Tam günüyle uyumlu çıktı benimBu arada son ultrason crl ölçümünüz kaç çıktı haftasıyla uyumlu mu önden giden var mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam günüyle uyumlu çıktı benimBu arada son ultrason crl ölçümünüz kaç çıktı haftasıyla uyumlu mu önden giden var mı acaba
Valla aklıma hep olumsuz şeyler geliyor vende aksine bilmesem mi diyorum aslındaEbesiniz demek bize göre daha şanslisiniz tecrube ve bilgi konusunda
Bence kötü fikir olabilir bence acele etme kesin gitmen gerekmiyorsa eğer gerekiyorsa Allah’a emanet de git ben hergğn 100 km yol yapıyorum git gel işe Allah’a emanet ediyorum napalımBir yakınımız rahatsız hastanede yatıyor 90 kmlik yola çıkmam gerekiyor. Ara ara olan şiddetsiz ama hissedilir bel ağrım var bir kaç gündür. Yola çıkmaya cesaret edemiyorum pek. Sizce bel ağrısı varken yolculuk kötü bi fikir mi?
Benimde uyumlu ama bebek net görülmedi bu sefer ölçümü hatalı oldu 3 gün önce 6+2 idi üç gün sonra tam 6 dediBu arada son ultrason crl ölçümünüz kaç çıktı haftasıyla uyumlu mu önden giden var mı acaba
Aynı durumdayım. Normal buluyorum. Endişe etmeyin aşırı ve başka belirtiler eşlik etmiyorsaArkadaşlar vücut sıcaklığın 37 e kadar çıkıyor ama ayaklarım üşüyor bağırsaklarım çok kötü Bi ishal bir kabız sizler ne durumdasınız
Çok şükür canım darısı kalp atışına yolk sac kesesi var mıydı?
Hanımlar ben de ishal oldum.. Ama çok sık gitmiyorum fakat ishalim... Korkuyorum açıkçası ama nete baktığımda hormonlarla alakalı olabileceği yazıyor.. Beni rahatlatacak bir şeyler söyleyecek olan var mı? Var mı ishal olan benim gibi?
yediğimiz içtiğimiz şeylerle de alakalı olabilir. bende sürekli kabızım maalesef ve aşırı gaz sorunu da yaşıyorum. hormonların değişmesi var olan sorunları arttırıyor, endişe edecek bir şey olduğunu sanmıyorum.
Eşime diyorum hadi acile gidelim diye adam o kadar rahat ki bir şey olmaz diyor.. Ya bebeğe bir şey olursa diyorum.. Saçmalama kabız olanlar napsın diyor? Sanki bana doktor.! Çıkıcam gidicem tek başıma en sonunda doktora.. Sabrediyorum.. Yarın da geçmrzse doktora gideceğim..
Bence cikmayin bel agriniz da var.Bir yakınımız rahatsız hastanede yatıyor 90 kmlik yola çıkmam gerekiyor. Ara ara olan şiddetsiz ama hissedilir bel ağrım var bir kaç gündür. Yola çıkmaya cesaret edemiyorum pek. Sizce bel ağrısı varken yolculuk kötü bi fikir mi?
Şimdi biraz okudum gerçekten kokulacak bir şey gibi görünmüyor. Vücut her açıdan etkileniyor. Biz hissetmesekte içerimizde bir fabrika çalışıyor şuan. Su alımını arttırman lazım sadece. İshal su kaybı yaşatıyor.
Yine de İçin rahat etmiyorsa tabi ki git kafan rahatlasın.
Bizde de acemilik var ama. Herşeyi kafaya takıyoruz. Prenseslik konusunda haklısın biraz nazlanma var tabiya bisey dicem ilk hamilelik varya resmen prenseslikmis ilk cocugu olcaklar bu gunlerinizin kiymetini bilin ilk hamileligimde bende surekli arastirir kendimi dinlerdim oram agriyo buram agriyo yatayim dinleneyim hic bisey yapmazdim bebege bisey olcak diye surekli dusuk yapmakla ilgili kabuslar gorurdum canta bile tasimazdimm bide simdi bak 12 kglik oglum butun gun kucagimda kos oraya kos buraya butun gun ev isi cocuk derken bazen hamile oldugumu bile unutuyorum bi yerim agriyomu onu bile fark edemiyorum yogunluktan
ya bisey dicem ilk hamilelik varya resmen prenseslikmis ilk cocugu olcaklar bu gunlerinizin kiymetini bilin ilk hamileligimde bende surekli arastirir kendimi dinlerdim oram agriyo buram agriyo yatayim dinleneyim hic bisey yapmazdim bebege bisey olcak diye surekli dusuk yapmakla ilgili kabuslar gorurdum canta bile tasimazdimm bide simdi bak 12 kglik oglum butun gun kucagimda kos oraya kos buraya butun gun ev isi cocuk derken bazen hamile oldugumu bile unutuyorum bi yerim agriyomu onu bile fark edemiyorum yogunluktan
bende tam tersi ilkinde berbat durumdaydim hep kusmaca simdi allaha sukur daha erken aslinda ama hic biseyim yok sadece cok yorgun hissediyorum sadece uyumak istiyorumAma ben de ikinciye hamileyim. Oğlumda hiçbir sıkıntı yaşamadım gerçekten.. Ne ishal, ne bulantı, ne kusma, ne tiksinme hiç bir şey.. Kendime de kızıyorum.. Çok mu takıyorum diye.. Halimden hiç memnun değilim.. Ben zaten bu değilim bi kere... Neşem kaçtı resmen..
Benim 8+3 te bakıldı 2.1cm yazıyor 8+6ile uyumluymuş bir öncekinde 1 gün küçüktüBu arada son ultrason crl ölçümünüz kaç çıktı haftasıyla uyumlu mu önden giden var mı acaba
Maşallah ne güzel.. İki gündür hasta gibiyim yani... Ama geçecek inanıyorum.. Bu böyle süremezbende tam tersi ilkinde berbat durumdaydim hep kusmaca simdi allaha sukur daha erken aslinda ama hic biseyim yok sadece cok yorgun hissediyorum sadece uyumak istiyorum