- 2 Mayıs 2019
- 522
- 590
Amin inşlh canım rabbim isteyen herkesi sevindirsin sende sağ salim alasın inşlh yavrunu kucağına bende aminnnÇok sevindim canım allah tamamına erdirsin ☺bazı betalar sonradan açılıyorinşallah en kısa zamanda görürsün bebeğini
Bende de oluyor canım normalmişKızlar bende bir bel ağrısı sormayın gitsinyatip uyursam eğer geçiyor ayakta durunca daha çok ağrıyor. Benim bu 4. Hamileliğim fakat buda daha başka ben diğerlerinde bel ağrısı bilmezdim
Canım bana sadece bhcg yapıldı oda 356 çıktı daha kese falan görülmedi bayramdan sonra pazartesi bi dahaki randevum inşallah görürüz ama ilişki için sorun yok dedi.Doktor ilk 3 ay ilişki olmasın tehlikeli dedi size bu konuda doktor ne dedi acaba?
Benimde bu ikinci hamileliğim kızım da hiç anlamamıştım ama bunda Bat a 1 hafta kala eğilip kalkamadım sürekli belim ağrıyordu hala da öyle zatenKızlar bende bir bel ağrısı sormayın gitsinyatip uyursam eğer geçiyor ayakta durunca daha çok ağrıyor. Benim bu 4. Hamileliğim fakat buda daha başka ben diğerlerinde bel ağrısı bilmezdim
GözünaydınnnnSelam bende keseyi gördüm içinde minik birşey vardı bayram sonrasına çağırdı
Benim bugun basladi mide bulantisi, son adet tarihim 11 haziran , ancak cok gec yumurtlamadimKızlar selam. Benim mide bulantılarım çok fazla sizdede başladı mı ? Bugün 6+1 olduk ama son adet tarihi 13 haziran geç yumurtlamışsın dedi doktor.
Anladım canim. Allah yardımcımız olsun her sabah aç karnına kusmak beni öldürüyorBenim bugun basladi mide bulantisi, son adet tarihim 11 haziran , ancak cok gec yumurtlamadim
Hadi gözün aydınÇok şükür ben de keseyi gördüm haftaya kalp atışını da duyarsam rahatlicam inşallah
Görürsün için rahatlar inşallahHadi gözün aydınbende bugün keseyi görmeye gidicem dua edin
Benim aşırı bi şekilde saçım dökülüyor,sizin de böyle mi