2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ah ne kadar haklısın bu dönemde eşim benden daha çok korkar oldu
Bi de araya soğukluk girerse erkekler sonra da uzak durabilir bebeğe bir şey olursa diye korkar vs. Kadınlar çok kırılıyor böyle şeylere o yüzden eşleri de fazla korkutmamak lazım psikolojimiz de önemli sonuçta

Bende 2 kere gittim büyük konuşmuyorum ama bir daha gitmem.Kalabalık vs anlayış göstermeye çalışıyorum ama yüregimiz agzımızda zaten azıcık bilgi verin.çok şükür geçmiş olsun doğuma kadar hastanede yatış göstermesin inş

Hanımlar merhaba. Gebeliğimin ilk başında doktor geç yumurtlamışsın demişti ve 5 gün geriden geliyordu sata göre ama bugün ki kontrolde satı yakaladı. Bu durum kötü birşey değil değil mi?

Ayneeen öyle zor oldu biraz yıprandık sanırım ben biraz uğraşıyım bu konu üstünde

Çok teşekkür ederim uzun ve detaylı araştırmışsınız artık araştıralım bundan sonrası için napabiliriz diye düşünelim keşke daha önce bilseymişim artık yakınlarıma tavsiye ederim

Kaçıncı haftada oldu peki? Doktor akşama doğru geldi plasenta biraz aşağıya doğru yerleşecek gibi ondan oldu bence bu kanama korkulacak bi sey yok gebelik ilerledikçe çıkar yukarıya diyor bebeğin çevresinde kanama alani yokmuş sizde de mi öyleydi

Kızlar haberlere bir daha bakmicam kurban olurum Eymen diye bir yavrucagin haberini gördüm hep dövmüşler çocuğu hem video çekmişler yalanlamak icin yemek yediriyor annesi cani çocuğa güzel laflar söyletiyor kolunu bile kaldiramiyor yavrucak dayak yemiş. Ondan çok geçmeden de dayakla öldürmüş annesiyle sevgilisi . Tandıra saklamışlar taninmiycak haldeymis kimliği bile tesbit edilmemis. Ağlamaktan helak oldum yavrum nasılda çaresiz konusuyordu. Insanlar nasıl bu hale gelebiliyorlar bütün kötülerin ölmesini istiyorum

Kizlar nolur icimi rahatlatin cok kotuyum normalde 7 haftalik uygulamada bugun 6+4 cikti doktor kalp atisini duymadi normalde duymamiz lazimdi dedi belki kucuk ondandir falan dedi 2 gun icin hcg testi istedi artmazsa alcaklar galiba cok moralim bozuk

Ya aynısını izledim gerçekten insan değil bunlar! Allah belasını verse de hepsinin kurtulsak!

Kizlar nolur icimi rahatlatin cok kotuyum normalde 7 haftalik uygulamada bugun 6+4 cikti doktor kalp atisini duymadi normalde duymamiz lazimdi dedi belki kucuk ondandir falan dedi 2 gun icin hcg testi istedi artmazsa alcaklar galiba cok sizcr kalp atisi duyulurmu persembe bidaha gircez

Vajinal mi bakıldı karindan mi? İçinizi ferah tutun geç döllenme olabilir doktorun ultrason aleti iyi olmayabilir

Kaçıncı haftaya kadar duymuyor anneler kalp atışlarını bazen... Korkmayın... 9.haftada bile duyanlar oluyormuş ilk kez.. Ben okumuştum başka bir sitede böyle şeyler.. Allahın izniyle duyarsınız inşllah... Ferah olun..

Tatlım ben devlet hastanesine gittim ilkinde doktor kalp atışını duydum dedi ama dinletmedi kanama alanı var dedi ilaç verdi yolladı.çok begendiğim bir doktor vardı 2.kez ona randevu aldım asistanı vardı.ultrasyonu gösterdim kalp atışı görülmemişki dedi kalp krizi geçiriyorum sandım eşime bişey diyemedim odada ultrason yok gittik bekledik gümbür gümbür geldi ses.neyse doktora gösterdim tamam dedi kanama alanı var yazıyor dedim aaa evet dedi ilaç verdi gene küçülmüş diyor çok sinirlendim.başka bir doktora git bazıları çok acımasız.vajinal ultrasonla bakılsın 8-9.haftada duyanlar oluyor üzme kendini

7-8 hafta da anca duyanlar olduğunu okudum moralini bozma diyeceğim çok zor biliyorum ama doktorların da genelinin ümitten çok ümitsizlik abidesi olduğunu unutma lütfen..
Allah'ın izninle duyacaksın

Kizlar nolur icimi rahatlatin cok kotuyum normalde 7 haftalik uygulamada bugun 6+4 cikti doktor kalp atisini duymadi normalde duymamiz lazimdi dedi belki kucuk ondandir falan dedi 2 gun icin hcg testi istedi artmazsa alcaklar galiba cok moralim bozuk
belki geç döllenmedir. benim ikinci kızım üç hafta geriden geliyordu. çok da geç duyuldu kalp atışı.
doktor embriyoyu ölçtü mü yoksa kese ölçüsünden mi haftası hesapladı?
insallah duyarsınız siz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…