2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İnşallah benimde 12. Haftada biter herşeyden tiksindim özellikle soğandan içinde soğan olan hiçbir yemeği yiyemiyorum çorba , makarna hamurişi hep sade şeyler istiyor canım onlarıda yedikten sonra midem tuhaf oluyor yanıyomu bulanıyomu tam anlamış değilim

Kızlar karnım sürekli şiş gibi yaa.. İlk ayda böyle olması normal midir ki? Daha çok erken değil mi?
Ben 4 aylık gibi geziyorum ortada. Eşim diyorki bu bebek mi gaz mı karnın ne çabuk büyüdü böyle giderse sen nasıl tamamlayacaksın düşünemiyorum diyor haklı gazdan kocaman oldu

herkese merhabalar. kadınlar kulübüne yeni üyeyim. bebek yapmaya karar verdiğimden bu yana burayı hep takip ettim. 2. ay denememizde nasip oldu. hamile olduğumu öğrendim. kaç haftalık tam bilmiyorum ama ben de sizdenim.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. isteyen herkese de nasip etsin, aratmasın.

Amin

Aminnn hayırlı olsun

dün kan değerim ölçüldü 867 çıktı. son adetimin başlangıcı 26 temmuzdu. sizce kalp atışını ne zaman duyarım ve ne zaman doktora görünmem lazım?

Hayırlı olsun hamileleliğiniz. Hoşgeldiniz

dün kan değerim ölçüldü 867 çıktı. son adetimin başlangıcı 26 temmuzdu. sizce kalp atışını ne zaman duyarım ve ne zaman doktora görünmem lazım?
Tahliller ve ilaçlar için hemen doktora gidilmesi taraftarıyım, benim yaşım, kilom, miyomlarım, tiroid vb düşük ihtimali oluşturan özel durumlarım olduğu için her gün çok önemli. Regl tarihim geçmeden tedaviye başladım ben. Kese 6. Haftanın içinde,kalp atışı 7. Haftanın içinde görülebilir diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun.

Gecer inşAllah

867 değer kaç haftalık sizce?

Bir hafta sonra kese görünebilir kan Değerine göre ama bir usg gir istersen doktor karar veriyor o zaman hangi gün geleceğini vitamin filan başlar öyle

Yaşıtız bu yaş konusu beni de rahatsız ediyor ama hayirlısıni Rabbim bilir. Sagsalim kucagimıza verir inşAllah

867 değer kaç haftalık sizce?
Onu anlamak zor canim. Onemli olan 2 gunde çify yükselmesi. Benim ilk hamilelikte adetden 1 hafta sonra 360 çikmişti ama bunda adetden 3 gün sonra 9600 çikti ☺ ben de telaşlandim çok diye doktora koştum. Her sey yolunda dedi ve kalbini bile gösterdi yani 5+2 de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…