2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydın 🦋🦋
Göktuğ assgımmm demeyi öğrenmiş sabah uyanınca sarıldım sen benim neyimsin dedim. Asgımmmm diyor gülerek🥰🥰 yaaa içim eridi annemmm, babammm, babammm diyor zaten hitap şekli böyle sevgi delisi❤️❤️
Alllahımmm maşallah paşaya ya nede güzel söylüyordur o gülen suratıyla yeme de dur🥰
Kalppare Kalppare işte dönemsel sanırım canım bilemedim ki sürekli evde olmanın da etkisi var. İşe gitsem kafam dsğılırdı. Dün akşama kadar eşim yoktu okula, arkadaşlarına falan gitti gelince de şöyle bir bakıp evi süpürmedin mi dedi. Ben ne diyecemi şaşırdım ne süpürgesi ya dersim de vardı yemek, topla,düzenle, mutfağı da silmiştim. hayatta kaldığıma şükür dedim. Kızlarda yapıyordun ama diyor. Büyük patladım Göktuğ'u yatırdıktan sonra.ben öylesine söyledim de işte özür dilerim falan. Sabah da uyanmış götürdü oğlanı sen uyu diyor.😒
Çok tanıdık geldi misssin bizim evde de sürekli yaşanan bir durum ev süpürme eşimde ona göre en büyük iş diğerleri gözüne görünmez ev her daim derli toplu ve süpürülmüş olacak ama nerdeee🥴
seni süpürgenin sapıyla döverim diyeydin, iki günde 3 makine çamaşırı pespese yıkayıp kuruttum, gün içinde peyderpey katladım, en son gece 00.20 de bitti, bugün de yerleşecek. ev süpürmeyi geçtim. bir kere uyuyor Asim onda da aç karnımızı doyurmaya yemeği ancak yetiştiriyorum.😜😜😜 çamaşır katlarken de illa ben katlarim o bozar, gidinin tavsan kulaklısi git katli olmayanları dağıt ama yok illa annesine iş çıkaracak.

valla mis benim küçük kiz da fenaydı, hatta daha fenaydı. 1 sene mutfak sandalyelerini yemekten sonra balkona kitledim. yüksek herseyi kaldırdım, en son zarfın üzerine basıp pencere kenarına tirmaniyordu, videosu var, deli gibi, elinde zarf sanki yükseltiyor gibi geziyordu evde. yine de yaptım bak, 😁😁😁ama zorlanıyorum gerçekten, sürekli peşindeyim evde olsun disarda olsun.

çok da tatlılar ama askiiiim diyen dilini yesinler. Asim da dil yok ama hareketlerine bile bitiyoruz.biz kızınca başını eğip bir beklemesi var, gel de gülme. 🤣🤣🤣 Ya da gelip hemen öpüyor, yalandan bir yeri acımış numarası yapıyor, opturmek için ağlıyor. tosbik suratim benim, cooook tatlılar çoook.Allahim güzel günlerini göstersin
Çamaşır işi bizim evdede çok oluyor ve eşime göre iş değil inanabiliyormusun nasipse eylülden sonra ilk işim kurutma mak almak olacak.
Aynen ya çok tatlı kuzucuklar heran şükrediyorum varlıklarına iyi ki nasip etmiş Rabbim iyi ki doğmuş Nisan bebeleri🥰 Asım paşanın da o tosbik yanakları tam yemelik annesi bizim yerimize Bi yatır sıkmala azcık bizim Ayşecik te et yok but yok sevmiyoruz öyle ama Zeynep çok tonbikti yatırır sıka sıka severdik🥰
Kızlar atanın ateşi 40 acil gidiyoruz dua edin kuzuma
Canım ya dünden beri yazıcam yazamıyorum çok çok geçmiş olsun ya şimdi nasıl Rabbim şifalar versin kuzuya hiç hasta olmasınlar 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Fakülteden hoca randevusu al canım telefonla alabiliyorsun. Çocuk bölümünden hoca araştır ona git muayene 100-150 arası bişey zaten. Randevu için beklemene de gerek kalmaz. Çok geç veriyor randevuyu sistem. Yazık inşallah düzelir kuzumun iştahı da kusması da 😞
İki tane doktor var zaten gastroentoloji olarak fakültede . Biri öğretim üyesi , diğer prof tan alırım randevu ama sıkıntı şurda direkt verirler mi ki acaba sevkle bakıyor ya bu doktorlar.

Yine 40 dereceyi gördük düzelmedi ılık duş kar etmedi soğuk suya oturttuk havluları suya batırıp sardık su kaynadı adeta şimdi 37,5 ama yediğini de kustu cansız basamıyor yere o kadar dermansız
Yaa gecmis olsun insallah hemen iyilesir yarina birseyi kalmaz insallah

Canım Biz kabzılık zamanı doktor sevk etti ama yoğunluktan bakmamıştı doktor sıra bile vermemişlerdi daha sonra sekreterinden rica da bulunduk daha doğrusu baya ısrarcı olmuştu eşim giriş yaptırdık baktı Ve onu verdiği şurupla 1 aylık sıkıntısı bir haftada geçmişti hanımağamın rica minnet sevk bir şekilde olur İnş sizindr
İki tane doktor var zaten gastroentoloji olarak fakültede . Biri öğretim üyesi , diğer prof tan alırım randevu ama sıkıntı şurda direkt verirler mi ki acaba sevkle bakıyor ya bu doktorlar.
biz

Nehir Nehir
Ben duruya 3 uyku yapıyordum bende kaldırdım. Öğlen tek uyku yaptırıyorum 2 sinede, akşama doğru uzunca bir yol yürütüyoruz. Artık yürümesi iyice bozulana kadar. Sonra eve geliyor doyuruyorum yattığı yeri bilmiyorlar. Akşam 8 sabah 8 arası uyuyorlar. Dişler zaten uykularını bozuyor, daha çok değişir uyku saatleri. Sıkıntısı olduğunda akışına bırak ne kadar stres yapsanda değişmiyor. Uyumadimmi uyumuyorlar. Eki Görüntüle 2869920
Size de geçmiş olsun canım geç oldu ama iyisiniz dimi

Oyu kıyamam ben ona ya Allah şifa versin tez zamanda iyileşsin küçük adam
bizde öyle olmuştuk üstüste antibiyotik alınca kendine geldi bpğaz enfeksiyonu çok etkiliyor Mersin sıcak birde oralar Ateşe dikkat etmek gerek ahh sevdiği birşeyler yedirsen kusmasa keşke hiç güç olur daha çabuk iyileşir emziriyor muydun hatırlamıyorum ama bol bol emsin şifa olsun
Zaram nasıl oldu canım neyi vardı kaçırdım

canjm iyiyiz ya çok şükür 1 aydan fazla oldu iki kere antibiyotik kullanmıştık önCe boğaz enfeksiyonu sonra bademcikler diye çok zor olmultu onu söylüyorum öyle iyileşmişti şimdi ata da iki kez hatalında onu söyledi. Allah şifa versin çok zorlanmıştık bizde diye
Siz masılsınz almiş nasıl bol bol geziyor 🧿 keyifler yerindedir inş🙂

Zaram nasıl oldu canım neyi vardı kaçırdım

Canım Biz kabzılık zamanı doktor sevk etti ama yoğunluktan bakmamıştı doktor sıra bile vermemişlerdi daha sonra sekreterinden rica da bulunduk daha doğrusu baya ısrarcı olmuştu eşim giriş yaptırdık baktı Ve onu verdiği şurupla 1 aylık sıkıntısı bir haftada geçmişti hanımağamın rica minnet sevk bir şekilde olur İnş sizindr

biz
Sevk etmesine rağmen demek öyle oldu😑 inşallah sıkıntı yaşamam

Çocuk muayeneye alırsın sıra ordan sevk istersin vermeyeceklerini sanmıyorum. İlk muayenede gereken testleri yaparlar zaten. Çocukta da iyi hocalar var birinden randevunu al sonrası hallolur o yönlendirir seni inşallah çözüm bulunur

Ayy anam ayy şuraya tatile gelmiş ama ilk günden yorulmuş bir ana bırakayım. Abimler bir arkadaşının devremülküne gidecekti son anda abimin işlerinde yoğunluk olunca çıkamadı dün akşam aradı çocuklar çok hevesliydi ben gidemiyorum siz gidermisiniz diye gece belli oldu sabah toplanıp geldik aman ne zormuş devremülk işi yine temizlik yap valiz boşalt yemek yap ne anladım ben bu işten 🥴
Aman otele gitmiyorsa tatil hep aynı ev gibi 🤣🤣 bizde eve geldik dün evim evim güzel evim ama tatil dönüşü daha zor ya 🤣🤣🤣

Doğduğundan beri kusuyor çocuk . Ara ara yok oluyor sonra geri geliyor kusma . Yediği bir şey de yok ki mamayı çıkarıyor geri . Bugun yatırırken yine aynı tüm içtiğini çıkardı . Gözünden anlıyorum daha kusacakken artık . Çok yıprandık beslenme ve kusma konusunda . Sonumuz hayrolsun .
Özellerin hiç birinde çocuk gastroentoloji si bulamadım . Sadece üniversite hastahanesi ve şehir hastahanesinde var o da direkt randevu vermiyor . Kardiyolojiye de gidecektim o da direkt vermiyor . Mecburen önce çocuk doktoruna alacağım randevu.
Ah ne çektiniz ya inşallah artık atlatır sena kuzum da rahatlarsınox🙏🙏🙏🙏🙏🙏

canjm iyiyiz ya çok şükür 1 aydan fazla oldu iki kere antibiyotik kullanmıştık önCe boğaz enfeksiyonu sonra bademcikler diye çok zor olmultu onu söylüyorum öyle iyileşmişti şimdi ata da iki kez hatalında onu söyledi. Allah şifa versin çok zorlanmıştık bizde diye
Siz masılsınz almiş nasıl bol bol geziyor 🧿 keyifler yerindedir inş🙂
Evet kuzum ilk hasta olduğunu hatırladım inşallah ata da iyileşir hemen 🥺

Çocuk muayeneye alırsın sıra ordan sevk istersin vermeyeceklerini sanmıyorum. İlk muayenede gereken testleri yaparlar zaten. Çocukta da iyi hocalar var birinden randevunu al sonrası hallolur o yönlendirir seni inşallah çözüm bulunur

Ah ne çektiniz ya inşallah artık atlatır sena kuzum da rahatlarsınox🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Amin kızlar inşallah 🙏

nzh99 nzh99 canim Ata nasil oldu ?
Karyada sabah ictigi suyla birlikte fiskirtarak kustu ne olduğunu oda anlamadi bende. Birseyde yiyip içmemişti. Kahvaltisini verdim birkac saat gecti insallah birseyi yoktur:KK43: ebru_can_ebru ebru_can_ebru Bizdede 8 dis var kaldik oyle bir gelince ayni anda cikariyor benimki :)
D dilzar Zeyay1420 Zeyay1420 misskokulumm misskokulumm benimkide camasir asar toplardi. Karya uslu durdugunda ben asmaya basladim birde balkona ilac sıkmıştım esim dikkatsiz degil ama girip çıkmasını istemedim bir sure simdi alisti onuda yapmiyor sagolsun. Gunden gune iyice ev hanimi oluyorsun diyor dalga gecer gibi😕

X