2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kalbim patliyacak uykudan kabusla uyandım. Kardeşimi gördüm ne kadar küs olsakta, onlara birşey olsa ben mahvolur muşum. Allah'ım bana artık hiç acı gösterme ne olur. Aramayip aramayip bu saatte arayamamda, hiç bir yere sigamiyorum. İnşallah iyidir ben bu rüyadan çok etkilendim, ilk isim sabah ariyacagim barisicam. Çok daraldim herkes uyuyor, sanki hayatta tek kalmış gibi hissediyorum, korkudan evin içinde bile dolasamiyorum.
Canım benim vesile olur belki barışmanıza ne diyim hayırdır inşalllah

Kalppare Kalppare Tesekkur ederim canlarım 😚

Yaa geçmiş olsun acaba birinden mi bulaştı yada terliyor usutuyor canim gece flan.

Ayy kuzum ya gecer insallah hemen şimdi nasil oldu ?

N Nehir8077 hayir olsun canım.
Saat 5 de uyudu canım boğazı ağrıyor ağrqyınca ağlıyor ağlayınca öksürüyor üstüste olunca daha çok ağlıyor bu döngü 5 r kadar. Sürdü öksüro Yoktu normalde biraz balgam var dedimişti doktor sadece bakalım uyuyor şimdi duruma göre hastaneye götüreceğim

Kalbim patliyacak uykudan kabusla uyandım. Kardeşimi gördüm ne kadar küs olsakta, onlara birşey olsa ben mahvolur muşum. Allah'ım bana artık hiç acı gösterme ne olur. Aramayip aramayip bu saatte arayamamda, hiç bir yere sigamiyorum. İnşallah iyidir ben bu rüyadan çok etkilendim, ilk isim sabah ariyacagim barisicam. Çok daraldim herkes uyuyor, sanki hayatta tek kalmış gibi hissediyorum, korkudan evin içinde bile dolasamiyorum.
Rüyaların tersi Çıkarmışkötü rüyaysa , iyi çıkar inş İyiye yor canım bu vesile ile de barışımış olacaksınız inş

sorma sekerimparem olacaktım kus uzmanı ama çabuk ucuverdi bizim ebabilcik,

memlekete kaçtık biz, yollar açılınca, annemlere geçtik önce, şimdi kayinvalidemlerdeyiz, benim eğlence faslım bitti, şimdi deplasmandayim anlayacağın.

Asimcigin huyu cok değişti, sürekli ağlama zirlama peşinde. bizim evde mutfak dolapları kilitli, zararlı hiçbir şey ortalıkta degil, camlarda cocuk kilidi vs buralar oyle olmayınca surekli müdahale halindeyiz, kısıtlanmış hissediyor daha cok, ben de hep peşindeyim mecbur, kuzu gibi güdüyorum onu.

hic bir is yapmadığım halde daha cok yoruluyorum. geçen ne olur biraz uyusa da ben de sizinle sarma yapsam diye söyleniyordum ablalarima, terapi gibi, sürekli ic koy sar, hem sohbet muhabbet gırla gitsin. cok eğlenceli. oyle istez okuyorum ama pek yazamıyorum. hepinizi öpüyorum çok
İyi gezmeler dünürüm ayrıca kolay gelsin damadım seni çok yoruyormuş. Yalnız benim de bi gözüm korkmadı değil biz de annemlere gidicez ve orda da benzer şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Bizim de tüm dolaplar falan kilitli orda ne yapıcam diye düşünüyorum. Bi de kalabalıkta herkes birbirine güvenir çok zor birinin kesin tüm sorumluluğu alması lazım. Bahçe falan varsa çıkar belki daha iyi olur ben bahçede vakit geçiririm diye düşünüyorum orda.

Kızlar benşm kızım gece uykusu şükür iyiye gitti 1 ya da 2 kere uyanıyor artık ama bu sefer de dinlendiği için erken de hava aydınlanınca 5.30 6 gibi kalkmaya başladı ben hala geç yatıyorum olan yine bana oldu 😂😂😂
Bugün tartı günümdü 200 gr vermişim ya aç gezip nasıl oldu anlamadım sporla kasa çevirdim sanırım çünkü bedenimde incelme hissediyorum daha çok yağ yakma sporu yapmam lazım galiba 🙄 insan en kötü 1 kilo bekliyordu şoklar geçirdim 🤪🤪🤪

Kızlar benşm kızım gece uykusu şükür iyiye gitti 1 ya da 2 kere uyanıyor artık ama bu sefer de dinlendiği için erken de hava aydınlanınca 5.30 6 gibi kalkmaya başladı ben hala geç yatıyorum olan yine bana oldu 😂😂😂
Bugün tartı günümdü 200 gr vermişim ya aç gezip nasıl oldu anlamadım sporla kasa çevirdim sanırım çünkü bedenimde incelme hissediyorum daha çok yağ yakma sporu yapmam lazım galiba 🙄 insan en kötü 1 kilo bekliyordu şoklar geçirdim 🤪🤪🤪
Kaçta yatıyor canım Asya ? Biz de bugun 5:30 da uyandık . Sabah beri gergin gergin dolanıyorum , malum alışkın değiliz biz 🤣. Şükür ki bayıldı iki gündür uykuları güzel değildi ne gece ne gündüz . İnşallah ikinci uykuyu da yapar amin 🙏 Asya ya da kocaman bir maşallah de annesi , daha güzel olur inşallah .

Kızlar ya şaka gibi 14.00 uyandı 17.00 gibi 20 dk uyudu ve o zamandan beri uyanık ağlıyor hiç durmadan 24.00den bu yana haykırıyor resmen bir şey olacak baygınlık geçirecek diye korkuyorum şimdi ayağımda biraz sakinledi uyuyacak gibi ama uyuyup. Sıçratıp uyanıyor işk defa böyle bir şey oldu ne olabilir ki doktor boğazı ağrıyor dedi sadece ateş yok bu gece
kıyamam ya ağrısı çok uyutmuyor olabilir.cok geçmiş olsun canim. inşallah şimdi daha iyidir hanım agamiz🙏
umarım barismissindir 🙏 çok şey yaşadın ama kardes iste. sürekli gorusemesende küs kalmamak daha iyi. siz ayni karında buyudunuz di mi 😊 insallah sana iyi gelir bu durum insallahh
ben de kilo almışım 🤣 nutellanin sonu işte. bi de regl olamıyorum bugün 45. gün. hep bi acaba hissiyatı da oluyor ama yohhh ya diyorum 😜 kas olması daha iyi jade böyle devam

Kaçta yatıyor canım Asya ? Biz de bugun 5:30 da uyandık . Sabah beri gergin gergin dolanıyorum , malum alışkın değiliz biz 🤣. Şükür ki bayıldı iki gündür uykuları güzel değildi ne gece ne gündüz . İnşallah ikinci uykuyu da yapar amin 🙏 Asya ya da kocaman bir maşallah de annesi , daha güzel olur inşallah .
senin damat geceleri uyuymuyorrrrrr. 2 uykuya devam. yapmazsak çıldırır zaten ama gece sanki meme démek onun için. bu ara dişten sanirim beni nerde görse gözlerinde meme görüyorum öyle peşimde bende kaçıyorum 😁 ama gece kaçamıyorum 😒

9 10 arası uyuyor kuzum dün 10 da uyudu ondan önceki gün 9 da değişiyor banyo yapınca bi enerji geliyor benimkine 😂
2. Uyku yok bizde biliyorsunuz ama gündüz 3 saat uyudu dün onun etkisi mi bilmiyorum ay 5.3ü nedir ya imam gibi kalkıyorlar
Maşallah gece uykusu düzeldi şükür gece 1 kere kalktı emmeye sonra sabah zaten erkenden uyandı 😊

kıyamam ya ağrısı çok uyutmuyor olabilir.cok geçmiş olsun canim. inşallah şimdi daha iyidir hanım agamiz🙏
umarım barismissindir 🙏 çok şey yaşadın ama kardes iste. sürekli gorusemesende küs kalmamak daha iyi. siz ayni karında buyudunuz di mi 😊 insallah sana iyi gelir bu durum insallahh
ben de kilo almışım 🤣 nutellanin sonu işte. bi de regl olamıyorum bugün 45. gün. hep bi acaba hissiyatı da oluyor ama yohhh ya diyorum 😜 kas olması daha iyi jade böyle devam
En azından kilo almadım direk bırakırdım yoksa 😂 çabuk sıkılırım 🤪 ya seninki kesinlikle regl etkisi helincim nutellayı kilo ile yemedin ya 😂
Spora devam ama biraz daha yağ ağırlıklı yapcam leslie Başlıycam arkasına ip atlarım

Sağolun kızlar sabah aradım teli kapalıydı, sonra öğlen kendisi döndü bana. Konuştuk konuşma denilirse. O ağladı ben ağladım barıştık. Sesini duymak iyi geldi gece çok kötü oldum. Allah kimsenin kalbine kin ve nefret sokmasın. Her ne olursa olsun ben kimse ile küs kalmak istemiyorum. Ve bu kişi benim kardeşim. Biz ikiz gibi büyümustuk aramızda sadece 10 ay var. Dilerim Allah'tan birdaha hiç kimse ile kırgınlık yaşamam bu bana çok zarar veriyor. İnşallah artık kirlenen sayfaları elimden geldiğince temizleyeceğim. Öpüyorum hepinizi 😘

Kasa çevirmesi daha iyi. Bu durumda motivasyon için tartı değil mezura ile ölçü almayı öneriyorum 😊😊
senin damat geceleri uyuymuyorrrrrr. 2 uykuya devam. yapmazsak çıldırır zaten ama gece sanki meme démek onun için. bu ara dişten sanirim beni nerde görse gözlerinde meme görüyorum öyle peşimde bende kaçıyorum 😁 ama gece kaçamıyorum 😒
Ay bizimki de öyle ısırdığından diş olduğunu anlıyorum ama bir yandan da eve gelir gelmez istiyor özlüyor herhalde. Dün bütün akşam memedeydi oyun oynamadık bi yemek bi de banyoda ayrıldı 😅

Sorma geldi miydi üst üste geliyor .

Amin canım inşallah

Gece de dalamadı uyuyamadı , gündüz de tüm gün boyunca yarım saat ve tek uyku yaptı . Ama genel anlamda keyfi fena değil . Eğer bu gece de uyuyamazsa yarın bir doktora gitmeyi düşünüyorum ama. Bilmiyorum belki yine diş de olabilir , o ihtimal de var 😑

Evet dışarı çıkınca çocuklar bile ayyy yapıyorlar Sena ya . Nazar değiyordur herhalde . Valla alışabilir miyim bilmiyorum kan girince işin içine ben iptal oluyorum 🤦‍♀️
Allah yardımcın olsun insAllah karşilasmassiniz boyle durumlarla.ama olunca da Allah güç versin canım💕 amin🤲
Saol cahm bilmiyorum ki dikkat ediyoruz her şeye ama hasta olmayı başarıyor Bugün pertim çıktı gerçekten hala ağlayıp duruyor Birazdan yatıracağım derin bir nefes alırım inş

Bu arada kitaplara çok güldüm cimcime ya
Bugün nasıl oldunuz canım? Çocuklar hasta olmadan büyümüyor maalesef
çok geçmiş olsun canim. uzun giydirme artık çok sıcak. ben gündüz zibinla yatırıyorum penye battaniye var. gece uzun pijama giyiyor ikiside. gün içinde sort tişört çorap.

senin için özel çekim yapayım. minnacık ya😍 kaldı civan. darısı ona olsub 🙏

şekerparem öğrendi valla ✌✌✌ yinede bu hafta devam evde. cuma bi gidecez bakalım seversek pazartesi başlayacak 😍🤩

bizim alt şişmiş uyutmuyor sinirli ve çığırtkan 😫
Ohh ne güzel haber 😇🥰 darısı nisan bebelerine😁 okul da iyi gelecektir insAllah 🥰
sorma sekerimparem olacaktım kus uzmanı ama çabuk ucuverdi bizim ebabilcik,

memlekete kaçtık biz, yollar açılınca, annemlere geçtik önce, şimdi kayinvalidemlerdeyiz, benim eğlence faslım bitti, şimdi deplasmandayim anlayacağın.

Asimcigin huyu cok değişti, sürekli ağlama zirlama peşinde. bizim evde mutfak dolapları kilitli, zararlı hiçbir şey ortalıkta degil, camlarda cocuk kilidi vs buralar oyle olmayınca surekli müdahale halindeyiz, kısıtlanmış hissediyor daha cok, ben de hep peşindeyim mecbur, kuzu gibi güdüyorum onu.

hic bir is yapmadığım halde daha cok yoruluyorum. geçen ne olur biraz uyusa da ben de sizinle sarma yapsam diye söyleniyordum ablalarima, terapi gibi, sürekli ic koy sar, hem sohbet muhabbet gırla gitsin. cok eğlenceli. oyle istez okuyorum ama pek yazamıyorum. hepinizi öpüyorum çok
Sarmayi en son Ali yeter artik anne sarma özledim deyip ağladığında yapmıştım.minicik bir tencere.o zaman elif daha küçüktü.meger büyüdükçe işim zorlanacakmiş da haberim yokmuş 🙄 geçen kayinvalidem yapmıştı.Ali sevindi garibim😊 Erva da cok huysuz :KK43: miz miz miz..kac gundur yedigi tek sey domates diyebilirim. Ilginc ama gercek🙄 baska bisey yemiyor.zir zir agliyor.aralarda yumurtasini veya aksam yemegini bir iki sıkıştırıyorum o da anlarsa tukuruyor 🥴 ben de vardır Yaradanın bir bildigi deyip strese girmemeye çalışıyorum.
Asım ve senin icin zorlu bir süreç geciriyorsunzu anlaşılan. Maalesef cok zor baskasinin evinde bebek bakmak ya. Ben kayinvalideme iniyorum bazen.aksama geldigimde genelde gozlerim kayiyor.esim her sefer seni cok mu yoruyorlar ne bu hal diyor. Baska ev olunca cocuklari zaptetmek daha zor oluyor.
Kizlar mutludur ama 😇🥰 kim bilir nasıl egleniyorlar.hele de kuzenleri falan varsa 🥰 degme keyiflerine 🥰
Sey... çenem düşmüş olabilir😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤐

Allah yardımcın olsun insAllah karşilasmassiniz boyle durumlarla.ama olunca da Allah güç versin canım💕 amin🤲

Ohh ne güzel haber 😇🥰 darısı nisan bebelerine😁 okul da iyi gelecektir insAllah 🥰

Sarmayi en son Ali yeter artik anne sarma özledim deyip ağladığında yapmıştım.minicik bir tencere.o zaman elif daha küçüktü.meger büyüdükçe işim zorlanacakmiş da haberim yokmuş 🙄 geçen kayinvalidem yapmıştı.Ali sevindi garibim😊 Erva da cok huysuz :KK43: miz miz miz..kac gundur yedigi tek sey domates diyebilirim. Ilginc ama gercek🙄 baska bisey yemiyor.zir zir agliyor.aralarda yumurtasini veya aksam yemegini bir iki sıkıştırıyorum o da anlarsa tukuruyor 🥴 ben de vardır Yaradanın bir bildigi deyip strese girmemeye çalışıyorum.
Asım ve senin icin zorlu bir süreç geciriyorsunzu anlaşılan. Maalesef cok zor baskasinin evinde bebek bakmak ya. Ben kayinvalideme iniyorum bazen.aksama geldigimde genelde gozlerim kayiyor.esim her sefer seni cok mu yoruyorlar ne bu hal diyor. Baska ev olunca cocuklari zaptetmek daha zor oluyor.
Kizlar mutludur ama 😇🥰 kim bilir nasıl egleniyorlar.hele de kuzenleri falan varsa 🥰 degme keyiflerine 🥰
Haklısın canım gündüzleri iyi gibi ne oluyorsa gece oluyor bademcikleri dolmuş o yüzden sanırım biraz ıhlamur bol sarımsaklı tarhana verdim akşamda pekmez ve tersayağı kaynatıp vereceğim ilaçlar da fayda eder 3 güne geçer inş sesi kasılmış birde

Haklısın canım gündüzleri iyi gibi ne oluyorsa gece oluyor bademcikleri dolmuş o yüzden sanırım biraz ıhlamur bol sarımsaklı tarhana verdim akşamda pekmez ve tersayağı kaynatıp vereceğim ilaçlar da fayda eder 3 güne geçer inş sesi kasılmış birde
Gecer geçer canim..eger azi dis falan patlayacaksa bigaz agrisi ile karisir.o da fena eder. Bir de gece artiyor diyorsun.iste dis gece azar. Bogaz agrisi icin odayi nemlendirmeni oneririm.yumusatir. hay Allah kuzum kıyamam cabucak sifa bul Rabbimden amin 🤲
Bademcikleri vücudundaki toksinleri atmaya çalışıyor yani vucut gorevni yapiyor. Cok stres yapma hatta şükretmek gerek. Ne guzel vucud temizleniyor.sen guzelce besle. Tavuk corbasi da sifa oluyor👍 Allahim çabucak şifa versin 🤲💕🤲💕

Sağolun kızlar sabah aradım teli kapalıydı, sonra öğlen kendisi döndü bana. Konuştuk konuşma denilirse. O ağladı ben ağladım barıştık. Sesini duymak iyi geldi gece çok kötü oldum. Allah kimsenin kalbine kin ve nefret sokmasın. Her ne olursa olsun ben kimse ile küs kalmak istemiyorum. Ve bu kişi benim kardeşim. Biz ikiz gibi büyümustuk aramızda sadece 10 ay var. Dilerim Allah'tan birdaha hiç kimse ile kırgınlık yaşamam bu bana çok zarar veriyor. İnşallah artık kirlenen sayfaları elimden geldiğince temizleyeceğim. Öpüyorum hepinizi 😘

Ne güzel bir vesile olmuş.. kardes kardesi bıcaklar döner yine kucaklar diye boşuna dememisler. Araniz bundan sonra hep iyi olsun insAllah canım💕💕💕

kizlar bizim tarafta uçuyordu, kuzenleri vardi, burada pek kimse yok, canlari sıkılıyor biraz. iyi oldu ya değişiklik, hem evin kıymetini anlıyoruz. 😁

Asimin huysuzlugu da yer değişikliği mj dis mi atak mı bilmiyorum, öyle huysuz iste. surekli eller havada beni kucağına al modunda geziyor

X