- 18 Temmuz 2019
- 2.083
- 3.939
Haklısınız ilk gebelik düşükle sonuçlanınca bunda epey endişeliyimKız durduk yere kendini niye strese sokuyosn
Allaha emanetler inşaAllah içini gönlünü ferah tut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısınız ilk gebelik düşükle sonuçlanınca bunda epey endişeliyimKız durduk yere kendini niye strese sokuyosn
Allaha emanetler inşaAllah içini gönlünü ferah tut
Amin inşallah rabbim sağlıkla nasip etsin kucağımıza almayıUmarım hepimizin ki normal çıkar beni 10 hafta dolunca çağırdı ense kalınlığı için
Benim ultrason göruntusunu göndermeye calisirim sana, bana karından bakildiÇizgiye dikkat etceksin canım kesenin sağında ise kız,solunda ise erkek tabi karından bakınca ultrason kağıdın karşındayken ama alttan bakıldıysa tam tersi
AminAmin inşallah rabbim sağlıkla nasip etsin kucağımıza almayı
Tamam canım gönder bende gönderiyim hemenBenim ultrason göruntusunu göndermeye calisirim sana, bana karından bakildi
Maşallah Sağlıkla büyüsünMerhaba kizlar , doktordan ciktim simdi. Cok sukur 9+5 olmusuz. Ultrason aleti bozukmus doktorun Kalp atis sesini duymadik goruntusunu gosterdi. Mide agrilarim icin ilac vermedi. probiyotik deneyebilirsin dedi. Bol su ic dedi. Vajinal akintim vardi. Fitil gibi 1 ilaclik birsey verdi. Ikili test icin 2 hafta sonraya randevu aldik. Simdilik bizden haberler boyle. He 2.8 cm olmus rabbim saglikla dogmalarini nasip etsin.
İnşallah duyarsın kuzucumBen 6+0 da sadece kese gördüm . Bugun 7+2 yim yarın doktor randevum inşallah ben de duyarım sağlıkla kalp atışını
Insallah duyarsin guzel haberlerini bekloyoruzİnşallah duyarsın kuzucum
Evet emziriyorm canım. Doktorum emzireblrsn dedi. Zaten benm kız öyle bi düşkünki bu ara bıraktıramam yaahh ahh yandık hala şoktayım inanamıyorum kimseye diyemedim emziriyomusun peki kuzum
Ben anneme demş bulundum. Hala konuşmuyo benmlebakalım allah kolaylık versn de ikisini de layığıyla büyütelim inşallah.ahh ahh yandık hala şoktayım inanamıyorum kimseye diyemedim emziriyomusun peki kuzum
Goruntuyu gonderdim gorebiliyorsun dimiTamam canım gönder bende gönderiyim hemen
Dedinmi annene ayyy bende dqyak yicem diye korkuyorum annemdenBen anneme demş bulundum. Hala konuşmuyo benmlebakalım allah kolaylık versn de ikisini de layığıyla büyütelim inşallah.
Benimki emzirme dedi ama emziriyorum tandem yapan cok anne var zaten kızımda cok seviyo tadi falan degisir diyolar ozaman kendileri bırakırsa bilmiyorumEvet emziriyorm canım. Doktorum emzireblrsn dedi. Zaten benm kız öyle bi düşkünki bu ara bıraktıramam ya
Benim gecen hafta 6+4 te 120 gayet güzel dedi değişiyor demekDeğişiyor o kalp atışı. Geçen kontrolde 178 du bu kontrolde 164 çıkmıştı.
Ah kuzumm geccek beterin beteri var bak bensabah 6 da ise gidip aksam 7de dönüyorum yeni bi hamileliğim var senin gibi zor bide ustune 1 yasinda kizim var ev isi yemeklerinide saymiyorum herşey düzelcek insallahKızlar benim psikolojim hiç iyi değil ya resmen oturup karaları bağlıyorum ağlama geliyo hiçbişeye yetişemiyorum gibi hissediyorum ev işleri gözümde büyüyo yemek yapmak gözümde büyüyo bulantı olduğu zaman berbat oluyorum geçecekmi bu psikolojim
Bence biz fazla evham yapıyoruz doktorlarimiza guvenmeliyizBenim 7 haftalık 131 dedi sizin ki mi yüksek Benim ki mi düşük acaba kafam karıştı benimde