- 1 Nisan 2012
- 411
- 597
Bende aynı durumdayım göğsü saran tişörtler giyiyorumBende aynı durumdayim göğuslerim cok şisti gece uyurken yuzustu uyuyorum nasil canim yaniyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende aynı durumdayım göğsü saran tişörtler giyiyorumBende aynı durumdayim göğuslerim cok şisti gece uyurken yuzustu uyuyorum nasil canim yaniyor
ben 9. haftanın içindeyim dün bel agrım bayağı da uzun sürünce biraz korktum aslında ki bunların normal olduğunu bilen iki gebelik geçirmiş biriyim. ama yine de ne olur ne olmaz diye düşünüyor insan.Kızlar benim dünden beri sol kasığımda ağrı var. Belime de vuruyor bazen. Doktor bebegin sol tarafta oldugunu söylemişti. Böyle bir şey yaşayan var mı? Yarın akşam kontrolüm var
Bende de var dünden beri daha öncede ara ara oluyordu. Şiddetlenmediği sürece sıkıntı yok.Rahim büyüdüğü için oluyormuş.Kızlar benim dünden beri sol kasığımda ağrı var. Belime de vuruyor bazen. Doktor bebegin sol tarafta oldugunu söylemişti. Böyle bir şey yaşayan var mı? Yarın akşam kontrolüm var
Aa japon ve rus takvimi de mi varmış??Bende cin takviminde erkek, japon ve rus takviminde kiz cikiyor anlamadim
Ne güzel çok şanslısın. Çocukların yaş aralıkları da süpermiş. Benm ikinci süprz yaptı daha ablası 1 yaşındaykenOglum 7 kizim 4 yasinda. Öğretmenim, Allahtan annem ve ablam yanimda bu bebegimide ablasi ve abisi gibi onlarla buyuturumcok sansliyim yoksa hem calisip hemde ucuncuye biraz zor cesaret ederdim
Ben de öğretmenim ama eşimden dolayı doğu görevndeyiz. Ailem uzakta. Bem tek büyütcm iki bebeği birden hrm de. Allah kolaylık verir inşallahNe güzel çok şanslısın. Çocukların yaş aralıkları da süpermiş. Benm ikinci süprz yaptı daha ablası 1 yaşındayken
Hamilelegimi ilk ogrendigim haftalarda sol kasigimve belimde ayni sekilde agri vardi Doktora sordum ozaman keseyi gormemisti bebek nereye yerlesti bilemedigim icin yorum yapamiyorum dedi ilerleyen haftalarda gecti.Kızlar benim dünden beri sol kasığımda ağrı var. Belime de vuruyor bazen. Doktor bebegin sol tarafta oldugunu söylemişti. Böyle bir şey yaşayan var mı? Yarın akşam kontrolüm var
Allah kolaylik versin Sikma canini hersey yoluna girer Rabbim kolayliligini verir insallahBen de öğretmenim ama eşimden dolayı doğu görevndeyiz. Ailem uzakta. Bem tek büyütcm iki bebeği birden hrm de. Allah kolaylık verir inşallah
Oglumda kizimda dogu gorevindeyken dunyaya geldi yani Allah herseyin kolaylığını verir, yeterki saglikli olsunlarNe güzel çok şanslısın. Çocukların yaş aralıkları da süpermiş. Benm ikinci süprz yaptı daha ablası 1 yaşındayken
ay napicaz valla bilemiyorum cok rahatsiz ediyor beniBende aynı durumdayım göğsü saran tişörtler giyiyorum
Ebesiniz demek bize göre daha şanslisiniz tecrube ve bilgi konusundaBenimde kasık bel ağrım oluyordu normal dedi doktor gebelik döneminde ara ara olur dedi ama insan bir görmeden rahat edemiyor ki bende ebeyim güya sanki hiç bilmiyor gibiyim
Rus ve japon takvimibde ne ciktiAa japon ve rus takvimi de mi varmış??
Hemen bakayım...
Bnm çin takvimine göre erkek görünüyor
Devlet Acilde bakıyorlar ama kadın doğuma sevk olarak bakılıyor. Eğer çok acil görürlerse bakıyorlarAz önce selpağa azıcık kahverengi kan geldi ne yapmam lazım bu saatte doktor bulabilir miyim acaba?
Arkadaşım ateş bebek için erken dönemde önemliymiş sebebini bilmiyorum. Sürekli takipte ol daha çok artarsa acile git yada düşürmek için mendil gelan koy ılık duş al. Çok geçmiş olsunArkadaşlar vücut sıcaklığın 37 e kadar çıkıyor ama ayaklarım üşüyor bağırsaklarım çok kötü Bi ishal bir kabız sizler ne durumdasınız
Kabız geneldeArkadaşlar vücut sıcaklığın 37 e kadar çıkıyor ama ayaklarım üşüyor bağırsaklarım çok kötü Bi ishal bir kabız sizler ne durumdasınız
Ateş gibi değilde vucut sıcaklığın yüksek 36 37 bandındaArkadaşım ateş bebek için erken dönemde önemliymiş sebebini bilmiyorum. Sürekli takipte ol daha çok artarsa acile git yada düşürmek için mendil gelan koy ılık duş al. Çok geçmiş olsun