2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya çok sevindim senin adına ne iyi olmuş

Evet ya akıl edemedim bakardım neyse bakalım göreceğiz nolacak

annemlerde biraz daha rahattim dunurcugum, yeğenim 16 yaşında o hep ilgilendi, kahvaltısını çabuk yapti, cay içmez derken keyifle geçirdim de burada hep bana yüklendi. az kaldı zaten, eve geçince de can sıkıntısına sarar bana muhtemelen. sonra alışır.

muhakkak biri hep peşinde oldu ama, hatta bak sana teslim ediyoruz diye devir teslim yaptık hep. yine de bir değişiklik iyi oluyor, cocuklara buyuklere

Ağrısı vardır annesi , gündüz bir şekilde geçiriyorlar da gece ne yapsınlar . Biz bile hasta olunca geceleri sabah olmak bilmiyor . Yavrular da işte anne kucağında rahatlıyorlar .
Biz de tek uyku yapıyoruz . Bugun erkenden yatmasına rağmen bu saate kadar tek uyku ile kaldık . Tek uyku yapıp da 2 saati bulsa öpüp başıma koyacağım ama yok . Gece uykumuz genel anlamda iyi ama bu bir kaç gündür gece gündüz bozuldu . Hele bugun 5:30 u görünce şok oldum
Allah yardımcın olsun insAllah karşilasmassiniz boyle durumlarla.ama olunca da Allah güç versin canım amin
Amin canım inşallah

N Nehir8077 senin adına sevindim gerçekten . Ben de kimse ile küs kalamıyorum . Kaynanama çok kızgınım , o kadar hakaret yedim ama dayanamadım yine aradım kandilde, arkasına anneler gününde aradım bayramlarını da kutladım ama daha da aramam . Doğru düzgün arayıp halimi hatrımı sormuş insan değiller 7 yıldır . Toplasan bir elin parmağını geçmez aradıkları . Çok zoruma gidiyor ama üstüme düşeni yaptığımı düşünüyorum , gerisini de Allah’a havale ettim . Bakalım yaz geliyor yine gidelim diyecek eşim

Ay Asya da yedi beni bugün dişten sanırım calpol verdim yatırdım bide yürürken düşecek gibi oldu koltuktan atıldım resmen bacağım koptu sanki aman canları sağ olsun da bazen çok yoruluyorum spor yapayım dedim resmen evren zayıflama a karşı

Bizimki de 12 gibi yattı 1.30 gibi kalktı sonra ta 9.30 da uyudu yine emiyor şuan sıcak mı diş mi bilemedim sakat sakatuğraşıom
Kız bende şaşırıyorum o saat nedir ya kışı arayacağız belli oldu

Canım tşkr ederim akşam atli hep 38lerdeydi hastaneye gittik damaryolu açamadılar doktor antibiyotikli serum verecekti ateşi de düşmüyordu calpol falan verdik yarım saat bekledik ateşi 37 oldu geldik gece iyşdi şükür uyutmakta zorlandım baya geç uyudu şimdi yatıyor antibiyotik verdi bakalım kullanacağız geçer inş hemen tşkr ederim

valla biz resmen kovalamaca oynuyoruz. ama gece benim uykulu halimden yararlanıyor sıpa gafil avlaniyorum
ya regl olsam sa rahatlasam. haftaya da olmazsam doktora gidecem. çok düzensiz ama biliyorum ki bu ara memeye çok düşkün o etkiliyor da olabilir yinede takiliyorum
çok sevindim canim. çok iyi yaptın bence. ama bundan sonrası için hızlı olma yavaş yavaş emin adımlar olsun hem kardeşinede firsat ver derim umarim herşey daha güzel olur
civanda yemeden kesildi. uyku da yok. anlamadim bu sefer ki diş çok zorladı çocukları. yarın babamlara geçecem 3 gun destek alayım
Eki Görüntüle 2857973

bu da kiraz sevdalısı küçük Asımcık, en son vermiyoruz diye kendini yerlere atti ama başlangıcı güzeldi.
oyyy paşa paşa. kız özlemişim paylaş arada tosunumu
uyku saatleriniz kaç dünür? bizde bugün 6ydi herhalde ama arel ilk defa 7 de uyandı gün mecbur başladı. noldu sıcaklar mi etkiledi anlayamıyorum. ama çok uykum var onu biliyorum.

Canım tabi ki araştırdık ki zaten ben sayamadım bir haftadır kaç doktora gittik konuşmaya konuşur ama harfleri kelimeleri tam çıkaramaz ve bu harf söyleyememe kalıcı oluyor genelde bu da öz güvenini zedeler ortak sonuç bu ilerisi için ameliyatın zararı yok yararı var dil bağının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…