2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben kullanıyorum ama piyasada clexan olmadigi icin oKsapar vuruyorum clexani tercihi ederim ama o ayri
Ilk gebeligimi de boyle gecirdim ve 4 yasinda aslan gibi oğlum var Allah bağışlasın seni endiselendiren sey nedir
Artik gebelerin cogu kullanıyor yediğimiz içtiğimiz her sey zarar çünkü

Bence söyle sevdiklerinin desteği daha iyi hissettiriyor. Söyle ki beraber üzülüp beraber mutlu olun :) tabi herkese değil en yakınlarına söyle. İlk 3 ay hamilelerin nazar olma ihtimali çok yüksek bu yüzden herkese bildirmemeyi öneriyolar bende herkese söylemedm ama en yakınlarma söyledm 3. Olmasına rağmen ilk çocuğummuş gibi tepkiler almak kendmi daha iyi hissettirdi :)
gunaydin hanimlarr doktordan geldim simdi keseyi gorduk cok sukur hersey yolundaymis tee bir ay sonra cagirdi
Maşallah ne güzel , bende devlete gittm keseyi görmştük haftaya gel demşti ama gitmedim ben . Sana 1 ay sonra demiş sanırım kan testleri için o kadr geç çağırdı
Betam 1108,81 olmuş sanırım artış kötü 24 Ağustos da 303'müş..
Bence kötü düşünme . Belki de artış iyidir. Nedn hiçbşey tam kesinleşmeden kendni bu şeklde bırakıyosun . Allah tan ümidini kesme canım . Hakkında en hayırlısı neyse o olsun inşallah

Sen artik kananan duğunda gitdin doktora hatirliyorum. O zaman zaten altdan bakiyorlar tabiki izin verirseniz. Erken teşhis çok önemli demiştim. Ben seni o gün korkutmak heyecanlandirmak istemedim sadece. Bir var onceden malum oluyor sıkıntısi az oluyor bir de var uzuyor ve acisi buyuk oluyor. Rabbim hakkinda hayirli olani nasip etsin canim. Her zaman da bunu dile. Ben her hamileliyimde diledim. Hayirliysa bana nasip et hayirsizsa al benden.

Ben 2li tarama oğlumda yaptırmamıştım bana göre sadece kafa karışıklığı o . Anne karnında tedavisi yapılan testi yani 5. Tarama testni yaptrmıştm ben . Çok şükr Rabbime olumsuz bişey çıkmadı

Ben trombofili tahlili baktırdım. Pıhtılaşma ile ilgili tahlil. Onda sanırım sıkıntı çıktı tamda adlandıramadım ama normal olmayan iki değer. O yüzden endişelendim. Ciddi bi durum mudur diye. Oksapardır umarım çözümü

Evet pozitif dusunun anı yaşayın.

Erken teshis olsa bile yapilacak hicbir sey olamaz.. doktorlarin dedigi su sekilde eger bebek saglikliysa gebelik saglikli bir sekilde devam eder zaten. Eger bebek sagliksizsa en yuksek dozda progesteron verilse bile o bebek duser. Yani @meyyke burada pisman olacagin veya ah vah niye yapmadim niye etmedim diyecegin bir durum yok. Allahin takdiri. Senin elinde veya doktorlarin elinde olan birsey degil. Bebekte olan kromozom eksikligi vb. nedenlerle gelisimi devam etmiyor. Ama sakin kendini uzme gercekten sukret daha da ilerlemedigine kurtajla karsi karsiya gelmek de var. Boyle en hafif sekilde atlatacaksin insallah. Insallah en kisa zamanda tekrardan hamile kalirsin ve bebegini kucagina alip buyutmek nasip olur sana da hepimize de.. dedigin gibi hamile kaldigini gormus oldun bu cok onemli ve sakin kendini strese sokma bu donemi cok stresli gecirdin.. tekrar hamile kalmak istediginde sakin sakin stres yapma!! Akisina birak bak nasil her sey tikirinda gidiyor.. Bol bol dua et. Rabbim yardimcin olsun..

Benim pıhtılaşma riskim varmış. Ecopirin kullanıyorum. Gerekirse iğne dedi doktorum şimdilik hap alıyorum sadece.

Baktırmamıştım doktora sabah gittim şimdi tekrar gitmedim bugün yaptır iki gün sonra tekrar yaptır hcg düşmüşse düşüktür dedi.

Kötü düşünme inşallah korktuğuna uğramazsın. İki gün sabret dua et. Hiç belli olmaz nasibinse her şey yoluna girer zaten.

Ben şimdilik düşünmüyorum ikili taramayı. Zaman yaklaşırsa fikrim değişir mi bilmiyorum.

Bende gece cok sık idrara cikiyorum uykum devamli bölünuyor mide yanmasi ara ara var ama şükür bulantim yok, iki tarama testi icin bana doktor daha zaman soylemedi bebek kucuk diye ama zamani gelinve yaptirmak lazim cunku sonucta bebekle ilgili bir sıkıntı özur varmi bilgi veriyor Rabbim herkesin bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin takdir Allahtan tedbir bizden dimi..

Merhaba :) ben yaptirmayi dusunmuyorum. Test %100 dogru sonuc vermiyor diye biliyorum. Bircok kisinin basina gelmis.

Erken teshis olsa bile yapilacak hicbir sey olamaz.. doktorlarin dedigi su sekilde eger bebek saglikliysa gebelik saglikli bir sekilde devam eder zaten.

Benim dediğim de bu zaten. Erkenden teşhis konsun ki,zamani uzatıp acini çoğaltma. Ne olacaksa önceden belli olsun ve acin az olsun. Hem biz daha bilemeyiz ki,ne olup olmayacağini. InsAllah hayirlısi Rabbimden.

Benimde öyle 10 hafta bitti ne anneler ne babalar biliyor. İlk bebeğimiz gelişmedi kalbi durdu şu Allahın izniyle ikili taramayı atlatsak o zaman söyleriz diye düşünüyoruz

Betam 1108,81 olmuş sanırım artış kötü 24 Ağustos da 303'müş..
Buna attığıma bakılırsa normal görnüyo nedn artmamış diyosunuz. 1,108,81 az mı ki

Eklentiler

• BB1771A1-315F-4EDD-9DF1-F32FD44647F7.jpeg
    54,7 KB · Görüntüleme: 33
Moral bozmayın lütfen. Ben ilk bebeğimi gelişmediği için kaybettim. Sat 8 haftaydı bebek 6 hafta çıktı ve kalp atışı 60 tı. 2 hafta sonra kalbi durdu. Şimdi 10 hafta bitti her hafta doktora gider oldum midem bi gün bulanmıyor hop doktor lekelenme oldu 3 günde 2 kere gittim. Bugünde oldu artık doktorum bıktı cevap bile vermedi bana dedim ki elif yok bir sıkıntı sen yat. İkinci gebeliğini rezil etme kendine. Artık rabbim hayırlıysa verecek diye saldım kendimi. Benim arkadaşım antibiyotikler sigara kullanırken gebe kaldı sağlıklıda oldu. Herşeyi allah belirliyor biz ne yaparsak yapalım. Allah istediğin anda hayırla mükemmel bir gebelik geçirmeni ve bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

5.tarama da mı var valla nasıl bir test bu ben baktıkça uzuyor sanki . çok şükür bişey çıkmamasına çok sevindim . sağlıkla bebeişinizi dünyaya getirsiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…