2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
canjm iyiyiz ya çok şükür 1 aydan fazla oldu iki kere antibiyotik kullanmıştık önCe boğaz enfeksiyonu sonra bademcikler diye çok zor olmultu onu söylüyorum öyle iyileşmişti şimdi ata da iki kez hatalında onu söyledi. Allah şifa versin çok zorlanmıştık bizde diye
Siz masılsınz almiş nasıl bol bol geziyor 🧿 keyifler yerindedir inş🙂
hanımagamda mi hasta, kıyamam yavrucuklara yaz mevsimi yaramadı, şimdi nasıl oldu kuzum?

nzh99 nzh99 canim Ata nasil oldu ?
Karyada sabah ictigi suyla birlikte fiskirtarak kustu ne olduğunu oda anlamadi bende. Birseyde yiyip içmemişti. Kahvaltisini verdim birkac saat gecti insallah birseyi yoktur:KK43: ebru_can_ebru ebru_can_ebru Bizdede 8 dis var kaldik oyle bir gelince ayni anda cikariyor benimki :)
D dilzar Zeyay1420 Zeyay1420 misskokulumm misskokulumm benimkide camasir asar toplardi. Karya uslu durdugunda ben asmaya basladim birde balkona ilac sıkmıştım esim dikkatsiz degil ama girip çıkmasını istemedim bir sure simdi alisti onuda yapmiyor sagolsun. Gunden gune iyice ev hanimi oluyorsun diyor dalga gecer gibi😕
ne yaparsan o görev oluyor Baharcigim. hayatta onu anladım, biraz geri çekmek lazım galiba.

ben de başladım geçen hafta okula, bugün öğlen gelmiş, calismazken ne güzel sofralar kurardin bana diyor.🤭🤭🤭 1 yasindakini 7 yasindakine emanet edip derslere girmişim, paşa hazretleri sofra derdinde. kendi ısıttı yedi, yapacak bir şey yok. ☺☺☺

Kızlaaaaarr normal doğumdan sonra rahim sarkması yaşayan oldu mu ya. Biliyosunuz bu benim 4. Dogumumdu. İnşallah sonnnnn..
Ayyy benim alt fena ya kıpkırmızı ve şiş sanki rahim sarkması gibi olmuş. Ve akıntı çok kötü kokuyo.. Pazartesi randevu aldım şehir hastanesine.. Korkuyorum inşaallah toplanır daha😞😞😞😞
Merhabalar ben 45 gun once dogum yaptim ve suan psikolojim cok kotu rahim ve mesane sarkmam var elle ve parmakla hissediyorum, sizde duzeldimi acaba sonradan bana nolir donus yapin gorurseniz keske dogurmasaydimlara bile girdim cok kotu durumdayim sizin uzerinden zamn gecmis bu sarkma duzelcekmi acaba yoksa ameliyatmi olucam yasim 28 kendimi suan 6p yasinda hissedoyorum

ne yaparsan o görev oluyor Baharcigim. hayatta onu anladım, biraz geri çekmek lazım galiba.

ben de başladım geçen hafta okula, bugün öğlen gelmiş, calismazken ne güzel sofralar kurardin bana diyor.🤭🤭🤭 1 yasindakini 7 yasindakine emanet edip derslere girmişim, paşa hazretleri sofra derdinde. kendi ısıttı yedi, yapacak bir şey yok. ☺☺☺
Isıtacak yemeği buluyorsa ne ala canım 💃💃 gerçekten yaptıkça görevin oluyor. Hayırlı olsun görevin de. Vallahi bıktık bitmedi gitti bir de telafi diye uzattılar bitse bir.

Merhabalar ben 45 gun once dogum yaptim ve suan psikolojim cok kotu rahim ve mesane sarkmam var elle ve parmakla hissediyorum, sizde duzeldimi acaba sonradan bana nolir donus yapin gorurseniz keske dogurmasaydimlara bile girdim cok kotu durumdayim sizin uzerinden zamn gecmis bu sarkma duzelcekmi acaba yoksa ameliyatmi olucam yasim 28 kendimi suan 6p yasinda hissedoyorum
Sağlıkla büyüt canım bebeğini. SuRMeLi66 SuRMeLi66 pek girmiyor artık foruma. 40 günden sonra kontrole gitmen gerekiyor. Kontrolde doktor yönlendirir seni. Hiç canını sıkma herşey düzelir, varsa bile sarkma, çaresi de var. Üzme kendini birçok kadının başına geliyor. Hiç moralini bozma 💐

Isıtacak yemeği buluyorsa ne ala canım 💃💃 gerçekten yaptıkça görevin oluyor. Hayırlı olsun görevin de. Vallahi bıktık bitmedi gitti bir de telafi diye uzattılar bitse bir.
Vallahi bıktırdılar illallah ettim . Okula gidip geliyorum , 5 saatim de uzaktan. Boş okulu bekleyeceğiz iki hafta . Cuma 3 saat dersim var , çarşamba düğün . Perşembe günüm boştu. Cuma da 3 saat için gelmesem dedim müdüre rapor al dedi adam . Hiç inisiyatif kullanamıyorlar yahu. Hafta sonunu da bağlasam güzel olurdu.
Benim eşim de önceden çok yardımcı olurdu şimdilerde çocuğu alıp çekiliyor . Sena elektrikli süpürgeden korkuyor diye süpürme işi dahil her iş bana bakıyor . Hayırlısı bakalım bir hamile kalırsam canına okuyacağım 😁

Aman otele gitmiyorsa tatil hep aynı ev gibi 🤣🤣 bizde eve geldik dün evim evim güzel evim ama tatil dönüşü daha zor ya 🤣🤣🤣
Aynen canım ya herşey dahil otel en güzeli bakalım oda ağustos sonuna bir kaçamak yapıcaz inş. Dönüşü hiç düşünemiyorum çünkü hemen peşine deplasmana gidiyoruz nasıl bunca şeyi yıka kurut yeniden valiz hay benim halime🥴
Karyada sabah ictigi suyla birlikte fiskirtarak kustu ne olduğunu oda anlamadi bende. Birseyde yiyip içmemişti. Kahvaltisini verdim birkac saat gecti insallah birseyi yoktur:KK43: ebru_can_ebru ebru_can_ebru Bizdede 8 dis var kaldik oyle bir gelince ayni anda cikariyor benimki :)
D dilzar Zeyay1420 Zeyay1420 misskokulumm misskokulumm benimkide camasir asar toplardi. Karya uslu durdugunda ben asmaya basladim birde balkona ilac sıkmıştım esim dikkatsiz degil ama girip çıkmasını istemedim bir sure simdi alisti onuda yapmiyor sagolsun. Gunden gune iyice ev hanimi oluyorsun diyor dalga gecer gibi😕
Benim eşim güzel yapar yaptığı işi bazen oluyor mu diye sorar oluyo oluyo yap sen yeter ki diyorum yoksa onlar için tam bir kaçış sebebi senin ki olmuyor ama demek yok canım yemezler bal gibi de oluyor yap sen hele biraz alışırsın diye diye 👍🏻

Aynen canım katılıyorum ne yapıyorsun yapışıyor sana görev oluyor. Bu arada göreve başlaman hayırlı olsun ne gereksiz bir uzatma dönemi yaşıyoruz ya sırf yapmış olmak için yapılıyor
Ya neyin telafisi Allah aşkına sırf millet konuşmasın diye boşuna yapılmış uzatmaları oynuyoruz derse 3-5 öğrenci ancak geliyor sakız gibi uzadıkça uzadı öğrenciler de bizde sıkıldık artık

Nasıl oldunuz canım ya merak ettim

Jadesi Jadesi jademm balimcaaann hic denk gelemedik aynı muhabbete 😁 nasılsınız evinize hos gitmişsiniz 😁 minnoş kızımız nasil? Kahve cesitlendirmeleri ne durumda? Gelirsem bana kac çesit kahve yapacak 😁😁 biliyorsun damadimiz kokoş kahveler bilen bir annenin elinden yetisiyor..sen bu kızı hazırla bak kaynana dırdıri bitmez sonra 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Aslihaydo Aslihaydo

Oyu kıyamam ben ona ya Allah şifa versin tez zamanda iyileşsin küçük adam
bizde öyle olmuştuk üstüste antibiyotik alınca kendine geldi bpğaz enfeksiyonu çok etkiliyor Mersin sıcak birde oralar Ateşe dikkat etmek gerek ahh sevdiği birşeyler yedirsen kusmasa keşke hiç güç olur daha çabuk iyileşir emziriyor muydun hatırlamıyorum ama bol bol emsin şifa olsun
Ah aynı hanımağam gibi olmuş. Dün yeniden şehir hastanesine gittik serum verdiler 40 dereceydi ateş aklım başımdan gitti kan aldılar crp si biraz yüksek çıktı Boğaz enfeksiyonu kulakları da fena dedi antibiyotik verdi zorla ama düzenli veriyoruz bugün öğleden sonra 36.5 i gördük. Ama öyle aksi oldu hep ağlıyor tepiniyor yerden yere atıyor huyu değişti umarım kalıcı olmaz. Gözlerinin altı çöktü. Az da olsa emiyordu. 10 gündür hiç emmiyor sanırım süt bitti .
Alllahımmm maşallah paşaya ya nede güzel söylüyordur o gülen suratıyla yeme de dur🥰

Çok tanıdık geldi misssin bizim evde de sürekli yaşanan bir durum ev süpürme eşimde ona göre en büyük iş diğerleri gözüne görünmez ev her daim derli toplu ve süpürülmüş olacak ama nerdeee🥴

Çamaşır işi bizim evdede çok oluyor ve eşime göre iş değil inanabiliyormusun nasipse eylülden sonra ilk işim kurutma mak almak olacak.
Aynen ya çok tatlı kuzucuklar heran şükrediyorum varlıklarına iyi ki nasip etmiş Rabbim iyi ki doğmuş Nisan bebeleri🥰 Asım paşanın da o tosbik yanakları tam yemelik annesi bizim yerimize Bi yatır sıkmala azcık bizim Ayşecik te et yok but yok sevmiyoruz öyle ama Zeynep çok tonbikti yatırır sıka sıka severdik🥰

Canım ya dünden beri yazıcam yazamıyorum çok çok geçmiş olsun ya şimdi nasıl Rabbim şifalar versin kuzuya hiç hasta olmasınlar 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Saol kuzum amşn inşallah
Yaa gecmis olsun insallah hemen iyilesir yarina birseyi kalmaz insallah
İnşalkah kuzum biraz daha iyi şimdi baharım
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin kuzuya
Saol canım benim
nzh99 nzh99 canım inşAllah iyisinizdir. Allahım bir an önce şifa versin inşAllah 🤲
Saol kuzum bugün öğleden sonra gözünü açtı şükür
Ay kuzum geçmiş olsun atlatamadı mı şimdi nasıl 😔
Şimdi daha iyi kuzum. Atlatamamış garibim
Karyam şimdi nasıl canım
Vallahi bıktırdılar illallah ettim . Okula gidip geliyorum , 5 saatim de uzaktan. Boş okulu bekleyeceğiz iki hafta . Cuma 3 saat dersim var , çarşamba düğün . Perşembe günüm boştu. Cuma da 3 saat için gelmesem dedim müdüre rapor al dedi adam . Hiç inisiyatif kullanamıyorlar yahu. Hafta sonunu da bağlasam güzel olurdu.
Benim eşim de önceden çok yardımcı olurdu şimdilerde çocuğu alıp çekiliyor . Sena elektrikli süpürgeden korkuyor diye süpürme işi dahil her iş bana bakıyor . Hayırlısı bakalım bir hamile kalırsam canına okuyacağım 😁
Aynen bizde de aynı durumlar süpürgede bana kalıyor ata korkuyor
Aynen canım ya herşey dahil otel en güzeli bakalım oda ağustos sonuna bir kaçamak yapıcaz inş. Dönüşü hiç düşünemiyorum çünkü hemen peşine deplasmana gidiyoruz nasıl bunca şeyi yıka kurut yeniden valiz hay benim halime🥴

Benim eşim güzel yapar yaptığı işi bazen oluyor mu diye sorar oluyo oluyo yap sen yeter ki diyorum yoksa onlar için tam bir kaçış sebebi senin ki olmuyor ama demek yok canım yemezler bal gibi de oluyor yap sen hele biraz alışırsın diye diye 👍🏻

Aynen canım katılıyorum ne yapıyorsun yapışıyor sana görev oluyor. Bu arada göreve başlaman hayırlı olsun ne gereksiz bir uzatma dönemi yaşıyoruz ya sırf yapmış olmak için yapılıyor

Ya neyin telafisi Allah aşkına sırf millet konuşmasın diye boşuna yapılmış uzatmaları oynuyoruz derse 3-5 öğrenci ancak geliyor sakız gibi uzadıkça uzadı öğrenciler de bizde sıkıldık artık
Üç gündür toplasan kesintisiz 3 saat uyumamışımdır bugün oğlan daldı bayıldı baba da yattı ben bir yandan gelen yazıları cevapladım evi temizledim Ataya yemek yaptım sonra uyandı. Gram dinlenemiyorum canı sağolsun eşim de çok yardımcıydı şimdi çocuk bakıyorum deyip çıkıyor covit var diye kadın da almıyoruz ev 3 kat sıkıntı büyük
nzh99 nzh99 Bilgilendir bizi dünürüm..son durum ne..ayy aklim hep sizde ya..bi iyilesse paşamız ohh diyeceğim 🙏
Dünürüm öğleden sonra hamdolsun düştü ateşi ölfüm dirildim kuzum da çok yıprandı bunla geçmiş olsun hepsine sağlık şifa kaynağı lsun

Ah aynı hanımağam gibi olmuş. Dün yeniden şehir hastanesine gittik serum verdiler 40 dereceydi ateş aklım başımdan gitti kan aldılar crp si biraz yüksek çıktı Boğaz enfeksiyonu kulakları da fena dedi antibiyotik verdi zorla ama düzenli veriyoruz bugün öğleden sonra 36.5 i gördük. Ama öyle aksi oldu hep ağlıyor tepiniyor yerden yere atıyor huyu değişti umarım kalıcı olmaz. Gözlerinin altı çöktü. Az da olsa emiyordu. 10 gündür hiç emmiyor sanırım süt bitti .

Saol kuzum amşn inşallah

Saol canım benim

Karyam şimdi nasıl canım

Üç gündür toplasan kesintisiz 3 saat uyumamışımdır bugün oğlan daldı bayıldı baba da yattı ben bir yandan gelen yazıları cevapladım evi temizledim Ataya yemek yaptım sonra uyandı. Gram dinlenemiyorum canı sağolsun eşim de çok yardımcıydı şimdi çocuk bakıyorum deyip çıkıyor covit var diye kadın da almıyoruz ev 3 kat sıkıntı büyük

Dünürüm öğleden sonra hamdolsun düştü ateşi ölfüm dirildim kuzum da çok yıprandı bunla geçmiş olsun hepsine sağlık şifa kaynağı lsun
Ah canım ya yatmadan senden haber var mı diye baktım şükür ki düzelmiş biraz Ata kuzusu inş bir an önce toparlar Rabbim den Ata mıza şifa sana güç kuvvet diliyorum bu süreçte olan anneye oluyor zaten ağır olan yükümüz birde evladın üzüntüsü ekleniyor inş çabucak toparlar kuzum sende biraz dinlenebilirsin.. Dualarım sizinle💕

hanımagamda mi hasta, kıyamam yavrucuklara yaz mevsimi yaramadı, şimdi nasıl oldu kuzum?
Sanırım kendimi yanlış ifade etmişim canım biz iyiyiz çok şükür 1 ayı geçti o ara zorlanmıştık Baya onu demek istedim 🙂🤷🏻
siz nasılsız kızlar ve Asım paşamız nasıl😍

Saol kuzum amşn inşallah

Saol canım benim

Karyam şimdi nasıl canım

İyi çok şükür bu seferki ilaçları iyi gelirde hemencik iyileşir Atamız 🙏🏻🙏🏻Ev iş çoçuk çok zor cidden allah yardımcın olsun iyileşsin de güzelce dinlenirsin inş

Nasıl oldunuz canım ya merak ettim

ebru_can_ebru ebru_can_ebru gecmis olsun almilamıza canım..❤ daha iyidir insAllah🙏💙

BKGK BKGK canim insAllah iyisinizdir tekrar etmemiştır insAllah 🙏💙
nzh99 nzh99

Yok tekrarlamadi şükür bogazina mi takıldı gaz mi cikaracakken oldu nedenini anlamadim sağolun kizlar.
Ata da daha iyiymis cok şükür. Bende Karya yi baya saldım artik park bahce coluk cocuk atıyorum valla eve gelincede dusa sokuyorum ama boyle ufacik birseyde bile insan panik oluyor. Cocuklar hasta olmasinda saglikla büyüsünler..

X