- 11 Şubat 2008
- 7.242
- 17.391
- 40
Çok teşekkür ederim canım eminim doğası çok güzeldir çocuklar küçük olsa hiç takılmazdık da işte okul sınav zamanı zaten kızdım ben bu yıl neden istediniz bir yıl daha bekleseydiniz çocukların sınav senesiydi diye. Daha iyi yer olursa dedik diyor. Karsta lar şuan. Artık yapacak bişey yok dediklerini ileteyim bakalım nasıl yapacaklar. Haklarında hayırlısı olsun inş.misskokulumm Sordum onlar da hayraboluda yaşanmaz gibi konuştular. Lüleburgaz veya tekirdağ olabilir yaşamak için. Tekirdağ zaten il lüleburgaz da ilçe olmasına rağmen bağlı olduğu il olan kırklareli nden daha gelişmiş bir ilçe. En yakın bu iki yer yaşamak için güzel gibi sanki. Ama bi gidip kendileri de görseler araştırsalar daha iyi olur gibi görünüyor.
Bu arada tekirdağ bayır mıymış? Lüleburgaz a giderken her yer dümdüz gibiydi. etrafta dağı geçtim tepe bile yok. Ben her gidişimde çok şaşırıyorum hatta sanki iyice baksam çook uzaklarda denizi görürüm gibi hissediyorum. Mayıs ayında düğünde o kadar rüzgar vardı ki onu da o düzlüğüne açıklığına bağlamıştık karadenizden marmaraya marmaradan karadenize esiyor arada da biz kalıyoruz gibiydi ama çok güzel boylu boyunca yeşillik ovalar ayçiçeği tarlaları çok güzel bir doğaydı
Yolculuk biraz güzel bira sıkıntılıydı. İlk 1saat mide bulantısı artı kalkacağım ile geçti sonra uyudu yaklaşık 1 saat 45 dk falan. Sonra baktık keyfi yerinde durmayalım dedik. Tam duralım artık derken mola yerini kaçırdık. Ondan sonra da muz yedirmiştim yine mide bulantısı ve kusma ile geçti 10-15 dk durduk son bi yarım saat daha gittik derken bitti. Kötü değildi ama sonlara doğru çocuğun sabrı taştı o ağladıkça benim de can sıkıntısından sinirlerim bozuldu. Neyse ki sonu güzeldi
Yolculuk da fena geçmemiş yine uyumuş bakalım bizi bu yaz ne maceralar bekliyor yollarda
Bahçelievde suya çamura bata çıka oynasın ipekcik tüm enerjisini atsın güzelce