2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar ya Zara yine hastalandı boğazı dolmuş dün gece 5 te uyudu 8 de kalktık hastan gittk ilaç verdi ama son 1,5-2 aydır 3. Antibiyotik kullanımı olacak çok canım sıkıldı ya bizim buralar da baya ısındı ama hala hiç tişört giydirmedim o kadar dikkat ediyorum hasta olmasın diye ama yine hastalanıyor
Bu arada Kızlar bende yavaş yavaş tuvalete alıştıracağım şimdilik kakasını yapınca kaka diyor yeni öğrettim ve bezini tutuyor böyle böyle 1,5 yaşa kadar alıştırmayı hedefliyorum

Yok be kuzum ne sıkılması aşk olsun, kim sıkılmış kim sıkmış, Benim haberim yok. ben stresli bir annede görmedim. Hırs yapmış ve acele eden bir anne gördüm. Ay şaka Maka Helinim pok temizlemekten kurtuldun. Arelde umutta artık temizlenecek gibi yapmıyorlar. Arel'in poposuda şimdi ufacık kaldı degilmi. Tam isirmalik görürsem bir diş alırım.

kizlar karman çorman uzun bir alıntı oldu ama kusura bakmayin
Dünürüm dürüst birer evlat eş anne baba olsunlar evlatlarımız .amiinn
Aslicim merakimdan soruyorum. iyice arastirdiniz mi? Dil bagi aldirmanin gelecekte bir zararı var midir? Ne kararını kesiyorlar?Aliyi kendi doktorumuz değil baska bir doktor farketti.farketttiginde 2 yasindaydi.sanki elif de yok gibi ama emin de olamıyorum.cunku dil gelişimi geri gibi.
Geçmiş olsun canım.bugun nasil duru prenses? Bizim de oluyor oyle.sonra bi bakıyorum dis geliyor.4 5 gun sürüyor
Sizin adınıza cok sevindim canim.ben de bu yaz baslatacagim.niyetim daha kış başında baslatmaktı ama eşim korona diye diye yedi beni.sen öğretirsin ne gerekirse dedi.ama iste oyle olmuyor. Okul baska oluyor. Cocuklar baska ortam baska.iiyi geliyor cocuklara.naacizane tavsiyem tuvalet olayini oturtmadan baslamayin.eger okulda kacirirsa zor oluyor okula uyum saglamasi.
Deme ya bizim de hep oluyor..takip edemiyorum artık doğa tesekkur ederim bilgi verdigin icin canım.unutmamissin
Kardeşleri olan bebeklere gelsin çok şanlılar
Eki Görüntüle 2856408

Bu da bir sonraki sayfası bizi de bilgilendir diyenler için
Eki Görüntüle 2856410
Teşekkürler canımm ipek de kardes sahibi olsun insAllah
Ayy canım..okurken fena oldum..ama dusmesinden ziyade senin öyle olmana.Artik bir annesin.soguk kanli olmaya çalış.alış böyle durumlara..maalesef hep oluyor ikinize de kıyamam .güzel gozlu Senama çok nazar degiyor ya
Oy oyy Karya yandi sandim.ama şükür oyle olmamis.esine de gecmis olsun canim.eger cayi sicak seviyorsaniz termos öneririm.biz 1 cocuklu iken termos kullanirdik. Cocuklar 2 olunca cay corba hep mutfaktayiz Allah korusun yavrularimizi.acılarini yasatmasin bize
Oyy nasıl bir mesaj oldu bu böyle. Gecmis olsun diye diye indim aşağı size de geçmiş olsun canim.acaba terleyip usutuyor olabilir mi? Veya gece sıcak diye biri evde cam acarsa o da çarpar Zarayi.maalesef yazın da zorlugu bu oluyor.eger hava gece de sicaksa sorun yok ama degilse; gece sicak eve disardan buz gibi hava dolunca cocuklar cok kötü hastalanıyor

İhlamur öneririm canim.limonlu ihlamur sifa olacaktir. Limon iltihabi söker.vucudu temizler.atesi düşürür.ama kesikten 10 15 dk sonra etkisi azalır.ihlamur da bakteri ve virusu temizler terletir rahatlatır.

Bugün üçüncü posta oldu salliyorum.ayagimda uyuyor.bırakamıyorum.disi 2 gun once cıktı.ohh dememize kalmadi.yenisi geliyor.kolaylıkla cıkar inşAllah.sizde de oyle mi oluyor bilmem ama üst damaklar sanki daha zor çıkıyor?

Kızlar bebelerin yemeklerine zerdeçal katıyor musunuz?
Ben de hic denemedim ama.
onnce kendim deneyeyim sonra onlara da deneyecegim.
Katiyorsaniz ne sekidle kullaniyorsunuz?hangi yemeklere uyuyor tadı?Çok sifaliymis ondan deneyeyim diyorum

Saol cahm bilmiyorum ki dikkat ediyoruz her şeye ama hasta olmayı başarıyor Bugün pertim çıktı gerçekten hala ağlayıp duruyor Birazdan yatıracağım derin bir nefes alırım inş

Bu arada kitaplara çok güldüm cimcime ya

çok geçmiş olsun canim. uzun giydirme artık çok sıcak. ben gündüz zibinla yatırıyorum penye battaniye var. gece uzun pijama giyiyor ikiside. gün içinde sort tişört çorap.
senin için özel çekim yapayım. minnacık ya kaldı civan. darısı ona olsub
şekerparem öğrendi valla ✌✌✌ yinede bu hafta devam evde. cuma bi gidecez bakalım seversek pazartesi başlayacak
bizim alt şişmiş uyutmuyor sinirli ve çığırtkan

Yahu pek giremiyorum.oyle okuyup cikiyorum bazen ama sanki D dilzar uzun zamandir yok..nerdesin bacım? En son kuş uzmani olmaya niyetliydin..haliniz nicedir
sorma sekerimparem olacaktım kus uzmanı ama çabuk ucuverdi bizim ebabilcik,

memlekete kaçtık biz, yollar açılınca, annemlere geçtik önce, şimdi kayinvalidemlerdeyiz, benim eğlence faslım bitti, şimdi deplasmandayim anlayacağın.

Asimcigin huyu cok değişti, sürekli ağlama zirlama peşinde. bizim evde mutfak dolapları kilitli, zararlı hiçbir şey ortalıkta degil, camlarda cocuk kilidi vs buralar oyle olmayınca surekli müdahale halindeyiz, kısıtlanmış hissediyor daha cok, ben de hep peşindeyim mecbur, kuzu gibi güdüyorum onu.

hic bir is yapmadığım halde daha cok yoruluyorum. geçen ne olur biraz uyusa da ben de sizinle sarma yapsam diye söyleniyordum ablalarima, terapi gibi, sürekli ic koy sar, hem sohbet muhabbet gırla gitsin. cok eğlenceli. oyle istez okuyorum ama pek yazamıyorum. hepinizi öpüyorum çok

Canım sizin oralar yanıyor bziizm buralar sıcak olsada esiyor tatvandan selam

Ay ne kötü olmuş ya aksilik üst üste gelmiş resmen
Sorma geldi miydi üst üste geliyor .
Ahhh kuzum ya geçmiş olsun Sena kuşa tam hareketli zamanları düşe kalka büyüyecekler Rabbim beterinden korusun
Amin canım inşallah
Umudum- bişey olmamıştır inşallah yaa daha onların kemikleri hala kıkırdak. Bugün nasıl bişey var mı?
Gece de dalamadı uyuyamadı , gündüz de tüm gün boyunca yarım saat ve tek uyku yaptı . Ama genel anlamda keyfi fena değil . Eğer bu gece de uyuyamazsa yarın bir doktora gitmeyi düşünüyorum ama. Bilmiyorum belki yine diş de olabilir , o ihtimal de var
Evet dışarı çıkınca çocuklar bile ayyy yapıyorlar Sena ya . Nazar değiyordur herhalde . Valla alışabilir miyim bilmiyorum kan girince işin içine ben iptal oluyorum

Ay kıyamam geçmiş olsun benimki ince giyiniyor üstünü de örtmüyır sıpa bende korkuyorum açıkçası
Ya ne güzel ben o kadar tekrar ediyorumbenimki bi öğrenemedi demeyi

Kızlar ya şaka gibi 14.00 uyandı 17.00 gibi 20 dk uyudu ve o zamandan beri uyanık ağlıyor hiç durmadan 24.00den bu yana haykırıyor resmen bir şey olacak baygınlık geçirecek diye korkuyorum şimdi ayağımda biraz sakinledi uyuyacak gibi ama uyuyup. Sıçratıp uyanıyor işk defa böyle bir şey oldu ne olabilir ki doktor boğazı ağrıyor dedi sadece ateş yok bu gece

Kalbim patliyacak uykudan kabusla uyandım. Kardeşimi gördüm ne kadar küs olsakta, onlara birşey olsa ben mahvolur muşum. Allah'ım bana artık hiç acı gösterme ne olur. Aramayip aramayip bu saatte arayamamda, hiç bir yere sigamiyorum. İnşallah iyidir ben bu rüyadan çok etkilendim, ilk isim sabah ariyacagim barisicam. Çok daraldim herkes uyuyor, sanki hayatta tek kalmış gibi hissediyorum, korkudan evin içinde bile dolasamiyorum.

Ah dalgınlık çok fena ya iyiki karya yanmamış eşine de geçmişler olsun

BKGK geçmiş olsun canım eşine Karya da ucuz atlatmış çay çok tehlikeli Ayşe de çıldırıyor çayı görünce Rabbim esirgesin yavruları
Kalppare Tesekkur ederim canlarım
Yaa geçmiş olsun acaba birinden mi bulaştı yada terliyor usutuyor canim gece flan.
Ayy kuzum ya gecer insallah hemen şimdi nasil oldu ?

N Nehir8077 hayir olsun canım.

İnsanın kendi evi gibisi yok işte hadi bakalım size de değişiklik olmuş desene öp asımcığı yerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…