Hanımlar trombofili tahlili yaptıran var mı? Daha önce bi düşüğüm olduğu için doktorum baktırdı bu değere. Pıhtılaşma ile ilgili bi tahlil. Clexane (kan sulandırıcı iğne) kullanıyorum. Var mı kullanan?
Oksapar evet. Muadiller bende oksapar kullanıyorum daBen de hem corasprin hem de Oksapar iğne kullanıyorum. Clexane piyasada bulamadık yoksa bana da onu yazmıştı aslında. Bende de pıhtılaşma sorunu yok ama senin gibi düşüğüm var ondan olmalı. Hayırlı olsun :)
İnşaAllah canım hoş geldin Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşaAllahRabbim nasip ederse bende nisan ayında kucağıma alcam inşallah
Oksapar evet. Muadiller bende oksapar kullanıyorum dabaktırdınız mı peki tahlil. Tam anlamadım doktoruma da dün gitmiştim o yüzden net soramadım iğneye devam dedi sadece. Biraz stres yaptım sıkıntılı bir durum mu diye
Hosbuldum canim amin inşallah hepimizin inşallahİnşaAllah canım hoş geldin Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşaAllah
Gözün aydın canımgunaydin hanimlarr doktordan geldim simdi keseyi gorduk cok sukur hersey yolundaymis tee bir ay sonra cagirdi
İki değer de birinde heterozigot diğerinde homozigot yazıyor diğerleri normal. Tam anlamadım o yüzden moralimi bozdu birazdoktor önceki durumları da bildiği için hiç sorgulamadan tahlili tekrar ettirmeden verdi, neden stres olasın, hiç olma. gayet normal kan sulandırıcı, allah esirgesin kanama leke vs olursa hemen keser zaten. hatta ben nedense iğne olduktan sonra karnımda bir huzur hissediyorum :) bağımlı olmuş olabilirim :)
İki değer de birinde heterozigot diğerinde homozigot yazıyor diğerleri normal. Tam anlamadım o yüzden moralimi bozdu birazumarım Sıkıntılı bir durum değildir. Sıkıntısız atlatırız umarım Önce ki kötü tecrübe insanı çok telaşa düşürüyor işte
Sagdaysa Altan bakılınca erkekBenim alttan baktığında sağdaymış. Ne oluyor şimdi erkek mi?
bence şimdiden seni elinde oynatıyor minik kuşEe ben şu an anlamadım vajinalden bakınca da sağda karından bakınca da sağdaNe olacak bu çocuk şimdi?
Bunlar bu kadar küçükken hareket etmeye başlamıyor dimi? Nasıl sağa geldi bu çocuk anlamadım.bence şimdiden seni elinde oynatıyor minik kuş
O zamandan beri baktırmamış mıydınız? Doktor ne diyorBetam 1108,81 olmuş sanırım artış kötü 24 Ağustos da 303'müş..
Baktırmamıştım doktora sabah gittim şimdi tekrar gitmedim bugün yaptır iki gün sonra tekrar yaptır hcg düşmüşse düşüktür dedi.O zamandan beri baktırmamış mıydınız? Doktor ne diyor
böyle beklenilmez ki. başka doktora gitmeni öneririm. önlenebilecek bir durum vardır belki de. genelde ateşlemeyi sevmem ama,en azından önlem alabilinecek bir durum varsa, başka bir doktor önerisi alman daha doğru olmaz mı ?Baktırmamıştım doktora sabah gittim şimdi tekrar gitmedim bugün yaptır iki gün sonra tekrar yaptır hcg düşmüşse düşüktür dedi.
6+1im devlet hastanesi iste pek onemsemiyolar malesefGözünüz aydınKaç haftalıksınız. Bi ay çok olmamış mı sanki kalp sesi keseden 2 3 hafta sonra tahat duyuluyor sanırım
devlet hastanesi iste nasil sabrederim bilemiyorumGözün aydın canım1 ay çok geç ya benim kesem 5 haftalıkken görüldü 2 hafta sonrada bebeği gördük
Ah kuzum ahh. Zamaninda sana söyledim ben kimseyi dinleme doktora git. Neymiş baktirirsan düşük olurmuş. Betan iyi ilerlememiş malesef. Geçen de sana söyledim Allah onu sana yazdıysa kimse onu silemez! Allahin nasip etmediğini kimse sana veremez! Üzülmek yok şükr etmek lazım her zaman. Benim hamilelik öykülerimi dinlesen ne dersin merak ediyorumBaktırmamıştım doktora sabah gittim şimdi tekrar gitmedim bugün yaptır iki gün sonra tekrar yaptır hcg düşmüşse düşüktür dedi.
Öyle Rabbim bunu da yazmış banaAh kuzum ahh. Zamaninda sana söyledim ben kimseyi dinleme doktora git. Neymiş baktirirsan düşük olurmuş. Betan iyi ilerlememiş malesef. Geçen de sana söyledim Allah onu sana yazdıysa kimse onu silemez! Allahin nadip etmediğini kimse sana veremez! Üzülmek yok şükr etmek lazım her zaman. Benim hamilelik öykülerimi dinlesen ne dersin merak ediyorumSakin ol lütfen.