gözükmesi gerekir diye biliyorum. ben de bu hamilelğimde 5 haftalıkken vajinalde gözüktü.Yolk sac bende henüz görünmedi. Cuma gideceğim dr ye ozaman 6+1 olacağım. O zamana gözükür mu ki?
doktorlar size zaten gözüktü demiyorlar ki boşuna üzülüyorsunuz. ben ilkinde boş gebelik geçirdiğim için biliyorum. doktorum o zaman bana bişi demedi ama bebek yok felan dedi. sonra ben nette araştırınca öğrendim yolk sacın önemini. ayrıca bu hamileliğimde de var demedi doktor. benim başımdan geçtiği için ben dikkat ettim ultrasonda.. kendinizi üzmeyin o yüzden.. doktorlar bir şey demiyorlar hiçbi zaman.. güzel haberlerinizi alıcaz inşallahBende de gözükmedi sanırım çünkü hiçbişi demedi ve sabahtan beri bu yazıyı okudum ağlama krizlerine girdim boş gebelik mi diye..
Beni de haftaya çağırdı ne için çağırdığını bile bilmiyorum o kadar etkilendim ki anlatamam
Şu an siz böyle diyince bende üzüldüm ama farklı yöntemlere onlara güzel bir anı yaşatabilirsiniz. Kargoyla bir şeyler gönderip bir yakınınızdan videosunu çekmesini isteyebilirsiniz meselaFikrinizi çok beğendim çok güzel bir anı olmuş. Hemen düşündüm ben de yapsam diye ama ailem başka şehirde yaşıyor. Bu konuda zaten hep bi burukluk hissediyorum ve üzülüyorum. Şimdi böyle bir şeyi de yapamam diye yine üzüldüm
ultrason da önemli.. bi yere gittim keseyi zor buldu bi yere gittim yolk sacı gördüm.. sabırlı olmak lazımYolk sac bende henüz görünmedi. Cuma gideceğim dr ye ozaman 6+1 olacağım. O zamana gözükür mu ki?
Ufff gün bitmezzzBen 5 haftadır hep sabah 5 ya da 6 da uyanıyorum üstelik evdeydim de şaka gibi
Arkadaşımızın gebelik öncesi tüm testleri yapılmış. Aynı doktor takip ediyormuş. Belki şikayeti olmadığı için geçmişi de bildiğinden yani test sonuçları doktorun zaten elinde olduğundan tekrar istememiştir. Hepimizin sorunsuz, şikayetsiz, rahat geçsin inşallahkesinlikle katılıyorum size.. benim doktorum ilk tshı sordu. bildiğim kadarıyla tsh 2 üzeri hemen ilaç başlanması gerekiyor.. arkadaşımdan biliyorum..toxo rubella vs de hepsinin ayrı önemi var..
yalnız bu arada şunu belirteyim. benim sağlık ocağında tsh ım 3 çıktı. kendi doktorum yüksek ilaç başlamak lazım dedi. sonra aile hekimimden öğrendim ki sağlık ocağı kitlerinde sorun varmış. o dönem herkesin yüksek çıkıyormuş. özelde verdim. 1,6 çıktı.. ilaç kullanmadım.. Allaha emanet bebeklerimizArkadaşımızın gebelik öncesi tüm testleri yapılmış. Aynı doktor takip ediyormuş. Belki şikayeti olmadığı için geçmişi de bildiğinden yani test sonuçları doktorun zaten elinde olduğundan tekrar istememiştir. Hepimizin sorunsuz, şikayetsiz, rahat geçsin inşallahDefaatle kan vermek de az da olsa strese sokuyor beni.
Çok geçmiş olsun. Rabbim bebeğini sana bagislasin bir an önce atlatırsın inşallah.Kızlar akşam üzeri kanamam olduhemen doktora gittik az önce geldim, her kanama düşük tehlikesidir dedi, ultrason ile baktı bebeğin kalp atışı var, durumu iyi dedi. Progestan diye bir ilaç yazdı. Allah'ım affetsin söylediklerimden dolayı mı oldu bilmiyorum . Dua edin bana
İyi ki dikkat etmişsiniz.yalnız bu arada şunu belirteyim. benim sağlık ocağında tsh ım 3 çıktı. kendi doktorum yüksek ilaç başlamak lazım dedi. sonra aile hekimimden öğrendim ki sağlık ocağı kitlerinde sorun varmış. o dönem herkesin yüksek çıkıyormuş. özelde verdim. 1,6 çıktı.. ilaç kullanmadım.. Allaha emanet bebeklerimiz
Biz hiçkimseye söylemedik.Bir sonraki randevum 16 eylül de 10-11 hafta gibi oluyor sanırım dr bebeğin kolunu bacağını görürüz demişti bizde o kontrolden sonra söylemeye karar verdik. Kızımda bilmiyor henüz riskli dönemi biraz olsun atlatıp öyle söylemek istedik.Kızlar ailelerinize söylediniz mi gebeliğinizi? Ben kalp atışları duyulana kadar bekleyeceğim, sanırım 8 haftalıkken duyuluyor. Bana kalsa aslında 3 ay beklerim de eşim hevesli..
Yarın iyi haberlerle gelin inşallahYani buyumesiyle ilgili bisey demedi kalp atislarini normalde duymamiz lazimdi belki daha kucuk ondandir falan dedi tabi bunlar benum aklima sonradan geldi kalp atisini duymamiz lazimdan sonra koptum insallah kucuk oldugundan duymamisizdir . Belirtilerin devammi diye sordu aslinda evet gogus agrim devam ediyo ama yinede korkuyorum surekli gogsumu eller oldum yarin ogrrncem gerci
Çok teşekkür ederim bana destek olduğun için hep dua ediyorum zaten allahım bana kolaylık ver diye nasibiyle gelir inşallah bebeğimAllah bir kolaylik verir insallah. Anneniz de fikrini degistirir belki. Ama bakmazsa da cani sagolsun deyin gecin. Sonucta kimse bakmakla yukumlu degil onlarin da hayatlari var. belki baksa aranizda problemler olacak. Zaten gonulsuz bakacaksa da baktirmayin bence. Allah dagina gore kar verir. Size de mutlaka bir kolaylik verir.
ay harika perşembe günüde benim randevum var, kaç haftalık çıktı minnoş. :)
Kanama lekelenmeye dönüşüp kaybolur genelde. Lekelenme kahveyse içeride taze kanama olmuyordur. Biraz daha izleyin, tahminim iyice azalıp kaybolacaktır. Canınızı sıkmayın. Dinlenebiliyorsanız ayaklarınızı uzatıp dinlenin. İyilik haberlerinizi bekliyoruz.Kızlar dün gece kanamam oldu, hemen hastaneye gittik. Doktor kanamanın durması için bir ilaç verdi eve geldim baktım kanamam yok lekelenme var. Bir arkadaşıma söyledim bebek rahime yerleşiyor o yüzden lekelenme olur dedi. Bugün de çok az leke vardı sadece ilacı kullanayım mı bilmiyorum?
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de anneme söyledim ve o günden beri konuşmuyoruz. Aramıyo sormuyo. Üstelik kendi bakmadı kızıma buna da bakmayacak. Onun fikirlerini çok önemsediğimi bile bile canımı acıtıyor. Kızım çok küçük evet daha 13 aylık ama zaten süpriz bebek bu. Planlı bi durum değil. Bunu malesef ki anlatamıyorm kimseye. Kimseye söyleyemiyorum. Utanıyorum. Söylemeyi de düşünmüykrum. Söylediğim bikaç kişi acıyarak ve eleştirerek tepki verince uykularım kaçtı keyfim kaçtı. Saat kaç olmuş bende hala uykunun zerresi yok. Yarın işe gideceğm üstelik. Kızım da çok huzursuz sanırım bendeki huzursuzluğu hissediyo. Ona da ayrıca üzülüyorum. Saçma sapan bi dönemin içindeyim. Kims e beni rahatlatamıyo. Kendimi yanlış bşy yapmş suçlu biri gibi hissedyrum ve şuan iki bebeğe bakacak gücü asla kendimde görmüyorum.
Haftaya çağırdı salı günü bugün yine 1 damla kahverengi akıntı oldu devamı henüz gelmedi korkuyorum ister istemezNiye boş gebelik olsun ki vos yee evham yapma bence. Usg de +-1 hafta oynayabilirmiş. Bonece kötü bir şey yoktur. Kendi kendini üzüp strese sokma. K8ntrol nezamandı?
Kan herkesten geliyor amaHaftaya çağırdı salı günü bugün yine 1 damla kahverengi akıntı oldu devamı henüz gelmedi korkuyorum ister istemez
Stres çok yaptım bugün bir miktar artışı vs olursa giderim doktora yapacak bir şey yok hakkımızda hayırlısı inşallahKan herkesten geliyor ama
Canim stres de tetikler lekelenmeyi kendini cok yipratma uzulme insallah hayirli haberler alirsin dua et tevekkul etStres çok yaptım bugün bir miktar artışı vs olursa giderim doktora yapacak bir şey yok hakkımızda hayırlısı inşallah