- 26 Temmuz 2019
- 4
- 10
- 36
Sat tarihi 28 haziran pazartesi beta hcg değerim 11000 çıkmıştı.Sat tarihiniz neydi? Bende tam 5 haftalık olduğunda Cuma günü gideceğim doktora kese görünür mü merak ediyorum. Pazartesi beta hcg 3087 idi. Bir daha ölçtürmedim. Tahmini 12000 olur gittiğimde
Hayırlı olsunBen de dün test yaptım ve sanırım nisan annesi olacağım
Selam kızlar bende hamile oldugumu öğrendim nisan ortası gibi dogum olur gibi gözüküyor inşallahSelam kızlar adetıme 3 gun kala hamıle oldugumu öğrendım degerım 79.4 sanırım nisanın başında dogum yapıyorum benı de aranıza alın
Sağol canım o geçti gitti ama oğlumu kaybettim kaç aydır unutamadım.
Allah kimseyi evlat hasretiyle acısıyla imtihan etmesin çok zor çünkü
Dün gördük keseyi,2hafta sonra da kalp atışı için çağırdı doktor.Yok mu haber cnm dönmedin
5 haftalık dedi. Doğum için de 8 Nisa’n gözüküyor dedi.Dün gördük keseyi,2hafta sonra da kalp atışı için çağırdı doktor.
Bende bugün gidiyorum rabbim yardımcımız olsunDün gördük keseyi,2hafta sonra da kalp atışı için çağırdı doktor.
Hadi inaşşaalllhhh.. kaçta gideceksinizBende bugün gidiyorum rabbim yardımcımız olsun
4 gibi cnmHadi inaşşaalllhhh.. kaçta gideceksiniz
Kese içinde bebek gördünüz mü? Biz sadece kese gördük biraz zaman var dedi. Görürüz diye çok heyecanlanmıştım.Tekrar merhaba biz bugün kesemizi ve içinde miniğimizi gördükama kalp atışlarını duyamadık henüz bir sonraki kontrole inşallah herkese sağlıklı huzurlu gebelikler
Naptın canım gittin mi doktora ne dediler betan kaç kese göründümüAlttan bakınca ne oluyor ki bir sürü insan alttan baktırıyor doktorlar da hiçbir zararı yok diyor düşük tehlikesi yoksa alttan bakmasında bir beis yok diye biliyorum.
Yok canım ya dün gittik hastanenin ultrasonunda sıkıntı vardı şansımıza. Yarına başka hastaneye gidicez inşallah sabırsızlanıyorum bayaNaptın canım gittin mi doktora ne dediler betan kaç kese göründümü
Evet canım bugünde gittim benim beta mşlh 3 katı artmış önce yavaş ilerledi sonra hızlandıYok canım ya dün gittik hastanenin ultrasonunda sıkıntı vardı şansımıza. Yarına başka hastaneye gidicez inşallah sabırsızlanıyorum bayasen naptın gidebildin mi
Çok sevindim canım allah tamamına erdirsinEvet canım bugünde gittim benim beta mşlh 3 katı artmış önce yavaş ilerledi sonra hızlandı