2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ümraniye santralde özel muaynehanesi var medicana nın çaprazı
Ne kadar acaba ücreti? Benim tamamlayıcı özel sigortam var, onun geçtiği bir hastane olsa harika olur da karar veremiyorum işte.. Şu an çakmak erdemde kadriye hanıma gidiyorum. Yine de seçenekleri araştırıyorum.
Koşuyolu medipole giden var mı peki? Çok iyiymiş diye duydum.

Üzüldüm 😔 ilerleyen haftalarda bile bu kalp durması olabiliyor demek ki . Bende 3,5 aylıkken kaybettim bebeğimi . Kalp durması değildi kendi düştü . Ancak şuan kalp atışı duymadık daha ve inanılmaz endişeliyim . Bu sebeple uykusuzluk yaşıyorum , saçma sapan rüyalar görüyorum . Rabbim bu sefer sağlıcakla hayırlısı ile kucağımıza almayı ,bizlere de hayırlı anne babalar olmayı nasip etsin inşallah 🤲
NEDEN BILMIYORUM AMA ICIMDE NE HEYECAN VAR NE KORKU VAR RABBIME SIGIMDIM VERIRSE O VERIRNASIP OLMAZSA YINE OLMAZ INSALLAH BU SEFER KUCAGIMA ALMAYI NASIP EDER ALLAHIM

ya bisey dicem ilk hamilelik varya resmen prenseslikmis ilk cocugu olcaklar bu gunlerinizin kiymetini bilin ilk hamileligimde bende surekli arastirir kendimi dinlerdim oram agriyo buram agriyo yatayim dinleneyim hic bisey yapmazdim bebege bisey olcak diye surekli dusuk yapmakla ilgili kabuslar gorurdum canta bile tasimazdimm bide simdi bak 12 kglik oglum butun gun kucagimda kos oraya kos buraya butun gun ev isi cocuk derken bazen hamile oldugumu bile unutuyorum bi yerim agriyomu onu bile fark edemiyorum yogunluktan 😂😂
Ay valla içimden geçenleri yazıya dökülmüş resmen ilk hamilelik prenseslikmis şimdi kussam da yemek yapıyorum ev temizliyorum 😁

Üzülme canım bak burda uzun süre lekeleri kanamayı yasayan arkadaşlar var şükür iyi bebekleri . Seninde öyledir. Yarın yine git doktora icin rahat etsin bize de haber et.
İyiyiz çok şükür:) doktorum azarladıda kendime geldim azcık çok haklı hamileliğinin zevkini çıkar rezil etme kendine 9 ayı dedi. İkili taramada bir daha gideceğiz. Uzun süre buraya girmemeye karar verdim herkesin gebeliği farklı ve benle aynı olmayan durumlarda kendimi strese soktuğumu farkettim. 😂

Arkadaşlar bugün normalde doktor randevum vardı sabah kalktım esimle beraber gidecektik pijamami çıkarırken her yerin kan olduğunu gördüm nasıl panik oldum anlatamam tuvalete gittim aktif bir şekilde kanama vardı giyindim üstumu apar topar gittik doktor baktı ne bebekte ne kesede ne cevresinde ne rahimde kanama alanı yok bebeğim çok sağlıklı hatta 5 gün de ileriden gidiyor bize kolunu bacağını gösterdi kalbi atıyordu normal normal. Ama aklim fikrim ermedi igne verdi doktor vurdurdum ama zaten hali hazırda progesteron da kullanıyordum. Başına böyle bir şey gelen var mı bebegim sağlıklı ya önemli olan o ama hiç kanama alanı yokken nasıl böyle kanama oldu hiç ağır bi işte yapmadım😢

İyiyiz çok şükür:) doktorum azarladıda kendime geldim azcık çok haklı hamileliğinin zevkini çıkar rezil etme kendine 9 ayı dedi. İkili taramada bir daha gideceğiz. Uzun süre buraya girmemeye karar verdim herkesin gebeliği farklı ve benle aynı olmayan durumlarda kendimi strese soktuğumu farkettim. 😂
Aynen insan etkileniyor zaten bahane arıyoruz hassas bir dönem arada güzel haberlerini yaz

Bende bugün sağlık ocağına gittim 3 tüp kan aldılar. Yarın öğleden sonra çıkacakmış sonuçlar. Benden idrar tahlili istemedi yaptıran var mı ilk sağlık ocağına gittiğinde? Bir sonraki randevuyu 1 Kasım’a verdi, geldiğinde aşıları da konuşuruz dedi. Aşılar hakkında bilgi sahibi olan var mı? Kaç tane hangi haftalarda yaptıracağız? Bu sonuçlar çıktığında hem normal kadın Doğum doktoruma hem de sağlık ocağındaki doktora gösterecekmişim. 12. Haftada 2 li test dedi. 19. Haftada ayrıntılı ultrason dedi bi de şeker yüklemesi yapılacakmış o haftalarda. Şeker yüklemesi bazı kişiler şakın yaptırmayın diyor. Kafam karışık o konuda da. Açıkçası ilk gebelik olunca her şey çok soru işareti oluyor. Bundan sonra ne gelecek bir sonraki adımımız ne mesela bilmiyorum.
Bir de benim mide bulantım çok oluyor. 2 kilo verdim hap kullanmama rağmen neredeyse yemek yiyemiyorum.

Ama ben de ikinciye hamileyim. Oğlumda hiçbir sıkıntı yaşamadım gerçekten.. Ne ishal, ne bulantı, ne kusma, ne tiksinme hiç bir şey.. Kendime de kızıyorum.. Çok mu takıyorum diye.. Halimden hiç memnun değilim.. Ben zaten bu değilim bi kere... Neşem kaçtı resmen.. 😔
Bende öyleyim canım benimde ilkim kız hiç belirtim çok azdı onda ama bunda çok fazla
Ve özellikle bi bıkkınlık var üzerimde herşeyden soğumuş gibiyim

Kızlar gittim doktora karından ultrason da kese gözükmedi vajinal baktı göründü..
henüz çok küçük dedi.
8 gün sonra tekrar çağırdı.. bir ton kan tahlili istedi verdim.

umarım her şey yolunda gider 🥺
Üzülme canım henüz daha 5 haftalıksn tahminimce küçük olması normal
İnşaAllah sağlıkla ilerleyen bi gebeliğin olur ❤️

ya bisey dicem ilk hamilelik varya resmen prenseslikmis ilk cocugu olcaklar bu gunlerinizin kiymetini bilin ilk hamileligimde bende surekli arastirir kendimi dinlerdim oram agriyo buram agriyo yatayim dinleneyim hic bisey yapmazdim bebege bisey olcak diye surekli dusuk yapmakla ilgili kabuslar gorurdum canta bile tasimazdimm bide simdi bak 12 kglik oglum butun gun kucagimda kos oraya kos buraya butun gun ev isi cocuk derken bazen hamile oldugumu bile unutuyorum bi yerim agriyomu onu bile fark edemiyorum yogunluktan 😂😂
Al benden de okadar 😂

Gece çok kötü bir rüya gördüm ve korktum . Bugün mide bulantım bilw y
Ne kadar acaba ücreti? Benim tamamlayıcı özel sigortam var, onun geçtiği bir hastane olsa harika olur da karar veremiyorum işte.. Şu an çakmak erdemde kadriye hanıma gidiyorum. Yine de seçenekleri araştırıyorum.
Koşuyolu medipole giden var mı peki? Çok iyiymiş diye duydum.

Nakit 180tl kartla 210 tl muayne ücreti , doğum fiyatı da yaptırmak istediğin hastaneye göre değişiyor. Tamamlayıcı özel sigorta geçiyormu hiç bilmiyorum ama benm ilk bebeğimdeki ödemi bu doktor görebilmişti, ultrason aleti ve kendisi çok iyi bir doktor. Keşke daha uygun fiyat olsa :)

Arkadaşlar bugün normalde doktor randevum vardı sabah kalktım esimle beraber gidecektik pijamami çıkarırken her yerin kan olduğunu gördüm nasıl panik oldum anlatamam tuvalete gittim aktif bir şekilde kanama vardı giyindim üstumu apar topar gittik doktor baktı ne bebekte ne kesede ne cevresinde ne rahimde kanama alanı yok bebeğim çok sağlıklı hatta 5 gün de ileriden gidiyor bize kolunu bacağını gösterdi kalbi atıyordu normal normal. Ama aklim fikrim ermedi igne verdi doktor vurdurdum ama zaten hali hazırda progesteron da kullanıyordum. Başına böyle bir şey gelen var mı bebegim sağlıklı ya önemli olan o ama hiç kanama alanı yokken nasıl böyle kanama oldu hiç ağır bi işte yapmadım😢

Kaç haftalıksınız ? Ben oğluma hamileyken aynısı olmuştu , nerden geldiği belli olmayan kırmızı kanamam olmuştu . Bende iğne vurulmuştum , bi süre de progestn kullanmştm. Oğlum suan 2,5 yaşında :) için rahat olsun diye söylüyorm canm. Eğer rahim ağzı veya bilinen görünen bi kanama yoksa korkma . Bebeğine de kendine de stres yapma

X