- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şükür Ata iyi canım burnu tıkalı ama ateşi yok. Sürekli diş çıkartıyor. O yoruyor kendisini . Doktor güneşi yetti derecede görünce arka arkaya çıkar demişti. Bizimki malum sokakçı güneşe doyuyor Mersin sıcağında . İshal dişten oluyor. Diş bağırsak florasını çok etkiliyormuş. Sanırım birkaç ay daha sürecek bu diş problemleri hepsine sağlık diliyorumİyi gibi canım ama şu ara ishal mi değil mi çözemiyorum bir türlü bazen 3bazen 5 kez kaka yapıyor ilk kakası normal diğerleri sarı az diş erleri de şiş ondan mı acaba bilmiyorum ki ilk defa karşılaştım bu durumla takipteyim şimdi bakalım
Sen nasılsın ata nasıl kusması tam geçti mi canım
Aradim dünürüm aradım tekrardan..guzelce açıkladım tamam dediler.gittiginiz doktorun dediklerini aynen uygulayin dediler.sagolsunlar bir doktora bagladilar.o da yardımcı oldu konu kapandı..erva iyi ya buna şükür.herkes sadaka ver bu ne boyle ust uste diyor..Ah bu bebeler
Hanımağam nasıl kuzum iyice geçti mi rahatsızlığı
Şükür ilaçsız geçirdik gibi. DR fitil vermişti bir kere vermeye çalıştık çok da beceremedik. O da toplatılıyormuş. Hemen attık. Allahım korusun
Dişler çıkarken ishal oluyor işte onun asidi de pişk yapıyor. Kıyamam işte o can havliyle nasıl ağlamaz kuzum Benim ağzı var dili yok
Mama da yapabilir ama daha çok diş çıkarken oluyor işte gelmiş geçmiş olsun kuzum
Canım kafadan fitil verme. Gaz çıkaramadı diye verilmez. Bak toplatılmış fitil . Allah korusun makatına zarar verir. İlaca yüklenme. Ayrıca Kadir’in bünyesi allerjen. Süt olmaz ona dokunur. Dokunmuş da. Ayrıca vücuttaki demiri de azaltır. Doktorlar da önermiyor.
Fitil 39,5 ateşten sonra verilebilir demişti doktorumuz. Ama zararı var ki toplatılıyor.
Oy kıyamam ayşeme şifa olsun iyi gelsin kremler.
Ahh ervam hiç boş bırakmaya gelmiyor. Dünürüm nerden aklına geldi zehir danışma merkezini atamak, ki ben böyle bir merkezin varlığını ilk kez duydum, yapmazlar bence işlem rahat ol.
Bize de yazmıştı dr Salı günü. 1 kez verdik de. Şimdi attık daha da vermem
Sen çocuğu takip et kakayı. Hiç bulandırma arayıp da
Kız ne geliyorsa basa fazla bilmeden geliyor ya git iste doktora ne arayip ortaligi karıştırıyorsun.nerden öğrenmişsem kafamda kalmış.kafamda acil durumda yapilmasi gerekenler diye kodlamışsam demek panikle aradimKız öyle bir hat mı varmış çok Cahılımmm
Sıkıntı olmaz canım aradıklarında durumu izah et yada ara tekrardan ne olacak
Şekerpare geçmiş olsun canım. Ben ne yuttu tam anlamadım ama sıvı bişey değil herhalde kaka takibi gerektiğine göre katı ise belki o kadar zararlı olmuyordur. Geçmiş olsun tekrardan. Bir büyük bir de küçük çocuk olunca böyle kazalar olabiliyor demek ki..Aradim dünürüm aradım tekrardan..guzelce açıkladım tamam dediler.gittiginiz doktorun dediklerini aynen uygulayin dediler.sagolsunlar bir doktora bagladilar.o da yardımcı oldu konu kapandı..erva iyi ya buna şükür.herkes sadaka ver bu ne boyle ust uste diyor..
Kız ne geliyorsa basa fazla bilmeden geliyor ya git iste doktora ne arayip ortaligi karıştırıyorsun.kafamda acil durumda yapilmasi gerekenler diye kodlamışsam demek panikle aradim
Ama cok faydali bir hat.. bilginiz olsun 114
Kimyasal zehirlenmelerde ciddi faydasi oluyormuş.hatta doktorlar bile başvuruyor.
Evet cok anlik oldu susam.birden abisinin odasina gitmis. 1 dk ya gittim ama yemis cikaramadim. Insan korkuyor. Surekli pesinse olsam ne olacak..Ali illa biseyi ortada koyuyor.biz hastaneye gidince cok aglamis arkamizdan kardesime bisey olursa diye.kendini suçlamış kıyamam.Şekerpare geçmiş olsun canım. Ben ne yuttu tam anlamadım ama sıvı bişey değil herhalde kaka takibi gerektiğine göre katı ise belki o kadar zararlı olmuyordur. Geçmiş olsun tekrardan. Bir büyük bir de küçük çocuk olunca böyle kazalar olabiliyor demek ki..
Çok sevindim ne güzel olacak sana da İpek ime de iyi eğlenceler
Sağolun canlar çok iyi geldi gerçekten. Bu arada yeğenimin de adı “Ata” olacakÇok sevindim canım ne iyi gelecek size keyfini çıkar umarım yolculukta iyi geçmiştir. İyi eylenceler ipek böceğine
Cidden mi ya ben pek güneşe çıkartmıyorum güneş kremine rağmen cildi çok etkileniyor doktor cildi çok hassas dedi o yüzden genelde sabah erken yada akşama doğru çıkıyorŞükür Ata iyi canım burnu tıkalı ama ateşi yok. Sürekli diş çıkartıyor. O yoruyor kendisini . Doktor güneşi yetti derecede görünce arka arkaya çıkar demişti. Bizimki malum sokakçı güneşe doyuyor Mersin sıcağında . İshal dişten oluyor. Diş bağırsak florasını çok etkiliyormuş. Sanırım birkaç ay daha sürecek bu diş problemleri hepsine sağlık diliyorum
Bende çok güldüm ya sen dedikten sonra girdim baktım nete valla benim kafam o kadar dolu ki 114 okumamla çıktı bile aklımdanAradim dünürüm aradım tekrardan..guzelce açıkladım tamam dediler.gittiginiz doktorun dediklerini aynen uygulayin dediler.sagolsunlar bir doktora bagladilar.o da yardımcı oldu konu kapandı..erva iyi ya buna şükür.herkes sadaka ver bu ne boyle ust uste diyor..
Kız ne geliyorsa basa fazla bilmeden geliyor ya git iste doktora ne arayip ortaligi karıştırıyorsun.nerden öğrenmişsem kafamda kalmış.kafamda acil durumda yapilmasi gerekenler diye kodlamışsam demek panikle aradim
Ama cok faydali bir hat.. bilginiz olsun 114
Kimyasal zehirlenmelerde ciddi faydasi oluyormuş.hatta doktorlar bile başvuruyor.kiz kardesim de senin gibi pek güldürdü beni. 114 u nerden biliyon diye diye aksamdir gülüp duruyor arayip
Çok normal canım. Biz bile ortada bazen bardak gibi ne bileyim kolonya gibi şeyler bırakabiliyoruz ki çocuğun eşyaları bebek için daha tehlikeli o da her an düşünemez ki. Kapısını kapatsa olur ama onu bile yapamıyoruz bazen kaşla göz arasında giriveriyorlar bir yerlere. Babası bazen ipek e sıvı gibisin aralardan sızıyorsun der. Azıcık balkon kapısını aralı bırakıyorum veya bişey alıp hemen gireyim diyorum bakıyorum hop dışarda. Tehlike yok ama ne bileyim saksı toprak çöp falan karıştırıyorEvet cok anlik oldu susam.birden abisinin odasina gitmis. 1 dk ya gittim ama yemis cikaramadim. Insan korkuyor. Surekli pesinse olsam ne olacak..Ali illa biseyi ortada koyuyor.biz hastaneye gidince cok aglamis arkamizdan kardesime bisey olursa diye.kendini suçlamış kıyamam.
Yuttugu faber castel mum yapıştırıcı. Pritt var ya onun gibi bisi..leblebebi kadar bi parca belki daha da az
Gözyaşıma hakim olamadım çok etkilendimKızlar bugün çok üzüldük. Kapının önünde baktığımız kedimiz vardı . İsmi Asuman.2 ay önce Doğum yapmış 4 bebesi olmuştu. Sosislerle sevgiyle bakıyorduk. 1 hafta önce aniden 4 bebe kayboldu. Asuman bizden aldığı sosisi alıp yavrulara götürüyordu. Aynı zamanda emiyordu annelerini yavrular. İşte bebeler kayboldu. Asuman deliye döndü. Anaokulu var karşımızda. Onun bahçesindeydi bebeler oraya gidip adeta çağırıyordu yavrularını ama yok yavrular . Cıvırdı durdu. Mamasını yememeye başladı. Normalde tokken de yerdi. Hep çocuklarını çağırdı. Beni çok etkiledi. Anne işte kedi de olsa. Heryerde aradık bulunmadı yavrular. Asuman’ın memeleri şişti ve bizden uzaklaştı. Sabah arabanın altında yatıyordu. Eşim çağırdı Asuman Asuman diye. Ses yok. Asuman ölmüş. Kahrından üzüntüsünden. Eşim mezar kazdı Asuman’a son vazife diye. Gömdü onu. Çok bağlanmıştık. Ben ki korkan bir insanım ben bile alışmıştım. Annelik hayvan için bile ne zor...
Ayy ben de çok üzüldüm. Gözlerim doldu inan okurken. Anne olduktan sonra ben de hayvanlara özellikle yavrulara farklı bakmaya başladım. Et yerken bile üzülüyorum..Kızlar bugün çok üzüldük. Kapının önünde baktığımız kedimiz vardı . İsmi Asuman.2 ay önce Doğum yapmış 4 bebesi olmuştu. Sosislerle sevgiyle bakıyorduk. 1 hafta önce aniden 4 bebe kayboldu. Asuman bizden aldığı sosisi alıp yavrulara götürüyordu. Aynı zamanda emiyordu annelerini yavrular. İşte bebeler kayboldu. Asuman deliye döndü. Anaokulu var karşımızda. Onun bahçesindeydi bebeler oraya gidip adeta çağırıyordu yavrularını ama yok yavrular . Cıvırdı durdu. Mamasını yememeye başladı. Normalde tokken de yerdi. Hep çocuklarını çağırdı. Beni çok etkiledi. Anne işte kedi de olsa. Heryerde aradık bulunmadı yavrular. Asuman’ın memeleri şişti ve bizden uzaklaştı. Sabah arabanın altında yatıyordu. Eşim çağırdı Asuman Asuman diye. Ses yok. Asuman ölmüş. Kahrından üzüntüsünden. Eşim mezar kazdı Asuman’a son vazife diye. Gömdü onu. Çok bağlanmıştık. Ben ki korkan bir insanım ben bile alışmıştım. Annelik hayvan için bile ne zor...
Aaa ne güzel demek cinsiyeti belli oldu. Adıyla yaşasın sağlıkla gelsin inşallah teyzesiSağolun canlar çok iyi geldi gerçekten. Bu arada yeğenimin de adı “Ata” olacak
Bizim dişler de 11. Ayda 3 tane çıkmış sonra ishal başlamış ve uzun sürmüştü. Şimdi bu soğuk algınlığına ek 3 diş daha çıkıyor. Gerisi de geliyor. Atanın da cildi hassas ama biZ evde tutamıyoruz. Direk güneşle haşır neşir.Cidden mi ya ben pek güneşe çıkartmıyorum güneş kremine rağmen cildi çok etkileniyor doktor cildi çok hassas dedi o yüzden genelde sabah erken yada akşama doğru çıkıyor
Bizim 10. Ayda 2 alt çıktı hala öyle baya takıyırum ama diş etleri de şiş kendime norml diyip duruyorum bakalım ne zaman çıkacak ❤
Kıyamam atama burnu da geçer inş bir iki güne tarhana yap bol bol çok iyi geliyor
*CanestenAh yavrum kıyamam hangi kremleri verdi canim? Merak ettim
Ates dusurucu fitil degil de kabiz oldugunda verdigim fitil ben belki yapadiysa karnini sıkıyor diye vermistm o da tuvalet sorunu degl gaz sorunu cikti o am anladm sütten oldugunu. Ama market sütü de hic aklima gelmedi acikcasi bunu da soruyum gidince yine byle oldu süt verdigmde diye anlatiym bakalm. Toplasan 1 yasnda oglum 5 kere vermisimdr fitil mecburi kalmazsam vermiyorm 2 gun gece kivramdigi icin verdim yaparsa kaka rahatlar die yanilmişım onda da bugn iyi yatti uyanmadi süt vermedim hicAh bu bebeler
Hanımağam nasıl kuzum iyice geçti mi rahatsızlığı
Şükür ilaçsız geçirdik gibi. DR fitil vermişti bir kere vermeye çalıştık çok da beceremedik. O da toplatılıyormuş. Hemen attık. Allahım korusun
Dişler çıkarken ishal oluyor işte onun asidi de pişk yapıyor. Kıyamam işte o can havliyle nasıl ağlamaz kuzum Benim ağzı var dili yok
Mama da yapabilir ama daha çok diş çıkarken oluyor işte gelmiş geçmiş olsun kuzum
Canım kafadan fitil verme. Gaz çıkaramadı diye verilmez. Bak toplatılmış fitil . Allah korusun makatına zarar verir. İlaca yüklenme. Ayrıca Kadir’in bünyesi allerjen. Süt olmaz ona dokunur. Dokunmuş da. Ayrıca vücuttaki demiri de azaltır. Doktorlar da önermiyor.
Fitil 39,5 ateşten sonra verilebilir demişti doktorumuz. Ama zararı var ki toplatılıyor.
Oy kıyamam ayşeme şifa olsun iyi gelsin kremler.
Ahh ervam hiç boş bırakmaya gelmiyor. Dünürüm nerden aklına geldi zehir danışma merkezini atamak, ki ben böyle bir merkezin varlığını ilk kez duydum, yapmazlar bence işlem rahat ol.
Bize de yazmıştı dr Salı günü. 1 kez verdik de. Şimdi attık daha da vermem
Sen çocuğu takip et kakayı. Hiç bulandırma arayıp da
Hiç söyleme gözümüzün önünden gitmiyor. Ata sabah kapıya gelmiş miyav mama diyor. Herbsabah o verirdi Asuman’ın sosisini çok sarsıldıkGözyaşıma hakim olamadım çok etkilendim
Evet insan anne olunca tüm canlıları daha iyi anlıyormuş.Ayy ben de çok üzüldüm. Gözlerim doldu inan okurken. Anne olduktan sonra ben de hayvanlara özellikle yavrulara farklı bakmaya başladım. Et yerken bile üzülüyorum..
Şükür kuzum bunla geçmiş olsun*Canesten
*Dextrocin
*fito
Bu kremleri vardı canım hepsini karıştırıp günde 3 kere sür dedi dün iki kez kullandım hiç bişey kalmadı
Verme süt canım. Yoğurdu sulandır onunla yap sütle ne yapıyorsan yazık toparlansın yavrucakAtes dusurucu fitil degil de kabiz oldugunda verdigim fitil ben belki yapadiysa karnini sıkıyor diye vermistm o da tuvalet sorunu degl gaz sorunu cikti o am anladm sütten oldugunu. Ama market sütü de hic aklima gelmedi acikcasi bunu da soruyum gidince yine byle oldu süt verdigmde diye anlatiym bakalm. Toplasan 1 yasnda oglum 5 kere vermisimdr fitil mecburi kalmazsam vermiyorm 2 gun gece kivramdigi icin verdim yaparsa kaka rahatlar die yanilmişım onda da bugn iyi yatti uyanmadi süt vermedim hic
Allah yasatmasın hiçbir anneye evlat hasreti ne kötü oldum yaKızlar bugün çok üzüldük. Kapının önünde baktığımız kedimiz vardı . İsmi Asuman.2 ay önce Doğum yapmış 4 bebesi olmuştu. Sosislerle sevgiyle bakıyorduk. 1 hafta önce aniden 4 bebe kayboldu. Asuman bizden aldığı sosisi alıp yavrulara götürüyordu. Aynı zamanda emiyordu annelerini yavrular. İşte bebeler kayboldu. Asuman deliye döndü. Anaokulu var karşımızda. Onun bahçesindeydi bebeler oraya gidip adeta çağırıyordu yavrularını ama yok yavrular . Cıvırdı durdu. Mamasını yememeye başladı. Normalde tokken de yerdi. Hep çocuklarını çağırdı. Beni çok etkiledi. Anne işte kedi de olsa. Heryerde aradık bulunmadı yavrular. Asuman’ın memeleri şişti ve bizden uzaklaştı. Sabah arabanın altında yatıyordu. Eşim çağırdı Asuman Asuman diye. Ses yok. Asuman ölmüş. Kahrından üzüntüsünden. Eşim mezar kazdı Asuman’a son vazife diye. Gömdü onu. Çok bağlanmıştık. Ben ki korkan bir insanım ben bile alışmıştım. Annelik hayvan için bile ne zor...
Ahh ahh bizimki de Ali nereye o oraya Alimin de giremedigi delik yok balkon harici.. orayi da kitliyorum acik balkon oldugu icin.dolaplar falan da hep kitli ama olacagi varsa oluyor iste..Allah korusun hepsini yavrularımızın.Çok normal canım. Biz bile ortada bazen bardak gibi ne bileyim kolonya gibi şeyler bırakabiliyoruz ki çocuğun eşyaları bebek için daha tehlikeli o da her an düşünemez ki. Kapısını kapatsa olur ama onu bile yapamıyoruz bazen kaşla göz arasında giriveriyorlar bir yerlere. Babası bazen ipek e sıvı gibisin aralardan sızıyorsun der. Azıcık balkon kapısını aralı bırakıyorum veya bişey alıp hemen gireyim diyorum bakıyorum hop dışarda. Tehlike yok ama ne bileyim saksı toprak çöp falan karıştırıyor
canesteni de bebeklere uydugunu bilmiyordum.canesten cok iyi bir krem.mantar kremi.hafif ve basit bir krem gebelikte kullaniliyor.gecmis olsun canım.*Canesten
*Dextrocin
*fito
Bu kremleri vardı canım hepsini karıştırıp günde 3 kere sür dedi dün iki kez kullandım hiç bişey kalmadı