Masallah canimmmBugün kese göründü çok şükür. Bekleyen arkadaşlara bilgilendirme olsun.
Karından baktı tabi daha ufacık bir noktacık. Progestan iğne yazdı karın kaslarım çok sıkı olduğu için rahminde çok sıkı olacağını söyledi önlem amaçlı. Darısı başınıza inş sağlıkla devam eder.
31.07.2019 tarihinde 474 çıktı 03.08.2019 da 1838 çıltıMerhabalar herkese Allah herkese bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Ocak 2016 annesiydim ve sanırım 2020 Nisan annesi olacağım. Bugün kan testi verdim 105 çıktı bhcg değeri çok düşük geldi bana çünkü kızımda ilk öğrendiğimde 1146 idi. Sizler ilk kaç haftalıkken öğrendiniz ve değerleriniz kaçtı acaba
Hayırlı olsunBugün kese göründü çok şükür. Bekleyen arkadaşlara bilgilendirme olsun.
Karından baktı tabi daha ufacık bir noktacık. Progestan iğne yazdı karın kaslarım çok sıkı olduğu için rahminde çok sıkı olacağını söyledi önlem amaçlı. Darısı başınıza inş sağlıkla devam eder.
Ben ilk öğrendiğimde bahçe 33 dü sonra 800küsür oldu.bugün gideceğiz doktora bakalım kese gözükecek miMerhabalar herkese Allah herkese bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Ocak 2016 annesiydim ve sanırım 2020 Nisan annesi olacağım. Bugün kan testi verdim 105 çıktı bhcg değeri çok düşük geldi bana çünkü kızımda ilk öğrendiğimde 1146 idi. Sizler ilk kaç haftalıkken öğrendiniz ve değerleriniz kaçtı acaba
Canım gittin mi dr bende yarın gidecemBen ilk öğrendiğimde bahçe 33 dü sonra 800küsür oldu.bugün gideceğiz doktora bakalım kese gözükecek mi
iki değerde aynı hastanedemiKızlar merhaba 90 olan beta hcg degerim 64 e düşmüş tekrar bakılcak yükselme ihtimali var mıdır
Evet ayni yeriki değerde aynı hastanedemi
Akşam 4de benim deCanım gittin mi dr bende yarın gidecem
1312Cok sukur foto yukleyebildim, hangisi beta degerim?
Ozaman 1 haftada sadece 2 kati yukselmis, 1 hafta once 630 du
HImmmm 2 katı olmaması lazım. O zaman ben sizi yanlış yönlendirmiş olmayayım aşağıdakimde olabilirOzaman 1 haftada sadece 2 kati yukselmis, 1 hafta once 630 duben 9685 olan degerdir diye dusundum.
Tamam hemen sonucunu yaz çok Merak ediyorum acaba keselerimiz görünecek miAkşam 4de benim de
Sat tarihiniz neydi? Bende tam 5 haftalık olduğunda Cuma günü gideceğim doktora kese görünür mü merak ediyorum. Pazartesi beta hcg 3087 idi. Bir daha ölçtürmedim. Tahmini 12000 olur gittiğimdeTekrar merhaba biz bugün kesemizi ve içinde miniğimizi gördükama kalp atışlarını duyamadık henüz bir sonraki kontrole inşallah herkese sağlıklı huzurlu gebelikler
Sat tarihiniz neydi? Bende tam 5 haftalık olduğunda Cuma günü gideceğim doktora kese görünür mü merak ediyorum. Pazartesi beta hcg 3087 idi. Bir daha ölçtürmedim. Tahmini 12000 olur gittiğimde
Yok mu haber cnm dönmedinAkşam 4de benim de