2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim 8+3 te bakıldı 2.1cm yazıyor 8+6ile uyumluymuş bir öncekinde 1 gün küçüktü
Bende de 8+6 da 21 çıktı tam uyumluydu ama dün gittim 5 gün önde çıktı. Nedenini Merak ettim açıkçası doktora da sormayı unuttum bilen var mı kızlar önde olması normal midir

Bir yakınımız rahatsız hastanede yatıyor 90 kmlik yola çıkmam gerekiyor. Ara ara olan şiddetsiz ama hissedilir bel ağrım var bir kaç gündür. Yola çıkmaya cesaret edemiyorum pek. Sizce bel ağrısı varken yolculuk kötü bi fikir mi?
Eğer çok gerekli değilse sen gitme naçizane. Birşey olmaz ama "cesaret edemiyorum" demişsin. İç ses her zaman dinlenmeli. Birşey olur mu dersen "olmaz". 10 gün sonra 9 saatlik aktarmasız uçak yolculuğu yapacağım. Havaalanı ev transferleriyle 13-14 saat yollarda 12 kg bebek ve huysuz bir kocayla hem de😅 Allah hepimizi korusun 🙏🙏 Çok riskli durumlar yoksa böyle düşünüyorum.

Bende de 8+6 da 21 çıktı tam uyumluydu ama dün gittim 5 gün önde çıktı. Nedenini Merak ettim açıkçası doktora da sormayı unuttum bilen var mı kızlar önde olması normal midir
Normal canım güzel beslenme ile alakalı zaten doktor çok sık önden gidebilir veya 2 haftaya kadar geriden gelebilir dedi sıkıntı olmuyomuş.şimdi kac cıktı

Normal canım güzel beslenme ile alakalı zaten doktor çok sık önden gidebilir veya 2 haftaya kadar geriden gelebilir dedi sıkıntı olmuyomuş.şimdi kac cıktı
Gerçekten mi inan çok sevindim 🤗 içimi korku sarmıştı. Ama ultrason aleti farklı ondan da kaynaklanmış olabilir 17 eylülde esas doktoruna randevum var. Allahım inşallah bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız 🤗

Hanımlar ben de ishal oldum.. Ama çok sık gitmiyorum fakat ishalim... Korkuyorum açıkçası ama nete baktığımda hormonlarla alakalı olabileceği yazıyor.. Beni rahatlatacak bir şeyler söyleyecek olan var mı? Var mı ishal olan benim gibi?
Tüp bebekle hamile kaldım nasıl zor bir yoldan gectim az çok tahayyül edebilirsiniz. Verilen ilaçlar ve progesteron hormonu yüzünden transferin ilk gününden 6. Haftaya kadar hep kabızdım hem de nasıl ama şunu biliyordum kabız olmayla bebek düşmezdi. Son bir kaç gündür de ishaldim hem de karnım ağrıyordu hem de feci gaz sıkışması vardi ama yine acaba çocuk mu düşüyor diye aklıma gelmedi. Lütfen sizde hem kendinize hem de eşinize boşu boşuna eziyet etmeyin. Bir sürü sey okudum bir sürü şey dinledim ne kabız olduğu için ne de ishal olduğu için kimse bebeğini kaybetmemiş. Patates haşlayın oh mis yiyin güzel güzel bakın keyfinize sıkmayın güzel canınızı.

Gerçekten mi inan çok sevindim 🤗 içimi korku sarmıştı. Ama ultrason aleti farklı ondan da kaynaklanmış olabilir 17 eylülde esas doktoruna randevum var. Allahım inşallah bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız 🤗
Ben çok araştırdım 2 hafta sonrası gec döllenme değilse sıkımtılımış.inş benimde göğüs hassasiyetim eskisi gibi değil onu düşünüyıtum sürekli.19unda da benim herkesin bebişi saglıklıdır anacığına sıkı sıkı tutunur

Tüp bebekle hamile kaldım nasıl zor bir yoldan gectim az çok tahayyül edebilirsiniz. Verilen ilaçlar ve progesteron hormonu yüzünden transferin ilk gününden 6. Haftaya kadar hep kabızdım hem de nasıl ama şunu biliyordum kabız olmayla bebek düşmezdi. Son bir kaç gündür de ishaldim hem de karnım ağrıyordu hem de feci gaz sıkışması vardi ama yine acaba çocuk mu düşüyor diye aklıma gelmedi. Lütfen sizde hem kendinize hem de eşinize boşu boşuna eziyet etmeyin. Bir sürü sey okudum bir sürü şey dinledim ne kabız olduğu için ne de ishal olduğu için kimse bebeğini kaybetmemiş. Patates haşlayın oh mis yiyin güzel güzel bakın keyfinize sıkmayın güzel canınızı.

Çok tatlısınız.. Nasıl iyi geliyor anlatamam❤️ Teşekkür ederim.. 🙏

Ben çok araştırdım 2 hafta sonrası gec döllenme değilse sıkımtılımış.inş benimde göğüs hassasiyetim eskisi gibi değil onu düşünüyıtum sürekli.19unda da benim herkesin bebişi saglıklıdır anacığına sıkı sıkı tutunur
Sıkıntılı derken nasıl yani paylaşır mısınız

ya bisey dicem ilk hamilelik varya resmen prenseslikmis ilk cocugu olcaklar bu gunlerinizin kiymetini bilin ilk hamileligimde bende surekli arastirir kendimi dinlerdim oram agriyo buram agriyo yatayim dinleneyim hic bisey yapmazdim bebege bisey olcak diye surekli dusuk yapmakla ilgili kabuslar gorurdum canta bile tasimazdimm bide simdi bak 12 kglik oglum butun gun kucagimda kos oraya kos buraya butun gun ev isi cocuk derken bazen hamile oldugumu bile unutuyorum bi yerim agriyomu onu bile fark edemiyorum yogunluktan 😂😂
Aaayynı beni anlatmışsın🤣🤣ilkinde nasıl evhamlıydım şimdi nasıl rahatım. Yok gibi bşy. Unutyrum hakkaten bazen😂

günaydın güzel hanımlar 🌺🌹🍀
ben rüyalarımda bir yicek birşey görüyorum mutlaka bu aserme mi oluyor :-) tv de ne görsem de ayrıca canım çekiyor
Ben anneme söyleyemedim daha hamile olduğumu 3. Olunca bizim oralarda düğünlerde falan yaparlar geçen gün anne düğün hayır yokmu dedim bu sene hiç yiyemedik annem de var dedi al buzlukta dondur ben sonra yerim dedim garibim haberi yok hiç ne zaman söylesem nasıl söylesem bilemiyorum 😔😔

Ben doktoru beklerken bir bayan vardı o söyledi 21.haftasındaymış ölçümleri 3 hafta geriymiş başka bir doktora yönlendirdi periontolaji mi yanlış yazabilirim bölümü
O isim sorunlu gebeliklere bakan kadın doğum. Demekki bir sorun görüyorlar öyle olduğunda. İnşallah bizler sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi. 🤲🏼

Rüyalarım hep erkek diyor ztn. Taa hamile kalmadan önce görmeye başlamıştım. Hepsinin de anlamı erkek bebek çıkıyordu 😍🤗
Ben de hamile kalmadan önce rüyamda bir erkek bebek görmüştüm nur topu gibiydi çok sevmiştim bakalım 2 kızdan sonra ne olacak??

O isim sorunlu gebeliklere bakan kadın doğum. Demekki bir sorun görüyorlar öyle olduğunda. İnşallah bizler sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi. 🤲🏼
Görüşmelerinin içeriğini bilmiyorum kadın şaşkın bakıyordu.inş sorunsuz olur herkesinki şu fasulye hallerine bile kaygılanıyoruz

Gunaydin hanimlar. bugun 7+1'iz, kalp atisin duyduk o yuzdende biraz gec kaldik. Bizide eklerseniz sevinirim. Yas:35 sat:13 temmuz beklenilen dogum tarihi:18 nisan 3.bebis olacak insallah🙏hepimiz sağlıklı birsekilde kucagimiza aliriz insalllah
Hayırlı olsun ayniyiz seninle

Eğer çok gerekli değilse sen gitme naçizane. Birşey olmaz ama "cesaret edemiyorum" demişsin. İç ses her zaman dinlenmeli. Birşey olur mu dersen "olmaz". 10 gün sonra 9 saatlik aktarmasız uçak yolculuğu yapacağım. Havaalanı ev transferleriyle 13-14 saat yollarda 12 kg bebek ve huysuz bir kocayla hem de😅 Allah hepimizi korusun 🙏🙏 Çok riskli durumlar yoksa böyle düşünüyorum.
Allah yardımcınız olsun hepimizin bebeği ona emanet. Çok sevdiğim birinin babası yanında olmak istiyorum bi yandan endişeleniyorum. Ben gitmesem eşim kesin gidecek yarın ve doktorlar durumu çok riskli demiş yarın komadan uyandırılacak eşim orda kalmak zorunda olabilir napsam bilemiyorum arabayla yavaş yavaş gider. Orda ailesine bir görünür kendi anneme geçer uzanırım belki🤷🏻‍♀️

X