum su icinde kalıyorum geldigimde direk dusa atiyoruz kendimizi essek kucagimdada durmuyor artik suyu aciyor kapatıyor dus basligiyla oynuyor sabunla sampuanla oynuyor gecen once onu sokayim dedim soyunurken kaydi dustu tuttum allahtan valla su donemleri cok zor
SonsuzUmut SonsuzUmut zara nasil canim?
N Nehir8077 yaa durunun fotolarini gordum azilar cikmis kuzumun ❤
Kalppare Kalppare canim siz nasilsiniz annene mi gittin ooh iyi yapmissin.
S Susam_tanesi bende diyete devam ediyorum bugun itibariyle 4 gun ara verdim hemen 1 kilo almisim off ne zor su kilolari vermek:KK43:

Ya miss deme çok geçmiş olsun bizde mecbur cam açıyoruz ama korkuyorum üstünü de ötmüyor çok sıcak inşallah hemen toparlar kuzum😔
Sağol canım. Korktuğum gibi olmadı şükür daha iyi bugün. Göktuğ hep üstü açık yatar üşümek değil de cereyanda kalmak sıkıntı. Sen de tek taraflı aç cereyan yapmasın. Buralar bile o kadar sıcak ki bunalıyorum sürekli menapoza mı giriyorum sıcak mı diyorum evdekilere🤭 burda güneş sıcak ama esinti halen soğuk çarpıyor insana tam hasta edem sizi diyor anlıycan🙄
Selam hanimlar
Karya hanim sonunda koltuktan da dusmeyi becerdi yetisemedim alnini yere vurdu buz koydum ama bakalim
Simdide uyuyor. Bu bebeler bir buyuselerde rahatlasak birde buAgun hep miz miz 😏
misskokulumm misskokulumm goktug nasil oldu canim ?
Geçmiş olsun canım. İyi şükür hafif burun akıntısı ve arada öksürüğü kaldı. Yıkadım uyuttum şimdi 😘😘

Bi tane esnek bir elbisem vardı o oldu onu giyeceğim ve diyete başladım bir müsibet bin nasihatten iyidir 😅

Valla nasıl sakin kalacağız hiç bilmiyorum ben çok geriliyorum tam kaka alırken kalkamaya çalışıyor bacaklarını havada tutuyorum sinirleniyor herhalde alt alınırken zorlaman en kötü şeydir ama ne yapabilirim bilmiyorum kakalı bir şekilde başka bir yere oturmak gezmek istiyor 🤦🏼‍♀️😣

Kardeşinin işi de ne zormuş off bi de ikiz yani üstünü giydirmeye bile fırsat olmuyor ki bezi çıkarabiliyorlar
Kaka alırken eline muhakkak birşey veriyorum ben de yoksa durdurmak mümkün değil. Panik yapınca da anlıyor daha beter hareketleniyor.giydirmek işgence zaten kaçıyor göbeğine vura vura 🤣🤣
Aman ikizlerin kız olanı çok fenaydı canım pijamasını çıkarıyordu kendi oturup sonra da bezi😭 benim oğlana da arada derim Ayşenur un kayseri şubesi bi otur kıçın yer görsün diye🤣
Elbise işi de tamammış.👏Ben de öyle başladım hiç bir kıyafetin olmayınca kafama dank etti. Dedim ben napıyorum yeter kocaman oldu kendime gelmeliyim dedim. Sana da kolaylıklar diliyorum 😘😘

X