Ooooo maşallah darısı bizim minişlereKızlar şimdi doktordan çıktık❤ Bizim miniş hareketlenmiş bilerenkli ultrasonla da baktık. Kolları bacakları belirginleşmeye başlamış her şey yolunda çok şükür
merhaba kizlar beni de kaydedin. yaşım 31 sat 18 temmuz beklenilen doğum tarıhi 23 nisan 2020 6+ 4 teyiz. canımı sıkan bir durum var.doktorum bana folbiol verdi.ben bunu 8 gün kullandım.ama bende aşırı sinir ve ishal yaptı.herhalde hormonlardan böyle diye düşünürken yine de doktoruma gidip ilacımı değiştirmek istediğimi söyledim.sadece ishal yaptığını söyledim. siniri söylemeye gerek duymadım çünkü hiç ihtimal vermedim ilaçtan olabileceğine. bu benim 2. gebeliğim.doktor da bana nasıl istersen o ilacı kullan piyasa folik asit dolu dedi.bende oĞlum da kullandığım folidoce kullanmaya başladım.bugun folbiol u bi okuyayım derken mg dikkatimi çekti folidoce ye göre 20 kat fazlaydı nerdeyse folidoce 400 mcg folbiol ise 5 mg di.ve folbiolun recetesinde aşırı sinir halinde acile gidin yazıyordu.ben bunu ilacı kestikten sonra gordum.ilaci keseli 3 gün oldu sakinlestim ishalim de soyle boyle yani.acaba bana bu kadar sinirerimi yıpratan ilaç minicik bebeğim zarar vermiş mıdır? folbiol kullanan var mı? böyle bi etki fark eden var mı? yarın başka bi doktordan randevu aldım coook huzursuzum.
Bende de yan etki olmadı hiçMerhaba ben oğlumda folbiol kullanmıştım.. Hiçbir sorun yaşamadım.. Şimdiki hamileliğimde de folic us diye bir ilaç kullanıyorum... Gayet memnunum..
Bence iyi artmış canım
Bence gayet iyi
Pazar 1000 olması lazımdı. Gayette iyi. Neye üzüldüm ki
Aynen sonucun iyi Cuma günü kese için gidebilirsin hatta
Ben de folic us a başladım :)Merhaba ben oğlumda folbiol kullanmıştım.. Hiçbir sorun yaşamadım.. Şimdiki hamileliğimde de folic us diye bir ilaç kullanıyorum... Gayet memnunum..
Canım sen epey bilgilisin sanırım, doktor 4-5 haftalık dedi, 4 mü 5 mi sence bu değere göre? Bir de ben ne zaman söyleyebileceğim 5+2, 7+1 gibi :/Aynen sonucun iyi Cuma günü kese için gidebilirsin hatta
Geçmiş olsun canım evet yoğundu adetin ilk zamanları gibi düşün hatta daha yoğun ve kıpkırmızıydı parcalar sürekli geliyodu bende kesin düştü diye gittim ama çok şükür iyiydi. 2 günde durdu kanama umarım sende bir an önce atlatırsınGözünüz aydın darısı başıma olsun bende bugün yattım. Nasıldı kanamanız yoğun mu benim ki yoğun oldu üstüne kocaman parça geldi çok korktum.
Eğer düşük tehlikesi yoksa cinsel yaşam devam edebilir hiç sorun olmaz. Az da değil üç ay sonuçta tehlike yoksa eşler birbirinden neden uzak dursun o kadar zaman? Fazla pimpirikli olmak bu süreci daha stresli hale getirir rahat olmak lazımKizlar bugun doktordaydin 6+6 yim şükür bebegimin kalp atisinida duyduk şukur ama hala cinsellik yasak ilk 3 ay onermiyoruz dedi sizdede durumlar aynimi?
Ebeyim ben tatlım hafta bilgisini son adetinin başlangıcını bilmiyorsan eğer keseye veya bebeğin ölçümüne göre değerlendirir doktorun ben adetime göre hesaplıyorum bebek ile aynı şimdilikCanım sen epey bilgilisin sanırım, doktor 4-5 haftalık dedi, 4 mü 5 mi sence bu değere göre? Bir de ben ne zaman söyleyebileceğim 5+2, 7+1 gibi :/
İdrar yolu enfeksiyonu için oğluma hamileyken tek kullanımlık şase saşe mi ne kullanmıştım... Antibiyotik kulak ağrım için kullanmıştım... Sıkıntı olmadı..Kızlar başka doktora girdim gösterdim sonucu o da çok güzel yükselmiş dedi. Ben galiba hesabı yanlış yapmışım cahillik iştePazartesi görebilirsiniz dedi. Bu arada yine idrar yolu enfeksiyonum çıktı. 2 hafta önce de çıkmıştı antibiyotik içmiştim, gebeliği bilmiyordum. Şimdi bu doktor da tek kullanımlık antibiyotik yazdı. Başıma bela olacak anlaşılan enfeksiyon.. Siz hiç kullandınız mı gebelikte antibiyotik?
Ah ne kadar haklısın bu dönemde eşim benden daha çok korkar olduEğer düşük tehlikesi yoksa cinsel yaşam devam edebilir hiç sorun olmaz. Az da değil üç ay sonuçta tehlike yoksa eşler birbirinden neden uzak dursun o kadar zaman? Fazla pimpirikli olmak bu süreci daha stresli hale getirir rahat olmak lazım
Çıkarken doktoru göremedim maalesef hastanede yoktu devlete gittim o yüzden çok bilgilendirme yapmıyolardi hiç bi soruma doğru düzgün cevaplar alamadım bebeğin kalbi atiyomu diye sordugumda bile cevap vermedi döndü hemşireye söyledi çok sinir oldum sadece çıkarken hemşire ilaçları nasıl kullanacağımı ve hiç kalkmadan yatmami söyledi uzun süre oturma bile dedi o kadar 1 hafta sonrada kontrole gel dedi ama ben oraya daha gitmem.Çok şükür seninde çok hareketli geçti hamileliğin neler önerdi doktorun ne kadar süre devam edicekmiş risk
Merhaba ben oğlumda folbiol kullanmıştım.. Hiçbir sorun yaşamadım.. Şimdiki hamileliğimde de folic us diye bir ilaç kullanıyorum... Gayet memnunum..
dolayı da gergin olabilirsin denk gelmiştir belkikızlar teşekkür ederim ama neden o kadar yan etki oldu.bana olması problem değil yavruma olmasın da
Olmaz inşallah canım biliyorum endişeni çok iyi anlıyorum ama besinlerle bile alınan bir vitamin gebelikten
dolayı da gergin olabilirsin denk gelmiştir belki
12 temmuz ama öyle hesaplayınca daha fazla çıkıyor. Adetim 10 gün geciktiğinde bile kanda çıkmadı gebelik, sanırım epey geç döllenmiş. O yüzden kendim tam bilemiyorum. Ultrasonu bekleyeceğim artık. Orada doktor hafta+günü de belirtiyor mu yani? Sadece haftayı mı söylüyor?Ebeyim ben tatlım hafta bilgisini son adetinin başlangıcını bilmiyorsan eğer keseye veya bebeğin ölçümüne göre değerlendirir doktorun ben adetime göre hesaplıyorum bebek ile aynı şimdilik
Evet.. Tok karnıma alıyorum..peki günde 1 adet mi kullandınız?
Hafta artı gün veriyor bebek baş popo ölçümüne göre onun için bebeğin görünmesi lazım12 temmuz ama öyle hesaplayınca daha fazla çıkıyor. Adetim 10 gün geciktiğinde bile kanda çıkmadı gebelik, sanırım epey geç döllenmiş. O yüzden kendim tam bilemiyorum. Ultrasonu bekleyeceğim artık. Orada doktor hafta+günü de belirtiyor mu yani? Sadece haftayı mı söylüyor?