Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun sen ve diğer arkadaşlar eksik etmeyin duanızı.Ahh çok dua edeceğim sizin için. Rabbim en kısa zamanda en hayırlı şekilde bir evlat nasip etsin inşallah.. Zorlu bir süreç geçirmişsin ama eminim mükafatı güzel olacaktır. Sen sakın umudunu kaybetme Rabbimin vardır mutlaka güzel bir planı.
Olmaz dr banada vermişti ilerlerse antibiyotikte verir dr.5 haftalik hamileyim ama mantar enfeksyonu var zalain krem kullaniyorum zarari olurmu
Maşallah. Bende isterdim çift yumurta ikizi Sağ salim kucağınıza alırsınız inşaallahBen de bugün gittim doktora ve sürprizle karşılaştım iki kese göründü doktor ikiz bebeleriniz olacak gözünüz aydın dedi hayırlısı bakalım hepimiz için
Ikiz bebek sahibi olmak zor ama cok güzel.. kardeşlerim ikiz acayip güzel birseyBen de bugün gittim doktora ve sürprizle karşılaştım iki kese göründü doktor ikiz bebeleriniz olacak gözünüz aydın dedi hayırlısı bakalım hepimiz için
Olmaz dr banada vermişti ilerlerse antibiyotikte verir dr.
Kasinti ve akinti varmiydi cok
Çok teşekkürlerIkiz bebek sahibi olmak zor ama cok güzel.. kardeşlerim ikiz acayip güzel birsey
Hayırlı olsun canım
Amin inşaallah çok teşekkürlerMaşallah. Bende isterdim çift yumurta ikizi Sağ salim kucağınıza alırsınız inşaallah
Ben de bugün gittim doktora ve sürprizle karşılaştım iki kese göründü doktor ikiz bebeleriniz olacak gözünüz aydın dedi hayırlısı bakalım hepimiz için
Benim bat 26 Hazirandı, 24 Temmuzda baktırdigimda 391 çıkmıştı, sonra da 5 gün sonra doktora gittiğimde direkt keseye baktı değer söylemedi, bugün yine gittim değeri yine bilmiyorum, doktor bir şey söylemedi her şey normal dedi ama henüz kalp atışı duyamadıkHayırlısı olsun Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin. Beta hcg niz nasıl artmıştı? Ne kadar sürede bir ölçtürdünüz?
Hayırlı olsun Geç döllenme olmuş olabilir belkiBu arada adetim 5 gün gecikti bu gecikmeye bu değer normal mi sizce? Yarın doktora da gideceğim ama sormak istedim
Değerleriniz nasıldı peki öncesindeBen de bugün gittim doktora ve sürprizle karşılaştım iki kese göründü doktor ikiz bebeleriniz olacak gözünüz aydın dedi hayırlısı bakalım hepimiz için
Geç döllenme olmuş olabilir.Bu arada adetim 5 gün gecikti bu gecikmeye bu değer normal mi sizce? Yarın doktora da gideceğim ama sormak istedim