2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynen öyle ya ne ayıp ki ne ayıp belki olmuyor belki tedavi görüyorlar belki henüz hazır hissetmiyorlar yok canım illa sorulacak yeni evliysen çocuk yok mu, ne zaman düşünüyorsunuz, 1 tane varsa ikinci yorumları ne zaman ne zaman ikinci varsa da kurtulamıyorsun ille 3. de sorulacak🤬
Aslında dolardan soranlaron maksadı belli olmuyor mu diye deşelemek mutlu oluyor sanki millet 🙄 ben kimse sormasın diye 2 sene düşünmüyoruz demiştim çocuk ağızlarını direk kapatmıştım
Şimdi başka yapmıycaz diyorum kb diyorki Aaa ben tek kardeşim kardeşiz olur mu olmasın mı bi küçük haydar 😂😂😂 sanki oğlum olsa haydar kocam adını🤪 bak ablanlara hepsinin 2 tane diyor ablanlar dediği de görümcelerim bende dedim ki bana en başta yapma başka diyen onlar deli misin bir yeter diyor hepsi dedim😂😂😂

Banada ikinciyide peşine yap aradan çıksın diyorlar çocuk öle yapılıp aradan cikicak birşey mi 😂
Evet bi de o var neden ben çocuğumu sizin anlamsız düşünceniz için kendi isteğimle göre büyütemiyorum ha olur kabulüm tabş ki benim bebeğim ama benim bakacağım cefasını kendi başıma çekeceğim sefasını da kendim süreceğim çocuğu kendi isteğimle yapmak isterim 😂😂😂

Bitmez sorular 3 te olsa insanlar başka birşey bulurlar. Ben duymuyorum biraz bu rahatsız ediyor sanırım, duyuruna kadar soyliyecekler.
3 olunca da aaa 3 mu ne cesaret, ben asla düşünmem bu devirde 3 cocuk zor vs diyorlar yani diyecek laf buluyorlar baharcigim. amaaaan cok da tinnn

Hiç umursamamaları da daha çok zoruma gidiyor işte. Hayret ediyorum . Ve daha çok sinirleniyorum . Eşim onlarla konuşurken bile kalbim çarpıyor vallahi . Keşke başarabilsem umursamamayı
Esin onlarla konuşurken tabiki ailesi olduğu için, gayet normal konuşuyordur. Sende ister istemez eşine karşı dolarsın, çünkü onları umursuyorsun. Ne olsa gözüne batar anlıyorum seni. Başarırsın zamanla çok gençsin, ama tabi bunu gençliğini harcamadan basarsan tadından yenmez. Hayatta en değerli mız kendi bedenimiz kendi sağlığımız, sonra evlatlarımız. Sağlıklı mutlu anne ile yaşayan çocuklar, ileride daha başarılı özgüvenli olurlar. Bence bunu sena için basarmalisin. Sena dile gelse ah be anne degermi uzulmene derdi. Az daha sabret ben seni sevgimle ilgimle bogacağim anne derdi.

3 olunca da aaa 3 mu ne cesaret, ben asla düşünmem bu devirde 3 cocuk zor vs diyorlar yani diyecek laf buluyorlar baharcigim. amaaaan cok da tinnn
Dilzarcim şaka gibi 3 olunca başka birşey bulurlar diye düşünmüştüm ama,aklıma gelmedi, tam tersini söyledikleri ayip yahu. Demekki neymiş ne yaşarsak kendimiz için yaşamalıyız. Millet susmaz en guzelini yapıyorsun gerçekten tın

Selam kızlar
Aslihaydo Aslihaydo geçmiş olsun canım umarım güzel sıkıntısız geçmiştir.
Zeyay1420 Zeyay1420 canım sormuşsun 🥰🥰 okudum ama yazamadım. Enerjim mi, modum mu düşük bu ara Göktuğ canı sağolsun çok yoruyor azı dişin birini patlatmış şükür. Sabah çok erken kalkıyor gün bitmek bilmiyor bana🙄
SonsuzUmut SonsuzUmut geçmiş olsun Zara hastalanmış nasıl şimdi biraz daha iyi mi

Benim oğlan iyice dilli düdük oldu herşeyi söylüyor papağan modunda geziyor evde. Kakasını da yaparken söylüyordu bugün yapmadan da söyledi💃 en azından kakasına oturtmaya mı başlasam yavaştan diyorum. Ben doğduğundan beri kaka yaparken diyordum kaka mı yaptın kaka mı yapıyorsun vs diye diye artık söylüyor bakalım bir cesaret gösterirsen başlarım belki.
Bir ara hiç yemek yemek istemiyordu azılar fena şişmiş alttakiler. Üstten birini patlatmış şükür sabahtan beri daha az ağladı. Babammm Babammm diye geziyor babasının arkasında evde🤣🤣 döttuu diye adını da öğretmiş babası döttuuuu 🤣🤣🤣

Benim oğlan iyice dilli düdük oldu herşeyi söylüyor papağan modunda geziyor evde. Kakasını da yaparken söylüyordu bugün yapmadan da söyledi💃 en azından kakasına oturtmaya mı başlasam yavaştan diyorum. Ben doğduğundan beri kaka yaparken diyordum kaka mı yaptın kaka mı yapıyorsun vs diye diye artık söylüyor bakalım bir cesaret gösterirsen başlarım belki.
Bir ara hiç yemek yemek istemiyordu azılar fena şişmiş alttakiler. Üstten birini patlatmış şükür sabahtan beri daha az ağladı. Babammm Babammm diye geziyor babasının arkasında evde🤣🤣 döttuu diye adını da öğretmiş babası döttuuuu 🤣🤣🤣
Ay maşallah bizim ayak önde şuan dilde bazen tekrar ediyor 😂😂 ama inanılmaz akıllandılar maşallah sabah hadi kitabını getir örümcek napıyor Du bakalım dedim gitti hayvanı olan kitabını çekmeceden aldı geldi 🥰🥰🥰
Ya maşallah göktuğ a demek her şeyi söylüyor çat pat yerim o ağzı ❣️ erken dilleneceği belliydi zaten

Ay maşallah bizim ayak önde şuan dilde bazen tekrar ediyor 😂😂 ama inanılmaz akıllandılar maşallah sabah hadi kitabını getir örümcek napıyor Du bakalım dedim gitti hayvanı olan kitabını çekmeceden aldı geldi 🥰🥰🥰
Ya maşallah göktuğ a demek her şeyi söylüyor çat pat yerim o ağzı ❣️ erken dilleneceği belliydi zaten
Yaa herşeyi anlıyorlar herşeyi🥰 yürümeyi öğrenme aşamasında dediğin gibi dil gelişimi yerinde sayıyordu şu son 1 ayda epey ilerledi. Kitap getir okuyalım diyorum koşup getiriyor hem de hep aynısını🤪 okuyup kapatıp kooyy koyyy diyor götürüp koyuyor🤭

Esin onlarla konuşurken tabiki ailesi olduğu için, gayet normal konuşuyordur. Sende ister istemez eşine karşı dolarsın, çünkü onları umursuyorsun. Ne olsa gözüne batar anlıyorum seni.
Ahan da durumu özetlemişsin . En can alıcı noktası zaten eşime karşı dolmam . Valla çok dua ediyorum Allah ım kalbime ferahlık ver onlara karşı diye ama aşamıyorum. Hayırlısı inşallah zaman ilacı olur bu durumun.

misskokulumm misskokulumm ben de en azından tuvalete oturtmaya başlayım diyorum. Şok a pilsan ın eğitici klozeti gelmiş onu mu alsam . Fiyat olarak da internete göre çok uygun yarı yarıya nerdeyse . Ne diyorsunuz siz tecrübeli anneler , normal bir lazımlık mı yoksa klozet mi , yoksa klozet adaptörü mü

X