2 hcg arasinda 12 gün var ondan artmamöş diyoruz.Buna attığıma bakılırsa normal görnüyo nedn artmamış diyosunuz. 1,108,81 az mı ki
Bende gece cok sık idrara cikiyorum uykum devamli bölünuyor mide yanmasi ara ara var ama şükür bulantim yok, iki tarama testi icin bana doktor daha zaman soylemedi bebek kucuk diye ama zamani gelinve yaptirmak lazim cunku sonucta bebekle ilgili bir sıkıntı özur varmi bilgi veriyor Rabbim herkesin bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin takdir Allahtan tedbir bizden dimi..
Canm renkli ultrason oluyo ya ondan bahsediyorm :) oğlumda yapmştm şuan 2,5 yaşında . Karnımdakinde de sadece onu yaptrmayı düşünüyorm yani anne karnında müdahale edilebilcek testleri :)5.tarama da mı var valla nasıl bir test bu ben baktıkça uzuyor sanki . çok şükür bişey çıkmamasına çok sevindim . sağlıkla bebeişinizi dünyaya getirsiniz .
Rabbim hayirlisiyla kucağiniza almayı nasip eder inşAllahBenimde bulantım var ama kusma yok şükür inşallah olmaz da şuana kadar hep öyle oldu gün içinde su çok tüketiyorum sanırım oda etkiliyor .banada en son gittiğim kontrolde sölemişti doktorumuz daha zaman ne gözterşcek bilmiyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olsun . evet biliyorum benimde bebeğim tüüp bebek rabbim sağlıkla kucagımıza alırız teşekkür ederim ..
İnşallah mucize olur ya2 hcg arasinda 12 gün var ondan artmamöş diyoruz.
Merhaba :) ben yaptirmayi dusunmuyorum. Test %100 dogru sonuc vermiyor diye biliyorum. Bircok kisinin basina gelmis.
Rica ederim canımTeşekkür ederim canım ❤
Kızz aslında aynı şeyden bahsediyoruz tam olarak aynıKarından bakılan ultrason: Eğer doktorunuz 6. ya da 7. haftanızda karından ultrason baktıysa; ultrason kağıdınızı alın ve tam karşınıza koyun. Eğer bebiş sağ tarafta ya da sağ tarafa daha yakınsa (milimetrik bile ölçen var) cinsiyet tahmini KIZ. Eğer bebiş sol tarafta ya da sol tarafa yakınsa cinsiyet tahmini ERKEK olarak yapılıyormuş.
Vajinadan bakılan ultrason: Eğer yine 6. ve 7. haftalarda doktorunuz vajinadan kesenize baktıysa bu sefer konuma göre cinsiyet tahmini değişiyor. Yine ultrason kağıdınızı tam karşınıza alın. Bu sefer bebiş sağdaysa ya da sağ tarafa yakınsa cinsiyet tahmini ERKEK. Eğer bebiş kese içinde solda ya da sol tarafa daha yakınsa cinsiyet tahmini KIZ olarak yapılıyor.
Bende hep araştırdım.demekki farklı makalelerde var. Tabi hepsi bir noktada aslında kişiden kişiye değişen bir durum. Rabbim sağlıklı sıhhatli eli ayağı azalari tam hayırlı evlatlar kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah
Zaten bu ikili tarama çok yanlış çıkabilen bir test boşuna aylarca ağlayan kadınlar var bebek bir doğuyor normal. Hem aksi bir durumda Allah korusun aldırmayı düşünmeyecek biri için gereksiz zaten o yüzden ben de yaptırmayı düşünmüyorumBen ilk gebeliyimde hic bir test yaptirmadim. Doktorum bana dedi ki,zeka testi yapilmasi lazim. Ben de 4 ayimdaydim o zaman. Zekasiz olursa alacakmisiniz ki dedim. Yok canim ne alaka sadece bilelim dedi. Ee bilip de 5 ayimi işgencede mi gecireyim o zaman dedim? Zaten aldirmam ne gerek var o zaman. Onda da sen haklisin dedi.
Amin insallah saglikla kucaginiza alirsinizBenimde bulantım var ama kusma yok şükür inşallah olmaz da şuana kadar hep öyle oldu gün içinde su çok tüketiyorum sanırım oda etkiliyor .banada en son gittiğim kontrolde sölemişti doktorumuz daha zaman ne gözterşcek bilmiyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olsun . evet biliyorum benimde bebeğim tüüp bebek rabbim sağlıkla kucagımıza alırız teşekkür ederim ..
Benim de genetik testlerimde sorun vardı hangileri oldugunu hatırlamıyorum yapilali cok oldu hematoloji sadece gebelikte dikkat edilmeli dedi normal zamanlarda hiçbir sıkıntı yok sadece bu kan sulandircilar kemik erimisine yol açıyormuş onun için sut ürünlerini artirmak lazım endişe etme herseh yolunda gidecekBen trombofili tahlili baktırdım. Pıhtılaşma ile ilgili tahlil. Onda sanırım sıkıntı çıktı tamda adlandıramadım ama normal olmayan iki değer. O yüzden endişelendim. Ciddi bi durum mudur diye. Oksapardır umarım çözümü☺
İhmal etme canım ilaçlarını kullan düzenli bol bol dinlen hiç bişiy olmuycak dualarımız seninleBende gittim kese yerinde duruyor , düşük tehtidi de olabilir olmayabilir de ama kesemiz iyi gözüküyor dedi.
Beta hcg iki gün arayla baktır düşerse düşük algılamamız lazım dedi. Progestan verdi. Hakkımda hayırlısı
keske randevu bulabilsemde alsam canim sabahin 7bucugunda gidip sira aliyorum oglebe kadar sira bekliyorum 2 yasinda oglumla tamamen perisan halde iki tanecik doktor var biri hep ameliyatta nasil kuyruk anlatamam adam odaya 5er 5er cagiriyoSen Dr u boşver canım 2 hafta sonraya al randevu
bursa icindeki doktorlar benim eve cok uzak malesef cocuguda birakcak kimsem yok o yuzden eve en yakin devlete gidiyorum ama randevu bulursam daha erkene alirim sabredememBenimde 7 haftalikken kalp atisini duyduk bence başka bir doktora gidip 1 ay beklemeyebilirsiniz
InşAllah...İhmal etme canım ilaçlarını kullan düzenli bol bol dinlen hiç bişiy olmuycak dualarımız seninle
Ben ilk gebeliyimde hic bir test yaptirmadim. Doktorum bana dedi ki,zeka testi yapilmasi lazim. Ben de 4 ayimdaydim o zaman. Zekasiz olursa alacakmisiniz ki dedim. Yok canim ne alaka sadece bilelim dedi. Ee bilip de 5 ayimi işgencede mi gecireyim o zaman dedim? Zaten aldirmam ne gerek var o zaman. Onda da sen haklisin dedi.
kızlar merhaba ben pek giremiyorum inşallah iyisinizdirtestlerden açılmış muhabbet ben ilkinde 2li test yaptırdım doktor yazmıştı yapılsın madem dedim ikincide hiç bir test yaptırmadım. şimdi bu üçüncü doktora bile gitmedim uzunca bir süre de gitmeyi düşünmüyorum çok fazla ultrasona karşıyım.Bakalım hakkımızda hayırlısı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
katılıyorum