2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kizlar nolur icimi rahatlatin cok kotuyum normalde 7 haftalik uygulamada bugun 6+4 cikti doktor kalp atisini duymadi normalde duymamiz lazimdi dedi belki kucuk ondandir falan dedi 2 gun icin hcg testi istedi artmazsa alcaklar galiba cok sizcr kalp atisi duyulurmu persembe bidaha gircez
Ultrason aleti yüzünden bile olabilir. Vajinal baktı mı? 8. 9. Haftada duyan bile oluyor korkmayın sakin olmaya çalışın bence duyarsınız inşallah

Kaçıncı haftada oldu peki? Doktor akşama doğru geldi plasenta biraz aşağıya doğru yerleşecek gibi ondan oldu bence bu kanama korkulacak bi sey yok gebelik ilerledikçe çıkar yukarıya diyor bebeğin çevresinde kanama alani yokmuş sizde de mi öyleydi
Canım doktor bana hiç bilgi vermedi çok saçma bir hastane gelip bebeğe bakiyodu ıyi diyip gidiyordu çıkarken bile telefonda arayıp çıkabilir diye haber vermiş 10 haftalikti kanama olduğunda ama ultrasonda bi 9+1 dedi geri 9+6 dedi ne dedikleri belli değildi haftaya kendi doktoruma gidicem artık.

ben de 6+0 da gittim bebek görüldü ama ne ölçüldü ne kalbi duyuldu.cok minik dedi.sabirsizlikla bekliyorum 🥺🥺 anlıyorum sizi ben de 6+ 4 oldum biraz daha bekleyeyeyim diyorum.Allah yardımcımız olsun.merak etmeyin inşallah kavuşursunuz.💕💕

A Albino karnabahar çok geçmiş olsun canim. bebek iyiymiş en kısa zamanda kanaman da durur.
Zeynepp20 Zeynepp20 çok streslisin canim. nacizane tavsiyem biraz daha sakin ol. ben de sabah çıkardım ama klozetten başımı kaldırıp hayata devam ettim. işte ilk günumdu korkmuştum ama iyi geçti. iyi düşün ki iyi olsun.
yanlış anlama sende ilk gebeligimdeki halimi görüyorum. bu kadar stres seni daha kötü yapıyor. bu süreç çoğu hamilenin yaşadığı bir süreç. rahat ol canim hepsi geçecek. bu hep böyle kalmayacak.

ben de 6+0 da gittim bebek görüldü ama ne ölçüldü ne kalbi duyuldu.cok minik dedi.sabirsizlikla bekliyorum 🥺🥺 anlıyorum sizi ben de 6+ 4 oldum biraz daha bekleyeyeyim diyorum.Allah yardımcımız olsun.merak etmeyin inşallah kavuşursunuz.💕💕
Şu doktorlardan tiksindim bugün ben.. Ben çok zor hamile kaldım korkuyorum tedirginim dedim baktı küçük daha dedi keseyi gördü 8 gün sonra tekrar çağırdı bir ton soru sordum cevap yok dedi. Rutin Kan tahlillerini verdi postaladı beni adeta eve geldiğimden beri aklımdan milyonlarca tilki dolaşıyor .. özel hastane olsun daha çok ilgilenirler diyodum hiç öyle değil.. kesinlikle bu işi gerçekten kadının ruh halini de düşünüp başarabilenler yapsın.

Canım doktor bana hiç bilgi vermedi çok saçma bir hastane gelip bebeğe bakiyodu ıyi diyip gidiyordu çıkarken bile telefonda arayıp çıkabilir diye haber vermiş 10 haftalikti kanama olduğunda ama ultrasonda bi 9+1 dedi geri 9+6 dedi ne dedikleri belli değildi haftaya kendi doktoruma gidicem artık.
Size de çok gecmis olsun kuzum.

Çok sinirliyim kızlar perşembe günü ilk muaynemi oldum kan tahlili verdim doktorum pazartesi perşembe cuma var tahlil sonuçlarım çıkmamış bugünü kaçırdım insan merak ediyor en sonunda hastanenin laboratuvar bölümünü aradım akşam çıkmış şimdide enabız da göremiyorum enabız neden var bilmiyorum yani

Kizlar nolur icimi rahatlatin cok kotuyum normalde 7 haftalik uygulamada bugun 6+4 cikti doktor kalp atisini duymadi normalde duymamiz lazimdi dedi belki kucuk ondandir falan dedi 2 gun icin hcg testi istedi artmazsa alcaklar galiba cok moralim bozuk
Hiç kafanı takma milimlik az ölçse küçük çıkıyor..özele gitmiştim oğlumda bacağı haftasından epey küçük otizm olabilir zaten sen ikili falan yaptirmadin ne olursa kabulum demistin dedi . O gün öldüm aglamaktan . Ertesi gun devlete gittim. Bi sinirlendi doktor hem yanlış ölçüyor haftasından küçük diyor birde böyle mi diyor dedi . Allah ondan razı olsun içimi ferahlatti . Doktor eliyle baştan ayağa götürüyor ibreyi hafif uca gitmese küçük çıkar. Kafana takma dua et başka doktora git .

Arkadaşlar bugün normalde doktor randevum vardı sabah kalktım esimle beraber gidecektik pijamami çıkarırken her yerin kan olduğunu gördüm nasıl panik oldum anlatamam tuvalete gittim aktif bir şekilde kanama vardı giyindim üstumu apar topar gittik doktor baktı ne bebekte ne kesede ne cevresinde ne rahimde kanama alanı yok bebeğim çok sağlıklı hatta 5 gün de ileriden gidiyor bize kolunu bacağını gösterdi kalbi atıyordu normal normal. Ama aklim fikrim ermedi igne verdi doktor vurdurdum ama zaten hali hazırda progesteron da kullanıyordum. Başına böyle bir şey gelen var mı bebegim sağlıklı ya önemli olan o ama hiç kanama alanı yokken nasıl böyle kanama oldu hiç ağır bi işte yapmadım😢
Benim ilk gebeligimde 7 ve 10 haftada yasadim rahim ağzında polip varmis onun için kanamam olmuş vajinadan muayene ettiyse mutlaka görürdü

Kızlar başka doktora girdim gösterdim sonucu o da çok güzel yükselmiş dedi. Ben galiba hesabı yanlış yapmışım cahillik işte :-) Pazartesi görebilirsiniz dedi. Bu arada yine idrar yolu enfeksiyonum çıktı. 2 hafta önce de çıkmıştı antibiyotik içmiştim, gebeliği bilmiyordum. Şimdi bu doktor da tek kullanımlık antibiyotik yazdı. Başıma bela olacak anlaşılan enfeksiyon.. Siz hiç kullandınız mı gebelikte antibiyotik?
Evet canım oğluma hamileyken ama dikkat et bol bol su içerek atarsın atamazsan ateşlenirsen daha kötü ilacını kullan dikkat et inşallah düzelir kısa zamanda🤲

Vajinal mi bakıldı karindan mi? İçinizi ferah tutun geç döllenme olabilir doktorun ultrason aleti iyi olmayabilir
Vajinal bakildi grc dollenme degil bence cunki tam gunumde yumurtladim ama bilemiuorum tabi bide kahvrengi akintim var onuda pek onensemedi umitsiz gibi konustu kesin duymamiz lazim tarzinda bizim makinalar hassas cunku dedi

7-8 hafta da anca duyanlar olduğunu okudum moralini bozma diyeceğim çok zor biliyorum ama doktorların da genelinin ümitten çok ümitsizlik abidesi olduğunu unutma lütfen..
Allah'ın izninle duyacaksın 🙏
Insallah carsamba gunu sonuctan anlariz dedi degerin artarsa 😪

Sizlerle çok değerli paylaşımlarımız oldu. Her birinize teşekkür ederim. Ben Nisan 2020 annesi olamıyorum. Bebeğimin kalp atışı durmuş. Gelişmemiş. Kürtaj olacağım. Sizlerin bebeklerinizi kucağınıza almanızı yürekten dilerim. Sevgiler.
Cok uzgunum benimde durumum ayni olabilir
belki geç döllenmedir. benim ikinci kızım üç hafta geriden geliyordu. çok da geç duyuldu kalp atışı.
doktor embriyoyu ölçtü mü yoksa kese ölçüsünden mi haftası hesapladı?
insallah duyarsınız siz de.
emin degilim ondan 9 mm dedi

Sizlerle çok değerli paylaşımlarımız oldu. Her birinize teşekkür ederim. Ben Nisan 2020 annesi olamıyorum. Bebeğimin kalp atışı durmuş. Gelişmemiş. Kürtaj olacağım. Sizlerin bebeklerinizi kucağınıza almanızı yürekten dilerim. Sevgiler.
Çok üzüldüm, çok üzgünüm 😢

Rabbim sabir versin. Ben de iki daha dogrusu ilki ikizdi uc bebegimi kaybettim. Moralinizi yuksek tutun. Vardir Rabbimin bir bildigi elbet. Insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsiniz ve hayirlisiyla sonuclanan bir hamilelik gecirirsiniz.. Kendinizi yipratmayin. Ikinci hamilelige yuksek moralle hazirlanin..

Çok üzüldüm... Aynı şeyi ben de bir önceki gebeliğimde yaşadım ve dahil olduğum anne grubundan bu tarz bir mesajla ayrıldım.. Sizi anlıyorum.. Ne desek boş.. Allah yarıdmcınız olsun.. İnşallah daha güzel haberlerle yeniden gelirsiniz anne gruplarına.. 🙏 Geçmiş olsun şimdiden... ❤️

X