2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Normalde bugün 9+0 olması gerekirken 9+5 çıktı bebeğim 5 günde önde sıpa. Hiç bir yerde kanama yok iyice baktı doktor. İçim ferahladı Allah razı olsun hazırlanıp hastaneye gidip doktorun odasına girene kadar ömrümden ömür gitti gerçekten. Allah bağışlasın evladınızı da darısı başıma.

Sizi çok iyi anlıyorm aynı haftalarda aynı şeyleri yaşadım. Rabbim sağlıklı bir şeklde kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah . Rahim ve çevresinde kanama gözükmüyorsa asla korkmayın . Maşallah bebişinize :)

forumlardan okuduğum kadarıyla bu hep oluyor. bebek sağlıklı kanama alanı yok ama kırmızı kan geliyormuş. demekki korkulacak bir şey değil ama acaba nasıl nerden kanama oluyor.. geçmişl olsun arkadaşım

idrar aldılar benden.. birde rubella toxoplazma cmv vs istedi doktorum ama onun sonucu en erken 4 gün içinde çıkıyor ve sağlık ocakları yapmıyor. devlet hastanesinde yaptırdım ben. senin yaptılar mı?

doktorun buna ne dedi normal mi karşıladı hep olan birşeymymiş? bende aynı durumdayım da sormayı unuttum doktora

idrar aldılar benden.. birde rubella toxoplazma cmv vs istedi doktorum ama onun sonucu en erken 4 gün içinde çıkıyor ve sağlık ocakları yapmıyor. devlet hastanesinde yaptırdım ben. senin yaptılar mı?
aşıları sağlık ocağı takip ediyor tabi hatırlatmakta fayda vardır diye düşünüyorum..

Sizin msjinizi okuduktan sonra lavaboya gittim kocaman avuç ici kadar bi şey çikti benden pihti pihtida devami geldi hemen hastaneye koştum çok tedirginim agrim yok ama o çikan neydi acaba

Sizin msjinizi okuduktan sonra lavaboya gittim kocaman avuç ici kadar bi şey çikti benden pihti pihtida devami geldi hemen hastaneye koştum çok tedirginim agrim yok ama o çikan neydi acaba
Benden de parça gelmişti ama avuçiçi kadar büyük değil ceviz büyüklüğü kadar diyebilirim.

iyi o zaman boş gebelik ihtimalide elenmiş oldu.

Aaa öylemi oluyor. Elendi mi yani o ihtimalde. Şükürler olsun. Umarım bundan sonra ki süreçte güzel geçer :)

Çok tuaf gerçekten ilk defa böyle bir şey duydum.

Ben henüz kalp atışını duymadığım için sağlık ocağına gitmedim.
Benim de ilk gebeliğim aşılar hakkında bilgim yok açıkçası.
Çoğu gebe tarama testi bile yaptırmıyor o konularda benim de kafam karışık.
Her şeyi eksiksiz yaptırırmıyım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…