Değişiyor o kalp atışı. Geçen kontrolde 178 du bu kontrolde 164 çıkmıştı.8+5 de kalp atış hızı 185 normal mi lütfen bişey diyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değişiyor o kalp atışı. Geçen kontrolde 178 du bu kontrolde 164 çıkmıştı.8+5 de kalp atış hızı 185 normal mi lütfen bişey diyin
Ya ben çok heycan yaptım kontrolde bebek de hareketliydi kafasını ellerini oynatıyordu. Doktor normal dedi ama kafama çok taktım nette en fazla 170 olmalı yazıyor. Bazı yerlerde 190 a kadar çıkabilir sonraki haftalarda yavaşlar diyor. Bir önceki gebeliğimde kalbi durduğu için çok evham yapıyorum.Değişiyor o kalp atışı. Geçen kontrolde 178 du bu kontrolde 164 çıkmıştı.
Merhaba arkadaşlar. Bu sabah test yaptım kopkoyu 2.çizgiyi gördüm. 21 aylık bi oğlum var. Çok şaşkınım :) son adet tarihim 20 temmuz. Yarın doktora gidicem inşallahb benim gibi adet ağrısı çeken varmı
Hoşbuldum:) sen gittinmi doktora kese göründümü5+2 yim ve sadece bugün o ağrım yok. günlerdir kafayı yedim. beni de 23 temmuzdu son adetim :) hoşgeldin :)
Hoşbuldum:) sen gittinmi doktora kese göründümü
Hadi ya ne güzel kalp atışını duyarsın :)ben hamile kaldığımı da tesadüfen öğrendim, 30 ağustosta gittim 4+3 olduğunu söyledi, keseyi de gördük. cumartesi yeniden çağırdı ama ne görürüz ne duyarız bilemiyorum artık :)
Yok yok panik yapmayın benimde ilk gebeliğimde kalbi durdu bende öksürsem birşey mi oldu diye doktora koşuyorum ama artık internette araştırma yapmama kararı aldım. Geçen hafta cuma lekelenmem oldu doktora gittim pazartesi kendi doktoruma gittim azarladı beni sakin ol diye. Bugün yine lekelenme yaşadım normaldir diye bekliyorum . 10 gün sonra 2 li taramam varYa ben çok heycan yaptım kontrolde bebek de hareketliydi kafasını ellerini oynatıyordu. Doktor normal dedi ama kafama çok taktım nette en fazla 170 olmalı yazıyor. Bazı yerlerde 190 a kadar çıkabilir sonraki haftalarda yavaşlar diyor. Bir önceki gebeliğimde kalbi durduğu için çok evham yapıyorum.
Hadi ya ne güzel kalp atışını duyarsın :)
Çok sağolun ya içim ferahladı. Dert yokken dert üretiyorum kendime aslında biliyorum bu düşüncelerin gerçekci olmadığını ama vesvese işte Benimde oldu lekelenmem 5. Haftada hemde baya bi çoktu şu an kendimi hiç yormuyorum sizde yormayın fırsat buldukça dinlenin lekelenme çoğu kişinin başına geliyor.Yok yok panik yapmayın benimde ilk gebeliğimde kalbi durdu bende öksürsem birşey mi oldu diye doktora koşuyorum ama artık internette araştırma yapmama kararı aldım. Geçen hafta cuma lekelenmem oldu doktora gittim pazartesi kendi doktoruma gittim azarladı beni sakin ol diye. Bugün yine lekelenme yaşadım normaldir diye bekliyorum . 10 gün sonra 2 li taramam var
Benim 7 haftalık 131 dedi sizin ki mi yüksek Benim ki mi düşük acaba kafam karıştı benimde8+5 de kalp atış hızı 185 normal mi lütfen bişey diyin
Kan testi değil merak ettiğim burun kemiği oluşsun ense kalınlığı normal çıksın yeter bana.Çok sağolun ya içim ferahladı. Dert yokken dert üretiyorum kendime aslında biliyorum bu düşüncelerin gerçekci olmadığını ama vesvese işte Benimde oldu lekelenmem 5. Haftada hemde baya bi çoktu şu an kendimi hiç yormuyorum sizde yormayın fırsat buldukça dinlenin lekelenme çoğu kişinin başına geliyor.
Bu arada ben ikili test yaptırmayı düşünmüyorum. Çok fazla yanılma payı oluyor diye duydum.
Bebekmi kesemi sag ve sol olarak baza almaliyiz cunku kese cok belirgin bebek daha cizgu seklinde hangisine dikkat etmemiz lazimKızz aslında aynı şeyden bahsediyoruz tam olarak aynı aminn canım sağlıkla kucağımıza alalım
Maşallah, 3üncü olmanın verdiği rahatlık işte bu ne kadar güzel Allah bağışlasın. Biz de daha hiç yok, kötü tecrübelerde olduğu için, şahsen beni bıraksalar kendimi ultrasonla şehir meydanında dev ekrana bağlarım :) Bu hallerimizi bağışla, 5 sene sonra gelen bir mucize bu :)
Benim ilk duyduğumuzda 124 tü artıyor korkmayınBenim 7 haftalık 131 dedi sizin ki mi yüksek Benim ki mi düşük acaba kafam karıştı benimde
Teşekkür ederim kızlar desteğiniz için az önce parça düştü çişimi yaparken zaten ped de parça düşmüştü.
Size hayırlı gebelikler diliyorum nasip değilmiş buna da şükür
Rabbim hayirlisiyla en kisa zamanda tekrar saglikli bir hamilelik nasip etsin insallah.Teşekkür ederim kızlar desteğiniz için az önce parça düştü çişimi yaparken zaten ped de parça düşmüştü.
Hayırlısıyla tekrar hamile kalırsınız inşallah hayırlı değilmiş demek kiTeşekkür ederim kızlar desteğiniz için az önce parça düştü çişimi yaparken zaten ped de parça düşmüştü.