- 16 Ağustos 2019
- 1.893
- 6.811
- 41
Alllahımmm maşallah paşaya ya nede güzel söylüyordur o gülen suratıyla yeme de durGünaydın
Göktuğ assgımmm demeyi öğrenmiş sabah uyanınca sarıldım sen benim neyimsin dedim. Asgımmmm diyor gülerek yaaa içim eridi annemmm, babammm, babammm diyor zaten hitap şekli böyle sevgi delisi
Çok tanıdık geldi misssin bizim evde de sürekli yaşanan bir durum ev süpürme eşimde ona göre en büyük iş diğerleri gözüne görünmez ev her daim derli toplu ve süpürülmüş olacak ama nerdeeeKalppare işte dönemsel sanırım canım bilemedim ki sürekli evde olmanın da etkisi var. İşe gitsem kafam dsğılırdı. Dün akşama kadar eşim yoktu okula, arkadaşlarına falan gitti gelince de şöyle bir bakıp evi süpürmedin mi dedi. Ben ne diyecemi şaşırdım ne süpürgesi ya dersim de vardı yemek, topla,düzenle, mutfağı da silmiştim. hayatta kaldığıma şükür dedim. Kızlarda yapıyordun ama diyor. Büyük patladım Göktuğ'u yatırdıktan sonra.ben öylesine söyledim de işte özür dilerim falan. Sabah da uyanmış götürdü oğlanı sen uyu diyor.
Çamaşır işi bizim evdede çok oluyor ve eşime göre iş değil inanabiliyormusun nasipse eylülden sonra ilk işim kurutma mak almak olacak.seni süpürgenin sapıyla döverim diyeydin, iki günde 3 makine çamaşırı pespese yıkayıp kuruttum, gün içinde peyderpey katladım, en son gece 00.20 de bitti, bugün de yerleşecek. ev süpürmeyi geçtim. bir kere uyuyor Asim onda da aç karnımızı doyurmaya yemeği ancak yetiştiriyorum. çamaşır katlarken de illa ben katlarim o bozar, gidinin tavsan kulaklısi git katli olmayanları dağıt ama yok illa annesine iş çıkaracak.
valla mis benim küçük kiz da fenaydı, hatta daha fenaydı. 1 sene mutfak sandalyelerini yemekten sonra balkona kitledim. yüksek herseyi kaldırdım, en son zarfın üzerine basıp pencere kenarına tirmaniyordu, videosu var, deli gibi, elinde zarf sanki yükseltiyor gibi geziyordu evde. yine de yaptım bak, ama zorlanıyorum gerçekten, sürekli peşindeyim evde olsun disarda olsun.
çok da tatlılar ama askiiiim diyen dilini yesinler. Asim da dil yok ama hareketlerine bile bitiyoruz.biz kızınca başını eğip bir beklemesi var, gel de gülme. Ya da gelip hemen öpüyor, yalandan bir yeri acımış numarası yapıyor, opturmek için ağlıyor. tosbik suratim benim, cooook tatlılar çoook.Allahim güzel günlerini göstersin
Aynen ya çok tatlı kuzucuklar heran şükrediyorum varlıklarına iyi ki nasip etmiş Rabbim iyi ki doğmuş Nisan bebeleri Asım paşanın da o tosbik yanakları tam yemelik annesi bizim yerimize Bi yatır sıkmala azcık bizim Ayşecik te et yok but yok sevmiyoruz öyle ama Zeynep çok tonbikti yatırır sıka sıka severdik
Canım ya dünden beri yazıcam yazamıyorum çok çok geçmiş olsun ya şimdi nasıl Rabbim şifalar versin kuzuya hiç hasta olmasınlarKızlar atanın ateşi 40 acil gidiyoruz dua edin kuzuma