Ya çok sevindim senin adına ne iyi olmuşSağolun kızlar sabah aradım teli kapalıydı, sonra öğlen kendisi döndü bana. Konuştuk konuşma denilirse. O ağladı ben ağladım barıştık. Sesini duymak iyi geldi gece çok kötü oldum. Allah kimsenin kalbine kin ve nefret sokmasın. Her ne olursa olsun ben kimse ile küs kalmak istemiyorum. Ve bu kişi benim kardeşim. Biz ikiz gibi büyümustuk aramızda sadece 10 ay var. Dilerim Allah'tan birdaha hiç kimse ile kırgınlık yaşamam bu bana çok zarar veriyor. İnşallah artık kirlenen sayfaları elimden geldiğince temizleyeceğim. Öpüyorum hepinizi
Evet ya akıl edemedim bakardım neyse bakalım göreceğiz nolacakKasa çevirmesi daha iyi. Bu durumda motivasyon için tartı değil mezura ile ölçü almayı öneriyorum
Ay bizimki de öyle ısırdığından diş olduğunu anlıyorum ama bir yandan da eve gelir gelmez istiyor özlüyor herhalde. Dün bütün akşam memedeydi oyun oynamadık bi yemek bi de banyoda ayrıldı
annemlerde biraz daha rahattim dunurcugum, yeğenim 16 yaşında o hep ilgilendi, kahvaltısını çabuk yapti, cay içmez derken keyifle geçirdim de burada hep bana yüklendi. az kaldı zaten, eve geçince de can sıkıntısına sarar bana muhtemelen. sonra alışır.İyi gezmeler dünürüm ayrıca kolay gelsin damadım seni çok yoruyormuş. Yalnız benim de bi gözüm korkmadı değil biz de annemlere gidicez ve orda da benzer şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Bizim de tüm dolaplar falan kilitli orda ne yapıcam diye düşünüyorum. Bi de kalabalıkta herkes birbirine güvenir çok zor birinin kesin tüm sorumluluğu alması lazım. Bahçe falan varsa çıkar belki daha iyi olur ben bahçede vakit geçiririm diye düşünüyorum orda.
aynen aynen evim evim canim evim modunda olsam da tebdili mekanda ferahlık vardır yine deİnsanın kendi evi gibisi yok işte hadi bakalım size de değişiklik olmuş deseneöp asımcığı yerimize
Ağrısı vardır annesi , gündüz bir şekilde geçiriyorlar da gece ne yapsınlar . Biz bile hasta olunca geceleri sabah olmak bilmiyor . Yavrular da işte anne kucağında rahatlıyorlar .senin damat geceleri uyuymuyorrrrrr. 2 uykuya devam. yapmazsak çıldırır zaten ama gece sanki meme démek onun için. bu ara dişten sanirim beni nerde görse gözlerinde meme görüyorum öyle peşimde bende kaçıyorumama gece kaçamıyorum
Biz de tek uyku yapıyoruz . Bugun erkenden yatmasına rağmen bu saate kadar tek uyku ile kaldık . Tek uyku yapıp da 2 saati bulsa öpüp başıma koyacağım ama yok . Gece uykumuz genel anlamda iyi ama bu bir kaç gündür gece gündüz bozuldu . Hele bugun 5:30 u görünce şok oldum9 10 arası uyuyor kuzum dün 10 da uyudu ondan önceki gün 9 da değişiyor banyo yapınca bi enerji geliyor benimkine
2. Uyku yok bizde biliyorsunuz ama gündüz 3 saat uyudu dün onun etkisi mi bilmiyorum ay 5.3ü nedir ya imam gibi kalkıyorlar
Maşallah gece uykusu düzeldi şükür gece 1 kere kalktı emmeye sonra sabah zaten erkenden uyandı
Amin canım inşallahAllah yardımcın olsun insAllah karşilasmassiniz boyle durumlarla.ama olunca da Allah güç versin canımamin
Ay Asya da yedi beni bugün dişten sanırım calpol verdim yatırdım bide yürürken düşecek gibi oldu koltuktan atıldım resmen bacağım koptu sankiAllah yardımcın olsun insAllah karşilasmassiniz boyle durumlarla.ama olunca da Allah güç versin canımamin
Bugün nasıl oldunuz canım? Çocuklar hasta olmadan büyümüyor maalesef
Ohh ne güzel haberdarısı nisan bebelerine okul da iyi gelecektir insAllah
Sarmayi en son Ali yeter artik anne sarma özledim deyip ağladığında yapmıştım.minicik bir tencere.o zaman elif daha küçüktü.meger büyüdükçe işim zorlanacakmiş da haberim yokmuşgeçen kayinvalidem yapmıştı.Ali sevindi garibim Erva da cok huysuz miz miz miz..kac gundur yedigi tek sey domates diyebilirim. Ilginc ama gercek baska bisey yemiyor.zir zir agliyor.aralarda yumurtasini veya aksam yemegini bir iki sıkıştırıyorum o da anlarsa tukuruyor ben de vardır Yaradanın bir bildigi deyip strese girmemeye çalışıyorum.
Asım ve senin icin zorlu bir süreç geciriyorsunzu anlaşılan. Maalesef cok zor baskasinin evinde bebek bakmak ya. Ben kayinvalideme iniyorum bazen.aksama geldigimde genelde gozlerim kayiyor.esim her sefer seni cok mu yoruyorlar ne bu hal diyor. Baska ev olunca cocuklari zaptetmek daha zor oluyor.
Kizlar mutludur amakim bilir nasıl egleniyorlar.hele de kuzenleri falan varsa degme keyiflerine
Sey... çenem düşmüş olabilir
Yaa ama yerim ben ervamıDaha neler neler diziyor da kitaplari dizip bir de gelip bulasik makinesinim kosesine oturup beklemesi var ki tam komedi
Yikansin da alıp gidem modunda
Ama senin sarı tulumunu severimEki Görüntüle 2857973
bu da kiraz sevdalısı küçük Asımcık, en son vermiyoruz diye kendini yerlere atti ama başlangıcı güzeldi.
Bizimki de 12 gibi yattı 1.30 gibi kalktı sonra ta 9.30 da uyudu yine emiyor şuan sıcak mı diş mi bilemedim sakat sakatuğraşıomAğrısı vardır annesi , gündüz bir şekilde geçiriyorlar da gece ne yapsınlar . Biz bile hasta olunca geceleri sabah olmak bilmiyor . Yavrular da işte anne kucağında rahatlıyorlar .
Biz de tek uyku yapıyoruz . Bugun erkenden yatmasına rağmen bu saate kadar tek uyku ile kaldık . Tek uyku yapıp da 2 saati bulsa öpüp başıma koyacağım ama yok . Gece uykumuz genel anlamda iyi ama bu bir kaç gündür gece gündüz bozuldu . Hele bugun 5:30 u görünce şok oldum
Amin canım inşallah
Maşallah damadıma çok tatlıEki Görüntüle 2857973
bu da kiraz sevdalısı küçük Asımcık, en son vermiyoruz diye kendini yerlere atti ama başlangıcı güzeldi.
Eki Görüntüle 2857973
Canım tşkr ederim akşam atli hep 38lerdeydi hastaneye gittik damaryolu açamadılar doktor antibiyotikli serum verecekti ateşi de düşmüyordu calpol falan verdik yarım saat bekledik ateşi 37 oldu geldik gece iyşdi şükür uyutmakta zorlandım baya geç uyudu şimdi yatıyor antibiyotik verdi bakalım kullanacağız geçer inş hemen tşkr ederimGecer geçer canim..eger azi dis falan patlayacaksa bigaz agrisi ile karisir.o da fena eder. Bir de gece artiyor diyorsun.iste dis gece azar. Bogaz agrisi icin odayi nemlendirmeni oneririm.yumusatir. hay Allah kuzum kıyamam cabucak sifa bul Rabbimden amin
Bademcikleri vücudundaki toksinleri atmaya çalışıyor yani vucut gorevni yapiyor. Cok stres yapma hatta şükretmek gerek. Ne guzel vucud temizleniyor.sen guzelce besle. Tavuk corbasi da sifa oluyorAllahim çabucak şifa versin
valla biz resmen kovalamaca oynuyoruz. ama gece benim uykulu halimden yararlanıyor sıpa gafil avlaniyorumKasa çevirmesi daha iyi. Bu durumda motivasyon için tartı değil mezura ile ölçü almayı öneriyorum
Ay bizimki de öyle ısırdığından diş olduğunu anlıyorum ama bir yandan da eve gelir gelmez istiyor özlüyor herhalde. Dün bütün akşam memedeydi oyun oynamadık bi yemek bi de banyoda ayrıldı
ya regl olsam sa rahatlasam. haftaya da olmazsam doktora gidecem. çok düzensiz ama biliyorum ki bu ara memeye çok düşkün o etkiliyor da olabilir yinede takiliyorumEn azından kilo almadım direk bırakırdım yoksaçabuk sıkılırım ya seninki kesinlikle regl etkisi helincim nutellayı kilo ile yemedin ya
Spora devam ama biraz daha yağ ağırlıklı yapcam leslie Başlıycam arkasına ip atlarım
çok sevindim canim. çok iyi yaptın bence. ama bundan sonrası için hızlı olma yavaş yavaş emin adımlar olsun hem kardeşinede firsat ver derimSağolun kızlar sabah aradım teli kapalıydı, sonra öğlen kendisi döndü bana. Konuştuk konuşma denilirse. O ağladı ben ağladım barıştık. Sesini duymak iyi geldi gece çok kötü oldum. Allah kimsenin kalbine kin ve nefret sokmasın. Her ne olursa olsun ben kimse ile küs kalmak istemiyorum. Ve bu kişi benim kardeşim. Biz ikiz gibi büyümustuk aramızda sadece 10 ay var. Dilerim Allah'tan birdaha hiç kimse ile kırgınlık yaşamam bu bana çok zarar veriyor. İnşallah artık kirlenen sayfaları elimden geldiğince temizleyeceğim. Öpüyorum hepinizi
civanda yemeden kesildi. uyku da yok. anlamadim bu sefer ki diş çok zorladı çocukları. yarın babamlara geçecem 3 gun destek alayımAllah yardımcın olsun insAllah karşilasmassiniz boyle durumlarla.ama olunca da Allah güç versin canımamin
Bugün nasıl oldunuz canım? Çocuklar hasta olmadan büyümüyor maalesef
Ohh ne güzel haberdarısı nisan bebelerine okul da iyi gelecektir insAllah
Sarmayi en son Ali yeter artik anne sarma özledim deyip ağladığında yapmıştım.minicik bir tencere.o zaman elif daha küçüktü.meger büyüdükçe işim zorlanacakmiş da haberim yokmuşgeçen kayinvalidem yapmıştı.Ali sevindi garibim Erva da cok huysuz miz miz miz..kac gundur yedigi tek sey domates diyebilirim. Ilginc ama gercek baska bisey yemiyor.zir zir agliyor.aralarda yumurtasini veya aksam yemegini bir iki sıkıştırıyorum o da anlarsa tukuruyor ben de vardır Yaradanın bir bildigi deyip strese girmemeye çalışıyorum.
Asım ve senin icin zorlu bir süreç geciriyorsunzu anlaşılan. Maalesef cok zor baskasinin evinde bebek bakmak ya. Ben kayinvalideme iniyorum bazen.aksama geldigimde genelde gozlerim kayiyor.esim her sefer seni cok mu yoruyorlar ne bu hal diyor. Baska ev olunca cocuklari zaptetmek daha zor oluyor.
Kizlar mutludur amakim bilir nasıl egleniyorlar.hele de kuzenleri falan varsa degme keyiflerine
Sey... çenem düşmüş olabilir
oyyy paşa paşa. kız özlemişim paylaş arada tosunumuEki Görüntüle 2857973
uyku saatleriniz kaç dünür? bizde bugün 6ydi herhalde ama arel ilk defa 7 de uyandıAğrısı vardır annesi , gündüz bir şekilde geçiriyorlar da gece ne yapsınlar . Biz bile hasta olunca geceleri sabah olmak bilmiyor . Yavrular da işte anne kucağında rahatlıyorlar .
Biz de tek uyku yapıyoruz . Bugun erkenden yatmasına rağmen bu saate kadar tek uyku ile kaldık . Tek uyku yapıp da 2 saati bulsa öpüp başıma koyacağım ama yok . Gece uykumuz genel anlamda iyi ama bu bir kaç gündür gece gündüz bozuldu . Hele bugun 5:30 u görünce şok oldum
Amin canım inşallah
şurup vermedi mi canim ? biz bitkisel bir şurupvardı onu kullanıyorduk hepKızlar ya öksürüğe ne iyi gelir
aminMusmutlu persembeler olsun
Artık haftasonu gelsin ve hiç bitmesin
Dün ara ara öksürüyordu söyledim Ama vermedi bir şey bugün baya öksürüyorşurup vermedi mi canim ? biz bitkisel bir şurupvardı onu kullanıyorduk hep
amingerçi eşimle 4 gun ayrı olacaz zaten bi de haftasonu bitmesin dedim
Canım tabi ki araştırdık ki zaten ben sayamadım bir haftadır kaç doktora gittikkizlar karman çorman uzun bir alıntı oldu ama kusura bakmayin
Dünürüm dürüst birer evlat eş anne baba olsunlar evlatlarımız .amiinn
Aslicim merakimdan soruyorum. iyice arastirdiniz mi? Dil bagi aldirmanin gelecekte bir zararı var midir? Ne kararını kesiyorlar?Aliyi kendi doktorumuz değil baska bir doktor farketti.farketttiginde 2 yasindaydi.sanki elif de yok gibi ama emin de olamıyorum.cunku dil gelişimi geri gibi.
Geçmiş olsun canım.bugun nasil duru prenses? Bizim de oluyor oyle.sonra bi bakıyorum dis geliyor.4 5 gun sürüyor
Sizin adınıza cok sevindim canim.ben de bu yaz baslatacagim.niyetim daha kış başında baslatmaktı ama eşim korona diye diye yedi beni.sen öğretirsin ne gerekirse dedi.ama iste oyle olmuyor. Okul baska oluyor. Cocuklar baska ortam baska.iiyi geliyor cocuklara.naacizane tavsiyem tuvalet olayini oturtmadan baslamayin.eger okulda kacirirsa zor oluyor okula uyum saglamasi.
Deme yabizim de hep oluyor..takip edemiyorum artık doğa tesekkur ederim bilgi verdigin icin canım.unutmamissin
Teşekkürler canımmipek de kardes sahibi olsun insAllah
Ayy canım..okurken fena oldum..ama dusmesinden ziyade senin öyle olmana.Artik bir annesin.soguk kanli olmaya çalış .alış böyle durumlara..maalesef hep oluyor ikinize de kıyamam .güzel gozlu Senama çok nazar degiyor ya
Oy oyy Karya yandi sandim.ama şükür oyle olmamis.esine de gecmis olsun canim.eger cayi sicak seviyorsaniz termos öneririm.biz 1 cocuklu iken termos kullanirdik. Cocuklar 2 olunca cay corba hep mutfaktayizAllah korusun yavrularimizi.acılarini yasatmasin bize
Oyy nasıl bir mesaj oldu bu böyle. Gecmis olsun diye diye indim aşağısize de geçmiş olsun canim.acaba terleyip usutuyor olabilir mi? Veya gece sıcak diye biri evde cam acarsa o da çarpar Zarayi.maalesef yazın da zorlugu bu oluyor.eger hava gece de sicaksa sorun yok ama degilse; gece sicak eve disardan buz gibi hava dolunca cocuklar cok kötü hastalanıyor
İhlamur öneririmcanim.limonlu ihlamur sifa olacaktir. Limon iltihabi söker.vucudu temizler.atesi düşürür.ama kesikten 10 15 dk sonra etkisi azalır.ihlamur da bakteri ve virusu temizler terletir rahatlatır.