2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Senin profilin güzelliğini incelerken mesajı okuamıyorum var mı öyle göğüs yaa

Orasi ole tabi cnm da iste ilk olnca bole var mi yok mu insan onu ogrnmk istio cogu kisi gibi. Ben de dusundm belki ultrasn eskidr diye. Yarn hcg yi ogrenirsem ona gore dawranirz artk

canım seninle günlerimiz aynıydı betalarımızda ortalama aynı ilerliyordu.
benimde karından gözükmedi alttan muayene de minnacık kese gözüktü bak bende ekliyim ultrosonu moralini bozma diyeceğim çok zor biliyorum bir kadın doktor bulup alttan kontrol ettirmeni tavsiye ederim

Eklentiler

• 678F7A5D-BCD2-468B-AC77-B79E0453A79F.jpeg
    30 KB · Görüntüleme: 55
Hey maslllh dr lar bunu nasil goruolr anlamiorm bnm sat 23 temmuzdu bat da 20 agustostu 21 de hcg 31 cikmisti iste. Simdi tahminmce 6 7 binlerde cikmasi gerekio hcg

Beni de eklermisin sat 1 Temmuz 2. bebek

Hey maslllh dr lar bunu nasil goruolr anlamiorm bnm sat 23 temmuzdu bat da 20 agustostu 21 de hcg 31 cikmisti iste. Simdi tahminmce 6 7 binlerde cikmasi gerekio hcg
Satla batımız aynı 21 inde 44 23 ünde 98,8 25'inde 303 çıkmıştı benimde sonra yaptırmadım

Annem dediki biz regl gecikince hamileyim der 3. Ay sonra hastaneye giderdik siz hem erken öğrenip hem de hep negatif şeyler düşünüyorsunuz. Bizde böyle beta hcgler ultrasonlar da yoktu diyor aslında çok erken gidip stres yaratıyoruz kendimize gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…