2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Merhaba bayanlar, bugun toksoplazma ve rubella icin hastaneye gidip kan verdim, saglik ocaginada hamilelik bilgisi verdim onlarda kan ve idrar aldilar genel taramadan geciriceklermis ama bugun aslinda sabahtan beridir iyi degilim eşimle ikili ve detayli ultrasonla ilgili gerildik bana testlerde Allah korusun olumsuz bir durumda olsa bebegin dogmasini istiyorum dedi ve beni şoka soktu bunu şimdiden dusunmek bile istemiyorum ama bu zihniyeti beni cok uzdu ve kararli yani şaşkinim nasil davranacagimi bilmiyorum yuregime resmen bisey oturdu.

bugün gittiğim doktor bana muhtemelen ağır geldıgıni söyledi.bebege zararı olmamıştır,fazlasını vücut depolayamaz atar dedi.ama işte anne yüreği ne kadar olmasa da tedirgin...

Ben şoka girmedim babası olarak fikrini söylemiş

Ben de kinli değilimki. Üzülyrum sadece. 2. Evet ama ilki daha 13 aylık

Bence daha şimdiden böyle bir konu için kendinizi de eşinizi de strese sokmayın. Eşiniz öyle düşünmüş demek ki ne gelirse Allah'tan diyor tabi biz anneler geleceklerini de düşünüyoruz. Allah korusun kötü bir durum olursa bunları o zaman konuşur birlikte karara varırsınız. Benim eşimde aynı şeyi söyledi bende ikili tarama yaptırmama kararı aldım. Sadece ultrason ile baktıracağım aksi bir durum olursa öğrenmek istemiyorum zaten bu testlerin hiçbiri kesin olmuyor.

Haftaya çağırdı salı günü bugün yine 1 damla kahverengi akıntı oldu devamı henüz gelmedi korkuyorum ister istemez

öncelikle sakin ol..bol bol dinlen.hatta uyumaya çalış.kii stres yapamayasın.. güzelce suyunu iç.yemegini ye.hersey güzel olacak de.bunu sesli soyle.insan en çok kendi sesine kulak verir çünkü.hem minik bebeğinin de senin onu sakinlestirmene ihtiyacı vardır belki.ben 1. gebeligimi hep lekelenmelerle geçirdim hep nedenini bulamadılar.her lekelenmede kostum doktora.simdi yine aynı... ama artık temkinliyim.doktorumun da önerisiyle kırmızı kan görmeden paniklemek yok.yorulmak üzülmek yok.sakin sakin takilicaz ac tv izle.ayaklarini uzat.soluna yat.... meraklanma herşey mükemmel olacak.Allah a sığın.ne kadarliksin?

Doktor 4 hafta dolmuş dedi keseye bakarak sat 23 temmuzdu ama .. Şu an dua dinliyorum Rabbime sığındım sınamasın beni tekrar evlatla diye .. siz tecrübeliler bana çok moral oluyorsunuz hakkımda hayırlısı neyse onu yaşayacağım Allah'ım sınamasın biz çok istiyoruz onu

Kızlar ben iyi bir doktor araştırdım ama tamamlayıcı sigortam karşılamıyormuş. 80 tl muayene ücreti, çok değil ama testler vs olacak malum.. Onlar için de sigortamın geçtiği şu anki doktoruma gideyim diyorum ama nasıl olacak? Diğer doktor test isteyince gidip de diğerine şu şu testleri istiyorum diyemem ki.. Bu konuda deneyimi olan var mı? İki doktora birden giden falan?

tatlım daha çok erken niye panik yaptin sen...seni iyi anlıyorum 1.gebeligim kimyasal gebelikti.2.gebeligim çok şükür oğlum doğdu ama o korku hala icimde.anliyorum seni..ama gerçekten çok erken no problem .keyfinize bakın annesi.dogdugu zaman sıcak kahve içmeyi unutucan ❤❤❤❤

Kizlar yaa moralm cok bozuk doktorum isaretledgi yerde kese var ama cok belli deil anca alttan bakilirsa belli olur dedi. Simdiye net belli olmaz miydi yaa yarin sabah da kan vercm bi suru test yapcaklr. Siz burda keseye benzer bisy goruo musunz ?

Stressiz dua canım umutla güzel şeyler olacak inan bebeğini sağlıcakla kucağina alacaksın inşallah bunları dusun

Canım ben ikili testi yaptırmayı bile düşünmüyorum mesela çünkü çıksa da çıkmasa da doğuracağım Allahın izniyle ve o testler yüzde yüz doğruyu yansıtmıyor. Çocukta engel olacak deyip de sağlam doğan çok var ya da tam tersi.. Neden gebeliğimde boşuna stres yapayım ki.. Ama sen farklı düşünüyor olabilirsin tabi.. Yine de eşin de kendi fikrini söylemiş, şok olma o kadar

Işte ben bu sorunlarla uğraşmamak icin 8. Hafta civarları gitmek istiyorum . Oğlumda doktor 7. Haftada kese görmedi meğer ultrason cihazı eskimiş . Memlekete geldik bir iki gün içinde kalbini de duyduk . Ya vallahi stres etmeyin kendinizi ve bebisleri yormayin . Olacak olan da Allah tan olduktan sonra yapacak birşey yok .

Canım kaç haftalıktın tam olarak eğer idrara sıkışık diilsen zor görünüyor benim doktorum kontrol e gittiğimde öyle demişti içini ferah tut hiç bişiy olmaz dua et bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…