2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Slm beni sağlık ocağından hemşire aradı ertesi gün gittim tahlil verdim hem idrar hem kan

Medistate sultan kavruk olabilir ben ona gidiyorum tamamlayici saglik sigortam var. Deneyebilirsnz.

Geçen gün eşim bana kırılmış sebebini bile anlayamadım. Stresimiz ses tonumuza yansıyor ve kendi iç dünyamıza odaklanmaktan farkedemiyoruz. Bu dönemde gergin olabilecek iletişimlerden ve kalabalıktan uzak kalmayı daha çok kabuğumuza çekilmeyi önerebilirim. Eşlerimiz de hamileliğimize alışmakta zorlanıyor. Eskisi gibi temizlik yemek yapamıyor ve onlarla gezemiyoruz, cinsellik yaşayamıyoruz. Onları da anlamaya çalışmalıyız.

Kızlar selam ben eve çıktım bugün çok şükür kanamam durdu bebekte ıyi. Ama düşük tehditi devam ediyor oturmam bile yasak tehlike geçene kadar. Bunada şükür
Gözünüz aydın darısı başıma olsun bende bugün yattım. Nasıldı kanamanız yoğun mu benim ki yoğun oldu üstüne kocaman parça geldi çok korktum.

Kızlar selam ben eve çıktım bugün çok şükür kanamam durdu bebekte ıyi. Ama düşük tehditi devam ediyor oturmam bile yasak tehlike geçene kadar. Bunada şükür
Çok şükür seninde çok hareketli geçti hamileliğin neler önerdi doktorun ne kadar süre devam edicekmiş risk

Medistate sultan kavruk olabilir ben ona gidiyorum tamamlayici saglik sigortam var. Deneyebilirsnz.
Tamamlayıcı saglık sigortan hangi şirketten ne kadar veriliyor neleri kapsıyor bizde istiyoruz yaptırmak doğum önceside işe yarıyor mu bilmiyorum

Allah bir yol gösterir emin ol, yeterki saglik olsun her sey yoluna giriyor zamanla
Inşallah öyle olur 2 kızımda da bakicidan yana çok şanslıydım bakalım bu üçüncünün şansı nasıl olacak bakıcılar dayanağım oluyor benim de annem ablam gibi oluyorlar

Evet kalp atisini duydum şükürler olsun 6+6 cikti ultrasonda adete gore gec döllenmeymis sadce doktor cok gazın var buyuzden bebegi zor gördu ama şukur kesede guzel bebekte iyi kalp atisinida duyduk rahatladim

Maşallah ne güzel darısı başıma :)

Aleyküm selam . Maşallah çok şükür , Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Saglik ocagina hamile oldugumuz bilgisini bizmi veriyoruz yoksa onlara dusuyormu kayitlar?
bazı hastaneler sistemden bildiriyor hemen arıyorlar. bazı hastaneler hcg yi sistemden bildirmediği için siz bildiriyorsunuz. benimkinde ben bildirdim hemen gebe kaydı açtılar.. ararız sizi deidler ama herkesin çalışması böyle mi bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…