2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
bencede büyük şans. ve şu bulunduğumuz grupta da kısmet ya hep hoş kaliteli insanlar var. dün de yeşimi görünce onu yine anladim. inşallah bir gün hep birlikte görüşmek kısmet olur 🙏
kıskandın miiiii🤣 belki izmire de geliriz sen yeter ki iste 😊 valla hiç yabancılık çekmedim ben rahattım. en kasılan civandi🙈
Yaaa hep beklerim herkesi 💕💕💕
Zamanla Civanda aşar bu duyguyu 🥰

kizlarrrrr gece uyumamış sabah 7bucukta uyandırılmış biri olarak areli hazırladım okula bıraktım geldim. civana şükür kahvaltı yaptırdım oyunla felan da olsa 1 yumurta yedi. şimdi uyutuyorum sipayi.
birşey danışacam. dün sabah civan uyandı gözü kırmızı geçer diye düşündüm geçmiyor. ara da ovusturuyor da. başına gelen var mı? hastaneyi aradım hemen getir dedi bu hafta yogunmus. ama imkansızdı açtı ve uykusu geliyordu artık.
İçi mi kırmızı 😔 geçmiş olsun mikrop mu kaptı acaba asyanın arpacıkların hala minicik kısmı duruyor umarım sıkıntı çıkmaz sizde de

Hoşgeldin evine dilzar özledik valla 😂😂😂
🤣🤣🤣ben de özledim kuzum ya, efkardan sıkıntıdan bir derdim var'da takıldım. ozellikle son hafta öyle modum düştü ki. ağlama da değil surekli bağırma eşliğinde ne yemek yedim ne uyudum dogru dürüst. hayaller hayatlar hesabi, umduğumu bulamadan dondum. ama kizlar cok mutluydu, onlar için değdi yani.

Kafayı yiyecegim kizlar bu ne ya karninda sirtinda bir sürü var kızamık mı cikiyo yoksa 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Eklentiler

• 20210601_211548.jpg
    20210601_211548.jpg
    123,3 KB · Görüntüleme: 43
Ayşeciğin hala toplanacak kadar saçı yok 🥴bayılıyorum oyüzden saçlı kızlara gerçi Zeynep te öyleydi ama maşallah şimdi çok güzel saçları ama hiç toplamayı sevmiyor sıcakta ben bunalıyorum onu öyle görünce. Biz iyiyiz çok şükür keyfimiz yerinde tel bozuldu ins yüklü görünüyor ama değil tarayıcıdan yazıp girip bakıyorum hikaye ayarı falan yapılmıyor bir değişik haller o yüzden paylaşamıyorum ama çekiyorum bol bol🙈
Baştan beri bayılıyorum sizin düzeninize rutininize maşallah bizde iyice koptu düzen falan kalmadı ama keyifli bir sıkıntısı yok maşallah. Emsin işte ne güzel sende hasret giderirsin başka türlü kucakta tutmak ne mümkün öp kokla bol bol zamanı gelince bırakır hiç bırakılması bizim Zeynep bırakmazdı gerçi Ayşe emerken hala içi gidiyor ya.
Ayşe çok seviyor çıldırıyor zeynebi görünce bugün okula gitti Zeynep uyanınca hemen onu arıyor baa(abla) okkk ditttiiii diyor ellerini açarak çok şükür iyi araları hergün zeynebin tabiri ile doğa yürüyüşü piknik yapıyoruz Ayşe çayır çimen düşe kalka geziyor ablasını yakalamaya çalışıyor ve en sevdiği aktivite papatya topluyor dönüşte dönüşte kedi köpek ördek ne görürsek seve seve geliyoruz eve🥰
Hadi geçmiş olsun bakalım hoşgelmiş siniz çocukla yolculuk hemde ne zor başka bir yerde olmakta öyle ama neyse iyi gelmiştir size de kızlarada sıkılmışlardı iyice
Bende diyorum neden göremiyoruz artık 🥰 burası baya ıssız kaldı bi ara ama dedim ya dışarı çık içeri gir yaz temposu başladı 😂 belki bu vesile ile veririz kiloları 😝😝

Sanki ipektoşun da dil gelişimi biraz yavaş ilerliyor. Çoğu şeyi söylemeye tekrar etmeye yelteniyor ama çoğunlukla baş harfleri çıkıyor. Buluta bu topa go balığa ba kuşa kı. Mesela gitti diyor ama kedi gitti değil. Kedi ayrı gitti ayrı. 2 kelimeli cümle hiç yok daha. Bakıcımız biraz az konuşuyor sanki. En çok sevgi sözcükleri söylediğini duyuyorum o da böyle çocuk sesi gibi yaparak. Ay ay kuzuuum ipooş gibi şeyler söylüyor. Sürekli de kitap okuyoruz. Biz evdeyken biraz gelişmişti sanki. Kendi aramızda konuştuğumuzda da sesi çok çıkıyor. Evde konuşan da yok tabi çocuk napsın.
Bence normal ilk kelimeleri çıkarıyorsa bile başarı sayıyorum ben Asya da öyle patlıcan pa şapka şa 🤪 şaka değil ilk öğrendiği kelimeler bunlar 😂 ben çok konuşuyorum evde sabah hala böyle 😂😂
Ama anlaması çok gelişti hasta oluyorum bu duruma deliriyorum 😝 yememek için kendimi nasıl tutuyorum var ya

Bi de kızlar ben alt değiştirirken kıyafet değiştirirken gerçekten çok zorlanıyorum yaa. Çok kızıyor ağlıyor. Hiç dara gelemiyor asla sıkıştırılmak istemiyor. Hatta bıraaak diye bağırıyor. Nerden duydu ve doğru yerde kullanıyor bilmiyorum. Ne zaman geçer bu durum yaa. En çok zorlandığım şeylerden biri oldu bu artık 😔😔 bi tek adda gideceğiz derken bir tık giyinmeye ses etmiyor onda da kapı ile odası arasında mekik dokuyor çıkmak için acele ediyor. O şekil giydiriyorum. Ahtapotu giydirmeyi geçti bizim durum artık 😅
Bizimki de sevmiyor hiçbir bebek sevmez de ben şarkı ile sakinleştiriyorum biraz aşırı müzik seven bir bebek Asya eğer sevdiği bir şey varsa onla azda olsa oyalayamıyor musun🙄

2 kelimeliler mi 2 heceliler mi?
2 kelimeliler 2 yaşında değil miydi? Öyle kalmış aklımda.

Bence geri değil dünürum, asimcik Allah ve bir diyor sadece, bir de horoz taklidi yapıyor dudaklarını uzatıp üüü diye bağırıyor. O da kelime değil ama.

Meme düşkünlüğü damadinda da var. Aman Allah emiyor emiyor, arada da bidir bidir konuşuyor. memeye ne anlatıyor bilmiyorum ama sevgi sözcükleri olduğu kesin 😍❤️❤️❤️ ses tonundan oyle anlaşılıyor. Tosbağa kılıklı, aslında bana söylemesi gereken güzel sözleri yanlış nesneye yöneltiyor. 🤣🤣🤣

Iyi diyelim iyi olalim dunurcanım😇 aslında şu bir haftadir iyiydik ama dis gene basladi herhalde ki dun gece aniden tiz çığlıklar attı...sanci vardı herhalde. Okudum yazdıklarını demek zeynomla aysem el ele papatya topluyor he 🥰😍❤ masAllah onlara ne şanslılar 🥰🥰🥰 taç yapıp fotograf çek bol bol 😇🥰
Minnoş bilincaltı mi hahahah 🤣😂🤣😂
Ya evet bazen ne alaka dediğim rüyalar görüyorum 😁 bazrn güldürüyor bazen huzunlendiriyor..babamı gördüğümde ruh gibi geziyorum mesela 🙄
Canım kirpigi falan ice kıvrılmış olabilir iyice bir bak. Bir gün bekle istersen.cok acısa uyuyamazdi. Belki arel falan çarpmıştır yanlışlıkla. Gecmis olsun.
Ya Allah rahmeteylesin dua bekliyor demekki 😔 bende geçen annem ve ablamla deprem olduğunu gördüm onlardan ses gelmiyordu çok korktum uyandım😔 atamadım demekki hala üstümden

🤣🤣🤣ben de özledim kuzum ya, efkardan sıkıntıdan bir derdim var'da takıldım. ozellikle son hafta öyle modum düştü ki. ağlama da değil surekli bağırma eşliğinde ne yemek yedim ne uyudum dogru dürüst. hayaller hayatlar hesabi, umduğumu bulamadan dondum. ama kizlar cok mutluydu, onlar için değdi yani.
Yazdın mı oralara 😂😂😂 ya kıyamam olsun at üstünden o ruh halini artık kendi evindesin 🥰 hadi özüne dön bizi esprilerine kendimize getir 🤪

Ates dustu kendine de geliyor ya sormak istemedim acikcasi ben bir kasik veriyorm her iki antibiyotigi de kendine gelio sukur pzrtesi de kntrole goturecegm zten 3 gunde gecti insallah tekrarlamaz.

Bademcik cikan birinde illaki tekrarlar mi yksa bir seferlj de olabilir mi bende hic cikmadi bilmiylrm o yzden.
Bademcik tekrarlıyor ve dikkat gerektiriyor diye biliyorum. Doktoruna sor aydınlatır canim.gecmis olsun💕⭐💕

Hayırlısı olsun bakalım Zeynep te bugün uça uça gitti okula çok özledi öğretmenini arkadaşlarını uzaktan eğitim küçükler için daha da zorlayıcı oldu
Evet ya çocuklarla konuşunca görüyorum o kadar bıkmışlar ki iyi oldu onlar için açılması bence, ayşem napıyor minnoş gelinim❤️

iyidir iyi. çok hassas olmak üzer bi yerde dünürüm 😉

yemiyor valla. öyle yoğurt meyve ekmek gibi eline ver kemiresin. icli kofte yemedi ya 😫

çok sevindim iyi olmanıza 🤩

bebeler hırçın isyankar analar yorgun 🙄 siz nasılsınız gelişmelere devam mii

ya çok enteresan aslında çünkü sanki çok iyi tanıyorsun ama ilk defa görüyorsun 🙈 valla ben coo rahattım yeşim de sağolsun çok sıcakkanlıydı. atayı görmek beni çok etkiledi. herseyini biliyor gibi hissedip ilk defa gormek ilgincti. civan tam alisti acildi eve dönmem gerekti. ama sukur ki bulustuk 🙏

sagol kuzum valla kulaginizi çınlattık 🙈🤣 coo güzeldi. bi gun insallah sizlerle de gorusmek nasip olur 🙏
Şükür kavuşturana. En yakın zamanda Arel kankamızla da tanışmak dileğiyle...
nzh99 nzh99 , @Helinnnnn canlarım ya sizi ve çocukları bir arada görmek ne güzeldi ben burdan heyecanlandım ki sizi düşünemiyorum eminim çok güzel olmuştur darısı hep beraber görüşmelere💕çocuklar için ne büyük şans akran arkadaş olmaları zamanla alışacakşardır büyüdükçe daha iyi olur arkadaş yoldaş olurlar birbirlerine ve ne kadar değerli anne karnından beri tanışıyor olmak hepimizin yerine sık sık buluşun görüşün inş
Çok güzeldi gerçekten rüya gibi gelip gittiler. Doyamadık
Senin adına sevindim canım 1 ay da da Ata iyice rahatlar inş dişler perişan etti kuzuları uykusuzluk huysuzluk bir an önce kolaylıkla çıkarsınlar inş
Şükür kuzum. Atamla bir ay daha beraberiz. Eşim çok yoruluyor tek başına belki yürür normal çalışmaya geçene kadar adamcağız daha rahat bakar.
Çok teşekkür ederim canlarım almilanın diş dönemi şimid de bir geçmeyen değişken ishal hali ile boğuşuyorum. Teyzem biçe dayımla yazlığa geldik almila çok mutlu havalar da az düzelirse gezeriz biraz buralardayım çok seviyorum zaten kardenizi 🥰 kızların buluşmasına çok sevindim valla ne iyi etmişsiniz inş beraber bir görüşme yapabiliriz sizlerin yeri ayrı bende ❤️💋 hepimizin iyi olmasına çok sevindim Rabbim iyilik sağlık versin inş hepimize evlatlarımıza 🌷
İnşallah canım. Temmuz sonunda bizde de Karadeniz deyiz. Beklerim Samsun a
Evet nasıldı burdan arkadaş olup buluşmak nasıl duygu buradaki gibi mi hissettiniz tuhaf mı geldi 😊 ay kıskandıım😝
Valla çok güzeldi hiç tuhaf değildi.çokça aşinaydık seninle de herkesle de görüşmeyi çok isterim. Herkes çok düzeyli kaliteli
Hadi gözün aydın canım Ata kuzusuyla daha çok vakit geçirebileceksin böyle böyle büyüyecek sen de rahat rahat kreşe gönderirsin artık 😊😊
İnşallah Eylül’de okullar açılacakmış o zaman kreşe başlar inşallah
Tam iyileşmedi canım nadirde olsa öksürüyor ama. İyi yine de çok şükür
Siz nasılsınz ayşecik ne yapıyor
Çok geçmiş olsun hanımağama kuzum
kizlarrrrr gece uyumamış sabah 7bucukta uyandırılmış biri olarak areli hazırladım okula bıraktım geldim. civana şükür kahvaltı yaptırdım oyunla felan da olsa 1 yumurta yedi. şimdi uyutuyorum sipayi.
birşey danışacam. dün sabah civan uyandı gözü kırmızı geçer diye düşündüm geçmiyor. ara da ovusturuyor da. başına gelen var mı? hastaneyi aradım hemen getir dedi bu hafta yogunmus. ama imkansızdı açtı ve uykusu geliyordu artık.
Kıyamam civanıma şimdi nasıl oldu kuzum
Zor ki ne zor ilk en buyuk hastaligi oldu oğlumun. Benfe bittim o da bitti resmen ilaci aynen saati saatine veriyorum ateş bitti cok sukur bogaz da var daha sesinden belli ediyor . Cok sagol🙏
Çok geçmiş olsun canım
@Zeyay1420 dün akşam evimize geldik canim, şükür diyorum. bir giderken sevindim bir dönerken. üç cocukla yolculuk da başka evde hayat da zormuş
Hoşgeldin kuzum insanın evi gibi yok
Bi de kızlar ben alt değiştirirken kıyafet değiştirirken gerçekten çok zorlanıyorum yaa. Çok kızıyor ağlıyor. Hiç dara gelemiyor asla sıkıştırılmak istemiyor. Hatta bıraaak diye bağırıyor. Nerden duydu ve doğru yerde kullanıyor bilmiyorum. Ne zaman geçer bu durum yaa. En çok zorlandığım şeylerden biri oldu bu artık 😔😔 bi tek adda gideceğiz derken bir tık giyinmeye ses etmiyor onda da kapı ile odası arasında mekik dokuyor çıkmak için acele ediyor. O şekil giydiriyorum. Ahtapotu giydirmeyi geçti bizim durum artık 😅
Bizde de alt açmak işkence ne oyunlarla açıyoruz iki kişi zorla
Uykuları aynı kuzum pek parlak değil diş sorunu oluyor sanırım biraz ishal eli ağzında hep . Buralarda yağmur fırtına evde oturuyoruz 😂
Allah alkah yaz geldi buraya
Kafayı yiyecegim kizlar bu ne ya karninda sirtinda bir sürü var kızamık mı cikiyo yoksa 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Bilemedim. Değişik bişey yedi mi

Bence normal ilk kelimeleri çıkarıyorsa bile başarı sayıyorum ben Asya da öyle patlıcan pa şapka şa 🤪 şaka değil ilk öğrendiği kelimeler bunlar 😂 ben çok konuşuyorum evde sabah hala böyle 😂😂
Ama anlaması çok gelişti hasta oluyorum bu duruma deliriyorum 😝 yememek için kendimi nasıl tutuyorum var ya
Aynen yaa herşeyi anlıyorlar artık çok tatlılar 🥰🥰
Bizimki de sevmiyor hiçbir bebek sevmez de ben şarkı ile sakinleştiriyorum biraz aşırı müzik seven bir bebek Asya eğer sevdiği bir şey varsa onla azda olsa oyalayamıyor musun🙄
Hiç görmediği veya daha önce hiç yapmadığı bişey olması lazım ki dikkatini çeksin. Hemen sıkılıyor özellikle kaka alırken hemen kalkarsa çok stres oluyorum ben zorla tutuyorum o da iyice sinirleniyor tabi 🙄
2 kelimeliler 2 yaşında değil miydi? Öyle kalmış aklımda.

Bence geri değil dünürum, asimcik Allah ve bir diyor sadece, bir de horoz taklidi yapıyor dudaklarını uzatıp üüü diye bağırıyor. O da kelime değil ama.

Meme düşkünlüğü damadinda da var. Aman Allah emiyor emiyor, arada da bidir bidir konuşuyor. memeye ne anlatıyor bilmiyorum ama sevgi sözcükleri olduğu kesin 😍❤️❤️❤️ ses tonundan oyle anlaşılıyor. Tosbağa kılıklı, aslında bana söylemesi gereken güzel sözleri yanlış nesneye yöneltiyor. 🤣🤣🤣
Öyle mi diyorsun bazen bir anda artıyor sonra tekrar azalıyor. Gerileme var gibi geliyor o biraz düşündürüyor beni.

Memeyle konuşuyor ha yerim onun dillerini 😅😅🤩🤩 konuşurlaar methiyeler dizerler öyle böyle bir aşk değil onların ki ❤️❤️

Şükür kavuşturana. En yakın zamanda Arel kankamızla da tanışmak dileğiyle...

Çok güzeldi gerçekten rüya gibi gelip gittiler. Doyamadık

Şükür kuzum. Atamla bir ay daha beraberiz. Eşim çok yoruluyor tek başına belki yürür normal çalışmaya geçene kadar adamcağız daha rahat bakar.

İnşallah canım. Temmuz sonunda bizde de Karadeniz deyiz. Beklerim Samsun a

Valla çok güzeldi hiç tuhaf değildi.çokça aşinaydık seninle de herkesle de görüşmeyi çok isterim. Herkes çok düzeyli kaliteli

İnşallah Eylül’de okullar açılacakmış o zaman kreşe başlar inşallah

Çok geçmiş olsun hanımağama kuzum

Kıyamam civanıma şimdi nasıl oldu kuzum

Çok geçmiş olsun canım

Hoşgeldin kuzum insanın evi gibi yok

Bizde de alt açmak işkence ne oyunlarla açıyoruz iki kişi zorla

Allah alkah yaz geldi buraya

Bilemedim. Değişik bişey yedi mi
Yok yemedi pek brsey de yemiyor ki zten cenesine kdar cikiyor ya gotursek mi yarn zten gtirecektok beklesek mi bilemedm korkuyorm da

Dişler mahvetti kuzuları ayşede Bi çıkaramadı üst yanları ama huzursuzluğu var. Biz de hala annemdeyiz dönmedik eve uyku düzeni falan kalmadı bodoslama gidiyor. Sena kulu okula götürürse yerler onu yerler 😍eşinle aynı okuldamıydın dönüşümlü falan Bi şekilde bakılır napacaksın dediğin gibi konularda bitti 1 ay ne olacak bakalım bari aşılar yapılsa bu haftada haftaya öyle açılsa okullar
Yok canım aynı okulda değiliz . Mecburen götüreceğim . Arkadaşlar dan boş olanlar bakarız severiz getir diyorlar da bizim kız kimseye yaklaşmıyor ki son zamanlarda .
Umudum- Umudum- ruyam kısmen çıkmış.çünku senin evinde tatli bir telas hali vardı. Düğününüz hayırlı olsun canim🥰 he bir de evinde erkek bebek zibinlari asılıydı camasirlikta 🥰 senakusa erkek kardes mi geliyor dersin🥰
Yok canım ben normal yoldan ümidimi keseli çok oldu 😁 Gerçi Allah bilir tabi normal de olabilir ama kısmet nasip . Ama şu an hamile olmadığım kesin. 😁İki günüm vardı daha ama erken oldu bu ay .

X