2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Maşallah Sağlıkla büyüsün

Kızlar ya doktor randevuma 3 hafta var nerdeyse çok korkuyorum bişey var mıdır diye kendiliğinden kalbi durur mu diye tedirginim hep

Kızlar benim psikolojim hiç iyi değil ya resmen oturup karaları bağlıyorum ağlama geliyo hiçbişeye yetişemiyorum gibi hissediyorum ev işleri gözümde büyüyo yemek yapmak gözümde büyüyo bulantı olduğu zaman berbat oluyorum geçecekmi bu psikolojim

Ah kuzumm geccek beterin beteri var bak bensabah 6 da ise gidip aksam 7de dönüyorum yeni bi hamileliğim var senin gibi zor bide ustune 1 yasinda kizim var ev isi yemeklerinide saymiyorum herşey düzelcek insallah

Benim 7 haftalık 131 dedi sizin ki mi yüksek Benim ki mi düşük acaba kafam karıştı benimde
Bence biz fazla evham yapıyoruz doktorlarimiza guvenmeliyiz

Bebek kalp atışı, sağlıklı bir gebelikte 7. haftaya kadar kesin olarak duyulur. Eğer geç döllenme söz konusuysa, yani bebeğin 7. haftasında olarak değerlendirilmesine rağmen ultrasona göre daha küçük ölçülerde bir fetüs ise bir süre daha beklenir.
Fetüs 5 mm boyuna geldiğinde hala gebelikte kalp atışı duyulmadıysa sağlıklı bir fetüs olmadığına kararı verilir ve gebeliği sonlandırmak gerekir.
Söylemiş olalım, 7 hafta civarında bebeğinin kalp atış hızı dakikada 130-160 vuruş arasında olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…