2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
misskokulumm misskokulumm Sordum onlar da hayraboluda yaşanmaz gibi konuştular. Lüleburgaz veya tekirdağ olabilir yaşamak için. Tekirdağ zaten il lüleburgaz da ilçe olmasına rağmen bağlı olduğu il olan kırklareli nden daha gelişmiş bir ilçe. En yakın bu iki yer yaşamak için güzel gibi sanki. Ama bi gidip kendileri de görseler araştırsalar daha iyi olur gibi görünüyor.

Bu arada tekirdağ bayır mıymış? Lüleburgaz a giderken her yer dümdüz gibiydi. etrafta dağı geçtim tepe bile yok. Ben her gidişimde çok şaşırıyorum hatta sanki iyice baksam çook uzaklarda denizi görürüm gibi hissediyorum. Mayıs ayında düğünde o kadar rüzgar vardı ki onu da o düzlüğüne açıklığına bağlamıştık karadenizden marmaraya marmaradan karadenize esiyor arada da biz kalıyoruz gibiydi 🙃🙃 ama çok güzel boylu boyunca yeşillik ovalar ayçiçeği tarlaları çok güzel bir doğaydı ☺️☺️

Yolculuk biraz güzel bira sıkıntılıydı. İlk 1saat mide bulantısı artı kalkacağım ile geçti sonra uyudu yaklaşık 1 saat 45 dk falan. Sonra baktık keyfi yerinde durmayalım dedik. Tam duralım artık derken mola yerini kaçırdık. Ondan sonra da muz yedirmiştim yine mide bulantısı ve kusma ile geçti 10-15 dk durduk son bi yarım saat daha gittik derken bitti. Kötü değildi ama sonlara doğru çocuğun sabrı taştı o ağladıkça benim de can sıkıntısından sinirlerim bozuldu. Neyse ki sonu güzeldi 😍😍
Çok teşekkür ederim canım eminim doğası çok güzeldir 😍çocuklar küçük olsa hiç takılmazdık da işte okul sınav zamanı zaten kızdım ben bu yıl neden istediniz bir yıl daha bekleseydiniz çocukların sınav senesiydi diye. Daha iyi yer olursa dedik diyor. Karsta lar şuan. Artık yapacak bişey yok dediklerini ileteyim bakalım nasıl yapacaklar. Haklarında hayırlısı olsun inş.
Yolculuk da fena geçmemiş yine uyumuş 🧿🧿 bakalım bizi bu yaz ne maceralar bekliyor yollarda 💃
Bahçelievde suya çamura bata çıka oynasın ipekcik tüm enerjisini atsın güzelce😍😍

misskokulumm misskokulumm Sordum onlar da hayraboluda yaşanmaz gibi konuştular. Lüleburgaz veya tekirdağ olabilir yaşamak için. Tekirdağ zaten il lüleburgaz da ilçe olmasına rağmen bağlı olduğu il olan kırklareli nden daha gelişmiş bir ilçe. En yakın bu iki yer yaşamak için güzel gibi sanki. Ama bi gidip kendileri de görseler araştırsalar daha iyi olur gibi görünüyor.

Bu arada tekirdağ bayır mıymış? Lüleburgaz a giderken her yer dümdüz gibiydi. etrafta dağı geçtim tepe bile yok. Ben her gidişimde çok şaşırıyorum hatta sanki iyice baksam çook uzaklarda denizi görürüm gibi hissediyorum. Mayıs ayında düğünde o kadar rüzgar vardı ki onu da o düzlüğüne açıklığına bağlamıştık karadenizden marmaraya marmaradan karadenize esiyor arada da biz kalıyoruz gibiydi 🙃🙃 ama çok güzel boylu boyunca yeşillik ovalar ayçiçeği tarlaları çok güzel bir doğaydı ☺️☺️

Yolculuk biraz güzel bira sıkıntılıydı. İlk 1saat mide bulantısı artı kalkacağım ile geçti sonra uyudu yaklaşık 1 saat 45 dk falan. Sonra baktık keyfi yerinde durmayalım dedik. Tam duralım artık derken mola yerini kaçırdık. Ondan sonra da muz yedirmiştim yine mide bulantısı ve kusma ile geçti 10-15 dk durduk son bi yarım saat daha gittik derken bitti. Kötü değildi ama sonlara doğru çocuğun sabrı taştı o ağladıkça benim de can sıkıntısından sinirlerim bozuldu. Neyse ki sonu güzeldi 😍😍
Susam cok güzel kesfetmişsiniz canim .gerçekten karadenizden marmaraya egeden marmaraya balkanlardan marmaraya eser birkac rüzgarin arasında kaliverirsiniz buralarda..pek dağlık olmadığı için böyledir.kırklarelimiz burgazımız babaeskimiz çorlumuz dümdüzdür..ova yani bildigin..heryer sapsarı ayçicek tarlası olunca gerçekten manzara enfes🥰😊 ama Tekirdağ merkez bayırlık bir yer. Çarşısı bile kocaman bayır bir cadde. Bol bol bayır yokuş var yani 😊 ama sahili cook güzel ve bakımlı 🥰😍😍 denize dogru hep bayır inerek sahile varılıyor.denize kıyısı olan yerler de genelde böyle oluyor galiba istanbul da oyle sayılır.cografyam biraz kötüdür çocukluğumdan beri şeeetemedim şimdi 🙈🤣🤣

Kalppare Kalppare canım bununla geçmiş olsun ben de olsa arardım zehir hattını iyi yapmışsın belli mi olur Allah korusun.
Bundan 3 sene önce falandı sanırım Bir arkadaşım aradı sabah 8 ben okuldayım dedim hayırdır inşallah. Oğlu calpol şişesini dikmiş kafaya 1/3 ünü içmiş tatlı ya tadı. Napıyım çok önemli mi ki hafif zaten ya ilaç falan dedi. Yaa dedim belli mi olur ilaç sonuçta alo zehir hattı var ara bir sor. Aradı ki acil üniversite hastanesine gidin parasetamol içeren ilaçlar fazla alırsa karaciğer yetmezliği yapabilir ilerde sıkıntı çıkarır demişler. Hemen gitmişler kömür içirmişler. Kömür temizliyorum nasıl bir şeyse. Öyle böyle baya uğraşmışlardı. Hafife almamak lazım. Geri beni aradı ki sen nerden biliyorsun zehir hattını diye 🤣 oradaki doktor bile orayı arayıp işlemleri danışmış şöyle mi yapalım böyle mi diye. Demek baya uzmanlar var hatta çalışan

Yaaa süt de mi dokunur yani o hic aklima gelmedi ama süt vicudnda bi etki yapmadi vrsey gormedm hic.ama market sütü vermistm yogirt seviyor yemek yaninda yiyor sadece mama vermeyp sut vermek istedm gece icine bebe biskuvisi ile hic aklima gelmedi acikcasi
Canım yanlış anlama tabi dinlemek zorunda degilsin..ama sana söyledim izah ettim.. bebe biskuvisi vs verme. Vereceksen kendjn tereyagi ile yap demistim.hazir gidadan uzak tut şu yavruyu.. belli ki bunyesi hassas.. kaldıramıyor.. süt vereceksen de köy sütü alip kaynatip vermeye calış. En en olmadi pastorize günlük süt terich et. Uht saglikli degil dedi doktorumuz bize.simdilik sut verme. Bekle bakalim..eger vermeye az bile olsa devam edersen bu alerji hic bitmeyecek.bagirsaklarin dinlenmeye ihtiyaci var.. bile bile yaraya tuz basmak olur aman diyim verme verdirme.sutlu gida verme.kek bile olsa.yorgutla çırp keklerini bir sure.
Alerji ile ilgili soruların olursa etiketle beni. Alerjiden cok cektim.elimden geldiginde yardimci olurum. Ve ben Kadirin öyle basit bir alerjisi oldugunu düşünmüyorum.ciddi dikkat etmelisin..bunyesini toplamamsi lazim..hazir gida verme.hazir yogurt verme.bunlarin icindeki katki maddeleri onun yarasini daha derinlestirir.alerji demek bagirsak florasinin bozulması demek.saglikli beslenmek ve bol probiyotikle gecer. Dokunmuyorsa yogurt kefir sifadir. Ama kefir belki dokunabilir.denemediysen verme simdilik daha da kötü olmasin.

Kalppare Kalppare canım bununla geçmiş olsun ben de olsa arardım zehir hattını iyi yapmışsın belli mi olur Allah korusun.
Bundan 3 sene önce falandı sanırım Bir arkadaşım aradı sabah 8 ben okuldayım dedim hayırdır inşallah. Oğlu calpol şişesini dikmiş kafaya 1/3 ünü içmiş tatlı ya tadı. Napıyım çok önemli mi ki hafif zaten ya ilaç falan dedi. Yaa dedim belli mi olur ilaç sonuçta alo zehir hattı var ara bir sor. Aradı ki acil üniversite hastanesine gidin parasetamol içeren ilaçlar fazla alırsa karaciğer yetmezliği yapabilir ilerde sıkıntı çıkarır demişler. Hemen gitmişler kömür içirmişler. Kömür temizliyorum nasıl bir şeyse. Öyle böyle baya uğraşmışlardı. Hafife almamak lazım. Geri beni aradı ki sen nerden biliyorsun zehir hattını diye 🤣 oradaki doktor bile orayı arayıp işlemleri danışmış şöyle mi yapalım böyle mi diye. Demek baya uzmanlar var hatta çalışan
Aman Allahim korusun en korktugum şey.. Allah yasatmasin..bu ilac zehirlenmelerinde en tehlikelisi tansiyon ilaci icmeleriymis. 1 tanesi bile ölüm sebebi olabilirmis. Yaslilaara gidiyoruz cogunda var. Gozlerim yuvalarindan firlayacak takip etmekten.olur da yere dusen olursa diye.Allahım korusun amin.

Zehir danışma gerçekten önemli bir kurum.evet doktorlar da orayı arayıp bilgi alıyormuş.kimyagerler ve doktorlar birlikte gorev yapıyor diye duydum.sonucta her hastanede kimyager yok.bence faydali bir kurum 👍

Kalppare Kalppare şekerimparem geçmiş olsun Elifime. ikinci üçüncü cocukta evin her yanı mayın tarlası, Elimizden geleninl yapsak da olacağın önüne geçemiyoruz, insaniz aciziz bir yerde. Rabbim korusun evlatlarımızı.
Teşekkür ederim dilzarım. 1 cocuk ne kolaymıs onu anladim. 2 cocukla bu haldeyim Allah 3 cocuklulara yardım etsin 🙏💕💕💕💕

Kızlar burda çok güzel geçti bugün bahçeli ev çocuk için bir nimet gerçekten. Bi de babam bahçeye havuz yapmıştı ipek onun içine elini soktu durdu top ile oynadı taşlar ve toprakla oynadı çok keyifliydi. Normalde anne anne odadan çıksam beni arıyor ama bahçede hiç umru değilim 😅
Bi de bi güncelleme gelmiş olabilir 2 gündür baba gel, baba gitti, araba gitti şeklinde 2.kelimelere geçti. Zaten bir süredir baba ıh ıh ıh, anne ıh ıh ıh diyordu ama çıkaramıyordu. Şimdi özellikle gitti kelimesini kullanmaya başladı 🤩🤩 arada yine çıkaramıyor ama bi engeli aştı yani devamı gelecek gibi sanki 😊😊
Ya nimet olmaz mı toprakla enerji atıyor çocuklar pis mi değil mi derdi yok ohh mis gibi 💚
Ya yerim ağzını maşallah ipek kuzuma 💕💕💕

Teşekkür ederim dilzarım. 1 cocuk ne kolaymıs onu anladim. 2 cocukla bu haldeyim Allah 3 cocuklulara yardım etsin 🙏💕💕💕💕
aminnnn, 3 kombooooo, 3 çocuğu olan tanıdıklarım hep çok zorlandiklarini söylüyorlar. zamanımızda anne baba çocuk bakimjnda yalnız oldukları için, iki çocuktan sonrasi zorluyormus onu anladım. Rabbim canını sağ etsin. sağlıkla büyüsünler insallah

Yavrum benim kıyamam ya 😔 biz de zor bir gece geçirdik. Inledi ağladı hep.. adıdıdı deyip deyip ağlıyor ama neresinin acidigini söyleyemiyor.sabah eşime verdim uyudum biraz ama sanki tüm kas ve kemiklerim ağrıyor gibi hissediyorum ya 😑😑 Aysecik de daha iyidir insAllah 🙏
Ah ne iyi yapmışsın dinlenmekle bizde abimlerle sözleşmiştik pikniğe gidicez diye hazırlık falan yapılmıştı kalktık gittik ben geceden yorgun uykusuz zombi gibi gezdim ama çocuklara iyi geldi açık havada kuzenleriyle enerji attılar
Kizlar sormayin başımıza gelenleri...
Erva elif minik bir leblebi kadar bir parça faber castell mum yapıştırıcı yedi.ben de o korkuyla gittim zehir danışma merkezini aradım.kayit açıyoruz gidip bişey olmadigini ispat edin tarzında konustular. Ben de alıp özel hastaneye acile götürdüm.doktor bisey olmayacagini kaka takibi yapmami istedi. Ama ucret almadilar.kayit acma bisey yok dedi doktor.bosuna parasi gitmesin dedi. Ben de acin gerekirse gitsin dedim.doktor da hanimefendi bisey yok niye bosuna kayit acalim evinize gidin dedi.
Simdi bu zehir danisma biz hastanelerden dönüş bekleyecegiz dedi. Simdi Ben ne yapayım kayıt da acmadi doktor. Ben de ararlarsa ne diyeyim dedim.onlar da doktor böyle dedi dersiniz dedi. Ama acaba aramadan dönüş olmadi deyip bi islem falan yaparlar mi? Simdi ben arayip durumu izah edeyim mi? Daha da önemlisi bana inanirlar mi?aptal kafam keske bastan doktora gitseydim.zaten yemesiyle 20 dk sonra falan acildeydim.aramama gerek yoktu ki 😑
Hay Allah evde bir çocuk daha varsa heryer tehlike ama Allaha emanetler heran başında duramıyorsun dursan bile olacağı varsa oluyor Rabbim esirgesin O na emanet yavrular..
Bu arada zehir hattını bende duymamıştım hiç öğrenmiş olduk sayende inş kullanmaya ihtiyacımız olmaz ama yine de bilmek lazım👍🏻
Bunlar da bir doktorun paylaşımı kızlar 👍
Saol canım yüksek ateş korkutuyor ister istemez ama sakin kalabilmek önemli
Ah bu bebeler

Hanımağam nasıl kuzum iyice geçti mi rahatsızlığı

Şükür ilaçsız geçirdik gibi. DR fitil vermişti bir kere vermeye çalıştık çok da beceremedik. O da toplatılıyormuş. Hemen attık. Allahım korusun

Dişler çıkarken ishal oluyor işte onun asidi de pişk yapıyor. Kıyamam işte o can havliyle nasıl ağlamaz kuzum Benim ağzı var dili yok

Mama da yapabilir ama daha çok diş çıkarken oluyor işte gelmiş geçmiş olsun kuzum

Canım kafadan fitil verme. Gaz çıkaramadı diye verilmez. Bak toplatılmış fitil . Allah korusun makatına zarar verir. İlaca yüklenme. Ayrıca Kadir’in bünyesi allerjen. Süt olmaz ona dokunur. Dokunmuş da. Ayrıca vücuttaki demiri de azaltır. Doktorlar da önermiyor.

Fitil 39,5 ateşten sonra verilebilir demişti doktorumuz. Ama zararı var ki toplatılıyor.

Oy kıyamam ayşeme şifa olsun iyi gelsin kremler.

Ahh ervam hiç boş bırakmaya gelmiyor. Dünürüm nerden aklına geldi zehir danışma merkezini atamak, ki ben böyle bir merkezin varlığını ilk kez duydum, yapmazlar bence işlem rahat ol.

Bize de yazmıştı dr Salı günü. 1 kez verdik de. Şimdi attık daha da vermem

Sen çocuğu takip et kakayı. Hiç bulandırma arayıp da
Saol canım kremler işe yaradı hemen geçti ama ishal hala devam süzülüverdi birden yavrum zaten minnaktı iyice ufaldı bu dişler bitene kadar erimese bari🥴Ata cık nasıl toparladı mı bari birazcık
Zeyay1420 Zeyay1420 geçmiş olsun Ayşeciğe pişik mi oldu yavrucak. Ben en çok sudokrem in faydasını görüyorum. Bu ara bizde de sık oluyor hem çok cıvık hem de kokusuz oluyor bazen anlayamıyorum bile kaka yaptığını ondan bazen biz de yaşıyoruz. Hemen sudokrem sürüyorum geçiriyor.
Anlamamak mümkün değil öyle bir kokuyor ki hemen kaka pozisyonu alıyor Ayşe sonra da bezini tutup öğğ öğğğ diyor çekip çıkartmak istiyor
Şükür Ata iyi canım burnu tıkalı ama ateşi yok. Sürekli diş çıkartıyor. O yoruyor kendisini . Doktor güneşi yetti derecede görünce arka arkaya çıkar demişti. Bizimki malum sokakçı güneşe doyuyor Mersin sıcağında . İshal dişten oluyor. Diş bağırsak florasını çok etkiliyormuş. Sanırım birkaç ay daha sürecek bu diş problemleri hepsine sağlık diliyorum
Kuzum ya çok üzüldüm😥 içim Bi cız etti annelik ne kadar kutsal insan hayvan farketmiyor
Kızlar bugün çok üzüldük. Kapının önünde baktığımız kedimiz vardı . İsmi Asuman.2 ay önce Doğum yapmış 4 bebesi olmuştu. Sosislerle sevgiyle bakıyorduk. 1 hafta önce aniden 4 bebe kayboldu. Asuman bizden aldığı sosisi alıp yavrulara götürüyordu. Aynı zamanda emiyordu annelerini yavrular. İşte bebeler kayboldu. Asuman deliye döndü. Anaokulu var karşımızda. Onun bahçesindeydi bebeler oraya gidip adeta çağırıyordu yavrularını ama yok yavrular . Cıvırdı durdu. Mamasını yememeye başladı. Normalde tokken de yerdi. Hep çocuklarını çağırdı. Beni çok etkiledi. Anne işte kedi de olsa. Heryerde aradık bulunmadı yavrular. Asuman’ın memeleri şişti ve bizden uzaklaştı. Sabah arabanın altında yatıyordu. Eşim çağırdı Asuman Asuman diye. Ses yok. Asuman ölmüş. Kahrından üzüntüsünden. Eşim mezar kazdı Asuman’a son vazife diye. Gömdü onu. Çok bağlanmıştık. Ben ki korkan bir insanım ben bile alışmıştım. Annelik hayvan için bile ne zor...

canesteni de bebeklere uydugunu bilmiyordum.canesten cok iyi bir krem.mantar kremi.hafif ve basit bir krem gebelikte kullaniliyor.gecmis olsun canım.
Bilgi verdigin icin tesekkur ederim.benim de aklımda bulunsun
Öyle çaresizim ki hiç bakamadım bile kremler ne sir ne değildir diye çok canı yandı kuzumu çok acı çekti şimdi iz bile kalmadı keşke bir gün bile beklemeseymişim boşuna eziyet çekti yavrum

Annemin 4 çocuğu var. Ama babaannemle halam destek atmıs hep anneme..3 cocuğu tek büyütmek cok zor.. büyütmesine 9 da büyütür insan da.. önemli olan en guzel sekilde buyutebilmek..ve sen ve misskokulumm misskokulumm biz size hayranlıkla bakıyoruz 🥰🤤
aminnnn, 3 kombooooo, 3 çocuğu olan tanıdıklarım hep çok zorlandiklarini söylüyorlar. zamanımızda anne baba çocuk bakimjnda yalnız oldukları için, iki çocuktan sonrasi zorluyormus onu anladım. Rabbim canını sağ etsin. sağlıkla büyüsünler insallah

Susam cok güzel kesfetmişsiniz canim .gerçekten karadenizden marmaraya egeden marmaraya balkanlardan marmaraya eser birkac rüzgarin arasında kaliverirsiniz buralarda..pek dağlık olmadığı için böyledir.kırklarelimiz burgazımız babaeskimiz çorlumuz dümdüzdür..ova yani bildigin..heryer sapsarı ayçicek tarlası olunca gerçekten manzara enfes🥰😊 ama Tekirdağ merkez bayırlık bir yer. Çarşısı bile kocaman bayır bir cadde. Bol bol bayır yokuş var yani 😊 ama sahili cook güzel ve bakımlı 🥰😍😍 denize dogru hep bayır inerek sahile varılıyor.denize kıyısı olan yerler de genelde böyle oluyor galiba istanbul da oyle sayılır.cografyam biraz kötüdür çocukluğumdan beri şeeetemedim şimdi 🙈🤣🤣
Doğru deniz kıyıları öyle olur denize bi iniş mutlaka vardır. Güzel yerler kesinlikle ama işte bize uzak memlekete uzak doğru düzgün görüşemiyoruz kardeşimle. Şimdi bebiş olunca daha zor olacak bakalım..

Canım yanlış anlama tabi dinlemek zorunda degilsin..ama sana söyledim izah ettim.. bebe biskuvisi vs verme. Vereceksen kendjn tereyagi ile yap demistim.hazir gidadan uzak tut şu yavruyu.. belli ki bunyesi hassas.. kaldıramıyor.. süt vereceksen de köy sütü alip kaynatip vermeye calış. En en olmadi pastorize günlük süt terich et. Uht saglikli degil dedi doktorumuz bize.simdilik sut verme. Bekle bakalim..eger vermeye az bile olsa devam edersen bu alerji hic bitmeyecek.bagirsaklarin dinlenmeye ihtiyaci var.. bile bile yaraya tuz basmak olur aman diyim verme verdirme.sutlu gida verme.kek bile olsa.yorgutla çırp keklerini bir sure.
Alerji ile ilgili soruların olursa etiketle beni. Alerjiden cok cektim.elimden geldiginde yardimci olurum. Ve ben Kadirin öyle basit bir alerjisi oldugunu düşünmüyorum.ciddi dikkat etmelisin..bunyesini toplamamsi lazim..hazir gida verme.hazir yogurt verme.bunlarin icindeki katki maddeleri onun yarasini daha derinlestirir.alerji demek bagirsak florasinin bozulması demek.saglikli beslenmek ve bol probiyotikle gecer. Dokunmuyorsa yogurt kefir sifadir. Ama kefir belki dokunabilir.denemediysen verme simdilik daha da kötü olmasin.
Bebe bskuvisi kendm yaptm hani mama yerine gece uyandignda erken yattigi icn acikiyo sutle veriym dedm artk vermem hic aklima gelmedi acikcasi. Zten yogrt kendm mayaliyorm yogrttan birsy olmadi kefir de hazir denemistm marketten alma bska nerden bulurm onu bilemiyorm tabi onda da br sorun yasamamistk. Hazir brsey tuketmiyor istahi yerine geldi yemek yiyor bolca corba haric istemiyor onu sdece onun dusinda iştahi duzeldi sukur. Sorarim insallah yasamam tabiki de sizde alerjiden kurtulmussunzdr insallah zormus anladm onu malesef

Hiç söyleme gözümüzün önünden gitmiyor. Ata sabah kapıya gelmiş miyav mama diyor. Herbsabah o verirdi Asuman’ın sosisini çok sarsıldık

Evet insan anne olunca tüm canlıları daha iyi anlıyormuş.

Şükür kuzum bunla geçmiş olsun

Verme süt canım. Yoğurdu sulandır onunla yap sütle ne yapıyorsan yazık toparlansın yavrucak
Gece bskuviyle yapmistm suyla denerim yogurt pek olmaz gbi geldi biberonla bna ama bilemem tabiki erken yatiyor acikiyor

Bebe bskuvisi kendm yaptm hani mama yerine gece uyandignda erken yattigi icn acikiyo sutle veriym dedm artk vermem hic aklima gelmedi acikcasi. Zten yogrt kendm mayaliyorm yogrttan birsy olmadi kefir de hazir denemistm marketten alma bska nerden bulurm onu bilemiyorm tabi onda da br sorun yasamamistk. Hazir brsey tuketmiyor istahi yerine geldi yemek yiyor bolca corba haric istemiyor onu sdece onun dusinda iştahi duzeldi sukur. Sorarim insallah yasamam tabiki de sizde alerjiden kurtulmussunzdr insallah zormus anladm onu malesef
Özür dilerim yanlış anlamışım..bir ara su meyveli yogurtlardan falan verdiğini söylemiştin ben de yine verdin sandım.hakkını helal et.🙏💕 veredebilirsin de Kadir alerjik oldugu icin alerjisini kötüleştirir diye uyarnak istedim. cok acı cekiyorlar evlatlarimdan biliyorum canım.Kadiri de öyle görünce biraz hassas davrandim galiba.biraz sert konuşmuşum..affet 😔
sadece inek eti ve sütü oldugu icin şanslısın.çabucak geçer.aslinda mama icerken böyle olmamasi da ilginç. Demek ki sute o kadar asiri belirti vermiyor.mamada da süt tozu var çünkü.zamanla sütlü muhallebi hamur isi vs yemeye baslar gibi geliyor.ama birkac ay beklemek gerek.etten de mecbur uzak duracak bir süre.doktorun onerdigi bir zamanda da koyun eti ile deneme yapabilirsin.doktoruna da danışmak önemli tabi ama yine de alerji nedir ne yapilabilir youtube da doktor videolari var izleyip bilgi alabilirsin canım.
Bu arda kadirin daha iyi olmasina sevindim🥰
Kurabiyeleri de kendin yapmışsin özür dilerim hakkina girdim helal et💕🙏

Son düzenleme:
Doğru deniz kıyıları öyle olur denize bi iniş mutlaka vardır. Güzel yerler kesinlikle ama işte bize uzak memlekete uzak doğru düzgün görüşemiyoruz kardeşimle. Şimdi bebiş olunca daha zor olacak bakalım..
Gurbetlik zor gerçekten..sağ olsun sağlıklı olsun dag ardında olsun derler eskiler.artik görüntülü arama var Allah tan 🥰

Ayşecik düzeldi ben hasta oldum bugün bütün gün kalkamadım sabah bir mide ağrısı ile uyandım ki hiç başıma gelmemişti onu takiben bulantı hiç bişey yiyip içemedim sırtımda liğme liğme didikleniyor sanki Bi bakıyorsun soğuk ter döküyorum Bi bakıyorum üşüyüp zangır zangır titriyorum eklemlerim başım ağrıyor Bi parol yuttum bakalım fayda eder mi

X