- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
Ne kadar acaba ücreti? Benim tamamlayıcı özel sigortam var, onun geçtiği bir hastane olsa harika olur da karar veremiyorum işte.. Şu an çakmak erdemde kadriye hanıma gidiyorum. Yine de seçenekleri araştırıyorum.Ümraniye santralde özel muaynehanesi var medicana nın çaprazı
NEDEN BILMIYORUM AMA ICIMDE NE HEYECAN VAR NE KORKU VAR RABBIME SIGIMDIM VERIRSE O VERIRNASIP OLMAZSA YINE OLMAZ INSALLAH BU SEFER KUCAGIMA ALMAYI NASIP EDER ALLAHIMÜzüldümilerleyen haftalarda bile bu kalp durması olabiliyor demek ki . Bende 3,5 aylıkken kaybettim bebeğimi . Kalp durması değildi kendi düştü . Ancak şuan kalp atışı duymadık daha ve inanılmaz endişeliyim . Bu sebeple uykusuzluk yaşıyorum , saçma sapan rüyalar görüyorum . Rabbim bu sefer sağlıcakla hayırlısı ile kucağımıza almayı ,bizlere de hayırlı anne babalar olmayı nasip etsin inşallah
AMIN INSALLAH SIZINDE ALLAH KUCAGINIZA ALMAYI NASIP EDER INSALLAHBaşınız sağolsun. Allah size ve yeni doğacak bebeğinize uzun sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin
Ay valla içimden geçenleri yazıya dökülmüş resmen ilk hamilelik prenseslikmis şimdi kussam da yemek yapıyorum ev temizliyorumya bisey dicem ilk hamilelik varya resmen prenseslikmis ilk cocugu olcaklar bu gunlerinizin kiymetini bilin ilk hamileligimde bende surekli arastirir kendimi dinlerdim oram agriyo buram agriyo yatayim dinleneyim hic bisey yapmazdim bebege bisey olcak diye surekli dusuk yapmakla ilgili kabuslar gorurdum canta bile tasimazdimm bide simdi bak 12 kglik oglum butun gun kucagimda kos oraya kos buraya butun gun ev isi cocuk derken bazen hamile oldugumu bile unutuyorum bi yerim agriyomu onu bile fark edemiyorum yogunluktan
İyiyiz çok şükür:) doktorum azarladıda kendime geldim azcık çok haklı hamileliğinin zevkini çıkar rezil etme kendine 9 ayı dedi. İkili taramada bir daha gideceğiz. Uzun süre buraya girmemeye karar verdim herkesin gebeliği farklı ve benle aynı olmayan durumlarda kendimi strese soktuğumu farkettim.Üzülme canım bak burda uzun süre lekeleri kanamayı yasayan arkadaşlar var şükür iyi bebekleri . Seninde öyledir. Yarın yine git doktora icin rahat etsin bize de haber et.
Çok fazla değiştirmeden bulursun inşallah canım çok doktor çok kafa karışıklığıSagol canim cevap icin. Doktorumu da degistirmeliyim galiba hic guven vermedi
Aynen insan etkileniyor zaten bahane arıyoruz hassas bir dönem arada güzel haberlerini yazİyiyiz çok şükür:) doktorum azarladıda kendime geldim azcık çok haklı hamileliğinin zevkini çıkar rezil etme kendine 9 ayı dedi. İkili taramada bir daha gideceğiz. Uzun süre buraya girmemeye karar verdim herkesin gebeliği farklı ve benle aynı olmayan durumlarda kendimi strese soktuğumu farkettim.
Hadi bakalım çok güzelKızlar gittim doktora karından ultrason da kese gözükmedi vajinal baktı göründü..
henüz çok küçük dedi.
8 gün sonra tekrar çağırdı.. bir ton kan tahlili istedi verdim.
umarım her şey yolunda gider
Bende öyleyim canım benimde ilkim kız hiç belirtim çok azdı onda ama bunda çok fazlaAma ben de ikinciye hamileyim. Oğlumda hiçbir sıkıntı yaşamadım gerçekten.. Ne ishal, ne bulantı, ne kusma, ne tiksinme hiç bir şey.. Kendime de kızıyorum.. Çok mu takıyorum diye.. Halimden hiç memnun değilim.. Ben zaten bu değilim bi kere... Neşem kaçtı resmen..
Üzülme canım henüz daha 5 haftalıksn tahminimce küçük olması normalKızlar gittim doktora karından ultrason da kese gözükmedi vajinal baktı göründü..
henüz çok küçük dedi.
8 gün sonra tekrar çağırdı.. bir ton kan tahlili istedi verdim.
umarım her şey yolunda gider
Evet doktor daha 5 hafta yeni olacak dedi 4+5 dediÜzülme canım henüz daha 5 haftalıksn tahminimce küçük olması normal
İnşaAllah sağlıkla ilerleyen bi gebeliğin olur ❤
Al benden de okadarya bisey dicem ilk hamilelik varya resmen prenseslikmis ilk cocugu olcaklar bu gunlerinizin kiymetini bilin ilk hamileligimde bende surekli arastirir kendimi dinlerdim oram agriyo buram agriyo yatayim dinleneyim hic bisey yapmazdim bebege bisey olcak diye surekli dusuk yapmakla ilgili kabuslar gorurdum canta bile tasimazdimm bide simdi bak 12 kglik oglum butun gun kucagimda kos oraya kos buraya butun gun ev isi cocuk derken bazen hamile oldugumu bile unutuyorum bi yerim agriyomu onu bile fark edemiyorum yogunluktan
Geç döllenmiştir annesiEvet doktor daha 5 hafta yeni olacak dedi 4+5 dedi
Ne bileyim sat 23 temmuzdu ama kafam karıştı
Sağlıklı olsun da geç döllenme de kabulumGeç döllenmiştir annesi ❤ benimki mesela sata göre 11 haftalık ama geç döllendi3 hafta geriden geliyo
Ne kadar acaba ücreti? Benim tamamlayıcı özel sigortam var, onun geçtiği bir hastane olsa harika olur da karar veremiyorum işte.. Şu an çakmak erdemde kadriye hanıma gidiyorum. Yine de seçenekleri araştırıyorum.
Koşuyolu medipole giden var mı peki? Çok iyiymiş diye duydum.
Arkadaşlar bugün normalde doktor randevum vardı sabah kalktım esimle beraber gidecektik pijamami çıkarırken her yerin kan olduğunu gördüm nasıl panik oldum anlatamam tuvalete gittim aktif bir şekilde kanama vardı giyindim üstumu apar topar gittik doktor baktı ne bebekte ne kesede ne cevresinde ne rahimde kanama alanı yok bebeğim çok sağlıklı hatta 5 gün de ileriden gidiyor bize kolunu bacağını gösterdi kalbi atıyordu normal normal. Ama aklim fikrim ermedi igne verdi doktor vurdurdum ama zaten hali hazırda progesteron da kullanıyordum. Başına böyle bir şey gelen var mı bebegim sağlıklı ya önemli olan o ama hiç kanama alanı yokken nasıl böyle kanama oldu hiç ağır bi işte yapmadım