Hayirlısi kuzum. Sana ilk gebeliyimi anlatayim. Biraz uzun ama sabrla oku. Her konu zamanina çeker derler. Demek evlendikten 2 ay sonra hamile kaldim. Her gun aci her gun dayanilmaz iztirab. Doktora gitdiyimde de biseyin yok 9 ay sonra kucağina verecem dedi. Neyse eylul 2 si yine agri icinde doktora gitdim. Kalbinin sesini dinletdi ve bak kut kut atiyor işte ne istiyon daha dedi. Ama bu kadar aci nedendir ki,dedim. Olur dedi. Ben itiraz etdim ve tip hastanesine gitmek istedigimi soyledim. Doktor kaynanama ne dese iyi bunu acil yetistirin. Biz aksam vakti hastaneye yetistik. 5 hekim bakti profösor dahil bisey anlamadilar. Sonda tüp bebek doktoru geldi ve bakti. Beben tam tuple rahim arasinda sinir üstunde tutunmuş ve bu sebepten aci veriyordu. Bu tipta kornual gebelik olarak geçiyordu ve bin kişide 1 ihtimal olacak bişeydi. Hemen ameliyat dedi doktor. Sabah amelyata gitdim. Ağliyordum. Ve herkes teselli ediyor daha yeni evlendin falan yine olur diye. Ama ben buna değil de doktorun rahmi alma ihtimalinin olduğunu soylemesine ağliyordum. Neyse Allaha penah girdim amelyata. 1 gun sonra uyandim narkozdan. Uyaninca bana ne dediler biliyormusun. Gözun aydin bebegin kalbi durdu. Ki,bu çok önemliydi bizim için. Yoksa riskli açik amelyat olacaktim. Şimdi demek istediğim şu ki,o gozun aydin kalbi durdu kelimesini duymak kadar zor bisey olabilirmi bir anne için? Ama Allah her acinin sabrini veriyor. Sen de şükr et ki,Rabbim seni acini buyutmeden hafifletsin. Guzel haberlerle gel inşAllahTeşekkür ederim kızlar desteğiniz için az önce parça düştü çişimi yaparken zaten ped de parça düşmüştü.
Size hayırlı gebelikler diliyorum nasip değilmişbuna da şükür
İlk üç ay yapmayın bence riskli dönem geçsin ben de başlayacağım inşallah. Zaten üç aydan sonra kilo alımı başlıyor.Kızlar 5-6. haftalar hafif spor için erken mi? Ne bileyim squattır eğilmeli kalkmalı hareketlerdir falan?
Duyarsin insAllahşuan ki tek gündemim aman leke gelecek mi, aman helaya koşayım bir ıslaklık var, ay neden buram ağrıdı gibi şeyler.
henüz 2li 10lu 20li testlere düşünme aşamasına geçemedim.
yani leke gelecek korkusundan kalp atışını duyacak mıyım stresim bile gitti. sahi ben daha onu da duymadım halbuki.
Önceki hamilelğmde çok bulantım olmuştu nerdeyse 2 ay kullandım bu ilacı. Hemen kesiyodu bulantımı. Hiçbir sorun olmadı şükür
dramamine diye bir ilaç. içinde de sadece sekiz tane var. az olunca hepten endişe ettim. acaba etken maddesi çok olup zararlı midir diye?
Benim durumumdasın. Benim de kızım daha 1 yaşında allahım hala şoktayımSelam anneler bende sat 25.07.2019 2. gebeliğim olcak beklenmeyen süpriz bi gebelik oldu hala kabullenemedim kızım daha 1 yaşında
Benimde oğlum 21 aylıkBenim durumumdasın. Benim de kızım daha 1 yaşında allahım hala şoktayım
Seninki yine büyükmüş maşallah. Benm minik dopduğunda anca o kadar olacakBenimde oğlum 21 aylık
Bi şekilde büyürler artk napalımSeninki yine büyükmüş maşallah. Benm minik dopduğunda anca o kadar olacakallahım yardm etsn napcam blmyrum
Ben 6+0 da sadece kese gördüm . Bugun 7+2 yim yarın doktor randevum inşallah ben de duyarım sağlıkla kalp atışını6+2'de duydum canım ben kalp atışını çok şükür. Sen duyabildin mi?
Cok sevindim masallah gozun aydin:)Merhaba kizlar , doktordan ciktim simdi. Cok sukur 9+5 olmusuz. Ultrason aleti bozukmus doktorun Kalp atis sesini duymadik goruntusunu gosterdi. Mide agrilarim icin ilac vermedi.probiyotik deneyebilirsin dedi. Bol su ic dedi. Vajinal akintim vardi. Fitil gibi 1 ilaclik birsey verdi. Ikili test icin 2 hafta sonraya randevu aldik. Simdilik bizden haberler boyle. He 2.8 cm olmus rabbim saglikla dogmalarini nasip etsin.
Tesekkur ederim canimm, darisi herkesin basina.Cok sevindim masallah gozun aydin:)
ahh ahh yandık hala şoktayım inanamıyorum kimseye diyemedimBenim durumumdasın. Benim de kızım daha 1 yaşında allahım hala şoktayım
Çizgiye dikkat etceksin canım kesenin sağında ise kız,solunda ise erkek tabi karından bakınca ultrason kağıdın karşındayken ama alttan bakıldıysa tam tersiBebekmi kesemi sag ve sol olarak baza almaliyiz cunku kese cok belirgin bebek daha cizgu seklinde hangisine dikkat etmemiz lazim
Benim de daha önce bir düşüğüm olduğu için yapıldı . Oksapar kullanıyorum bendeHanımlar trombofili tahlili yaptıran var mı? Daha önce bi düşüğüm olduğu için doktorum baktırdı bu değere. Pıhtılaşma ile ilgili bi tahlil. Clexane (kan sulandırıcı iğne) kullanıyorum. Var mı kullanan?
Normal olmasa doktorun bişey derdi bence niye takıldın canım8+5 de kalp atış hızı 185 normal mi lütfen bişey diyin
Nette okuduklarım etkiledi normal yazıyor genelde ama kendime dert arıyorum sanırımNormal olmasa doktorun bişey derdi bence niye takıldın canım
Umarım hepimizin ki normal çıkar beni 10 hafta dolunca çağırdı ense kalınlığı içinKan testi değil merak ettiğim burun kemiği oluşsun ense kalınlığı normal çıksın yeter bana.
Kız durduk yere kendini niye strese sokuyosnNette okuduklarım etkiledi normal yazıyor genelde ama kendime dert arıyorum sanırım