Valla benim öncekinde aynen öyleydi.gür dü parlaktı...Bende de durum aynı. Her yer saç, her yer... Her gün evi süpürüyorum yine de uçuşuyorlar. Ofiste masamın altı öbek öbek. Hani hamilelik döneminde ışıl ışıl parlıyordu, güçleniyordu, uzuyordu falan bu saçlar?
var aslında bir arkadaş ama hatırlayamadım kimdi.Kalp atışı gören yok galiba aramızda anlaşılan bakalım ilk kim duyacak kalp atışlarını
Bayramdan sonra rahatça görürsünüz keseyiCanım bana sadece bhcg yapıldı oda 356 çıktı daha kese falan görülmedi bayramdan sonra pazartesi bi dahaki randevum inşallah görürüz ama ilişki için sorun yok dedi.
İnşlh tatlım ya bugünde vermem gerekti beta fakat sağlık ocağı kan almıyoruz bugün dedi bayram sonuna kaldı artık rabbim hepimizin sağ sakim kucağımıza almamızı nasip etsin inşlh bende şaşırdım aile hekimi 265 diyince betan essahmı demişimCanparcamm çok sevindim canım beta nın yükselmesine ve her şeyin yolunda gitmesine. Seninde için rahatlamıştır kendini stresten uzak tut hamileliğinin tadını çıkar inş bayramdan sonra hepimiz minik kalp atışlarını duyarız.
Keseyide gördüm kalp atışınıda duydum çok şükürGörürsün için rahatlar inşallah
Canım darısı bizlere inşlhhhh gözün aydınnnÇok şükür ben de keseyi gördüm haftaya kalp atışını da duyarsam rahatlicam inşallah ☺
Aynı durum bende de var yerleşiyorlar galiba hiç akıntım olmazdı hamile kalalı coğaldıKızlar bende çok beyaz akıntı oluyor sizde de var mı
Sağol canım benim inşallah en kısa zamanda bebekleri görürüzCanım darısı bizlere inşlhhhh gözün aydınnn
Aynen sürekli çamaşır değiştiriyorumAynı durum bende de var yerleşiyorlar galiba hiç akıntım olmazdı hamile kalalı coğaldı
Ne güzel kalbini de duymuşsun ben de haftaya duyarım inşallahKeseyide gördüm kalp atışınıda duydum çok şükür
Bende de var normal amaKızlar bende çok beyaz akıntı oluyor sizde de var mı
Kullanıyorum folik asit ama 1kutu daha yeni bitti.. 30luk kutu.. şimdi 90lığa başlıcamKızlar folik asit kullanıyormusunuz? Saç dökülmesini de azaltıyor diye duymuştum.
Hatta öncesinde avuç avuç dökülen saçlarım kızıma hamileyken çok daha az dökülmüş ve daha sağlıklı olmuştu.
Ancak bu hamileliğim çok planlı olmadı 2 yıl bekledik testler negatif çıktıkça bu süreçte ara ara kullandım o yüzden aynı etkiyi gösterecekmi bilmiyorum
Canım çok sevindim,bence sen geç yumurtlamışsın iyiki de öyle olmuş bebiş varmış kısmette hiç stres yapmamaya çalış hayırlısıyla bayramdan sonra görücez küçük keselerimiziİnşlh tatlım ya bugünde vermem gerekti beta fakat sağlık ocağı kan almıyoruz bugün dedi bayram sonuna kaldı artık rabbim hepimizin sağ sakim kucağımıza almamızı nasip etsin inşlh bende şaşırdım aile hekimi 265 diyince betan essahmı demişim25 37 88 262 oldu inşlh kuzum bi aksilik olmaz haftaya kadar yinede nedense içimdeki sitresi bitürlü atamıyorum 5+6 oluyorum sata göre kalp seslerinide duyarız inşlh canım bizim sıpaların
Amin inşallah duyarsınNe güzel kalbini de duymuşsun ben de haftaya duyarım inşallah
Kaçtı kaç olmuş canım? Hayırlısıyla görürsün inşaallah.Ama kese falan daha göremedik beta ii ilerliyor haftaya gel dedi doktor kalp atışını bile duyabiliriz belki dedi bakalım canım bayram sonrasına kaldı artık artık geçmezde günler offfffzezella
Merhaba, folik asiti kaçıncı aya kadar önerdi doktorunuz? 90'lık kutu ile birlikte 4 ay mı kullanmış olacaksınız?Kullanıyorum folik asit ama 1kutu daha yeni bitti.. 30luk kutu.. şimdi 90lığa başlıcam