2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ahh çok dua edeceğim sizin için. Rabbim en kısa zamanda en hayırlı şekilde bir evlat nasip etsin inşallah.. Zorlu bir süreç geçirmişsin ama eminim mükafatı güzel olacaktır. Sen sakın umudunu kaybetme Rabbimin vardır mutlaka güzel bir planı.
Allah razı olsun sen ve diğer arkadaşlar eksik etmeyin duanızı.

Ben de bugün gittim doktora ve sürprizle karşılaştım iki kese göründü🙈 doktor ikiz bebeleriniz olacak gözünüz aydın dedi😊 hayırlısı bakalım hepimiz için 🙏
Maşallah. Bende isterdim çift yumurta ikizi Sağ salim kucağınıza alırsınız inşaallah

Hayırlısı olsun Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin. Beta hcg niz nasıl artmıştı? Ne kadar sürede bir ölçtürdünüz?
Benim bat 26 Hazirandı, 24 Temmuzda baktırdigimda 391 çıkmıştı, sonra da 5 gün sonra doktora gittiğimde direkt keseye baktı değer söylemedi, bugün yine gittim değeri yine bilmiyorum, doktor bir şey söylemedi her şey normal dedi ama henüz kalp atışı duyamadık

Merhabalar herkese Allah herkese bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Ocak 2016 annesiydim ve sanırım 2020 Nisan annesi olacağım. Bugün kan testi verdim 105 çıktı bhcg değeri çok düşük geldi bana çünkü kızımda ilk öğrendiğimde 1146 idi. Sizler ilk kaç haftalıkken öğrendiniz ve değerleriniz kaçtı acaba

Bu arada adetim 5 gün gecikti bu gecikmeye bu değer normal mi sizce? Yarın doktora da gideceğim ama sormak istedim

Bu arada adetim 5 gün gecikti bu gecikmeye bu değer normal mi sizce? Yarın doktora da gideceğim ama sormak istedim
Geç döllenme olmuş olabilir.
Değerin kaç olduğu, kaçla öğrenildiği önemli değil. Önemli olan düzenli bir şekilde artması. 2 günde bir en az %60 olacak şekilde.
Bu kadar erkenden doktora gitmeye gerek yok gerçi ama yinede siz bilirsiniz.
Keseyi göremeyeceği için yine kan testi yapacak sadece çünkü.

Bugün kese göründü çok şükür. Bekleyen arkadaşlara bilgilendirme olsun.
Karından baktı tabi daha ufacık bir noktacık. Progestan iğne yazdı karın kaslarım çok sıkı olduğu için rahminde çok sıkı olacağını söyledi önlem amaçlı. Darısı başınıza inş sağlıkla devam eder. :dua:

Kizlar kafama birsey takildi, ilk defa devlette beta baktirdim, fotodaki hangi deger beta 🙄 ben 9685 olan diye dusunuyorum. Ama kafamda karismadi degil, foto yukleyemedim 🤔 Kagittta yazan;
beta >1312
Beta5d 9685

X