2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hızınıza yetişmek ne mümkün hadi bakalım koşturmaca hayat

178 cm benim de boyum canım. Aman almayalım da tek o da bir başarı bence canım mücver genelde seviyor benimki. Yer inşallah Asya kuşum da

Değil mi ben dünürün komşu olanını severimhiç yazmıyorsun dünür boşluyorsun bizi kırılıyoruz
Pilavı tencereyle koymak nasıl bir deyim ya sesli güldüm abooo dur ben kızıma baristalık dersi aldırmayın bu kadar hayati olduğunu bilmiyordum ben öle dümdük içiyorum kahveyi

178 cm benim de boyum canım. Aman almayalım da tek o da bir başarı bence canım mücver genelde seviyor benimki. Yer inşallah Asya kuşum da
Maşallah size ailecek
Evet almamak önemli tabi ama ayda bir kilo vermek de şov bence düşün ne kadar kaçamak yapıyorsam
Ya Asya baya her şeyi seçer oldu akşam yemekleri eziyet kahvaltılık istiyor sürekli bende vermiyorum alışması diye

Ayni durumlari yaşıyorum canım..bazen acaba kan sekerim mi oynuyor neden boyle kafam duruyor diye oturup ağlıyorum.gecen gun burda deprem oldu.ben de ayaktaydim.ama nasil yorulmuşum günün sonu artik aksam yemegi hazirlayacagim.birden sallanmaya basladim..Allahim eskiden basim dönerdi artık bütün bir beden olarak sallaniyorum, ben ne ara bu kadar çöktüm diye aglamaya basladim cocuklar bile hissedip bana kosup sarildilar ben deprem olduğunu anlayamadim ya guler misin aglar misin? Annem aradi da anladim ya Allahim düşün o kadar bitkinim her an sallanıyor hissi yaşıyorum amaaan bosverelim Helinim.oyle de boyle de bugunler gececek..birak eksik kalsin bazi isler de..artik öyle deyip avutuyorum kendimi.dun cocuklari babanneye birakip eve giristim.banyo tuvalet balkon çamaşır 3makina yerlestirdim) genel sil süpür yaptim.oyuncak topladim.mutfak topladım.hepsi bu ve 3.5 saat sürdü..dondum dedim 3.5.saatte anca bitirdim iyice hamladim diye.Allahtan yemegim vardı.simdi düşünüp bakıyorum da geçmişe meger is yapmak laylaylommuş da haberim yokmus o zamanlar
InsAllah daha daha iyilesecek benim guzel damadım..annesi de toparlayacak kendini..guzel bir yaz geçirecekler insAllah
Erva da asya gibi kahvaltilik turu falan istiyor aksam bile 3 ogun yer herhalde uykular bi acaip gece olunca ikisi de uyanıyor bu ara..agliyorlar uykuda..hadi elif neyse de ali aglayinca panikliyorum noluyor diye.. biz dun geceye kadar tulum giyiyorduk dun gece pijamaya geçtik.hava anca ısındı burda ama bir ısındı pir ısındı neyse bizim kiz basladi abisinin pijamasini çekelemeye..alamam elinden..aglar aglar.. çocuk da tamam anne o giysin dedi..giydirdik de sustu şapşik seviyor cici yapıyor.kivirdik kollari uyudu onla bizde durumalr iyice karisti kiskanclik had safhada guzel kizim Asyam nasillar
Yaa Allahım kafamin içini yazmissin be dilzarim bu kadar olur anneme gidicem..kafam sisti düşünmekten..iki çocukla nasil olacak diye basima agrilar giriyor..seytan diyor otur yerine bari kafam rahat olur
Hayır baba mi hahahah affet cok güldüm yerim ben onu hayir deneyi mi öğrendin senn heee
Sunumsuz kahveden su tadi mi geliyor ayy asli yhaaa duy bunları Asyaaaa ozledik seni kiz
Öğrendiğim iyi oldu bunu valla sagol canim bilgi icin

Diyetdaslarım ya ben kilo veremiyom gızlar verdim biraz ama duraksadim.gitmiyor ya bu kilolalar ne edem ben şimdi

Yapma dünarcann boşlamak değil vallahi vakit yok kpss çalışmaya çalışıyorum insta da görüyorum mutlu oluyorum çoğunuzu ama teli nadir alıyorum elime dümdük kahve içme kızz nasıl tadı olcak ben daha dün yaninda lokum yok diye kahve içmedim
Bende özlüyorum sizi şekerparemm hele sen bi de bi kaç kişi instada yoksunuz daha da özleniyosunuz

Teşekkür ederim. Gerçekten sabit tutmak çok zor. Ekran normalde yemek yerken iki kez ve gün içinde çok ihtiyacım olursa biraz fırsat bulmak için açıyorum. Aslında kızım daha fazla izlemiş olabilir ama o kadar erken konuştu ki o yüzden ekrandan olabileceği hiç aklıma gelmedi. Zaten şimdi havalar da güzel daha çok dışarıda vakit geçirdiğimiz için daha az ekrana bakacak. Bakalım belki bir değişiklik olur. Etrafımda o kadar çok geç konuşan çocuk gördüm ki o yüzden çok takılmıyorum. Sadece kızımdan sonra, bir de konuşmaya başlamışken birden kesince çok ilginç geldi.
Geçmiş olsun yaa ne kadar zor bişey bebek için Hem de bu hareketlilikle ayakta durdurmamak çok zor. Neyse ki atlatmışsınız. Tv izlemeyen bir çocuk da olabilirdi hiç değilse o şekilde durmuş
Evet ekranı sevmesi çok iyi bir şey olmasa da epey işime yaradı. Ama inan ondan bile sıkılıyorlar bir süre sonra. Biz kısa tutunca kıymetli oluyor televizyon. Serbest bırakınca bir saat sonra deliriyor. Bakmak bile istemiyor.

Diyetdaslarım ya ben kilo veremiyom gızlar verdim biraz ama duraksadim.gitmiyor ya bu kilolalar ne edem ben şimdi
Ben 8 kilo fazlayla hamile kalmıştım. Hamilelikte de aldığım 20 kiloyu ekleyince yuvarlanarak gidiyordum doğuma. Pilates topunun üstünde bir pilates topu gibiydim hastanede ilk doğumumda da 20 kilo almıştım ama o zaman zayıftım hamile kaldığımda. Doğumdan sonra da bir iki ay içinde 5 kilom falan kalmıştı ki onun da zararı bile yoktu. Ama sonra bir yemeye başlamıştım ve neredeyse doğuma gittiğim kiloya yaklaşmıştım. Bu doğumumda doğumla 6 kilo kadar gitmişti, sonrasında da bir ay içinde 4 kilo gitti toplam 10 kilo gitmişti ama sonra durdu. Benim vermem gereken 18 kilo daha vardı. Bu durumdayken, aynısı olur da tekrar kilo alırsam ilk doğumumdan sonraki gibi diye korkudan doğumdan iki ay sonra online diyetisyene başladım. İlk ay rejim değil sadece düzenli beslenme verdi. Ona rağmen 6 kilo gitti. Sonraki iki ay sadece korumaya çalıştım sütüm azalmasın diye, korurken bile iki üç kilo gidiyordu. 6 aylık olduktan sonra ek gıdalara geçince diyete başladım. Ben ilk defa bir diyetisyenle diyet yaptım. Tüm kilolarım gitti. Doğum öncesindeki 8 kilo fazlalığı bile verdim. Ama kalan kısmı ilk başladığım hatta rejim bile yapmadığım dönemden daha zor gitti. Ama duraklamalar en zor kısmı. Mutlaka bir şeyleri değiştirmen gerekiyor. İki kez çok uzun süreli duraklamalar yaşadım. Bırakmak yerine hep bir çıkış buldum. En önemli yerler duraklamalar çünkü diyetin devam edip etmeyeceğini belirliyor resmen. İnsan uğraşıp veremeyince pes edesi geliyor ama sakın durma asıl burdan sonra çok daha hırslı olman lazım. Ya spor ekle mesela yağ yakma antrenmanları var YouTube da. 15 dk en uzunu. Çocuk uyuyunca ya da uyanıkken oynarken yanında bile yapılabiliyor. Çok uzun yazdım ama ne kadar zor olduğunu bildiğimden yardımcı olmak istedim.

Spor, yürüyüş yapmıyorsan onlara başla canım. Ben az yiyerek veremedim çok sabah aç karnına ılık limonlu suyu içip 5000 adım atıp geliyorum ter içinde. Bunu yapmayınca gitmedi istediğim gibi.haftada 1 kg gidiyor ortalama bu hafta biraz kaçamaklıydı ya yine iyi almadım şükür. Yürüyüşe çıkman zorsa evde yapman lazım günde ortalama 1 saat egzersiz şart.

Maşşallah canım ne güzel vermişsin korumak da çok önemli diyetisyen gerçekten güzel bir motivasyon katıyor hem yönlendiriyor ben de verme konusunda sıkıntı yaşasam aklımdaydı bakalım inşallah böyle devam ederim ben de. Hamilelik öncesine 4 kilom kaldı. Biraz daha vermek istiyorum midem alışmışken yaz sonuna kadar devam inşallah

Demek depremi bile hissetmedim burda da olmuş bende büyük depremden sonra hiç hissetmedim 5 ler bile küçük geliyor artık şaka bi yana Allahım esirgesin hepimizi güleriz ağlanacak halimize
Ya ama ben yerim Erva kuzum abi kıyafeti mi giyiyor dua et ablası yok demekki komple dışarda büyük kıyafetlerle gezecekti Asya hanım iyi şükür işte uğraşıyoruz bildiğin gibi 10 a geliyordu uyuduğu uyuyamadı kaç kere uyandı sayamadım deneme çözeyim dedim nerde anam yapmıyordu bu kadar sık ama hava çok sıcak uyuyamıyor demekki
Yaaa hayır ı biliyor ama hiç birleştirmemişti babası bir şeye hayır diyordu o da döndü hayır baba dedi biz koptuk tabi

Ooo dünürüm de kpss dünyalarına gelmiş Yav ben 31 yaşımda hala ders çalışmak zorunda mıyım çok saçma diye söylenip duruyorum bende
Olsun sen fırsat bulunca yaz insta başka bura başka kulvar
Yav kahve buldum da lokum mu arayam dünür ben ne bulsam içiyorum işte

Kalppare canim bende diyet yapamiyorum ya 1 ay guzl gittim 5 kilo verdim ama 2 haftadir yapamiyorum
Ya ben çok sıkı diyetten sıkılıyorum yemeden kısmak devamlılık sağlıyor öteki türlü gözüm her şeyde kalıyor vazgeçiyorum bir de sporsuz yapılan diyetin kilosu hemen geri geliyor ablam 1 ayda 5 kilo verdi 2 ayda geri 4 kilo aldı bırakınca nankör bi durum
Dün soğuk baklava yedim söylemesi ayıp bakayım dedim kaç kalori 1 dilimi 242 kalori ben onun için yarım saat koşuyorum bak yürümüyor um bile adalet nerde burda

Arkadaşının transfer sonucu pozitif mi yoksaçok sevindim sağlıkla kucağına aldı haberini de alalım inş
Evet çok şükür bizde çok mutluyuz hala gerginlik devam ama buna şükür biryilda hayal edemediğimiz yerdeyiz
Veee bende iş değiştiryorum daha geçiş tarihim net değil ama süreç tamamlandı şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…