Yaa evet gordum aferin onaBahar ne tesadüf bugün ipektoşun konuşma videosunu atmıştım instagrama çok dillendi bizim kız memlekette kalabalık iyi geldi öncesi zaten bir hafta evdeydik bakıcıyla beraber bu hafta da babanne bakıyor hala dede falan kalabalıkta iyice gelişti konuşması. Bir ara duraklamıştı sonra birden gitti kelimesiyle 2.kelimeyi çıkartmaya başladı. Hep böyle okuyor zaten bişey önce azalıyor sonra artıyor atak bu olsa gerek
Yemesi de iyi biz ne yersek veriyorum kızartma ve şekerli gıdalar hariç. Geçen dondurma yedirdim ama. Vermeyi de vermemeyi de abartmayayım diyorum ama bakalım becerebilirsem. Patlıcanı bir kere verdim bakla ve mantar hiç vermedim. Onun dışında her sebzeyi tattırmaya çalışsam da sebzeyle arası limoni. Ispanak bamya fasulye bezelye veriyorum yesin diye genelde kıymalı. Eti ve pilav makarna çorba türevini daha çok seviyor. Balık sadece somon veriyorum. Meyve seviyor. Kilosu hep azdı hala az 9,5 civarı boyu 78 di 1,5 ay önce max 80 dir herhalde.
Öğlen uykusunda keçi sütü veriyor bakıcısı ben varsam emziriyorum sadece. akşam yemeğini çok yemişse sadece emzirerek uyutuyorum gece mama veriyorum. Az yemişse mama verip uyutuyorum. Gece de emmek için uyanıyor.
Geçmiş olsun canım ilaçla geçer inşallah
Karyada ciik baba gee aal hayvan seslerini vs boyle seyleri söylüyor ama anne demiyor mesela. Birde yanimizda kimse yok oglen yada hafta sonu hep parka bahçeye götürüyorum cocuklari gorsun diye evdede surekli konuşuyorum.
Afiyet olsun yarasin Ipek hanima Ipek biraz hareketli bence o yuzden kilosu normal bence. Karya bu ara surekli koltuklara çıkıyor beni korkutuyor yaninda degilsem yapmıyor eşek birde hoppa diyor hopluyor