2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
N Nehir8077 senin adına sevindim gerçekten . Ben de kimse ile küs kalamıyorum . Kaynanama çok kızgınım , o kadar hakaret yedim ama dayanamadım yine aradım kandilde, arkasına anneler gününde aradım bayramlarını da kutladım ama daha da aramam . Doğru düzgün arayıp halimi hatrımı sormuş insan değiller 7 yıldır . Toplasan bir elin parmağını geçmez aradıkları . Çok zoruma gidiyor ama üstüme düşeni yaptığımı düşünüyorum , gerisini de Allah’a havale ettim . Bakalım yaz geliyor yine gidelim diyecek eşim 😑
Anladım canım üzme kendini, hele kayınvalide için hiç üzme. Emin ol bazen ne yaparsan yap, olmadimi olmuyor. Tek taraflı istediğin kadar çaba göster. Ben bu kayinvalideleri anlamış değilim. Bizimkilerde hiç utanmıyor, bir aydır ne zaman arasalar, veya kapıdan gorumce uğrasa 3 cuyu yap diyip duruyor lar. Sanki kendileri bakıyor. Yahu 40 yaşındayım 2 tane küçücük, bakımı kolaymis gibi. Neymis çok küçük çocuk sevesileri varmış. Çok küçük çocuk ortalama 5 kilo al kız 10 kilo ne farkı var. Alın onu sevin. Ben anladım beter olayım istemiyorlarsa bende hiçim. Gelin kizimizdir derler eziyet çeksin isterler. O yuZden hiç takılma ne yaparsa yapsınlar.

Dün ara ara öksürüyordu söyledim Ama vermedi bir şey bugün baya öksürüyor
bisolnatur kullanmıştık canim biz bitkisel zaten yazdirilmiyor onu al istersen
Kızlar yarın 1 de ameliyat oluyor Haydo dua edin bize🙏
Allah şifa versin güzel sonuçlansın inşallah canim🙏
Anladım canım üzme kendini, hele kayınvalide için hiç üzme. Emin ol bazen ne yaparsan yap, olmadimi olmuyor. Tek taraflı istediğin kadar çaba göster. Ben bu kayinvalideleri anlamış değilim. Bizimkilerde hiç utanmıyor, bir aydır ne zaman arasalar, veya kapıdan gorumce uğrasa 3 cuyu yap diyip duruyor lar. Sanki kendileri bakıyor. Yahu 40 yaşındayım 2 tane küçücük, bakımı kolaymis gibi. Neymis çok küçük çocuk sevesileri varmış. Çok küçük çocuk ortalama 5 kilo al kız 10 kilo ne farkı var. Alın onu sevin. Ben anladım beter olayım istemiyorlarsa bende hiçim. Gelin kizimizdir derler eziyet çeksin isterler. O yuZden hiç takılma ne yaparsa yapsınlar.
benim kv de istiyordu. bunlar buyur 40indan sonra bi tane daha yaparsın dedi ayyy daha civan yeni doğmuştu bi yükseldim söz verdirdim bidaha bunun lafını etme diye 🙈 kendisinin 2 çocuğu var 3. 'yu istemiş ama kb yok demiş maddi durumlardan ötürü. şimdi bana kim derse topu görümceme atıyorum o yapacak merak etmeyin diyorum 😁 tek sorun daha bekar olması 🤣🤣

uyku saatleriniz kaç dünür? bizde bugün 6ydi herhalde ama arel ilk defa 7 de uyandı 😫 gün mecbur başladı. noldu sıcaklar mi etkiledi anlayamıyorum. ama çok uykum var onu biliyorum.
Akşam 8:30 -9:00 arası uyuyor . Sabah da genelde 7-8 arası uyanıyordu . Gündüz de en fazla bir buçuk saat uykumuz. Onu da öğlen 1 -2 arası yapıyor . Ama şu düştüğü günden beri bir dengesiziz . Burnunun üstüne düştü kanamıştı . Götürmedik doktora . Burnuna sf filan uyguladım ama tıkalı gibi hala açılmadı bir türlü. Bugun uykumuz güzeldi . Sabah bir 4:10, 4:30,5,5:30 saatlerinde kalktık , korktum dünkü gibi uyumayacak diye ama geri uyudu ve 9 a geliyordu uyandığında 🙈 gündüz uykusundan önce parka çıkardık öğlen de 2 saat uyudu ben şok 😬 her gün böyle uyuşa .
hiç takılma ne yaparsa yapsınlar.
Ben kimle olursa olsun çok takılıyorum maalesef . ve hayatımda kimseye karşı bu kadar öfkelendiğimi de hatırlamıyorum . Düşünerek de hep kendimi üzüyorum . Zoruma gidiyor , kaldıramadım sanırım son yaşadıklarımı . Hiç görmedim ki ben ailemde öyle şeyler . Kabullenemiyorum işte ne bilim

Akşam 8:30 -9:00 arası uyuyor . Sabah da genelde 7-8 arası uyanıyordu . Gündüz de en fazla bir buçuk saat uykumuz. Onu da öğlen 1 -2 arası yapıyor . Ama şu düştüğü günden beri bir dengesiziz . Burnunun üstüne düştü kanamıştı . Götürmedik doktora . Burnuna sf filan uyguladım ama tıkalı gibi hala açılmadı bir türlü. Bugun uykumuz güzeldi . Sabah bir 4:10, 4:30,5,5:30 saatlerinde kalktık , korktum dünkü gibi uyumayacak diye ama geri uyudu ve 9 a geliyordu uyandığında 🙈 gündüz uykusundan önce parka çıkardık öğlen de 2 saat uyudu ben şok 😬 her gün böyle uyuşa .

Ben kimle olursa olsun çok takılıyorum maalesef . ve hayatımda kimseye karşı bu kadar öfkelendiğimi de hatırlamıyorum . Düşünerek de hep kendimi üzüyorum . Zoruma gidiyor , kaldıramadım sanırım son yaşadıklarımı . Hiç görmedim ki ben ailemde öyle şeyler . Kabullenemiyorum işte ne bilim
Kendine yapıyorsun ekmeklerine yağ sürüyorsun. Şöyle düşün karşındakiler seni düşünüyormu. Düşünseler su stresi yasamaman için, içlerinden gelmese de yalandan ararlar yanında olurlar. Bu kadara bile tenezzül etmeyen insanları aklıma bile getirmem. Formaliteden görüşürüm. Esimlede inadına iyi olurum mutlulugumu gözlerine sokarak rahatsız ederim. Kafama taktikca ne degisiyorki, sen mutsuz olursun kimseye birşey olmaz.

bisolnatur kullanmıştık canim biz bitkisel zaten yazdirilmiyor onu al istersen

Allah şifa versin güzel sonuçlansın inşallah canim🙏

benim kv de istiyordu. bunlar buyur 40indan sonra bi tane daha yaparsın dedi ayyy daha civan yeni doğmuştu bi yükseldim söz verdirdim bidaha bunun lafını etme diye 🙈 kendisinin 2 çocuğu var 3. 'yu istemiş ama kb yok demiş maddi durumlardan ötürü. şimdi bana kim derse topu görümceme atıyorum o yapacak merak etmeyin diyorum 😁 tek sorun daha bekar olması 🤣🤣
Senin kv kötü niyetle istemiyor, azdan çoktan yardımcı oluyor. Benim çocuklarımı bir kere doyurmus, bir kere bezini açmış insan değil. Temiz bir kalple istediğini düşünmüyorum. Gerçi iyi niyetle de istese yardım edicem bile dese, Allah olmayana isteyene versin. Benimkilerde sağlıklı ömür versin.

Yahu ben milletin aile bakanı gibi her boka karışmasını anlamıyorum ne ayıp şey çocuk yap demek birine kime ne istersem hiç yapmam Aaa 🙄 utanmasalar yatakodasına gelip şöyle daha kolay çocuk olur diyecekler 😂

Kızlar ya Zara yine hastalandı boğazı dolmuş dün gece 5 te uyudu 8 de kalktık hastan gittk ilaç verdi ama son 1,5-2 aydır 3. Antibiyotik kullanımı olacak çok canım sıkıldı ya bizim buralar da baya ısındı ama hala hiç tişört giydirmedim o kadar dikkat ediyorum hasta olmasın diye ama yine hastalanıyor
Bu arada Kızlar bende yavaş yavaş tuvalete alıştıracağım şimdilik kakasını yapınca kaka diyor yeni öğrettim ve bezini tutuyor böyle böyle 1,5 yaşa kadar alıştırmayı hedefliyorum
Kuzucum ya çok geçmiş olsun umarım daha iyidir. 💕
sorma sekerimparem olacaktım kus uzmanı ama çabuk ucuverdi bizim ebabilcik,

memlekete kaçtık biz, yollar açılınca, annemlere geçtik önce, şimdi kayinvalidemlerdeyiz, benim eğlence faslım bitti, şimdi deplasmandayim anlayacağın.

Asimcigin huyu cok değişti, sürekli ağlama zirlama peşinde. bizim evde mutfak dolapları kilitli, zararlı hiçbir şey ortalıkta degil, camlarda cocuk kilidi vs buralar oyle olmayınca surekli müdahale halindeyiz, kısıtlanmış hissediyor daha cok, ben de hep peşindeyim mecbur, kuzu gibi güdüyorum onu.

hic bir is yapmadığım halde daha cok yoruluyorum. geçen ne olur biraz uyusa da ben de sizinle sarma yapsam diye söyleniyordum ablalarima, terapi gibi, sürekli ic koy sar, hem sohbet muhabbet gırla gitsin. cok eğlenceli. oyle istez okuyorum ama pek yazamıyorum. hepinizi öpüyorum çok
Oo dilzarım hava değişimi iyidir canım çocuklara da size de ailelerimize de çok iyi gelmiştir eminim. Evde ki gibi olmuyor hiç birsey tabi düzen bozuluyor olsun eve gidince düzelir tekrar.
Kalbim patliyacak uykudan kabusla uyandım. Kardeşimi gördüm ne kadar küs olsakta, onlara birşey olsa ben mahvolur muşum. Allah'ım bana artık hiç acı gösterme ne olur. Aramayip aramayip bu saatte arayamamda, hiç bir yere sigamiyorum. İnşallah iyidir ben bu rüyadan çok etkilendim, ilk isim sabah ariyacagim barisicam. Çok daraldim herkes uyuyor, sanki hayatta tek kalmış gibi hissediyorum, korkudan evin içinde bile dolasamiyorum.
Canım ya okuyunca bile derinden hissettim sıkıntını Rabbim yüreğine İnşirah ferahlığı versin inş.
Sağolun kızlar sabah aradım teli kapalıydı, sonra öğlen kendisi döndü bana. Konuştuk konuşma denilirse. O ağladı ben ağladım barıştık. Sesini duymak iyi geldi gece çok kötü oldum. Allah kimsenin kalbine kin ve nefret sokmasın. Her ne olursa olsun ben kimse ile küs kalmak istemiyorum. Ve bu kişi benim kardeşim. Biz ikiz gibi büyümustuk aramızda sadece 10 ay var. Dilerim Allah'tan birdaha hiç kimse ile kırgınlık yaşamam bu bana çok zarar veriyor. İnşallah artık kirlenen sayfaları elimden geldiğince temizleyeceğim. Öpüyorum hepinizi 😘
Ayy nasıl sevindim rahatlamışsındır biraz da olsa. O hissi çok iyi biliyorum ana baba yoksa tüm dünya yanında olsada boşlukta kimsesi yokmuş gibi oluyor insan ama şükür ki evlatların eşin var
Allah yardımcın olsun insAllah karşilasmassiniz boyle durumlarla.ama olunca da Allah güç versin canım💕 amin🤲

Bugün nasıl oldunuz canım? Çocuklar hasta olmadan büyümüyor maalesef

Ohh ne güzel haber 😇🥰 darısı nisan bebelerine😁 okul da iyi gelecektir insAllah 🥰

Sarmayi en son Ali yeter artik anne sarma özledim deyip ağladığında yapmıştım.minicik bir tencere.o zaman elif daha küçüktü.meger büyüdükçe işim zorlanacakmiş da haberim yokmuş 🙄 geçen kayinvalidem yapmıştı.Ali sevindi garibim😊 Erva da cok huysuz :KK43: miz miz miz..kac gundur yedigi tek sey domates diyebilirim. Ilginc ama gercek🙄 baska bisey yemiyor.zir zir agliyor.aralarda yumurtasini veya aksam yemegini bir iki sıkıştırıyorum o da anlarsa tukuruyor 🥴 ben de vardır Yaradanın bir bildigi deyip strese girmemeye çalışıyorum.
Asım ve senin icin zorlu bir süreç geciriyorsunzu anlaşılan. Maalesef cok zor baskasinin evinde bebek bakmak ya. Ben kayinvalideme iniyorum bazen.aksama geldigimde genelde gozlerim kayiyor.esim her sefer seni cok mu yoruyorlar ne bu hal diyor. Baska ev olunca cocuklari zaptetmek daha zor oluyor.
Kizlar mutludur ama 😇🥰 kim bilir nasıl egleniyorlar.hele de kuzenleri falan varsa 🥰 degme keyiflerine 🥰
Sey... çenem düşmüş olabilir😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤐
Alicim güzel yüreklim Zeynebim de sarmayı çok çok sever ve sarmayı da öğrendi hadi iyisin😉💕
Eki Görüntüle 2857973

bu da kiraz sevdalısı küçük Asımcık, en son vermiyoruz diye kendini yerlere atti ama başlangıcı güzeldi.
Kirazlardan önce o yanaklar o eller yemelik🥰💕
Canım tşkr ederim akşam atli hep 38lerdeydi hastaneye gittik damaryolu açamadılar doktor antibiyotikli serum verecekti ateşi de düşmüyordu calpol falan verdik yarım saat bekledik ateşi 37 oldu geldik gece iyşdi şükür uyutmakta zorlandım baya geç uyudu şimdi yatıyor antibiyotik verdi bakalım kullanacağız geçer inş hemen tşkr ederim
Hay Allah ya yavrular hasta olmasın bir an önce iyileşsin hanımağamız🥰
Kızlar yarın 1 de ameliyat oluyor Haydo dua edin bize🙏
Canım şimdiden geçmişler olsun şifalı olsun inş kolay geçer dualarım sizinle 🥰💕

Yahu ben milletin aile bakanı gibi her boka karışmasını anlamıyorum ne ayıp şey çocuk yap demek birine kime ne istersem hiç yapmam Aaa 🙄 utanmasalar yatakodasına gelip şöyle daha kolay çocuk olur diyecekler 😂
Aynen öyle ya ne ayıp ki ne ayıp belki olmuyor belki tedavi görüyorlar belki henüz hazır hissetmiyorlar yok canım illa sorulacak yeni evliysen çocuk yok mu, ne zaman düşünüyorsunuz, 1 tane varsa ikinci yorumları ne zaman ne zaman ikinci varsa da kurtulamıyorsun ille 3. de sorulacak🤬

Aynen öyle ya ne ayıp ki ne ayıp belki olmuyor belki tedavi görüyorlar belki henüz hazır hissetmiyorlar yok canım illa sorulacak yeni evliysen çocuk yok mu, ne zaman düşünüyorsunuz, 1 tane varsa ikinci yorumları ne zaman ne zaman ikinci varsa da kurtulamıyorsun ille 3. de sorulacak🤬
Banada ikinciyide peşine yap aradan çıksın diyorlar çocuk öle yapılıp aradan cikicak birşey mi 😂

Bitmez sorular 3 te olsa insanlar başka birşey bulurlar. Ben duymuyorum biraz bu rahatsız ediyor sanırım, duyuruna kadar soyliyecekler.

Banada ikinciyide peşine yap aradan çıksın diyorlar çocuk öle yapılıp aradan cikicak birşey mi 😂
Yok kız ne aradan çıkması hangi kafayla söylüyorlarsa, yaşı kaç olursa olsun hepsinin farklı farklı uğraşı bakımı geleceği var. Hepsini hazırlamak çok zor, maddi manevi imkanı olan, istiyorlarsa tabiki yapsın. Ama benim maddi gücümde, enerjim de yok.

aradan sen çıkıyorsun canim 🙈 bak bana verdim istifamı evdeyim. aradan kilolar gidiyor koşturmaktan. psikoloji gidiyor yetememekten yetisememekten. ömür gidiyor.
iyi yani da var elbet. şu anda bile arkadaş. eğleniyorlar mutlular. hayat boyu belki de en yakını olacak 1bucuk yaş ara olduğu için. ama gel gör ki toz pembe değil.
ama yatılı yardımcın bakicin olsun yap istiyorsan.desteksiz aradan çıkanlar listesi yukarida😒

Helinnnnn Helinnnnn canım Arel başladımı kreşe. Ben bir şey soracaktım. Umutu oyun saatine vereyim dedim günde 1 buçuk saat, fiyatlar hakkında fikrin varmı. Bana çok geldi çok yakın bir yer. Servis 400 hadi servise vermiyim, kreş 1500 istedi normal mi bu bana çok geldi.

aradan sen çıkıyorsun canim 🙈 bak bana verdim istifamı evdeyim. aradan kilolar gidiyor koşturmaktan. psikoloji gidiyor yetememekten yetisememekten. ömür gidiyor.
iyi yani da var elbet. şu anda bile arkadaş. eğleniyorlar mutlular. hayat boyu belki de en yakını olacak 1bucuk yaş ara olduğu için. ama gel gör ki toz pembe değil.
ama yatılı yardımcın bakicin olsun yap istiyorsan.desteksiz aradan çıkanlar listesi yukarida😒
Bu iyiydi aradan sen çıkıyorsun. Gerçekten öyle

X