2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Ben de hem corasprin hem de Oksapar iğne kullanıyorum. Clexane piyasada bulamadık yoksa bana da onu yazmıştı aslında. Bende de pıhtılaşma sorunu yok ama senin gibi düşüğüm var ondan olmalı. Hayırlı olsun :)

Oksapar evet. Muadiller bende oksapar kullanıyorum da baktırdınız mı peki tahlil. Tam anlamadım doktoruma da dün gitmiştim o yüzden net soramadım iğneye devam dedi sadece. Biraz stres yaptım sıkıntılı bir durum mu diye

doktor önceki durumları da bildiği için hiç sorgulamadan tahlili tekrar ettirmeden verdi, neden stres olasın, hiç olma. gayet normal kan sulandırıcı, allah esirgesin kanama leke vs olursa hemen keser zaten. hatta ben nedense iğne olduktan sonra karnımda bir huzur hissediyorum :) bağımlı olmuş olabilirim :)

İki değer de birinde heterozigot diğerinde homozigot yazıyor diğerleri normal. Tam anlamadım o yüzden moralimi bozdu biraz umarım Sıkıntılı bir durum değildir. Sıkıntısız atlatırız umarım Önce ki kötü tecrübe insanı çok telaşa düşürüyor işte

kız doktoruna güven, ne veriyorsa ye iç yut hepsini :) şifa niyetine :)

Betam 1108,81 olmuş sanırım artış kötü 24 Ağustos da 303'müş..

Baktırmamıştım doktora sabah gittim şimdi tekrar gitmedim bugün yaptır iki gün sonra tekrar yaptır hcg düşmüşse düşüktür dedi.
böyle beklenilmez ki. başka doktora gitmeni öneririm. önlenebilecek bir durum vardır belki de. genelde ateşlemeyi sevmem ama,en azından önlem alabilinecek bir durum varsa, başka bir doktor önerisi alman daha doğru olmaz mı ?

Kızlara dün bende dün yazmıştım 2020 nisan annesi olucağımı inşallah aslında bir kaç sorum olacak ..
mide bulantısı 5 haftadan itibaren başladı şu iki gün azaldı gibi ama mide yanması oluyor geceleri zaten yatma yok gibi yarım saatte bir tuvalet gidiyorum :)) bunlar aslında çok güzel şeyler ama kafama takılan şu sıralar şey var doktorunuz sizede aynısını söledimi 1 ay sonra gel dedi ikili tarama yapılması için siz bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ediyorum .

Baktırmamıştım doktora sabah gittim şimdi tekrar gitmedim bugün yaptır iki gün sonra tekrar yaptır hcg düşmüşse düşüktür dedi.
Ah kuzum ahh. Zamaninda sana söyledim ben kimseyi dinleme doktora git. Neymiş baktirirsan düşük olurmuş. Betan iyi ilerlememiş malesef. Geçen de sana söyledim Allah onu sana yazdıysa kimse onu silemez! Allahin nasip etmediğini kimse sana veremez! Üzülmek yok şükr etmek lazım her zaman. Benim hamilelik öykülerimi dinlesen ne dersin merak ediyorum Sakin ol lütfen.

Öyle Rabbim bunu da yazmış bana yapabileceğim bir şey yok maalesef.. en azından hamile kalabildiğimi gördüm diyerek kendimi teselli ediyorum ben seni dinledim doktora gittim vajinal muayene 'ye bile tamam dedim sen bir şey olmaz diyince.. ama nasibimiz değilmiş demek ki.. Allah sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim için de hayırlı bir zaman yazmış olmasını dilemekten başka da çarem yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…